NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha már Dark..-) itt a legújabb előzetes!

www.youtube.com/watch?v=810CHvSdXOo

Ha minden igaz csak 3 évados lesz!
steelwolf
Huha, erosnek tunik. 8)

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ha már Dark..-) itt a legújabb előzetes!

www.youtube.com/watch?v=810CHvSdXOo

Ha minden igaz csak 3 évados lesz!
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.youtube.com/watch?v=nws1JQHBlJA
Sobri Jóska
Ha már GoT összeállítások.
 twitter.com/ultrabrilliant/status/1130529632061710336
A doksi a 8. évad elkészítéséről nagyon rendben volt. Ha nem tetszett volna 1-2 rész annyira a záró évadból, akkor mondanám, hogy ez volt a 8. évad legjobb része...
iktriad
A last watch?
Azért iszonyat mennyiségű melót beleraktak (na nem a scriptírásba...)...
warr_b
Az az. És a körítésen tényleg nem múlt semmi.
iktriad
 index.hu/kultur/media/2019/05/30/szerelmeslevel_a_tronok_harca_stabjahoz/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Én is remélem, hogy nem cseszik el a Darkot.

Ezt várom a legjobban. Amikor néztem az első évadot, minden percében azt éreztem, hogy ezt nekem írták a készítők. 😀 😀

Hacsak felidézem, megborzongok még mindig. 😊
Vrij6
Nekem a Haunting of Hill House volt még ilyen borzongós, főleg az első 5-6 része.

több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Én is remélem, hogy nem cseszik el a Darkot.

Ezt várom a legjobban. Amikor néztem az első évadot, minden percében azt éreztem, hogy ezt nekem írták a készítők. 😀 😀

Hacsak felidézem, megborzongok még mindig. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Végeztem a Dark első évadával... A hangulata iszonyatosan el van találva. Az elején ugyan kicsit nehéz követni, hogy ki kicsoda, mi történik, de lehet rajta agyalni.

Egy kis kedvcsináló:
 www.cinegore.net/2017/12/11/dark-2017/

És akkor 3 hét múlva jön a második évad.
warr_b
Végeztem a Dark első évadával... A hangulata iszonyatosan el van találva. Az elején ugyan kicsit nehéz követni, hogy ki kicsoda, mi történik, de lehet rajta agyalni.

Egy kis kedvcsináló:

warr_b
A Dark zsenialis. Egy eve akadt meg rajta a szemem, nem vartam tole sokat, de azert elkezdtem nezni. Wah, remek volt. Olykor valoban nehez volt kovetni a szereploket, de ugye par resz utan az egyik vegen szepen ossze van szedve, melyik karakter melyik idosikban pontosan ki is, az azert sokat segit, onnantol azert mar siman le lehet kovetni a dolgokat.

Mondjuk picit felek tole, hogy az uj evad azert mar visszaesos lesz.
Stez
Hát nem az a szokásos sorozat 😊
De tényleg jó volt.

Kiváncsi leszek a folytatásra, remélem nem b@sszák el.

több mint 6 éve

Egy kis kedvcsináló:

warr_b

Egy kis kedvcsináló:

warr_b
A Dark zsenialis. Egy eve akadt meg rajta a szemem, nem vartam tole sokat, de azert elkezdtem nezni. Wah, remek volt. Olykor valoban nehez volt kovetni a szereploket, de ugye par resz utan az egyik vegen szepen ossze van szedve, melyik karakter melyik idosikban pontosan ki is, az azert sokat segit, onnantol azert mar siman le lehet kovetni a dolgokat.

Mondjuk picit felek tole, hogy az uj evad azert mar visszaesos lesz.

több mint 6 éve

Egy kis kedvcsináló:

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Azt hiszem most fogom kipróbálni az 1 hónapos ingyen Netflixet!

-06.05 Black mirror s5
-06.14 Jessica Jones s3
-06.21 Dark s2
-07.04 Stranger thongs s3

Én nem vagyok elájulva a Csernobiltól! Persze borzalmas meg minden, főleg ha belegondol az ember h ez nem fikció, hanem a valóságban is megtörtént! 😕
steelwolf
a Stranger thongs az valami sci-fi erotikus sorozat?
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Azt hiszem most fogom kipróbálni az 1 hónapos ingyen Netflixet!

-06.05 Black mirror s5
-06.14 Jessica Jones s3
-06.21 Dark s2
-07.04 Stranger thongs s3

Én nem vagyok elájulva a Csernobiltól! Persze borzalmas meg minden, főleg ha belegondol az ember h ez nem fikció, hanem a valóságban is megtörtént! 😕
több mint 6 éve
Csernobil 3 rész után

Nem tudok jelzőket, kevés az a 9,7...

Aki tud, az írjon, írhat.
Vrij6
A negyedik az egy picit durva lett de eddig ez kapta a legtöbbet. 9,8. Majd meglátod miért
Coolearie
Szerintem csak a vége, de az meg várható volt sajnos.
Nekem ez a rész egy picit gyengébb volt.

Kiváncsi leszek a végére mit húznak.

több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 112 — Vikings fan
Ez a csernobil sorozat felkeltette az erdeklodesem. Izgalmasnak tunik es rovid. Megvarom, mikor vege lesz aztan dara.
Hany reszes?
ZoliMP
5 és jövőhét kedd azu tolsó.

Szerkesztette: Toca
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404
Ez a csernobil sorozat felkeltette az erdeklodesem. Izgalmasnak tunik es rovid. Megvarom, mikor vege lesz aztan dara.
Hany reszes?
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Ez haláli 😀
 www.youtube.com/watch?v=odEK_aLglUU

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 486 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sobri Jóska
A doksi a 8. évad elkészítéséről nagyon rendben volt. Ha nem tetszett volna 1-2 rész annyira a záró évadból, akkor mondanám, hogy ez volt a 8. évad legjobb része...
iktriad
A last watch?
warr_b
Az az. És a körítésen tényleg nem múlt semmi.
több mint 6 éve
Sobri Jóska
iktriad
A last watch?

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 486 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sobri Jóska
több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 7 720
Mondjuk szerintem Skarsgard alapbol egy olyan szinesz, akivel nagyon melle nem lehet loni.
Stez
Bármelyik Skarsgard.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 136 — #NoStress

több mint 6 éve
Mondjuk szerintem Skarsgard alapbol egy olyan szinesz, akivel nagyon melle nem lehet loni.

több mint 6 éve
Úgy általában parádésan sikerült a casting, Jared Harris és főleg Stellan Starskgard zseniális, de a harmadik részben a pocakos bányászvezér is irgalmatlanul jó.

több mint 6 éve
Csernobil 3 rész után

Vrij6
A bányászos jelenetek egészen hihetetlenül fenomenálisak.

több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Csernobil 3 rész után

Vrij6
A negyedik az egy picit durva lett de eddig ez kapta a legtöbbet. 9,8. Majd meglátod miért
több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Csernobil 3 rész után

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
 m.facebook.com/tronokharca.gameofthrones/photos/a.273397289368844/2742459935795888/?type=3&source=48