Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Elvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után. Ő az aranylabdás.
Visszatért a korszak ami Uefalonaként volt csúfolva.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 hónapja
marketing es kesz.A labdarugas megcsufolasa lenne a france footballtol, ha tenyleg odavagjak az aranylabdat Yamalnak. Meg a sajat csapataban sem o volt a legjobb, nem hogy a vilagon.Én az ő esetében a jelölést sem értem, vagy, hogy miért beszélnek róla top nagyon kevésben. Lehet, hogy pár év múlva ő lesz az aki elviszi, de a tavalyi szezonjával beszélni sem szabadna róla.
Stez
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Szektor bezárás?
Kenny
11 hónapja
A labdarugas megcsufolasa lenne a france footballtol, ha tenyleg odavagjak az aranylabdat Yamalnak. Meg a sajat csapataban sem o volt a legjobb, nem hogy a vilagon.Én az ő esetében a jelölést sem értem, vagy, hogy miért beszélnek róla top nagyon kevésben. Lehet, hogy pár év múlva ő lesz az aki elviszi, de a tavalyi szezonjával beszélni sem szabadna róla.
Stez
11 hónapja
A labdarugas megcsufolasa lenne a france footballtol, ha tenyleg odavagjak az aranylabdat Yamalnak. Meg a sajat csapataban sem o volt a legjobb, nem hogy a vilagon.Marketing díj, rég nem a teljesítmény hanem a narratíva számít szóval a törpetrubadúrok és az alulfoglalkoztatott kiegett kurvák megmentoje a top favorit
Stez
11 hónapja
A labdarugas megcsufolasa lenne a france footballtol, ha tenyleg odavagjak az aranylabdat Yamalnak. Meg a sajat csapataban sem o volt a legjobb, nem hogy a vilagon.
11 hónapja
YoungZeeZee
9 987
az megvan h a Pafosznal David Luiz jatszik.marmint serult most de odaigazolt?anno felhivtak a szurkolok figyelmet h a repteret ne torlaszoljak el mikor megerkezett
11 hónapja
A Honvéd újra első az NB II-ben. Holnap hajrá Vasas, de inkább legyen X.
11 hónapja
A Guardyce nem jött össze
11 hónapja
ha Martinelli nem volt lesen akkor nagyon szépDonnarumma amúgy benézte
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Magyarországon saját térfélről indulva is lehetsz lesen. Mennyire kell kollektíven amatőrnek lenni egy ilyen döntéshez?
11 hónapja
Élete árán nem bír megnyerni egy 1v1 párharcot...Madoueke magasan a legveszélyesebb támadónk volt, erre lecseréli a félidőben. Ezigen....Trossard minek maradt fent?
Sebii
Negritis, a vajda
11 hónapja
Madoueke magasan a legveszélyesebb támadónk volt, erre lecseréli a félidőben. Ezigen....Trossard minek maradt fent?
Sebii
11 hónapja
Madoueke magasan a legveszélyesebb támadónk volt, erre lecseréli a félidőben. Ezigen....
11 hónapja
Epic volt a PEAC-Paks meccs a mennyei 3-ban.múltkor sikerült 2-0-ról kikapniuk, akkor is az OT-ben kapták a 3. gólt 😕
www.eredmenyek.com/merkozes/foci/paks-x4hEUlwj/pte-peac-W2jqa5Cm/?mid=GYVlLpUp
Kampman
11 hónapja
Ja, de most sérült is volt. Szerintem nem lesz gond, vissza fogja játszani magát.Mekkora meccset hoz az Union. 😀Ami kicsit bajos, hogy Schafi az legutóbbi 2 meccsen összesen 1 percet játszott.
Burke tripla. Hihetetlen. Nagyon egyben van ez az Ansah-Ilic-Burke trió.
rob3r7o
Sixo
Tavaly is ez volt, amikor kezdett Baumgart, aztán visszaszerezte a helyet. Nem féltem most sem.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
11 hónapja
Epic volt a PEAC-Paks meccs a mennyei 3-ban.www.eredmenyek.com/merkozes/foci/paks-x4hEUlwj/pte-peac-W2jqa5Cm/?mid=GYVlLpUp
11 hónapja
Mekkora meccset hoz az Union. 😀Ami kicsit bajos, hogy Schafi az legutóbbi 2 meccsen összesen 1 percet játszott.
Burke tripla. Hihetetlen. Nagyon egyben van ez az Ansah-Ilic-Burke trió.
rob3r7o
11 hónapja
Á Sorloth a fejét kellett volna, az a tegnapiak alapján nem piros😅
11 hónapja
Haaland milyen sprintet vágott le?
11 hónapja
Gabrielt csúnyán lefutották.
11 hónapja
Aztarohadt, Molnár Rajmi mekkora gólt baszott második lengyel meccsén
zacknorb
GOLAZO en la @ekstraklasa_EN Rajmund Molnár 🤯🤯🤯
— Carlos Reynoso ✍️ (@CarlosReynosoKC) September 21, 2025
Narrado por su servidor pic.twitter.com/P64j6tiFj8
11 hónapja
Aztarohadt, Molnár Rajmi mekkora gólt baszott második lengyel meccsén