NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
2
2
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Zimó nagyon jól szállt beMég jobb lett volna, ha üres kapunál be tudta volna adni középre.
zacknorb
8 hónapja
Nekem mindegy mi lesz Révészékkel. De most nagyon egyben vannak. 6 W-nél járnak zsinórban.Azt hiszem ez eldőlt. Nagy versenyfutás lesz a Barcika és a Vasas között a másik feljutó helyért. A Kisvárda szerintem biztosan visszajut.Nem érzed úgy, hogy túl sokat kockáztatsz?🙂
iktriad
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Azt hiszem ez eldőlt. Nagy versenyfutás lesz a Barcika és a Vasas között a másik feljutó helyért. A Kisvárda szerintem biztosan visszajut.Nem érzed úgy, hogy túl sokat kockáztatsz?🙂
iktriad
8 hónapja
Megérezték a fijjuk, hogy készülök menni cigizni.
8 hónapja
Olyan sok gyenge játékos van a VasaSban, hogy ha fel is jutnak, konkrétan kell vagy 8 játékos, hogy legalább esélye legyen bent maradnia.Ha pedig Csányi nem enged külföldieket mint a múltkori feljutás után, kb nem sok értelme lesz az egésznek sajnos.
8 hónapja
Persze, hogy kap, de nem gondolnam, hogy a fizetese megrengeti a foldet. Raadasul evek ota kuncsorog, hogy a felnotteknel vegyek szamitasba, gondolom asszisztenskent vagy palyaedzokent is szivesen dolgozna, de szarnak ra fent.Pénzt is kap érteSzerintem marad. Csak egy babu szerencsetlen, kap egy csapatot Fradi-szemetekkel meg csokosokkal teletomve minden evben, tojnak magasrol az NB II-re, de azert csak egy klubikon, sok-sok eve kussban dolgozik.Ez a kommentátor is süket mint az ágyú, ha a Lipcsei Peti lófejű geciVajon ha netán kiesnek az NB III-ba (jelenleg 15.-ek), akkor is marad a HC ott?
—több mint 30 éves— rigmust éltetésnek hallotta,
vagy egy igazi Mester troll
ozibozi
iktriad
Stez
ozibozi
iktriad: nem. Lipcsei szerintem normalisan sem tud angolul, a kulfoldiek nem tudjak, ki o, le se szarjak, ki o. O ra nehany random magyar fiatal felnez talan, de etlem, hogy kepes lenne motivalni egy NB I-es csapatot. Azert a mai vilagban mar kevesbe emlekeznek a legtobben valakire, aki 15 eve befejezte, meg hogy o milyen figuraja is volt a Fradinak.
8 hónapja
Pénzt is kap érteSzerintem marad. Csak egy babu szerencsetlen, kap egy csapatot Fradi-szemetekkel meg csokosokkal teletomve minden evben, tojnak magasrol az NB II-re, de azert csak egy klubikon, sok-sok eve kussban dolgozik.Ez a kommentátor is süket mint az ágyú, ha a Lipcsei Peti lófejű geciVajon ha netán kiesnek az NB III-ba (jelenleg 15.-ek), akkor is marad a HC ott?
ozibozi
iktriad
Stez
8 hónapja
Vajon ő jobb teljesítményt tudna kisajtolni az anyaegyesület keretéből, mint Keane?Szerintem marad. Csak egy babu szerencsetlen, kap egy csapatot Fradi-szemetekkel meg csokosokkal teletomve minden evben, tojnak magasrol az NB II-re, de azert csak egy klubikon, sok-sok eve kussban dolgozik.Ez a kommentátor is süket mint az ágyú, ha a Lipcsei Peti lófejű geciVajon ha netán kiesnek az NB III-ba (jelenleg 15.-ek), akkor is marad a HC ott?
ozibozi
iktriad
Stez
8 hónapja
Szerintem marad. Csak egy babu szerencsetlen, kap egy csapatot Fradi-szemetekkel meg csokosokkal teletomve minden evben, tojnak magasrol az NB II-re, de azert csak egy klubikon, sok-sok eve kussban dolgozik.Ez a kommentátor is süket mint az ágyú, ha a Lipcsei Peti lófejű geciVajon ha netán kiesnek az NB III-ba (jelenleg 15.-ek), akkor is marad a HC ott?
ozibozi
iktriad
8 hónapja
Ez a kommentátor is süket mint az ágyú, ha a Lipcsei Peti lófejű geciVajon ha netán kiesnek az NB III-ba (jelenleg 15.-ek), akkor is marad a HC ott?
ozibozi
8 hónapja
Pedig igény az vóna rá!Azt ugye tudod, hogy nem máltán játsszák a meccset?Arra még lehet én is 😉Ma jött el a napjaGyere a BVSC ellen 20-án, jön Löfli is 😊
Vettem egy Vasas sálat a büfében
zacknorb
warr_b
csebi
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Azt ugye tudod, hogy nem máltán játsszák a meccset?Arra még lehet én is 😉Ma jött el a napjaGyere a BVSC ellen 20-án, jön Löfli is 😊
zacknorb
warr_b
csebi
8 hónapja
Ezzel a Verona-Parma meccsel vallatni lehetett volna. Kellett volna 3 pont Botiéknak, a liga egyik leggyengébb csapata ellen, de mind2 csapatnak jó volt az x. Egyetlen egy kaput találó lövés volt egész meccsen, az is egy 22 méteres bomba. Mondjuk így, hogy a román edző pályára sem küldi Botit, lehet mind1 is.
8 hónapja
Arra még lehet én is 😉Ma jött el a napjaGyere a BVSC ellen 20-án, jön Löfli is 😊
zacknorb
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Itt legalább van.A WC modernebb.Ma jött el a napjajobb, mint egy Pásztó meccs? 😊
zacknorb
Stoki
ozibozi
Pásztón újították az öltözőt és nem volt.
Emiatt büfé és sör sem (pedig előtte pizza is volt mert a Sportbüfé pizzeria is)
Van szép új EU pénzes piros kék nézőtér, ami kurva lapos.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Tervezek, csak húsvét.Ma jött el a napjaGyere a BVSC ellen 20-án, jön Löfli is 😊
zacknorb
warr_b
Akartam is nektek írni, hogy mennék de lehet kések (ott szállok le a távolsági buszról 5 után egyből)
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ma jött el a napjaGyere a BVSC ellen 20-án, jön Löfli is 😊
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
viszont drágább a sörA WC modernebb.Ma jött el a napjajobb, mint egy Pásztó meccs? 😊
zacknorb
Stoki
ozibozi
8 hónapja
A WC modernebb.Ma jött el a napjajobb, mint egy Pásztó meccs? 😊
zacknorb
Stoki
8 hónapja
Ma jött el a napjajobb, mint egy Pásztó meccs? 😊
zacknorb
8 hónapja
Tóth Milan nem okos volt sárgát ott csinálniAz, hogy totálisan fölösleges volt, finom megfogalmazás.
ozibozi