NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
552
58
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 4 éve
klasszikus sorozatok újranézése folyik épp, és mindig rá kell jönnöm h 1) rengeteg jó "geci karakter" létezik sorozatokban
2) van jó pár idegesítő utálatos karakter
3) senkit sem utálok annyira mint janice soprano-t.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The HeadPorog a 6 resz, eleg esemenydus. Vege kicsit so-so.
több mint 4 éve
Múltkor a repülőn is vetítették, tényleg jó!én bejefeztem a Castlevania S3-at és valszeg az S4et még megnézem, de nemtom mi leszHa csíped az animációt, ajánlom a Tom & Jerryt.
a Trevor-Sypha szál volt egyedül a jó
az Alucard ikrek annyira felesleges és öncélű volt hogy hihetetlen
a Hector szál kb azért volt hogy legyen 4. évad
az Isaac szál meg mehetett volna valahova a hajós beszélgetés alapján de gyorsan megoldották hogy még véletlenül se legyen semmi
ráadásul egy 10 x 20 percben 4 szál között váltogatni elég idegesítő és felesleges főleg ha igazán sehova se futtatják ki
Negritis
Minden rész önálló sztori, szépen felépítve, kibontva, a konfliktus egyértelmű, a sztoriszálak tiszták, a zene kurva jó, 165 rész, de nem válik unalmassá, bár az epizódok vége némileg kiszámítható, de ez nem von le az élvezeti értékéből.
A két főszereplő zseniális, de Spike (Cövek) figurája is meggyőző, bár néha túljátszott, Butch (Mufurc) viszont hitelesen és jól hozza a törvényenkívüli karaktert, a női karakterek súlytalanok.
Sok benne a humor, az akció, hét rész Oscart is kapott, szóval jó szívvel ajánlom.
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
én bejefeztem a Castlevania S3-at és valszeg az S4et még megnézem, de nemtom mi leszHa csíped az animációt, ajánlom a Tom & Jerryt.
a Trevor-Sypha szál volt egyedül a jó
az Isaac szál meg mehetett volna valahova a hajós beszélgetés alapján de gyorsan megoldották hogy még véletlenül se legyen semmi
ráadásul egy 10 x 20 percben 4 szál között váltogatni elég idegesítő és felesleges főleg ha igazán sehova se futtatják ki
Negritis
Minden rész önálló sztori, szépen felépítve, kibontva, a konfliktus egyértelmű, a sztoriszálak tiszták, a zene kurva jó, 165 rész, de nem válik unalmassá, bár az epizódok vége némileg kiszámítható, de ez nem von le az élvezeti értékéből.
A két főszereplő zseniális, de Spike (Cövek) figurája is meggyőző, bár néha túljátszott, Butch (Mufurc) viszont hitelesen és jól hozza a törvényenkívüli karaktert, a női karakterek súlytalanok.
Sok benne a humor, az akció, hét rész Oscart is kapott, szóval jó szívvel ajánlom.
több mint 4 éve
én bejefeztem a Castlevania S3-at és valszeg az S4et még megnézem, de nemtom mi lesza Trevor-Sypha szál volt egyedül a jó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Híjj, hát többen írtátok a Cursedet hogy jó, meg hogy lassan indul be, na de bazz... 4 és fél rész után kikapcsoltuk a faszba, topog egy helyben, semmi nem történik, unalmas, érdektelen az egész....Erről senki se mondta hogy jó, max beletörődött a sorsába, egyfajta TV-s Stockholm szindrómával 😊
warr_b
De te meg tudtad törni az átkot, és kiléptél amíg lehetett 😊
Én ugyan azt tettem a Dark-al. Nekem teljesen érdektelen a tálalás meg a sztori is mögötte, nem tudott bevonzani az érdekes kezdés után
több mint 4 éve
Híjj, hát többen írtátok a Cursedet hogy jó, meg hogy lassan indul be, na de bazz... 4 és fél rész után kikapcsoltuk a faszba, topog egy helyben, semmi nem történik, unalmas, érdektelen az egész....
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
"Szeptember 4-től az HBO GO-n is elérhető lesz a Raised by Wolves A farkas gyermekei címen."WHAT? THE? FUCK?Ez alap lesz, mert hát Ridley Scott bácsi műve...de lövésem nincs hol látható majd, mert HBO max nincs az országban. Remélem Go-ra is megérkezik majd.
www.youtube.com/watch?v=nAg6RTQEfeM
iktriad
Chargers LT
több mint 4 éve
www.puliwood.hu/hirek/james-wan-kesziteseben-feltamad-a-knight-rider-282743.htmlnemtom hogy filmek vagy ide alkalmasabb, de asszem újabb retro bukás jön 😀
több mint 4 éve
oh ma kijött a Wizards Tales of Arcadiameg kéne nézni még a Below-t, ez kicsit random ért hogy már kint van
asszem akkor ma befejezem a Castlevania-t hogy jöhessen a Below utána
www.youtube.com/watch?v=6adVDTR79n4
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Elvileg szeptember 4 az első rész, ha minden igaz.A Love Life is látható lesz ebben a hónapban a normál HBO-n, ami szintén HBO Max-n volt eredetileg látható először. Szerintem 2-3 hónap késéssel jön majd a sima HBO-ra ez is.WHAT? THE? FUCK?Ez alap lesz, mert hát Ridley Scott bácsi műve...de lövésem nincs hol látható majd, mert HBO max nincs az országban. Remélem Go-ra is megérkezik majd.
iktriad
Chargers LT
mondjuk az Alien Covenant meg Exodus mellett én azért fenntartásokkal kezelem Ridley bácsitScott most csak rendez részeket ha jól tudom, nem ő az ötletgazda.
Negritis
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
A Love Life is látható lesz ebben a hónapban a normál HBO-n, ami szintén HBO Max-n volt eredetileg látható először. Szerintem 2-3 hónap késéssel jön majd a sima HBO-ra ez is.WHAT? THE? FUCK?Ez alap lesz, mert hát Ridley Scott bácsi műve...de lövésem nincs hol látható majd, mert HBO max nincs az országban. Remélem Go-ra is megérkezik majd.
iktriad
Chargers LT
mondjuk az Alien Covenant meg Exodus mellett én azért fenntartásokkal kezelem Ridley bácsitScott most csak rendez részeket ha jól tudom, nem ő az ötletgazda.
Negritis
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
ez nem Blomkamp demokról szólt? hogy miből lehetne esetleg teljes filmet csinálni
több mint 4 éve
Ha már sci-fi, az Oats Studios műveket mennyire ismeritek? Teljesen lehalt a projekt? www.youtube.com/c/OatsStudios/videos
A Rakka például tök igényesen volt összerakva, tuti nem sajnálták a pénzt mögötte
több mint 4 éve
mondjuk az Alien Covenant meg Exodus mellett én azért fenntartásokkal kezelem Ridley bácsitWHAT? THE? FUCK?Ez alap lesz, mert hát Ridley Scott bácsi műve...de lövésem nincs hol látható majd, mert HBO max nincs az országban. Remélem Go-ra is megérkezik majd.
iktriad
Chargers LT
több mint 4 éve
WHAT? THE? FUCK?Ez alap lesz, mert hát Ridley Scott bácsi műve...de lövésem nincs hol látható majd, mert HBO max nincs az országban. Remélem Go-ra is megérkezik majd.
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
ellen page miatt megnézem majd 😀Egyszer simán jó, de nekem sokszor túl sok az üres járat meg az ad hoc logikai bukfencek, hogy a karakterek 5 percenként random változtatják a véleményüket és hozzáállásukat a dolgokhoz.nekem adja nagyon első évad is elborult volt sok tekintetben, de második meg pláne.Ezt az Umbrella Academy-t be merjem vállalni?elvileg x-men done right, de nemtom
bcsarli
Negritis
Amikor az új Handler beleszív a cigibe, hát felröhögtem h bzmeg ez mi.
Van benne humor, karakterek nekem adják, egy próbát megér szerintem
briareos
peach
több mint 4 éve
Egyszer simán jó, de nekem sokszor túl sok az üres járat meg az ad hoc logikai bukfencek, hogy a karakterek 5 percenként random változtatják a véleményüket és hozzáállásukat a dolgokhoz.nekem adja nagyon első évad is elborult volt sok tekintetben, de második meg pláne.Ezt az Umbrella Academy-t be merjem vállalni?elvileg x-men done right, de nemtom
bcsarli
Negritis
briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
ozibozi
17 218
Benhúr amúgy két emberöltő után is rendben van, ráadásul csárlszton is pont a helyén kezelte ezeket. Pont, mint dzson véjn aki reptér nélkül is nagy király marad, max csak lovon.szerintem a ben hur ritkaszar, de majd mindjárt a filmesztéták elmondják h tévedekValami némafilmet mondj még pls 😀2 részes Ben Hur?Akkor ez olyan, mint a filmek terén az ókor téma? Mert abból mind bűnszar, hiába szerepelnek bennük nagy nevű sztárok, a sztori fos, a cgi ergya, kb asylum szint az összes. Na jó, az eredeti 300 a kivétel, de az is csak Miller miatt 😀Végignéztem a Cursed (Átkozott)-at, nekem tetszett.Nyaralás alatt végignéztem, és továbbra is meggyőződésem, hogy high fantasy sorozatot nem rendesen tv-re adaptálni. A Witcher is Cavill miatt nézhető, a Trónok harca nem klasszikus high fantasy, az egy karakterdráma, fantasy közegben, a Vikingek leggyengébb részei a "fantasy" részek, a korábbi próbálkozásokat már hagyjuk is. A Cursed sem jó szerintem, a Witcher alatt van a színvonala, minden téren. Nagyon remélem, hogy nem lesz folytatás, és nem látja majd jó iránynak ezt a jövő tv-i...
A Merlini varázslós, boszis, középkoros történet nem mai darab, de hosszú évek óta most sikerült ráhúzni egy friss és fiatalos verziót.
Az eleje lassú és csak a 4.-5. részben indul be igazán, de több szálon fut a cselekmény, szóval ez nem gáz.
Szerintem olyan, ami megéri a 2. évadot, van annyira jó.
Chargers LT
Gyurma Pappa
warr_b
50es évekbeli Spartacus?
Negritis
Nem 70 évvel ezelőtti alkotásokra gondoltam, bár tudom, régenmindenjobbvót.
warr_b
briareos
A világgal lehet nagyobb a baj, mint a Benhúrral. 😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
nekem adja nagyon első évad is elborult volt sok tekintetben, de második meg pláne.Ezt az Umbrella Academy-t be merjem vállalni?elvileg x-men done right, de nemtom
bcsarli
Negritis
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Snowpiercert megéri végignézni?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
az első évedot komáztam, de itt a második elején nyelek nagyokatEzt az Umbrella Academy-t be merjem vállalni?elvileg x-men done right, de nemtom
bcsarli
Negritis
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Ezt az Umbrella Academy-t be merjem vállalni?elvileg x-men done right, de nemtom
bcsarli
több mint 4 éve
Ezt az Umbrella Academy-t be merjem vállalni?