Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Milyen labda volt salahtól
10 hónapja
Megtették mögöttem a Vasast, 1 perc és tizi
10 hónapja
Maximum vészmegoldáskéntLeoni?Konate szerintem a szunetig lesz palyan.Aha... és ki jön be helyette? Gomez, aki a meccs után nem bírt edzeni? Vagy Endo?
Stez
Konaté dupla vagy semmi. Viszinr elég lenne a biztos megoldásokat választania.
slowmotion
Stez
10 hónapja
Leoni?Konate szerintem a szunetig lesz palyan.Aha... és ki jön be helyette? Gomez, aki a meccs után nem bírt edzeni? Vagy Endo?
Stez
slowmotion
10 hónapja
Fú de egy alattomos sunyi geci lövés volt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Apró gólokkal kell őket megzavarni
10 hónapja
Jinxtriad Strikes Again.Szóval azt mondod ma akkor lesz Pool gól, mint amikor Szalah passzol Szobónak? 😀Szobo majdnem gól....igaz önA legjobb egység idáig a védelem, vagyis az egyetlen.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
ozibozi
iktriad
10 hónapja
Hát ez nem volt benne tébéhá
10 hónapja
Nem, Ramsey, Willock es Miley is ott van. Kpn eleg vastagok.Amugy jo ez a Newcastle, en birom. Jol ossze lett rakva, meg ha nem is fog nyerni, siman BL-csapat, es amugy jobb is eddig.Ha beindul a BL sztem ezt nem fogjak birni. 4-3-3-at tolnak es a 3 kozeppalyas posztra konkretan 3 emberuk van, nem?
Stez
Duff
10 hónapja
Konate szerintem a szunetig lesz palyan.Aha... és ki jön be helyette? Gomez, aki a meccs után nem bírt edzeni? Vagy Endo?
Stez
10 hónapja
Szóval azt mondod ma akkor lesz Pool gól, mint amikor Szalah passzol Szobónak? 😀Szobo majdnem gól....igaz önA legjobb egység idáig a védelem, vagyis az egyetlen.
ozibozi
Szerkesztette: iktriad
10 hónapja
Amugy jo ez a Newcastle, en birom. Jol ossze lett rakva, meg ha nem is fog nyerni, siman BL-csapat, es amugy jobb is eddig.Ha beindul a BL sztem ezt nem fogjak birni. 4-3-3-at tolnak es a 3 kozeppalyas posztra konkretan 3 emberuk van, nem?
Stez
10 hónapja
Kimegyek cigizni. Ennyit tudok tenni a Vasas-gólért.Úgy látom, nem jött be.
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Konate szerintem a szunetig lesz palyan.
10 hónapja
a cigit a saját szájából? oszt meg minek?Kimegyek cigizni. Ennyit tudok tenni a Vasas-gólért.Lehet jobban jársz ha kivered
nagylaza, főpohárnok
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
10 hónapja
Szobo majdnem gól....igaz önA legjobb egység idáig a védelem, vagyis az egyetlen.
10 hónapja
Valami nagyon hiányzik ebből a Pool-bólLehet a Newcastle keretén van.
JC6 (Mr. Miele)
Ha ő (Isak) van ott Gordon helyett a fejesnél, már vezetnének a szarkák.
10 hónapja
Az előbb is jól perdített be középre, csak elbasztákSzalah ert mar labdaba?Nem nagyon
Stez
Szerkesztette: slowmotion
10 hónapja
Kimegyek cigizni. Ennyit tudok tenni a Vasas-gólért.Lehet jobban jársz ha kivered
nagylaza, főpohárnok
Draft

10 hónapja
Szobo majdnem gól....igaz ön
Draft

10 hónapja
Ezt megjegyzem magamnak, megvarom, amig lecserelik vagy afrika kupan lesz. 🤣Szalah ert mar labdaba?szídhatod anélkül is, nehogy ebbe betegedj bele. igazán expertek úgy kutyáznak egy játékost csak igazán, ha pályán sincs xd
Stez
fake.id
10 hónapja
Kimegyek cigizni. Ennyit tudok tenni a Vasas-gólért.
10 hónapja
Amugy jo ez a Newcastle, en birom. Jol ossze lett rakva, meg ha nem is fog nyerni, siman BL-csapat, es amugy jobb is eddig.
10 hónapja
Mondjuk a középpálya eddig nem sok labdát tud megjátszani emberhez Ez látványos és számolható