NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
77
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
36
8
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
1
1
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
1
1
22:25
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Nunez kap sárgát 😀 😀
8 hónapja
Ezek megint mik? Vicc ez a játékvezetés..
8 hónapja
YoungZeeZee
9 410
ha mar fiola es itt irtatok, hogy milyen szar volt ma is.szoval rossi behivta ugy h negativ spiralban van o meg a csapat, igy kezdett. szar volt es meg mindig szar.
ez kb olyan mint mikor meghivta szalait mert onbizalom kell neki.
ezert irtam, hogy akar egy bode vagy barki aki pont hot abban a honapban hivja be, tobb ertelme lenne, mint apolni a lelkeket.
8 hónapja
Kerkezék sem igen nyertek már lassan Vagy 2 hónapja,
ma meg a szinte kieső Ipswich is elverte őket otthon.
8 hónapja
Ezt jinxnek híjjákNagyon 0-0 szagú meccs ez a mai. 🙄Drogrendészetre kutyának ne menjél ilyen orral.
Mikey
Sixo
8 hónapja
Lőw mágia még várat magára 3:1 már a sváboknak
8 hónapja
Nagyon 0-0 szagú meccs ez a mai. 🙄Drogrendészetre kutyának ne menjél ilyen orral.
Mikey
8 hónapja
jota <3
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Nagyon 0-0 szagú meccs ez a mai. 🙄☺️
Mikey
Jota, te kib*szott zseni. 💞
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Nagyon 0-0 szagú meccs ez a mai. 🙄
8 hónapja
Elég nagy gödörben van a Bournemouth, az elmúlt négy meccsen összesen szereztek egy teljes pontot.
8 hónapja
Azért ezt az atleti-barca meccset így eredeti kommentárral nézni komoly élmény 😊🍺
8 hónapja
Mondom hogy tudom, de másra nem tudok gondolni.De teljesen mindegy, az ellenfél testi épségének súlyos veszélyeztetése az ettől teljesen független.Én tudom hogy keveset számít, de gondolom ez volt az oka.A labdát rúgja el viszonylag keveset számít, múltkor a Bayernes csávót ilyesmi miatt állították kiEzen mi nem piros?Gondolom az hogy ellenünk vo... izé hogy a labdát rúgta el.
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
Nem is túlzott erőbevetés, hanem veszélyeztetés.
slowmotion
Ha csak tényleg nincs egy olyan szabály, hogy ellenünk az ilyen szabályos.
Mert már a sokadik ilyen.
8 hónapja
Megint nem kapjuk meg a szabadokat..Nem értem, minek kell Csampó szintű bírókhoz szoktatni a Nevertont, amikor úgysem esnek ki.
Nomac
8 hónapja
Megint nem kapjuk meg a szabadokat..
8 hónapja
Azpilicueta bőven pirosos akció is elmaradt.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Virgilt így beszopatni idén még nem láttam
8 hónapja
Van Dijk sincs a toppon ma
8 hónapja
De teljesen mindegy, az ellenfél testi épségének súlyos veszélyeztetése az ettől teljesen független.Én tudom hogy keveset számít, de gondolom ez volt az oka.A labdát rúgja el viszonylag keveset számít, múltkor a Bayernes csávót ilyesmi miatt állították kiEzen mi nem piros?Gondolom az hogy ellenünk vo... izé hogy a labdát rúgta el.
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
Nem is túlzott erőbevetés, hanem veszélyeztetés.
8 hónapja
Én tudom hogy keveset számít, de gondolom ez volt az oka.A labdát rúgja el viszonylag keveset számít, múltkor a Bayernes csávót ilyesmi miatt állították kiEzen mi nem piros?Gondolom az hogy ellenünk vo... izé hogy a labdát rúgta el.
slowmotion
Mikey
slowmotion
8 hónapja
Olaszország más tészta, nem is írtam példakéntSok minden rosszat lehet mondani a mifocinkra, de a derbiken azért messze jobb hangulat van,mint amilyet pl. spanyol, angol, német derbinek nevezett színházi nézőtéri hangulatú meccseken lát az emberInter-Millán-on nem voltál még? 😊
Gergőbácsi
petey
Roma-Interen, Roma-Fion és Napoli-Lazion voltam, pazar volt a hangulat
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
8 hónapja
A labdát rúgja el viszonylag keveset számít, múltkor a Bayernes csávót ilyesmi miatt állították kiEzen mi nem piros?Gondolom az hogy ellenünk vo... izé hogy a labdát rúgta el.
slowmotion
Mikey
8 hónapja
Sok minden rosszat lehet mondani a mifocinkra, de a derbiken azért messze jobb hangulat van,mint amilyet pl. spanyol, angol, német derbinek nevezett színházi nézőtéri hangulatú meccseken lát az emberInter-Millán-on nem voltál még? 😊
Gergőbácsi