Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 957
Maka.Szemelyeskedni fogok.Vasas 3ker.
En is voltam ezekben a csapatokban.Kapuskent😉Mondjuk Kispest is volt kozte.
Amugy jo olvasgatni a bejegyzeseket.
több mint 12 éve
NFL Week 4: sportmajom.blog.hu/2013/09/24/nfl_week_4_2013_szept_27Premier League 6. forduló: sportmajom.blog.hu/2013/09/24/premier_league_6_fordulo_2013_szept_28
GL mindenkinek a hétre!
you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
Mainz - Kölni H - 1,63Bárka - Real Szocik (0-1) H - 1,38
Atlétika Madrid - Osasuna (0-1) H - 1,61
3,62 * 1,5 unit
Bielefeld - Leverkusen V - 1,4
Malaga - Almeria H - 1,65
Aston Villa - Tottham (továbbjutó) V - 1,56
West Ham - Cardiff (továbbjutó) H - 1,51
5,44 * 1 unit

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
kizártnak tartom, mint giants drukker... sokkal komolyabb problémák vannak, mint 2. hét után gondoltuk... öltözőben nincs egység, az edző testvére meghalt, nem tudja felrázni a csapatot, fejben szétesett mki, még Eli is... sztem a chiefs hosszú hét után, otthon simán elver minket, ráadásul Andy az ismer is minket... szóval én nem ajánlanám a fogadást (a carolina ellenit még megtettem)Szerintetek a Giants 2,8-ért a Chiefs ellen? Vagy túl merész?GRAFIjobbak sokkal mint amit mutatnak és tuti valaki bele fog futni a késbe amikor minden bejön nekik. Én azt hittem ez már a Carolina ellen meglesz de rám cáfoltak, nem is kicsit... nem fogadok rájuk de benne van hogy nyernek és az odds csábító + a Chiefsnek is lesz rossz napja, lehet az már a most vasárnap is. Megteszem a Chiefst sztem majd úgyh tutira most lesz 😊davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Szerintetek a Giants 2,8-ért a Chiefs ellen? Vagy túl merész?GRAFIjobbak sokkal mint amit mutatnak és tuti valaki bele fog futni a késbe amikor minden bejön nekik. Én azt hittem ez már a Carolina ellen meglesz de rám cáfoltak, nem is kicsit... nem fogadok rájuk de benne van hogy nyernek és az odds csábító + a Chiefsnek is lesz rossz napja, lehet az már a most vasárnap is. Megteszem a Chiefst sztem majd úgyh tutira most lesz 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Szerintetek a Giants 2,8-ért a Chiefs ellen? Vagy túl merész?GRAFImerész.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Szerintetek a Giants 2,8-ért a Chiefs ellen? Vagy túl merész?
több mint 12 éve
Mai spanyol meccsekre:Barca-Real Soc.+3
Atl. Madrid-Osasuna+3 1,9*1,44 1unit
Malaga-Almeria 1,66 1unit
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
tegnap este rakott NFL szelvényem:Oakland @ Denver -13.5 Nyertes
Cincinnati @ Cleveland -5.5
Indianapolis @ Jacksonville -5.5
San Francisco @ St Louis -3
5 egységgel, hozhat 38-at.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Tippjeim kedd-szerda:Barcelona - Real Sociedad 0-1 hendi H
Elche - Real Madrid 1-0 hendi V
több mint 12 éve
Csütörtökre locked in: Niners -3 @1.83sima győzelem is 1.60, ez ajándék, én már most rátettem egy nagyobb összeget
Bohóc hendi két gyengébb meccs után, a Rams a liga egyik leggyengébb csapata.Maka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A botrányos NFL szezon kedzés után talán ezzel fog visszajönni a mojo. ;D Interjú velem, sportokról, sportfogadásról.www.kezdo5.hu/index.php/nbatrashtalk/9804-sportmajom-a-hazban-interju-kun-zsolttal
több mint 12 éve
Csütörtökre locked in: Niners -3 @1.83Bohóc hendi két gyengébb meccs után, a Rams a liga egyik leggyengébb csapata.
több mint 12 éve
Szerencsémre igen, és még időben át tudtam gondolni a dolgokat, és inkább nem tettem semmire aminek köze van at nfl-hez.remélem olvastad.HöriNflből csak a Falconsra fogok pénzt áldozni a héten, remélem, meghálálják a bizalmat.laccoo74nem fogják, otthon jobb a Miami.Höri
Köszi Höri!
több mint 12 éve
És a franciák tényleg megnyerték a kosár Eb-t, ahogyan azt már hétfőn beírták Wikin 😀Mondjuk ez, meg a Vettel+Fradi siker 1300ról hozott 4300-at legalább.

több mint 12 éve
remélem olvastad.Nflből csak a Falconsra fogok pénzt áldozni a héten, remélem, meghálálják a bizalmat.laccoo74nem fogják, otthon jobb a Miami.Höri
több mint 12 éve
De többet Giantsre nem fogok tenni, az biztos. Legalábbis addig, amíg az irányító neve Eli Manning, az edzőé meg Tom Coughlin. 😊NewmanOkosék Vegasban pont ilyenkor tesznek rohadt sokat a padlón lévő csapatra, mondjuk néha én sem értem, miért. Azért Steelers 2.10 moneylinera ment egy kisebb tét ugyanilyen elven 😊 a mai mérlegem eddig 2-2, Browns, Jets jött, Cards, Falcons ment.
több mint 12 éve
tettem egy ilyet még a héten: New York Giants at Carolina Panthers (Money Line (Az elveszített egyszerű fogadások tétjeit visszafizetjük, amennyiben a 3. negyedben születik a legtöbb pont)) - a Giantsre tettem, de a 3. negyedben volt a legtöbb pont 😀 mondjuk a bwin még nem tette vissza a kesst, de eddig nem volt velük gondom

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
ekkora egy kib-szott choker csapatot mint a Vikings. Remélem az 1/1el húznak egy JaMarcus Russell 2-t....bár még ebbe a Jax beleszólhat.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Egyszerű. A Giants az első meccen idegenben -5 turnoverrel maradt 1 TD különbségen belül, míg a szvsz liga legjobb csapata ellen kikapni bő 2 TD-vel belefér+belevettem azt is, hogy a Panthers edzője Rivera.Nagyon remélem, hogy a 10-es sávban bukni fog még valamelyik csapat, amelyikre raktam, mert, ha nem akkor le se merem írni, hogy mennyi ment el most a Giantsen. Többet nem fogadok rájuk, tavaly is rajtuk ment el egy jókora kötésem, f*sz ki van.NewmanNem is értem idegenben milyen értéket láttál a 0-2-es, ráadásul teljesen kiszámíthatatlan Giants-ben, a Carolina ellen, akiknek két szoros vereségük volt, és csak 12 pontot kaptak a Seattle-től. Legjobb esetben is 50-50-es meccs. De inkább a Panthers felé billen hendi nélkül.Sobri Jóska
De többet Giantsre nem fogok tenni, az biztos. Legalábbis addig, amíg az irányító neve Eli Manning, az edzőé meg Tom Coughlin. 😊
több mint 12 éve
Nagyon remélem, hogy a 10-es sávban bukni fog még valamelyik csapat, amelyikre raktam, mert, ha nem akkor le se merem írni, hogy mennyi ment el most a Giantsen. Többet nem fogadok rájuk, tavaly is rajtuk ment el egy jókora kötésem, f*sz ki van.NewmanNem is értem idegenben milyen értéket láttál a 0-2-es, ráadásul teljesen kiszámíthatatlan Giants-ben, a Carolina ellen, akiknek két szoros vereségük volt, és csak 12 pontot kaptak a Seattle-től. Legjobb esetben is 50-50-es meccs. De inkább a Panthers felé billen hendi nélkül.
több mint 12 éve
Nagyon remélem, hogy a 10-es sávban bukni fog még valamelyik csapat, amelyikre raktam, mert, ha nem akkor le se merem írni, hogy mennyi ment el most a Giantsen. Többet nem fogadok rájuk, tavaly is rajtuk ment el egy jókora kötésem, f*sz ki van.
több mint 12 éve
Én babonából nem szeretem előre beírni, hogy mit rakok.
több mint 12 éve
Be lehetne azt vezetni, hogy mindenki a meccsek előtt írja be mire rak? Mert értem én, hogy jó eldicsekedni, hogy ki mivel kaszált, csak így egyrészt a vesztes tippek nem látszódnak, másrészt ötletet se nagyon lehet meríteni másoknak.MakaÉs ki lehetne egészíteni, hogy hány egységgel?
Mert ugye nem mindegy, hogy 10 unitért elmegy egy 2.1-es odds, és 1 unittal jön egy hétszeres, ami jól hangik, de valójában 4 unit minusz.
több mint 12 éve
mai egyik:MIN Vikings -9.5 @ 2.30
HOU Texans -2.5 @ 1.86
DET-WAS Felett 47.5 @ 1.76
NYG-CAR Felett 47.5 @ 1.95
másik:
DAL Cowboys -2.5 @ 1.66
NO Saints -6.5 @ 1.80
3.
Inter Milan @ 1.75
MIL-NAP Felett 2.5 @ 1.95
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!