NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
38
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
12
4
New Orleans Saints - New York Jets
11
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
6
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
4
4
19:00, MAX4
New York Giants - Minnesota Vikings
4
2
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Kicsi Como komolyan gondolta ezt a bentmaradás’ dolgot
8 hónapja
Azt a kutya mekkora kamu tizi a Kecsónak
8 hónapja
Lehet rárepülnek akkor Dibuszra?Na, ma már Gula is hibázikRáadásul kettő kapitálisat
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt

Liverpool Fc
8 hónapja
Na, ma már Gula is hibázikRáadásul kettő kapitálisat
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Esély a 14 pontra! Sose hiszem el addig amíg ténylegesen nincs meg, de az Arsenal már a felállásából elég jól jelezte, hogy ők akkor ezt idénre elengedték és rámennek a BL-re. Több kulcsemberük is csak padozott, nem is sikerült megverniük a favágókat.

Liverpool Fc
8 hónapja
Na, ma már Gula is hibázik
Poloska vagyok.
8 hónapja
Meg is van a diagnózis: Musiala 8 hétre kidőlt.Jól van akkor majd jövőre …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Gyarmatbirodalom lettünk?www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/04/leon-myrtaj-a-tottenhamtol-johet-a-magyar-valogatotthozLassan egy rossz szavunk nem lehet a belga vagy svájci válogatottra.
LEON MYRTAJ A TOTTENHAMTŐL JÖHET A MAGYAR VÁLOGATOTTHOZ
“érdekes helyzetben vagyok, mert albán, magyar, szlovák vagy angol válogatott is lehetnék – remélem, eljutok odáig, hogy felnőttszinten képviseljem az egyiket.”
ozibozi
Mikey
8 hónapja
Ott olyan játékosok játszanak, akik az országban születtek és nőttek fel. Itt meg már többen olyanok, akik magyarul se tudnak.www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/04/leon-myrtaj-a-tottenhamtol-johet-a-magyar-valogatotthozLassan egy rossz szavunk nem lehet a belga vagy svájci válogatottra.
“érdekes helyzetben vagyok, mert albán, magyar, szlovák vagy angol válogatott is lehetnék – remélem, eljutok odáig, hogy felnőttszinten képviseljem az egyiket.”
ozibozi
Mikey
8 hónapja
Na Musiala kidőlt az Inter ellen úgy néz ki.Szerencse hogy csak ő. A kiállításig ritka görény módon játszott az Augsburg, elég sérülés veszélyesen szabalytalankodtak állandóan …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
YoungZeeZee
9 409
spanyoloknal is van 2-3 hasonlo15-20 év múlva még több hasonló lesz, rengeteg a kivándorló fiatal is és pár is.www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/04/leon-myrtaj-a-tottenhamtol-johet-a-magyar-valogatotthozLassan egy rossz szavunk nem lehet a belga vagy svájci válogatottra.
ozibozi
Mikey
KeyG
8 hónapja
15-20 év múlva még több hasonló lesz, rengeteg a kivándorló fiatal is és pár is.www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/04/leon-myrtaj-a-tottenhamtol-johet-a-magyar-valogatotthozLassan egy rossz szavunk nem lehet a belga vagy svájci válogatottra.
ozibozi
Mikey
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/04/leon-myrtaj-a-tottenhamtol-johet-a-magyar-valogatotthozLassan egy rossz szavunk nem lehet a belga vagy svájci válogatottra.
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/04/leon-myrtaj-a-tottenhamtol-johet-a-magyar-valogatotthozLEON MYRTAJ A TOTTENHAMTŐL JÖHET A MAGYAR VÁLOGATOTTHOZ
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
mótvá. de az apropója az volt, hogy a csodás Casoni azért nyafogott, hogy ilyen játékosai vannak amit Pető elmondott 😊 (ha nem lenne meg)latod Peto, tudsz te szerenyen iswww.youtube.com/watch?v=HmPLnNlQ0MI
nyilatkozni.
Kenny
Willie Parker
8 hónapja
OFFICIAL: Toni Rüdiger and the other Real Madrid players will be AVAILABLE to play vs Arsenal.UEFA won’t ban them as they have fined Rüdiger for €40,000.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
aki felreerti, az felreerti.sztem rola sok mindent elmond, hogy a City akkor tudta megnyerni a BL-t mikor ot le kellett cserelni serules miatt ...Odáig is gondolom fék volt, csak a többiek nem vették észre 😊
elkepeszto jatekos, tenyleg. de nekem vhogy a City kiesos BL meccsein mindig volt vmi hianyerzetem vele kapcsolatban.
csebi
Ezek a kiragadások baszki..
topin
8 hónapja
sztem rola sok mindent elmond, hogy a City akkor tudta megnyerni a BL-t mikor ot le kellett cserelni serules miatt ...Odáig is gondolom fék volt, csak a többiek nem vették észre 😊
elkepeszto jatekos, tenyleg. de nekem vhogy a City kiesos BL meccsein mindig volt vmi hianyerzetem vele kapcsolatban.
csebi
Ezek a kiragadások baszki..
8 hónapja
Szerintem meg a Citynek jo par bajnoki cimmel kevesebbje lenne De Bruyne nelkul.sztem rola sok mindent elmond, hogy a City akkor tudta megnyerni a BL-t mikor ot le kellett cserelni serules miatt ...KDB szezon végén nem kap szerződést, elhagyja a Cityt.Minden idok egyik legintelligensebb jatekosa. Kar, hogy a serulesekkel folyamatosan meggyult a baja, de legalabb szinte mindent megnyert, amit meg lehetett, ha valaki, o megerdemli.
Sajnos már csak árnyéka volt önmagának ebben a szezonban.
zacknorb
Stez
csebi
8 hónapja
YoungZeeZee
9 409
azert respekt neki mert a cselzi utan wolfsburg es onnan a csucsrasztem rola sok mindent elmond, hogy a City akkor tudta megnyerni a BL-t mikor ot le kellett cserelni serules miatt ...KDB szezon végén nem kap szerződést, elhagyja a Cityt.Minden idok egyik legintelligensebb jatekosa. Kar, hogy a serulesekkel folyamatosan meggyult a baja, de legalabb szinte mindent megnyert, amit meg lehetett, ha valaki, o megerdemli.
zacknorb
Stez
csebi
8 hónapja
sztem rola sok mindent elmond, hogy a City akkor tudta megnyerni a BL-t mikor ot le kellett cserelni serules miatt ...KDB szezon végén nem kap szerződést, elhagyja a Cityt.Minden idok egyik legintelligensebb jatekosa. Kar, hogy a serulesekkel folyamatosan meggyult a baja, de legalabb szinte mindent megnyert, amit meg lehetett, ha valaki, o megerdemli.
zacknorb
Stez
8 hónapja
KDB szezon végén nem kap szerződést, elhagyja a Cityt.Minden idok egyik legintelligensebb jatekosa. Kar, hogy a serulesekkel folyamatosan meggyult a baja, de legalabb szinte mindent megnyert, amit meg lehetett, ha valaki, o megerdemli.
zacknorb
8 hónapja
KDB szezon végén nem kap szerződést, elhagyja a Cityt.Sajnos már csak árnyéka volt önmagának ebben a szezonban.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Boldog St Totteringham Day-t mindenkinek aki ünnepli 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz