Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
Nomac New England Patriots 4 668 — balazs.t85@gmail.com
Még 1 csere 😀 😀 Mi a fasz
11 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 977 — Colts Fan
Ezt a Pedro Neto cserét érti valaki?????
Tony Adams
a híres 5-2-1-1-es felállás
Löfli
Azért 2025-ben nem egyértelmű hogy a kiállítás turi vereség. De persze be lehet pucsítani az MU-nak, aztán csodálkozni ha baj van.
Mert most hátrányban vannak, elől nincs senki, az MU meg ötvédőzhet kedvére.
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 294 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
inkább nézek ncaa-t
Löfli
Ahogy a Clemson kikap? 😅
11 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 468 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
inkább nézek ncaa-t

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 294 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Mi a tetves büdös szart várnak ettől a balfasz spanyoltól? Az egész kibaszott csapat olyan hülye mint a segg. Talán a száz húszéves néger gyerek helyett kellett volna venni egy értelmezhető kapust. Vagy nem eladni a szerbet aki ennél a baromállatnál biztosan jobb kapus.
zinedine5
Az elmúlt 1 évben kb 5 kapust vett a Chelsea. Mondjuk nem a legjobbakat.
Sixo
Ha kell egy mosógép inkább vegyél 1 Mielet, mint 5 rozsdás széteső Zanussit.
11 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 564 — Ajmo Vatreni
Mi a tetves büdös szart várnak ettől a balfasz spanyoltól? Az egész kibaszott csapat olyan hülye mint a segg. Talán a száz húszéves néger gyerek helyett kellett volna venni egy értelmezhető kapust. Vagy nem eladni a szerbet aki ennél a baromállatnál biztosan jobb kapus.
zinedine5
Sixo
Hát egy olyat kellene aki kezdő.
11 hónapja
zinedine5
A szerb sem annyire extra, de kapust fix kellett volna venni.
Egy Kelleher pl aprópénz volt.
Vagy ha spanyol kell, Joan Garcia.
11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 254 — LIGHTS OUT!
zinedine5

11 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 564 — Ajmo Vatreni
11 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 468 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Tony Adams
a híres 5-2-1-1-es felállás

Don't blink!
11 hónapja
beltazor Michigan Wolverines 2 993 — Pfizer & Moderna fan
4.percbe sztem jobb golt kapni mint pirosat

11 hónapja
Nem egészen, Kerkez egész szezonban egy meccset leszámítva egészen botrányos, még a válogatottban is. Anno a Bournemouthnál is így kezdte, de ott az első ültesén után több hétig/hónapig nem került kezdőbe.
Sixo
Csak a Poolnál több mint 40 milliót fizettek érte, nem 12-t...
iktriad
Igen. A Bournemouthnek többet ér a 12, mint a Poolnak a 40. Azzal kb a keret legolcsóbb játékosa aki nem korosztályosból jött fel.

11 hónapja
Tony Adams
Haramball
11 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 977 — Colts Fan
11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 693 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem egészen, Kerkez egész szezonban egy meccset leszámítva egészen botrányos, még a válogatottban is. Anno a Bournemouthnál is így kezdte, de ott az első ültesén után több hétig/hónapig nem került kezdőbe.
Sixo
Csak a Poolnál több mint 40 milliót fizettek érte, nem 12-t...
11 hónapja
Robi Sanchez experience
11 hónapja
Sanchez nem akart elázni

Don't blink!
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 804 — Így remélem megfelelek nektek.....
Huh most látom csak visszahoztuk Xre 😏
11 hónapja
Úgy látom csak 16oson kívül lövéssel tudunk idén gólt szerezni.

11 hónapja
A Bologna hátrányból fordítva tudott nyerni a Genoa ellen egy 99. perces Orsolini 11essel. Nem csodálom ,hogy ezek után kiállították Vieirát.

11 hónapja
Íjj a Girona. 5 forduló után 2-15ös gól különbség 1 szerzett pont, utolsó hely a tabellán.

11 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 379
Militao beb.szta 😀

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
11 hónapja
Vicario wtf?
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 557 — Cowboys fan
valamit kezdjenek már ezzel a kapus pofájába állok dologgal mer iszonyat idegesítő
nem lett belőle semmi, nem azért mondom csak meh
Negritis, a vajda
Múlt hét végén mi is csináltuk. Mondjuk szerintem ettől függetlenül nem kéne engedni, aztán nem lenne vita.
11 hónapja
YoungZeeZee 9 987
2-0 veszélyes eredmény 😆
Nomac
kéne még 1 gól, mer elég balfaszok vagyok 2-0ról
Negritis, a vajda
Jön majd
A 90. után
zacknorb
haverék minjá itt vannak társasozni
nem szeretném hogy megint 2-2 legyen a hosszabbítás elején a végeredmény 😊
Negritis, a vajda