NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Kosznovszky hamarabb lépett szintet, Serie A majd NB1. Amúgy szerintem ő jobb mint Kata meg Bogesz. Kata egyébként korosztályos szinteken kiemelkedő játékos volt, de valahol megrekedt, van ez így, anno Zuigeber még nagyobb tehetség volt, most kb az nb2-be sem fér be. Hozzáteszem Misike tavaly jól játszott, idén esett vissza.
Egyébként azért válogatott, mert Rossi ragaszkodik az nb1es kvótához a válogatottban, őt meg már elégszer látta játszani, ráadásul még így se nagyon akadnak nála jobb játékosok a posztján idehaza akik játszanak is, vagy ha igen azok mind 30 körül vannak, azokból meg úgyse lesz már semmi. Remélem sikerült megválaszolni 😊.

Amúgy nincs itt semmi látnivaló, kibaszott hullámzó a csapat, általában egy kurvajó meccset követ egy kurvaszar. Ma a kurvajó következett. HD-t tavaly sokat ekéztem, de idén semmi rosszat nem tudok mondani rá, nagyon szimpatikus hogy ha valami nem működik, akkor mer variálni. Meg kell néznem az összefoglalót, de ez tükörsimának tűnt a helyszínről, a gyenge első félidő után sem gondoltam egy percig sem hogy nem jutunk tovabb, szvsz annyival jobb jelenleg az MTK. Fradi ellen mondjuk sok esélyt nem adok nekünk, pláne nem a Groupiban.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
tovabbra sem tudom mit keres Kata a valogatott keretben😃
Kenny
Ez a Kata egyébként en se tudom mit keres a válogatottban. Voltak nagyon jó meccsei, óriási küzdő, jól szerel és előre sem rossz…néha! De általában abszolút nem egy válogatott szint.
Klaci79
Katának tavaly az EB előtt ki kellett volna igazolnia Hollandiába.
Sinisa
Az a baj, hogy ezekért a játékosokért olyan aprópénzt adnak, hogy utána nem érdekeltek benne, hogy egy-egy rosszabb meccs után is játszanak. Így aztán könnyen a kispadon majd újra itthon találják magukat.
Klaci79
De mégis nagyobb esélye lett volna szintet lépni, mint így.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
8 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 670
Kenny
Ez a Kata egyébként en se tudom mit keres a válogatottban. Voltak nagyon jó meccsei, óriási küzdő, jól szerel és előre sem rossz…néha! De általában abszolút nem egy válogatott szint.
Klaci79
Sinisa
Az a baj, hogy ezekért a játékosokért olyan aprópénzt adnak, hogy utána nem érdekeltek benne, hogy egy-egy rosszabb meccs után is játszanak. Így aztán könnyen a kispadon majd újra itthon találják magukat.
8 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Kenny
Klaci79

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
8 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!
latod Peto, tudsz te szerenyen is
nyilatkozni.

8 hónapja
Kenny
8 hónapja
Gec, nagyot megy a Gágágá
zacknorb
Játszik a liba! 🤣
8 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 655 — Csodabogár
Jó kis edzőmeccs lett ez

8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 009 — The Mathematician
Egy perce nézem a Magyar kupa meccset és már felcsesz. Félpályánál kétszer is két kézzel húzza vissza az ember az ellent jogos sárgáért. Én edzőként tuti seggbe rúgnám az ilyet, hiszen volt még vagy 5 ember a kapuig.
Matthew99
nézz psg-t

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
jol fizetett a felido v vege h

8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 821 — Kinek mit intézett a kormánya
Gec, nagyot megy a Gágágá

Poloska vagyok.
8 hónapja
Spandler te isten 😅😅😅😅

8 hónapja
Egy perce nézem a Magyar kupa meccset és már felcsesz. Félpályánál kétszer is két kézzel húzza vissza az ember az ellent jogos sárgáért. Én edzőként tuti seggbe rúgnám az ilyet, hiszen volt még vagy 5 ember a kapuig.
Matthew99
Tök fölös volt.

8 hónapja

8 hónapja
Hát gec, 2 ilyen kurva mákos MTK gólt baszki.

8 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
8 hónapja
A PGMOL elismerte tegnapi hibáját. James Tarkowskit ki kellett volna állítani tegnap.
alatriste
 www.reddit.com/r/LiverpoolFC/comments/1jqewq9/var_really_hates_mac_allister/

8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
A PGMOL elismerte tegnapi hibáját. James Tarkowskit ki kellett volna állítani tegnap.
alatriste
Hurrá. Kedves hibázó játékvezetőket akkor eltiltják helyette?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
rühellem az ilyen számolgatásokat, nyilván azért is mert túl sokszor szoptuk be
 www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/04/szoboszlaiek-celegyenesben-ennyi-az-esely-a-liverpool-bajnoki-cimere-az-opta-szerint

13 pont kell 8 meccsen és akkor megvan
Negritis, a vajda
De miért kellene számolgatni? 12 pont előny van 8 meccsre. Innen nincs az az elcsúszás, ami miatt bukjuk.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
 www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/04/szoboszlaiek-celegyenesben-ennyi-az-esely-a-liverpool-bajnoki-cimere-az-opta-szerint

Negritis, a vajda
A változatosság kedvéért most esett ki egy újabb alapkő a csapatból, és az alternatívák a pótlására se egészségesek. Nem kell számolgatni.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja

8 hónapja
Arsenal defender Gabriel will undergo surgery after sustaining a hamstring injury, ruling him out for the rest of the season.

8 hónapja
YoungZeeZee 9 409
ilyen kene
 youtube.com/shorts/RY_b5OX4nvE?si=1ng_uX0YEevrUH8h
8 hónapja
A Fradi Fb oldala megkóstolta Fiolát😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
ezt erdemli.