NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
524
57
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 4 éve
elkezdtem nézni a Beavatási Eskü-taz első rész érdekes volt, viszont mivel tudok jópár infot már így sokkal jobban megterhelő
holnap folytatom
elsőre érdekes volt amúgy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ozibozi
17 218
Összeesküvés Amerika ellen jó fajta, a minőség is ott van, kidolgozott karakterek stb, Bár az évad vége kissé összecsapott lett, de aki szereti az eféléket ne habozzon.
több mint 4 éve
Lovecraft country-t nézi valaki? vélemény?alakul, egyenlőre leköt
Negritis
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Lovecraft country-t nézi valaki? vélemény?Én a héten kezdem el...megvártam, míg lesz pár rész fent.
Negritis
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Lovecraft country-t nézi valaki? vélemény?
több mint 4 éve
Hangulat, látvány. sztori, atmoszféra, alakítások - mind rendben van. Ja és a opening theme song gyönyörű.Farkas Gyermekei?Most nézem a harmadik részt. Nagyon rendben van eddig, látvány, sztori, de maga a feeling ami kibaszott jó..
Valaki?
Kritika? (első 3 rész után)
Rózsa Sándor (betyár)
petey
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
...és nagyon jól működik! 😁A sztroi alapja is jo (a kis ember kuzd a nagy sikeres csavoval, aki az orra ala dorgoli a sikereit). De tetszeneek a poenok. Nincs nevetogep, de erted a poent.
steelwolf
Kedvenceim, random:
-Na, ki a nap embere, sensei?
-Igen! En, indulhatunk a karate tornan! ... Vagy ... varjunk csak, te magadrol beszelsz! Sikerult a randi? 😀
Vagy amikor a senseni eleteben eloszor fellep a netre. Mi az amire elsore rakeres? Hot Babes! 😀
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Farkas Gyermekei?Most nézem a harmadik részt. Nagyon rendben van eddig, látvány, sztori, de maga a feeling ami kibaszott jó..
Valaki?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
...és nagyon jól működik! 😁The Boys...En is nezem.
végre valami izgalmas a szuperhős bizniszben.
Nagyon ajánlott 😊, második évad már úton.
sapka
Mas. Netflix ajanlott, egy nagyon regi limonade karate film (karate Kid) utanerzesere epulo sorozatot. Vagyis a masodik evadot, de az elsot se lattam, eddig. Meglepoen nezheto.
Cobra Kai. Semmi extra, egyszeruen nem akar tobb lenni, mint ami. Es ez mukodik.
ulpianus
több mint 4 éve
és tényleg, belelapoztam a readcomiconline.to -n 😊The Boys...a képregény még betegebb... 😊
sapka
petey
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Farkas Gyermekei?Valaki?
több mint 4 éve
The Boys...En is nezem.
sapka
Mas. Netflix ajanlott, egy nagyon regi limonade karate film (karate Kid) utanerzesere epulo sorozatot. Vagyis a masodik evadot, de az elsot se lattam, eddig. Meglepoen nezheto.
Cobra Kai. Semmi extra, egyszeruen nem akar tobb lenni, mint ami. Es ez mukodik.
több mint 4 éve
The Boys...a képregény még betegebb... 😊
sapka
több mint 4 éve
The Boys...1.-3. rész tegnap óta kint van!
sapka
több mint 4 éve
The Boys...végre valami izgalmas a szuperhős bizniszben.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 4 éve
The end of the fucking worldhol voltam, amikor ez a zseniális sorozat ment?
kibaszott nagy. 10/10
több mint 4 éve
Á, dehogy.Az "All or Nothing" uj evada tegnaptol nezheto Amazonon (biztos letoltheto valahol gondolom), egyelore 3 resszel. A Tottenham Hotspur ezen evadban foszereplo, ha vki epp nem tudna.Murinhos részek ezek?
ulpianus
FLZOLI
My LORD this is incredible 😂 pic.twitter.com/sdRLPtjaHG
— Elliot Hackney (@ElliotHackney) August 30, 2020
több mint 4 éve
Pochettino-t kirúgták? 😮Az egész szezon. Kezdõdik az elvesztett BL döntõvel, új stadionnal. Nyilván a Covidos Murinhos utolso meccs utani eloretekintessel fog zárulni. Jelenleg 3 rész elérhetõ.Az "All or Nothing" uj evada tegnaptol nezheto Amazonon (biztos letoltheto valahol gondolom), egyelore 3 resszel. A Tottenham Hotspur ezen evadban foszereplo, ha vki epp nem tudna.Murinhos részek ezek?
ulpianus
FLZOLI
ulpianus
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Pochettino-t kirúgták? 😮Az egész szezon. Kezdõdik az elvesztett BL döntõvel, új stadionnal. Nyilván a Covidos Murinhos utolso meccs utani eloretekintessel fog zárulni. Jelenleg 3 rész elérhetõ.Az "All or Nothing" uj evada tegnaptol nezheto Amazonon (biztos letoltheto valahol gondolom), egyelore 3 resszel. A Tottenham Hotspur ezen evadban foszereplo, ha vki epp nem tudna.Murinhos részek ezek?
ulpianus
FLZOLI
ulpianus
több mint 4 éve
Spoiler : nothingAz egész szezon. Kezdõdik az elvesztett BL döntõvel, új stadionnal. Nyilván a Covidos Murinhos utolso meccs utani eloretekintessel fog zárulni. Jelenleg 3 rész elérhetõ.Az "All or Nothing" uj evada tegnaptol nezheto Amazonon (biztos letoltheto valahol gondolom), egyelore 3 resszel. A Tottenham Hotspur ezen evadban foszereplo, ha vki epp nem tudna.Murinhos részek ezek?
ulpianus
FLZOLI
ulpianus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Az egész szezon. Kezdõdik az elvesztett BL döntõvel, új stadionnal. Nyilván a Covidos Murinhos utolso meccs utani eloretekintessel fog zárulni. Jelenleg 3 rész elérhetõ.Az "All or Nothing" uj evada tegnaptol nezheto Amazonon (biztos letoltheto valahol gondolom), egyelore 3 resszel. A Tottenham Hotspur ezen evadban foszereplo, ha vki epp nem tudna.Murinhos részek ezek?
ulpianus
FLZOLI
több mint 4 éve
Az "All or Nothing" uj evada tegnaptol nezheto Amazonon (biztos letoltheto valahol gondolom), egyelore 3 resszel. A Tottenham Hotspur ezen evadban foszereplo, ha vki epp nem tudna.Murinhos részek ezek?
ulpianus
több mint 4 éve
Az "All or Nothing" uj evada tegnaptol nezheto Amazonon (biztos letoltheto valahol gondolom), egyelore 3 resszel. A Tottenham Hotspur ezen evadban foszereplo, ha vki epp nem tudna.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The Mandalorian S2 október 30-án érkezik.
több mint 4 éve
www.polygon.com/2020/9/1/21410069/benioff-weiss-new-netflix-show-three-body-problem-alexander-woo-rian-johnsonLiu Cixin könyvéből készült a Wandering Earth ami szerintem egy szórakoztató film, nem kiemelkedő vagy valami de én élveztem és a koncepció is számomra újszerűen hatott
mondjuk már látom hogy a "hate train" megindul Rian Jonhson producer - benioff/weiss
én mégis várom 😀