Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 416 — Invisible man
A szél a baj. Meg a magasság.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 309
Gartenmann mindig is a kedvencem volt😆 fel nem foghatom hogy játszhat itt
JC6 (Mr. Miele)
ahogy Saldanha is itt lehetetett: Hajnal mesteri munkájának köszönhetően ( meg Pappoe, meg Sy, meg Owusu, meg Misidjian, meg még sokan mások) 😀
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 630 — Omar's Coming Yo!
még több stadiont!
Löfli
elmentek a negerek, ez a baj..

9 hónapja
nézzétek a jó oldalát, Hajnal már tuti felírta magának 3-4 játékos nevét az ellenféltől 😀
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 132
Gartenmann mindig is a kedvencem volt😆 fel nem foghatom hogy játszhat itt
9 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 940 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
még több stadiont!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
nem szar ez a noah

9 hónapja
Muhahahaha 😀
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 926 — Kinek mit intézett a kormánya
lambada hianyzik.
Kenny
Legközelebb Zalgiris ellen játszik magyar csapat kimegyek (legalább is szándékomban áll)

Poloska vagyok.
9 hónapja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Van egy kis szél
9 hónapja
micsoda stadion, micsoda környezet!
Löfli
lambada hianyzik.

9 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
🚨❤️🤍 BREAKING: Viktor Gyökeres to Arsenal, here we go! Verbal agreement in place between all parties involved.

Sporting accept last bid from Arsenal for €63.5m plus €10m, agent will reduce his commission.

Gyökeres will sign five year deal at #AFC. He ONLY wanted Arsenal. 🇸🇪
Beki
Már egy órája jött ki egy ilyen leak

zacknorb
Nehéz örökség a mezszám.
Matthew99
Jaja!

Szerkesztette: Tony Adams
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 926 — Kinek mit intézett a kormánya
meglepne ha ma a Fradi nyerne
Toto21
Én tettem a Noah keteselyt ma. Jövő héten viszont Fradi hendi.

Poloska vagyok.
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 132
Toto21
Pedig elég vérszegény ez az örmény csapat
9 hónapja
ozibozi New York Giants 21 478
Löfli
A fagyi nemzetközi elismertségét a fogadóirodák ki is mondták. 2.3 -3.3
Egy ilyen csapat ellen.
Lehet a Magyarpéter intézte ezt is el bjüsszelben
9 hónapja
9 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 940 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Dirr, De Burgos Bengoechea fújja a Fradi meccset

Poloska vagyok.
9 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 416 — Invisible man
🚨❤️🤍 BREAKING: Viktor Gyökeres to Arsenal, here we go! Verbal agreement in place between all parties involved.

Sporting accept last bid from Arsenal for €63.5m plus €10m, agent will reduce his commission.

Beki

zacknorb
Nehéz örökség a mezszám.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
ozibozi New York Giants 21 478
A szurkolóknál szerintem nagy respekttel fog indulni a faszi
9 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 011

Beki
El sem hiszem, durvább szappanopera volt mint az eszmeralda...
Remélem soha többet nem üzletelünk a Sportinggal, igazi cigány banda.
9 hónapja

Beki

Poloska vagyok.
9 hónapja
Beki New York Jets 2 711

9 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 621 — I like the Texans, I like who we are
Wow, az MLSZ-nek végre sikerült eljutni odáig 2025-re, hogy a cigányozas lelátón tapasztalható formája általában rasszista, nahát
zacknorb
Hány zártkapus meccset tippeltek a kövi szezonban?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Egyre sem, mert a problemas csapatok a neves csapatok, lasd Fradi, azt meg Kubo miatt meg Csanyi sem kezdi majd el megszopatni, hanem majd jonnek ezek a kamu szektorbezarasok, amikkel a B-kozepet nem szivatjak meg, majd mas szektort bezarnak egy-ket hetre, aminek nagy jelentosege nem lesz. A szinten problemas Ujpest moge meg beallt az OTP, azert nem fogjak oket durvan buntetni, az ilyen DVSC-fele kluboknak meg a szektorbezaras teljesen mindegy, mert nincs meccsuk, amin ne kongana amugy is a stadion.

Ez a kemenykedes senkit sem rettent el, aki eddig csinalta, tovabbra is fogja, mint ahogy a Fradi barmilyen buntetest kap, lenyegtelen lesz, jogos-e vagy jogtalan, Kubo ugyis nekimegy az MLSZ-nek es megy tovabb a cicaharc.
Stez
A fradinak talán van 50%os kihasználtsága, a többi mégrosszabb. Bármelyik meccsen lehet olyan szektort bezárni az nb1ben, a fradinál is, ahol szökőévente jár néző. Ugyhogy nekik sem lesz nagy fájdalom.
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 344 — Whoops, looks like something went wrong.
Wow, az MLSZ-nek végre sikerült eljutni odáig 2025-re, hogy a cigányozas lelátón tapasztalható formája általában rasszista, nahát
zacknorb
Hány zártkapus meccset tippeltek a kövi szezonban?
Egyre sem, mert a problemas csapatok a neves csapatok, lasd Fradi, azt meg Kubo miatt meg Csanyi sem kezdi majd el megszopatni, hanem majd jonnek ezek a kamu szektorbezarasok, amikkel a B-kozepet nem szivatjak meg, majd mas szektort bezarnak egy-ket hetre, aminek nagy jelentosege nem lesz. A szinten problemas Ujpest moge meg beallt az OTP, azert nem fogjak oket durvan buntetni, az ilyen DVSC-fele kluboknak meg a szektorbezaras teljesen mindegy, mert nincs meccsuk, amin ne kongana amugy is a stadion.

Ez a kemenykedes senkit sem rettent el, aki eddig csinalta, tovabbra is fogja, mint ahogy a Fradi barmilyen buntetest kap, lenyegtelen lesz, jogos-e vagy jogtalan, Kubo ugyis nekimegy az MLSZ-nek es megy tovabb a cicaharc.
Stez
Cigányozás szinte minden meccsen van. A szektorbezárás után is lesz, így ha következetesek akkor utána kell adni zártkapus mecscet is. Viszont akkor a Fradinak, Újpestnek is, nem csak a vidéki csapatoknak.
Nem kovetkezetesek. Sosem voltak es sosem lesznek azok, a magyar szurkolok jo resze meg segghulye, ahogy eddig is voltak es mindig is lesznek. Ez mar kiderult a tucatnyi valogatott fesztival utan. Telibe szarjak a fenyegeteseket, a bunteteseket es minden egyebet is. A balhes szurkolok az UEFA-tol meg a FIFA-tol sem tartanak, az MLSZ-tol meg aztan vegkepp nem fognak.

Szerkesztette: Stez