Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
A szél a baj. Meg a magasság.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
Gartenmann mindig is a kedvencem volt😆 fel nem foghatom hogy játszhat ittahogy Saldanha is itt lehetetett: Hajnal mesteri munkájának köszönhetően ( meg Pappoe, meg Sy, meg Owusu, meg Misidjian, meg még sokan mások) 😀
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
nézzétek a jó oldalát, Hajnal már tuti felírta magának 3-4 játékos nevét az ellenféltől 😀
9 hónapja
Gartenmann mindig is a kedvencem volt😆 fel nem foghatom hogy játszhat itt
9 hónapja
még több stadiont!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Muhahahaha 😀
9 hónapja
lambada hianyzik.Legközelebb Zalgiris ellen játszik magyar csapat kimegyek (legalább is szándékomban áll)
Kenny
Poloska vagyok.
9 hónapja
Van egy kis szél
9 hónapja
micsoda stadion, micsoda környezet!lambada hianyzik.
Löfli
9 hónapja
Jaja!Nehéz örökség a mezszám.🚨❤️🤍 BREAKING: Viktor Gyökeres to Arsenal, here we go! Verbal agreement in place between all parties involved.Már egy órája jött ki egy ilyen leak
Sporting accept last bid from Arsenal for €63.5m plus €10m, agent will reduce his commission.
Gyökeres will sign five year deal at #AFC. He ONLY wanted Arsenal. 🇸🇪
Beki
zacknorb
Matthew99
Szerkesztette: Tony Adams
9 hónapja
meglepne ha ma a Fradi nyerneÉn tettem a Noah keteselyt ma. Jövő héten viszont Fradi hendi.
Toto21
Poloska vagyok.
9 hónapja
meglepne ha ma a Fradi nyernePedig elég vérszegény ez az örmény csapat
Toto21
9 hónapja
micsoda stadion, micsoda környezet!A fagyi nemzetközi elismertségét a fogadóirodák ki is mondták. 2.3 -3.3
Löfli
Egy ilyen csapat ellen.
Lehet a Magyarpéter intézte ezt is el bjüsszelben
9 hónapja
meglepne ha ma a Fradi nyerne
9 hónapja
micsoda stadion, micsoda környezet!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Dirr, De Burgos Bengoechea fújja a Fradi meccset
Poloska vagyok.
9 hónapja
Nehéz örökség a mezszám.🚨❤️🤍 BREAKING: Viktor Gyökeres to Arsenal, here we go! Verbal agreement in place between all parties involved.Már egy órája jött ki egy ilyen leak
Sporting accept last bid from Arsenal for €63.5m plus €10m, agent will reduce his commission.
Beki
zacknorb

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
A szurkolóknál szerintem nagy respekttel fog indulni a faszi
9 hónapja
🚨❤️🤍 BREAKING: Viktor Gyökeres to Arsenal, here we go! Verbal agreement in place between all parties involved.El sem hiszem, durvább szappanopera volt mint az eszmeralda...
Beki
Remélem soha többet nem üzletelünk a Sportinggal, igazi cigány banda.
9 hónapja
🚨❤️🤍 BREAKING: Viktor Gyökeres to Arsenal, here we go! Verbal agreement in place between all parties involved.Már egy órája jött ki egy ilyen leak
Beki
Poloska vagyok.
9 hónapja
🚨❤️🤍 BREAKING: Viktor Gyökeres to Arsenal, here we go! Verbal agreement in place between all parties involved.Sporting accept last bid from Arsenal for €63.5m plus €10m, agent will reduce his commission.
9 hónapja
A fradinak talán van 50%os kihasználtsága, a többi mégrosszabb. Bármelyik meccsen lehet olyan szektort bezárni az nb1ben, a fradinál is, ahol szökőévente jár néző. Ugyhogy nekik sem lesz nagy fájdalom.Egyre sem, mert a problemas csapatok a neves csapatok, lasd Fradi, azt meg Kubo miatt meg Csanyi sem kezdi majd el megszopatni, hanem majd jonnek ezek a kamu szektorbezarasok, amikkel a B-kozepet nem szivatjak meg, majd mas szektort bezarnak egy-ket hetre, aminek nagy jelentosege nem lesz. A szinten problemas Ujpest moge meg beallt az OTP, azert nem fogjak oket durvan buntetni, az ilyen DVSC-fele kluboknak meg a szektorbezaras teljesen mindegy, mert nincs meccsuk, amin ne kongana amugy is a stadion.Wow, az MLSZ-nek végre sikerült eljutni odáig 2025-re, hogy a cigányozas lelátón tapasztalható formája általában rasszista, nahátHány zártkapus meccset tippeltek a kövi szezonban?
zacknorb
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ez a kemenykedes senkit sem rettent el, aki eddig csinalta, tovabbra is fogja, mint ahogy a Fradi barmilyen buntetest kap, lenyegtelen lesz, jogos-e vagy jogtalan, Kubo ugyis nekimegy az MLSZ-nek es megy tovabb a cicaharc.
Stez
9 hónapja
Nem kovetkezetesek. Sosem voltak es sosem lesznek azok, a magyar szurkolok jo resze meg segghulye, ahogy eddig is voltak es mindig is lesznek. Ez mar kiderult a tucatnyi valogatott fesztival utan. Telibe szarjak a fenyegeteseket, a bunteteseket es minden egyebet is. A balhes szurkolok az UEFA-tol meg a FIFA-tol sem tartanak, az MLSZ-tol meg aztan vegkepp nem fognak.Cigányozás szinte minden meccsen van. A szektorbezárás után is lesz, így ha következetesek akkor utána kell adni zártkapus mecscet is. Viszont akkor a Fradinak, Újpestnek is, nem csak a vidéki csapatoknak.Egyre sem, mert a problemas csapatok a neves csapatok, lasd Fradi, azt meg Kubo miatt meg Csanyi sem kezdi majd el megszopatni, hanem majd jonnek ezek a kamu szektorbezarasok, amikkel a B-kozepet nem szivatjak meg, majd mas szektort bezarnak egy-ket hetre, aminek nagy jelentosege nem lesz. A szinten problemas Ujpest moge meg beallt az OTP, azert nem fogjak oket durvan buntetni, az ilyen DVSC-fele kluboknak meg a szektorbezaras teljesen mindegy, mert nincs meccsuk, amin ne kongana amugy is a stadion.Wow, az MLSZ-nek végre sikerült eljutni odáig 2025-re, hogy a cigányozas lelátón tapasztalható formája általában rasszista, nahátHány zártkapus meccset tippeltek a kövi szezonban?
zacknorb
Ez a kemenykedes senkit sem rettent el, aki eddig csinalta, tovabbra is fogja, mint ahogy a Fradi barmilyen buntetest kap, lenyegtelen lesz, jogos-e vagy jogtalan, Kubo ugyis nekimegy az MLSZ-nek es megy tovabb a cicaharc.
Stez
Szerkesztette: Stez