Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
sajtospingvin
119
A kis Barca úgy tűnik két bravúrt végrehajtva 4 ponttal indítja a másodosztályt
10 hónapja
sajtospingvin
119
Nem kő beszarni majd a hosszabbításban beveri a hosszúbaHozzáteszem Lamal-t ilyen gyengén játszani talán egyszer láttam eddig. Szinte csetlik-botlik a pályán.Sok volt a törpe
Klaci79
Negritis, a vajda
10 hónapja
Hát pedig vagy a TT-ben vagy a NFC-ben mondta Baumstark Tibi.Józan ember nem mondhatta8.8-as szorzós meccset húzott be a CremoneseMagabiztosan ez a Cremonese a Serie A legrosszabb csapata, oszt még azt mondják a Milan idén bajnok lesz xD
ozibozi
Sixo
Kampman
10 hónapja
Hozzáteszem Lamal-t ilyen gyengén játszani talán egyszer láttam eddig. Szinte csetlik-botlik a pályán.Sok volt a törpe
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Józan ember nem mondhatta8.8-as szorzós meccset húzott be a CremoneseMagabiztosan ez a Cremonese a Serie A legrosszabb csapata, oszt még azt mondják a Milan idén bajnok lesz xD
ozibozi
Sixo
10 hónapja
8.8-as szorzós meccset húzott be a CremoneseMagabiztosan ez a Cremonese a Serie A legrosszabb csapata, oszt még azt mondják a Milan idén bajnok lesz xD
ozibozi
10 hónapja
Hozzáteszem Lamal-t ilyen gyengén játszani talán egyszer láttam eddig. Szinte csetlik-botlik a pályán.
10 hónapja
Már kezdtem elhinni belőttem a TV GO-t erre bevágja egyből.Úgyis jönnek a Barca bírói…hát tudjuk hogy megy ez
Ki is nyomtam úgyis W lesz nekik.
KeyG
10 hónapja
Helyes
10 hónapja
Már kezdtem elhinni belőttem a TV GO-t erre bevágja egyből. Ki is nyomtam úgyis W lesz nekik.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Olyan egyértelmű leseket engednek el spanyolban, ami teljesen érthetetlen és sehol máshol nem látok ilyet. Kis felelősséget vállalhatnának ezért a fizetésért…na ez kis gól volt…az is jó!
10 hónapja
8.8-as szorzós meccset húzott be a Cremonese
10 hónapja
Milan is szépen kezdi a szezont

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
A 2.gólnál legalább 2 szerelés pattant vissza eléjük. Nem tudsz ezekkel a csapatokkal mit csinálni. 25m-en belül védekeznek, persze hogy kontránál kirohan 3-4 ember. Nem tartasz hátul senkit még plusszban, elől kell szerelni. Na meg be kell rúgni a a helyzeteket.Az előző meccset nem láttam de tavaly hasonló jelenetekből (mármint hogy így lekontráznak) bőven sokat.....Jó van bmeg a kezèt meg vágja le...debarcelonaliga.....amúgy a kontrákkal ott folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk....🤦😡Az egész meccset ott folytatjuk, ahol az előző meccs 2.félidejét játszottuk. Csak ezeknek minden odapattan ahova szeretnék. Mindegy, innen szép nyerni.
dande2
Klaci79
dande2
10 hónapja
Az előző meccset nem láttam de tavaly hasonló jelenetekből (mármint hogy így lekontráznak) bőven sokat.....Jó van bmeg a kezèt meg vágja le...debarcelonaliga.....amúgy a kontrákkal ott folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk....🤦😡Az egész meccset ott folytatjuk, ahol az előző meccs 2.félidejét játszottuk. Csak ezeknek minden odapattan ahova szeretnék. Mindegy, innen szép nyerni.
dande2
Klaci79
10 hónapja
Jó van bmeg a kezèt meg vágja le...debarcelonaliga.....amúgy a kontrákkal ott folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk....🤦😡Az egész meccset ott folytatjuk, ahol az előző meccs 2.félidejét játszottuk. Csak ezeknek minden odapattan ahova szeretnék. Mindegy, innen szép nyerni.
dande2
10 hónapja
sajtospingvin
119
Amióta stílust váltott(próbál) Simeone azóta nulla a csapat, addig volt eredményes amíg a saját fociját erőltette az ellenfélreDícstelen véget fog érni hamarosan a Simeone korszakPedig az utóbbi 1-2 évben talán a legtamadobb szellemű fociját tolja a csapat.
sajtospingvin
csebi
10 hónapja
A jövő focistáinak jobb ha levágják a kezét…És akkor be is lehetne vezetni Arsene bácsi nagy ötletét hogy meg többet álljon a játék
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Dícstelen véget fog érni hamarosan a Simeone korszakPedig az utóbbi 1-2 évben talán a legtamadobb szellemű fociját tolja a csapat.
sajtospingvin
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
A jövő focistáinak jobb ha levágják a kezét…Ilyenre 11est adni, semmi esélye nem volt arra a védőnek hogy bárhova tegye a kezét
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Jó van bmeg a kezèt meg vágja le...debarcelonaliga.....amúgy a kontrákkal ott folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk....🤦😡
10 hónapja
A jövő focistáinak jobb ha levágják a kezét…