Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Kicsi’ Bologna megérdemelteItaliano az elmúlt 2 évben 3 kupa döntőt bukott el a Fiorral. A Bolognával egy borzalmas szezon kezdés után csak összejött neki.
ozibozi
9 hónapja
Paksi elnök mikor nyilatkozik?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
9 hónapja
le van írva ez a kutyatov interjú valahova? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Kicsi’ Bologna megérdemelte
9 hónapja
Oriasi, Kubatov arrol beszel, lehet epitenek ket csapatot, nemzetkozire es magyarra is, mennyire jo, hogy van erre penz. 😀
9 hónapja
Legyen még egy harmadik csapat is? Bebaszna azért 😀Szerencsére nem 😀 De szuper, mondjuk olyan csapat is kellene, amelyik focizik, olyat nem lehetne?Remélem qbatov még sokáig ekézi Bognárt 😀Nem hallottad Kubit? - gondolkodik ő, el is jutott addig a megoldás keresésben, hogy legyen egy másik csapatuk aki tud brusztolni.
Mondjuk azon nehogy elgondolkodjanak a klubházban, hogy egy szezonon belül harmadszor kapunk ki egy huszadakkora költségvetéssel dolgozó Pakstól, ahol 50 éves Bödék, 200 kilós Ádám Martinok, meg Szabó Jánosok játszanak. Felelős még véletlenül se legyen. Maximum Magyar Péter, ugye.
De legalább nem volt Nélküled, nem kellett zokognom a meghatottságtól.
Bálesz
ervinator
Bálesz
9 hónapja
Szerencsére nem 😀 De szuper, mondjuk olyan csapat is kellene, amelyik focizik, olyat nem lehetne?Remélem qbatov még sokáig ekézi Bognárt 😀Nem hallottad Kubit? - gondolkodik ő, el is jutott addig a megoldás keresésben, hogy legyen egy másik csapatuk aki tud brusztolni.
Mondjuk azon nehogy elgondolkodjanak a klubházban, hogy egy szezonon belül harmadszor kapunk ki egy huszadakkora költségvetéssel dolgozó Pakstól, ahol 50 éves Bödék, 200 kilós Ádám Martinok, meg Szabó Jánosok játszanak. Felelős még véletlenül se legyen. Maximum Magyar Péter, ugye.
Bálesz
ervinator

9 hónapja
Remélem qbatov még sokáig ekézi Bognárt 😀Pl most a “Kicsi”Bologna 88’-es Vezetése jobban magyarázható, mint a falusi paksi atom.
Bálesz
9 hónapja
Remélem qbatov még sokáig ekézi Bognárt 😀Nem hallottad Kubit? - gondolkodik ő, el is jutott addig a megoldás keresésben, hogy legyen egy másik csapatuk aki tud brusztolni.
Bálesz
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
Tavaly csak a BL döntő (és kicsit az EB) miatt jött fel nagyon Carvajal. Kellett az anti-Rodri koalícióba, ami pont koalíció mivolta miatt bukott el.Akkor BEK döntő, klub VB csak benne leszNem év végi szavazás lesz?Év végén szavaznak, de csak szezonre
ozibozi
zacknorb
ozibozi
Poloska vagyok.
9 hónapja
Remélem qbatov még sokáig ekézi Bognárt 😀Mondjuk azon nehogy elgondolkodjanak a klubházban, hogy egy szezonon belül harmadszor kapunk ki egy huszadakkora költségvetéssel dolgozó Pakstól, ahol 50 éves Bödék, 200 kilós Ádám Martinok, meg Szabó Jánosok játszanak. Felelős még véletlenül se legyen. Maximum Magyar Péter, ugye.

9 hónapja
Kicsi Bologna közel jár
9 hónapja
Stez meg ne tudja a Coppa eredményét a 85. percben....
Poloska vagyok.
9 hónapja
Akkor BEK döntő, klub VB csak benne leszNem év végi szavazás lesz?Év végén szavaznak, de csak szezonre
ozibozi
zacknorb
9 hónapja
Nem év végi szavazás lesz?Év végén szavaznak, de csak szezonre
ozibozi
Poloska vagyok.
9 hónapja
12 gólt rúgott. Fele annyit, mint tavaly. Hetedik Interes éve, de ennél csak az első szezonja volt rosszabb.Lautaro?Re: AranylabdaInternél kb senki. A legjobbjaik nem aranylabda kompatibilisek, Dumfries, Bastoni, Acerbi.
Bevallom, mostanában elgondolkoztam azon, ki kaphatja a fenti vasat, miután lényegében elég sok minden eldőlt Európában.
PSG nyeri a BL-t - Dembele
Inter nyeri a BL-t, Napoli a bajnokságot - fogalmam sincs, Messi
Inter nyeri a BL-t.és az olasz bajnokságot - nem nézek Intert, vam kiemelkedő játékosuk? Akkor Messi
Ha a Real megnyerte volna a bajnokságot, akkor Bappét el tudtam volna képzelni, de így...
slowmotion
Sixo
nemtom a bajnokságban hogy tolja, de a BLben amit láttam ott kb vezér volt
Negritis, a vajda
9 hónapja
Lautaro?Re: AranylabdaInternél kb senki. A legjobbjaik nem aranylabda kompatibilisek, Dumfries, Bastoni, Acerbi.
Bevallom, mostanában elgondolkoztam azon, ki kaphatja a fenti vasat, miután lényegében elég sok minden eldőlt Európában.
Inter nyeri a BL-t.és az olasz bajnokságot - nem nézek Intert, vam kiemelkedő játékosuk? Akkor Messi
Ha a Real megnyerte volna a bajnokságot, akkor Bappét el tudtam volna képzelni, de így...
slowmotion
Sixo
nemtom a bajnokságban hogy tolja, de a BLben amit láttam ott kb vezér volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Nem évvégi szavazás lesz?nem változtatták át szezonosra kb 2 éve?
ozibozi
9 hónapja
Re: AranylabdaInternél kb senki. A legjobbjaik nem aranylabda kompatibilisek, Dumfries, Bastoni, Acerbi.
slowmotion
9 hónapja
Re: AranylabdaDembele, Salah, Raphinha van ott, nagyon pseudo Kane.
slowmotion
Poloska vagyok.
9 hónapja
raál meg közben jól kib@szik a barcával a végén...így nem lehetnek önerőből bajnokok holnap 😀
9 hónapja
bocsánat a hibás ragozásért...természetesen mi mindannyianjól hangzik: "építünk két csapatot"....és figyeld meg, megcsinálja, kerül amibe kerül 😀You mean megcsináljuk
Klaci79
zacknorb