NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
32
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Akkor vajon miért nem látják a nyilvánvalót?ez miért nem volt les? 😀 ....de még meg se nézik.. (Lpool-Atma)De megnézték, még mindig megnéznek mindent.
bogjosi
zacknorb
11 hónapja
YoungZeeZee
9 987
most jennek vissza a 20evvel ezelotti ruhak stb..Nem tudom, nekem ez ikonikus inkább és tök jó, hogy ilyen retro irányzat van most.Ez az Atletico mez pedig valami iszonyat, ilyen 90-es évekbeli középszerű és rossz ízlésű Bundesliga csapatok harmadik számú mezeit idéziIszonyat jó 2000es évek közepi vibe.
Kampman
zacknorb
shawnka
anno vert kellett izzadni egy fasza bogatyaert,ami egyeniseget is mutatott,most meg a sarki fuszeresnel is van minden.
11 hónapja
ez miért nem volt les? 😀 ....de még meg se nézik.. (Lpool-Atma)Az volt, de majd elmondják, hogy a fény megkerülte
bogjosi
11 hónapja
ez miért nem volt les? 😀 ....de még meg se nézik.. (Lpool-Atma)De megnézték, még mindig megnéznek mindent.
bogjosi
11 hónapja
ez miért nem volt les? 😀 ....de még meg se nézik..Ez ne legyen mar les.
bogjosi
11 hónapja
Szoboszlai nem élete formájában játszik.Hat nyilvan, ha egy vedot beraknak mas posztra, ami szamara idegen, ugy nehez. XD
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Szoboszlai nem élete formájában játszik.
11 hónapja
Nem tudom, nekem ez ikonikus inkább és tök jó, hogy ilyen retro irányzat van most.Ez az Atletico mez pedig valami iszonyat, ilyen 90-es évekbeli középszerű és rossz ízlésű Bundesliga csapatok harmadik számú mezeit idéziIszonyat jó 2000es évek közepi vibe.
Kampman
zacknorb
11 hónapja
róla mindig az fog eszembe jutni, hogy élőben láttam karrierje utolsó snapjeit 😕Carson Palmerre gondoltő nagyon, de ezt már te is megírtad 20 perceCaicedo sem ügyesÉs Palmer?
Löfli
Sixo
Löfli
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Carson Palmerre gondoltő nagyon, de ezt már te is megírtad 20 perceCaicedo sem ügyesÉs Palmer?
Löfli
Sixo
Löfli
11 hónapja
ő nagyon, de ezt már te is megírtad 20 perceCaicedo sem ügyesÉs Palmer?
Löfli
Sixo

Don't blink!
11 hónapja
Ez az Atletico mez pedig valami iszonyat, ilyen 90-es évekbeli középszerű és rossz ízlésű Bundesliga csapatok harmadik számú mezeit idéziEzek a vintage mezek tudod mekkorat mennek most?😀
Kampman
11 hónapja
Caicedo sem ügyes

Don't blink!
11 hónapja
Mondjuk azt ő seNe keverj össze MC IstivelFülembe forró ólmot öntsetek.Nincs is füled.
zacknorb
Sixo
Én szép vagyok de nem tudok rappelni😅
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Ez az Atletico mez pedig valami iszonyat, ilyen 90-es évekbeli középszerű és rossz ízlésű Bundesliga csapatok harmadik számú mezeit idéziIszonyat jó 2000es évek közepi vibe.
Kampman
11 hónapja
még élek, de ez a gól elvette minden életkedvemet 😀RIP LöfliElhunyt?
Sixo
A jók korán mennek.
Azért remélem, hogy hétvégén lesz aki kinyitja az eredménykövetős topikokat.
Kampman

Don't blink!
11 hónapja
RIP LöfliElhunyt?
Sixo
A jók korán mennek.
Azért remélem, hogy hétvégén lesz aki kinyitja az eredménykövetős topikokat.
11 hónapja
Ez az Atletico mez pedig valami iszonyat, ilyen 90-es évekbeli középszerű és rossz ízlésű Bundesliga csapatok harmadik számú mezeit idézi
11 hónapja
Labdaejtéses-újrarúgatott szabadrúgás-kombinációt követő öngóllal vezet a Bayern
11 hónapja
Ne keverj össze MC IstivelFülembe forró ólmot öntsetek.Nincs is füled.
zacknorb
Sixo
Én szép vagyok de nem tudok rappelni😅
11 hónapja
Fülembe forró ólmot öntsetek.