NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Ha már Dark..-) itt a legújabb előzetes!Huha, erosnek tunik. 8)
www.youtube.com/watch?v=810CHvSdXOo
Ha minden igaz csak 3 évados lesz!
steelwolf
több mint 6 éve
Ha már Dark..-) itt a legújabb előzetes!www.youtube.com/watch?v=810CHvSdXOo
Ha minden igaz csak 3 évados lesz!
több mint 6 éve
index.hu/kultur/media/2019/05/30/szerelmeslevel_a_tronok_harca_stabjahoz/Az az. És a körítésen tényleg nem múlt semmi.A last watch?www.youtube.com/watch?v=nws1JQHBlJAHa már GoT összeállítások.
Sobri Jóska
twitter.com/ultrabrilliant/status/1130529632061710336
A doksi a 8. évad elkészítéséről nagyon rendben volt. Ha nem tetszett volna 1-2 rész annyira a záró évadból, akkor mondanám, hogy ez volt a 8. évad legjobb része...
iktriad
Azért iszonyat mennyiségű melót beleraktak (na nem a scriptírásba...)...
warr_b
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Én is remélem, hogy nem cseszik el a Darkot.Nekem a Haunting of Hill House volt még ilyen borzongós, főleg az első 5-6 része.
Ezt várom a legjobban. Amikor néztem az első évadot, minden percében azt éreztem, hogy ezt nekem írták a készítők. 😀 😀
Hacsak felidézem, megborzongok még mindig. 😊
Vrij6

több mint 6 éve
Én is remélem, hogy nem cseszik el a Darkot.Ezt várom a legjobban. Amikor néztem az első évadot, minden percében azt éreztem, hogy ezt nekem írták a készítők. 😀 😀
Hacsak felidézem, megborzongok még mindig. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Hát nem az a szokásos sorozat 😊Végeztem a Dark első évadával... A hangulata iszonyatosan el van találva. Az elején ugyan kicsit nehéz követni, hogy ki kicsoda, mi történik, de lehet rajta agyalni.
Egy kis kedvcsináló:
www.cinegore.net/2017/12/11/dark-2017/
És akkor 3 hét múlva jön a második évad.
warr_bVégeztem a Dark első évadával... A hangulata iszonyatosan el van találva. Az elején ugyan kicsit nehéz követni, hogy ki kicsoda, mi történik, de lehet rajta agyalni.A Dark zsenialis. Egy eve akadt meg rajta a szemem, nem vartam tole sokat, de azert elkezdtem nezni. Wah, remek volt. Olykor valoban nehez volt kovetni a szereploket, de ugye par resz utan az egyik vegen szepen ossze van szedve, melyik karakter melyik idosikban pontosan ki is, az azert sokat segit, onnantol azert mar siman le lehet kovetni a dolgokat.
Egy kis kedvcsináló:
warr_b
Mondjuk picit felek tole, hogy az uj evad azert mar visszaesos lesz.
Stez
De tényleg jó volt.
Kiváncsi leszek a folytatásra, remélem nem b@sszák el.

több mint 6 éve
Végeztem a Dark első évadával... A hangulata iszonyatosan el van találva. Az elején ugyan kicsit nehéz követni, hogy ki kicsoda, mi történik, de lehet rajta agyalni.
Egy kis kedvcsináló:
warr_b
Végeztem a Dark első évadával... A hangulata iszonyatosan el van találva. Az elején ugyan kicsit nehéz követni, hogy ki kicsoda, mi történik, de lehet rajta agyalni.A Dark zsenialis. Egy eve akadt meg rajta a szemem, nem vartam tole sokat, de azert elkezdtem nezni. Wah, remek volt. Olykor valoban nehez volt kovetni a szereploket, de ugye par resz utan az egyik vegen szepen ossze van szedve, melyik karakter melyik idosikban pontosan ki is, az azert sokat segit, onnantol azert mar siman le lehet kovetni a dolgokat.
Egy kis kedvcsináló:
warr_b
Mondjuk picit felek tole, hogy az uj evad azert mar visszaesos lesz.
több mint 6 éve
Végeztem a Dark első évadával... A hangulata iszonyatosan el van találva. Az elején ugyan kicsit nehéz követni, hogy ki kicsoda, mi történik, de lehet rajta agyalni. Egy kis kedvcsináló:

több mint 6 éve
Azt hiszem most fogom kipróbálni az 1 hónapos ingyen Netflixet!a Stranger thongs az valami sci-fi erotikus sorozat?
-06.05 Black mirror s5
-06.14 Jessica Jones s3
-06.21 Dark s2
-07.04 Stranger thongs s3
Én nem vagyok elájulva a Csernobiltól! Persze borzalmas meg minden, főleg ha belegondol az ember h ez nem fikció, hanem a valóságban is megtörtént! 😕
steelwolf
több mint 6 éve
Azt hiszem most fogom kipróbálni az 1 hónapos ingyen Netflixet!-06.05 Black mirror s5
-06.14 Jessica Jones s3
-06.21 Dark s2
-07.04 Stranger thongs s3
Én nem vagyok elájulva a Csernobiltól! Persze borzalmas meg minden, főleg ha belegondol az ember h ez nem fikció, hanem a valóságban is megtörtént! 😕
több mint 6 éve
Szerintem csak a vége, de az meg várható volt sajnos.Csernobil 3 rész utánA negyedik az egy picit durva lett de eddig ez kapta a legtöbbet. 9,8. Majd meglátod miért
Nem tudok jelzőket, kevés az a 9,7...
Aki tud, az írjon, írhat.
Vrij6
Coolearie
Nekem ez a rész egy picit gyengébb volt.
Kiváncsi leszek a végére mit húznak.

több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
Ez a csernobil sorozat felkeltette az erdeklodesem. Izgalmasnak tunik es rovid. Megvarom, mikor vege lesz aztan dara.Hany reszes?
több mint 6 éve
Ez haláli 😀www.youtube.com/watch?v=odEK_aLglUU
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Az az. És a körítésen tényleg nem múlt semmi.A last watch?www.youtube.com/watch?v=nws1JQHBlJAHa már GoT összeállítások.
Sobri Jóska
A doksi a 8. évad elkészítéséről nagyon rendben volt. Ha nem tetszett volna 1-2 rész annyira a záró évadból, akkor mondanám, hogy ez volt a 8. évad legjobb része...
iktriad
warr_b
több mint 6 éve
A last watch?www.youtube.com/watch?v=nws1JQHBlJAHa már GoT összeállítások.
Sobri Jóska
iktriad

több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=nws1JQHBlJAHa már GoT összeállítások.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Mondjuk szerintem Skarsgard alapbol egy olyan szinesz, akivel nagyon melle nem lehet loni.Bármelyik Skarsgard.
Stez
több mint 6 éve
Mondjuk szerintem Skarsgard alapbol egy olyan szinesz, akivel nagyon melle nem lehet loni.
több mint 6 éve
Úgy általában parádésan sikerült a casting, Jared Harris és főleg Stellan Starskgard zseniális, de a harmadik részben a pocakos bányászvezér is irgalmatlanul jó.

több mint 6 éve
Csernobil 3 rész utánA bányászos jelenetek egészen hihetetlenül fenomenálisak.
Vrij6

több mint 6 éve
Csernobil 3 rész utánA negyedik az egy picit durva lett de eddig ez kapta a legtöbbet. 9,8. Majd meglátod miért
Vrij6
több mint 6 éve
Csernobil 3 rész utánNem tudok jelzőket, kevés az a 9,7...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil