NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 197 — The Mathematician
elkezdtem nézni a Beavatási Eskü-t
az első rész érdekes volt, viszont mivel tudok jópár infot már így sokkal jobban megterhelő
holnap folytatom
elsőre érdekes volt amúgy

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 17 218
Összeesküvés Amerika ellen jó fajta, a minőség is ott van, kidolgozott karakterek stb,
Bár az évad vége kissé összecsapott lett, de aki szereti az eféléket ne habozzon.
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Lovecraft country-t nézi valaki? vélemény?
Negritis
alakul, egyenlőre leköt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 324 — Jedi Master
Negritis
Én a héten kezdem el...megvártam, míg lesz pár rész fent.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Farkas Gyermekei?
Valaki?
Kritika? (első 3 rész után)
Rózsa Sándor (betyár)
Most nézem a harmadik részt. Nagyon rendben van eddig, látvány, sztori, de maga a feeling ami kibaszott jó..
petey
Hangulat, látvány. sztori, atmoszféra, alakítások - mind rendben van. Ja és a opening theme song gyönyörű.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
...és nagyon jól működik! 😁
steelwolf
A sztroi alapja is jo (a kis ember kuzd a nagy sikeres csavoval, aki az orra ala dorgoli a sikereit). De tetszeneek a poenok. Nincs nevetogep, de erted a poent.
Kedvenceim, random:
-Na, ki a nap embere, sensei?
-Igen! En, indulhatunk a karate tornan! ... Vagy ... varjunk csak, te magadrol beszelsz! Sikerult a randi? 😀

Vagy amikor a senseni eleteben eloszor fellep a netre. Mi az amire elsore rakeres? Hot Babes! 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Farkas Gyermekei?
Valaki?
Rózsa Sándor (betyár)
Most nézem a harmadik részt. Nagyon rendben van eddig, látvány, sztori, de maga a feeling ami kibaszott jó..

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
The Boys...

végre valami izgalmas a szuperhős bizniszben.
Nagyon ajánlott 😊, második évad már úton.
sapka
En is nezem.

Mas. Netflix ajanlott, egy nagyon regi limonade karate film (karate Kid) utanerzesere epulo sorozatot. Vagyis a masodik evadot, de az elsot se lattam, eddig. Meglepoen nezheto.

Cobra Kai. Semmi extra, egyszeruen nem akar tobb lenni, mint ami. Es ez mukodik.
ulpianus
...és nagyon jól működik! 😁
több mint 4 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
The Boys...

sapka
a képregény még betegebb... 😊
petey
és tényleg, belelapoztam a readcomiconline.to -n 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Farkas Gyermekei?
Valaki?
több mint 4 éve
The Boys...

sapka
En is nezem.

Mas. Netflix ajanlott, egy nagyon regi limonade karate film (karate Kid) utanerzesere epulo sorozatot. Vagyis a masodik evadot, de az elsot se lattam, eddig. Meglepoen nezheto.

Cobra Kai. Semmi extra, egyszeruen nem akar tobb lenni, mint ami. Es ez mukodik.

több mint 4 éve
The Boys...

sapka
a képregény még betegebb... 😊

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
The Boys...

sapka
1.-3. rész tegnap óta kint van!
több mint 4 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
The Boys...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 4 éve
The end of the fucking world

hol voltam, amikor ez a zseniális sorozat ment?
kibaszott nagy. 10/10

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az "All or Nothing" uj evada tegnaptol nezheto Amazonon (biztos letoltheto valahol gondolom), egyelore 3 resszel. A Tottenham Hotspur ezen evadban foszereplo, ha vki epp nem tudna.
ulpianus
Murinhos részek ezek?
FLZOLI
Á, dehogy.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Az "All or Nothing" uj evada tegnaptol nezheto Amazonon (biztos letoltheto valahol gondolom), egyelore 3 resszel. A Tottenham Hotspur ezen evadban foszereplo, ha vki epp nem tudna.
ulpianus
Murinhos részek ezek?
FLZOLI
Az egész szezon. Kezdõdik az elvesztett BL döntõvel, új stadionnal. Nyilván a Covidos Murinhos utolso meccs utani eloretekintessel fog zárulni. Jelenleg 3 rész elérhetõ.
ulpianus
Pochettino-t kirúgták? 😮
Löfli

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ulpianus
Murinhos részek ezek?
FLZOLI
Az egész szezon. Kezdõdik az elvesztett BL döntõvel, új stadionnal. Nyilván a Covidos Murinhos utolso meccs utani eloretekintessel fog zárulni. Jelenleg 3 rész elérhetõ.
ulpianus
Pochettino-t kirúgták? 😮

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
ulpianus
Murinhos részek ezek?
FLZOLI
ulpianus
Spoiler : nothing

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ulpianus
Murinhos részek ezek?
FLZOLI

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
ulpianus
Murinhos részek ezek?

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The Mandalorian S2 október 30-án érkezik.
több mint 4 éve
 www.polygon.com/2020/9/1/21410069/benioff-weiss-new-netflix-show-three-body-problem-alexander-woo-rian-johnson
Liu Cixin könyvéből készült a Wandering Earth ami szerintem egy szórakoztató film, nem kiemelkedő vagy valami de én élveztem és a koncepció is számomra újszerűen hatott

mondjuk már látom hogy a "hate train" megindul Rian Jonhson producer - benioff/weiss
én mégis várom 😀