Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Balfasz Kubatovnak nagy volt az arc már meccs előtt, megérte!🤣De az a fogyatékos még mindig nem jött rá, hogy ahányszor ezt csinálja, mindig Bognár jön ki belőle győztesen.
Azert remelem a bajnoksagot megnyerik.
eaglesmcnabb
9 hónapja
egyébként ma este akkor nyert a magyar szuverenitás? Hisz a MAGYAR csapat nyert, vagy feljelentik a Paksot, mert a Fradit meg a MAGYAR Állam támogatja? Így le kellett volna adnia a meccset
9 hónapja
egy hattyúdalnak elviselnémCsak a móka kedvéért 😂Balfasz Kubatovnak nagy volt az arc már meccs előtt, megérte!🤣Istenem add hogy a Puskás húzza be 😆😆😆😆😆😆
eaglesmcnabb
JC6 (Mr. Miele)
Klaci79
Úgy gondolod hogy organikus fejlődés lenne Felcsúton egy silverware?
Willie Parker
9 hónapja
Az mindig roppant antipatikus nekem, amikor az ezüstöt nem hajlandók a játékosok nyakba venni.Meg aki le is veszi
ervinator
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
Azért kurva gáz hogy a Fradit nem tapsolja meg senki, mert mind hazament.Divatok....
petey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Az mindig roppant antipatikus nekem, amikor az ezüstöt nem hajlandók a játékosok nyakba venni.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
Ki ez a szőke nagyfenekű hölgy?MLSZ elnökségi tag
ThundersNFL a Paraszt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
Ki ez a szőke nagyfenekű hölgy?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
De adnam, ha valahogy Bukna a zsoldos sereg a bajnoksagot is... Ennek a Fradinak nem lehet mar szurkolnisose lehetett, ha csak nincs vmi borzasztó ízlésficama az embernek...
Toto21
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
9 hónapja
Azért kurva gáz hogy a Fradit nem tapsolja meg senki, mert mind hazament.
9 hónapja
Pesics jo lutri pali lehet, Szappanos rohogve bemondta, hogy napokkal ezelott megmondta, ha o lone tizit, ellene fixen kozepen marad. 😀
9 hónapja
AJAX, A 90+10-BEN 10 EMBER ELLEN KAP GÓLT!Vàrható volt már a NEC elleni teljesìtmény alapján
Lehet ezen múlik a bajnoki cím.
zacknorb
9 hónapja
Szerintem a Puskás bajnoki cím után kinalhatna bármennyit Kubi meg Vitya a Fradi B-nek, azok is elfordulnának a párttól..
9 hónapja
AJAX, A 90+10-BEN 10 EMBER ELLEN KAP GÓLT!Lehet ezen múlik a bajnoki cím.
Poloska vagyok.
9 hónapja
nem tudom mit varok jobban, Kubatov tiktok videojat vagy a Kaszinos nyilatkozatat.Remélem a Bukásra szinkronizálnak vmit
Kenny
9 hónapja
De adnam, ha valahogy Bukna a zsoldos sereg a bajnoksagot is... Ennek a Fradinak nem lehet mar szurkolniMég mindig nem
Toto21
9 hónapja
nem tudom mit varok jobban, Kubatov tiktok videojat vagy a Kaszinos nyilatkozatat.
9 hónapja
Csak a móka kedvéért 😂Balfasz Kubatovnak nagy volt az arc már meccs előtt, megérte!🤣Istenem add hogy a Puskás húzza be 😆😆😆😆😆😆
eaglesmcnabb
JC6 (Mr. Miele)
Klaci79
Úgy gondolod hogy organikus fejlődés lenne Felcsúton egy silverware?
9 hónapja
De adnam, ha valahogy Bukna a zsoldos sereg a bajnoksagot is... Ennek a Fradinak nem lehet mar szurkolni
9 hónapja
Az udvari bohóc elmorzsol egy könnycseppet…
9 hónapja
Csak a móka kedvéért 😂Balfasz Kubatovnak nagy volt az arc már meccs előtt, megérte!🤣Istenem add hogy a Puskás húzza be 😆😆😆😆😆😆
eaglesmcnabb
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Közben Villela is belőtte a tizit így félidőben vezet 2-0ra a Hibs a Hamrun ellen. Érik a meglepetés
9 hónapja
Balfasz Kubatovnak nagy volt az arc már meccs előtt, megérte!🤣Istenem add hogy a Puskás húzza be 😆😆😆😆😆😆
eaglesmcnabb
9 hónapja
De Nem alakul úgyJövőre ihatsz Várda Keserűt is, ha úgy alakulVárszegiAz is van, nem csak sör? 😀Na mostmár nyitok vlm komolyabbat is 😊 😊 😊Fradi whisky?
ozibozi
csebi
warr_b
ozibozi
Willie Parker
9 hónapja
Nemcsak Robbie Keane-osTottenham curse
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!