Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Majd júliusban akkorMáltáig nem ér el a kezem, de ha közelebb jössz...😊Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
davemayer
Vártam h vki lecsap-e.
csebi
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
Náluk elől van a buszNem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
9 hónapja
Máltáig nem ér el a kezem, de ha közelebb jössz...😊Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
davemayer
Vártam h vki lecsap-e.
csebi
9 hónapja
De miért nem Könyves, aki legalább fut.Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
Stez
9 hónapja
Félidőben benyomnak pár sört meg zsírosdeszkát, aztán menni fog!Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
9 hónapja
Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
9 hónapja
Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
😊Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
davemayer
Vártam h vki lecsap-e.
9 hónapja
Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.
9 hónapja
Pippo LöfliLol, pont jöttem ki a WCbőlLesgólt szültél, gratula!
zacknorb
Willie Parker
9 hónapja
Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Mit kell nézni? Full les
9 hónapja
Lol, pont jöttem ki a WCből
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ádám egyre lejjebb csúszik.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
Full lesMegadta
davemayer
9 hónapja
kis les nem les 😀
9 hónapja
Les buzik
9 hónapja
Les
9 hónapja
HányásMég nyeld vissza
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal