Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
már egy éve ott van? rohan az idő.MajdnemOlise csak 30. Picit elorebb gondoltama Palackkal nyert egy tusfürdő kupát oszt' annyi
beltazor
slowmotion
Bayern és Bundesliga.
zacknorb
11 hónapja
az aranylabdát újságírók szavazzák meg?The voting system is handled by 100 journalists from the top 100 FIFA-ranked countries. They are responsible for selecting the winner in the men's category, as well as the recipient of the Yashin Trophy (best goalkeeper).
Sixo
Tudom hogy nehéz az 1 perces Google keresés, de ezt adja ki.
11 hónapja
MajdnemOlise csak 30. Picit elorebb gondoltama Palackkal nyert egy tusfürdő kupát oszt' annyi
beltazor
slowmotion
Bayern és Bundesliga.
11 hónapja
Olise csak 30. Picit elorebb gondoltama Palackkal nyert egy tusfürdő kupát oszt' annyi
beltazor
11 hónapja
nekem ez kicsit olyan mint a vinícius hírekElvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.Pénzért kértek fel posztolni embereket a gáláról, erről én már semmit sem hiszek el.
Ő az aranylabdás.
Visszatért a korszak ami Uefalonaként volt csúfolva.
KeyG
Ráadásul minden szarrá van narrálva ki-ki saját ízlése szerint.
Bár amúgyis nagy ívben leszarom.
zacknorb
aztán majd jön a hiszti megint
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Elvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.Pénzért kértek fel posztolni embereket a gáláról, erről én már semmit sem hiszek el.
Ő az aranylabdás.
KeyG
Ráadásul minden szarrá van narrálva ki-ki saját ízlése szerint.
Bár amúgyis nagy ívben leszarom.
11 hónapja
Elvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után. Ő az aranylabdás.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 hónapja
marketing es kesz.A labdarugas megcsufolasa lenne a france footballtol, ha tenyleg odavagjak az aranylabdat Yamalnak. Meg a sajat csapataban sem o volt a legjobb, nem hogy a vilagon.Én az ő esetében a jelölést sem értem, vagy, hogy miért beszélnek róla top nagyon kevésben. Lehet, hogy pár év múlva ő lesz az aki elviszi, de a tavalyi szezonjával beszélni sem szabadna róla.
Stez
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Szektor bezárás?
Kenny
11 hónapja
A labdarugas megcsufolasa lenne a france footballtol, ha tenyleg odavagjak az aranylabdat Yamalnak. Meg a sajat csapataban sem o volt a legjobb, nem hogy a vilagon.Én az ő esetében a jelölést sem értem, vagy, hogy miért beszélnek róla top nagyon kevésben. Lehet, hogy pár év múlva ő lesz az aki elviszi, de a tavalyi szezonjával beszélni sem szabadna róla.
Stez
11 hónapja
A labdarugas megcsufolasa lenne a france footballtol, ha tenyleg odavagjak az aranylabdat Yamalnak. Meg a sajat csapataban sem o volt a legjobb, nem hogy a vilagon.Marketing díj, rég nem a teljesítmény hanem a narratíva számít szóval a törpetrubadúrok és az alulfoglalkoztatott kiegett kurvák megmentoje a top favorit
Stez
11 hónapja
A labdarugas megcsufolasa lenne a france footballtol, ha tenyleg odavagjak az aranylabdat Yamalnak. Meg a sajat csapataban sem o volt a legjobb, nem hogy a vilagon.
11 hónapja
YoungZeeZee
9 987
az megvan h a Pafosznal David Luiz jatszik.marmint serult most de odaigazolt?anno felhivtak a szurkolok figyelmet h a repteret ne torlaszoljak el mikor megerkezett
11 hónapja
A Honvéd újra első az NB II-ben. Holnap hajrá Vasas, de inkább legyen X.
11 hónapja
A Guardyce nem jött össze
11 hónapja
ha Martinelli nem volt lesen akkor nagyon szépDonnarumma amúgy benézte
11 hónapja
Magyarországon saját térfélről indulva is lehetsz lesen. Mennyire kell kollektíven amatőrnek lenni egy ilyen döntéshez?
11 hónapja
Élete árán nem bír megnyerni egy 1v1 párharcot...Madoueke magasan a legveszélyesebb támadónk volt, erre lecseréli a félidőben. Ezigen....Trossard minek maradt fent?
Sebii
Negritis, a vajda
11 hónapja
Madoueke magasan a legveszélyesebb támadónk volt, erre lecseréli a félidőben. Ezigen....Trossard minek maradt fent?
Sebii
11 hónapja
Madoueke magasan a legveszélyesebb támadónk volt, erre lecseréli a félidőben. Ezigen....