Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Lesznek itt még BL meccsek, sérülések,Mai eredmények tükrében lehet Örülni kellene kicsit, mert ez a mai 1 pont érhet 3-at is akár,Mivel az első meccs 4-0 lett, kb a 3 pont előny is annak számít.
mivel így az El Classicotól független az első hely sorsa.
ozibozi
Heisman nádor
1 hónap alatt sok minden történhet pro-kontra,
nem rossz az
—még álmoskönyvek szerint sem—
ha nem számít bele a végeredménybe.
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
Mai eredmények tükrében lehet Örülni kellene kicsit, mert ez a mai 1 pont érhet 3-at is akár,Mivel az első meccs 4-0 lett, kb a 3 pont előny is annak számít.
mivel így az El Classicotól független az első hely sorsa.
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Is is, megvoltak helyztek de volt pontatlanság bőven ès Araujonak egyszer kellett volna kicsit határozottabbnak lennie, nem sikerült..... Bár az a labda nagyon oda volt rajzolva.😡😡😡😡X vagy a mutatott játék?
dande2
ThundersNFL a Paraszt
Szerkesztette: dande2
8 hónapja
😡😡😡😡X vagy a mutatott játék?
dande2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
😡😡😡😡
8 hónapja
Nehèz lett volna 2x egymás után megúszni kapott gól nèlkül 😏
8 hónapja
Kapraly fujja a holnapi felcsut-mtk-t, lehet tenni a vendeget.indavideo.hu/video/Hol_a_lap_spori_Fradi_-_Dozsa_Magyar_Kupa_negyeddonto
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
8 hónapja
Bennmarad a Loki, Bárány Doni meg megy a gólkirályi címre.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Fű zöld és a női nemi szervnek még mindig 3 íze van 😁😁😁Közben bajnok a PSGaz ég kék
zacknorb
Löfli
Draft

8 hónapja
Kapraly fujja a holnapi felcsut-mtk-t, lehet tenni a vendeget.
8 hónapja
Realra ráférne már egy kis frissítés....mondjuk Ancelotti és Vini sziasztok....Inkább egy kis süllyesztő férne rájuk, kicsit unalmas, hogy szinte mindig rájuk jön ki a BL.
ThundersNFL a Paraszt
8 hónapja
Ráadásul Carlonak kijött az 5 sárga, de ez egy eltilátst jelent, nem egy ingyen kávét
Poloska vagyok.
8 hónapja
Közben bajnok a PSGaz ég kék
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Realra ráférne már egy kis frissítés....mondjuk Ancelotti és Vini sziasztok....
Draft

8 hónapja
Sokszor működött már "direkt" is (na most más alkalomra nèzve lebuktam😂😎)😁😁😁Ezért működött. 😉Pedig most nem ezzel a szándèkkal írtam, tènyleg 😀Szép jinx padawan.Ancelotti takarodjÚgyis megfordírjátok vhogy mint mindig 😏
KeyG
dande2
iktriad
dande2
iktriad
8 hónapja
Kicsi Como komolyan gondolta ezt a bentmaradás’ dolgotA Como az olasz Lejcseszter, lesz majd nézés, amikor egyszer beesnek a dobogó környékére.
ozibozi
8 hónapja
Tudom hogy felesleges a kérdés, de mikor kezdik már el komolyan szankcionálni a könyöklést? Nem tudnak úgy ugrani vagy elfutni lassan hogy ne legyen arcmagasságban a kezük.VAR nem látta szabálytalannak. Érdekes, én nem fej magasságban tartom a könyököm, mikor futok.
Matthew99
8 hónapja
Ezért működött. 😉Pedig most nem ezzel a szándèkkal írtam, tènyleg 😀Szép jinx padawan.Ancelotti takarodjÚgyis megfordírjátok vhogy mint mindig 😏
KeyG
dande2
iktriad
dande2
8 hónapja
Tudom hogy felesleges a kérdés, de mikor kezdik már el komolyan szankcionálni a könyöklést? Nem tudnak úgy ugrani vagy elfutni lassan hogy ne legyen arcmagasságban a kezük.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
8 hónapja
Erre kiütik. 🤕