Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 12 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
De többet Giantsre nem fogok tenni, az biztos. Legalábbis addig, amíg az irányító neve Eli Manning, az edzőé meg Tom Coughlin. 😊Newman
Okosék Vegasban pont ilyenkor tesznek rohadt sokat a padlón lévő csapatra, mondjuk néha én sem értem, miért. Azért Steelers 2.10 moneylinera ment egy kisebb tét ugyanilyen elven 😊 a mai mérlegem eddig 2-2, Browns, Jets jött, Cards, Falcons ment.
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 821 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
tettem egy ilyet még a héten: New York Giants at Carolina Panthers (Money Line (Az elveszített egyszerű fogadások tétjeit visszafizetjük, amennyiben a 3. negyedben születik a legtöbb pont)) - a Giantsre tettem, de a 3. negyedben volt a legtöbb pont 😀 mondjuk a bwin még nem tette vissza a kesst, de eddig nem volt velük gondom

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
ekkora egy kib-szott choker csapatot mint a Vikings. Remélem az 1/1el húznak egy JaMarcus Russell 2-t....bár még ebbe a Jax beleszólhat.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nagyon remélem, hogy a 10-es sávban bukni fog még valamelyik csapat, amelyikre raktam, mert, ha nem akkor le se merem írni, hogy mennyi ment el most a Giantsen. Többet nem fogadok rájuk, tavaly is rajtuk ment el egy jókora kötésem, f*sz ki van.Newman
Nem is értem idegenben milyen értéket láttál a 0-2-es, ráadásul teljesen kiszámíthatatlan Giants-ben, a Carolina ellen, akiknek két szoros vereségük volt, és csak 12 pontot kaptak a Seattle-től. Legjobb esetben is 50-50-es meccs. De inkább a Panthers felé billen hendi nélkül.Sobri Jóska
Egyszerű. A Giants az első meccen idegenben -5 turnoverrel maradt 1 TD különbségen belül, míg a szvsz liga legjobb csapata ellen kikapni bő 2 TD-vel belefér+belevettem azt is, hogy a Panthers edzője Rivera.
De többet Giantsre nem fogok tenni, az biztos. Legalábbis addig, amíg az irányító neve Eli Manning, az edzőé meg Tom Coughlin. 😊

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
Nagyon remélem, hogy a 10-es sávban bukni fog még valamelyik csapat, amelyikre raktam, mert, ha nem akkor le se merem írni, hogy mennyi ment el most a Giantsen. Többet nem fogadok rájuk, tavaly is rajtuk ment el egy jókora kötésem, f*sz ki van.Newman
Nem is értem idegenben milyen értéket láttál a 0-2-es, ráadásul teljesen kiszámíthatatlan Giants-ben, a Carolina ellen, akiknek két szoros vereségük volt, és csak 12 pontot kaptak a Seattle-től. Legjobb esetben is 50-50-es meccs. De inkább a Panthers felé billen hendi nélkül.

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nagyon remélem, hogy a 10-es sávban bukni fog még valamelyik csapat, amelyikre raktam, mert, ha nem akkor le se merem írni, hogy mennyi ment el most a Giantsen. Többet nem fogadok rájuk, tavaly is rajtuk ment el egy jókora kötésem, f*sz ki van.

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 026 — Axel Foley
Én babonából nem szeretem előre beírni, hogy mit rakok.

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
Be lehetne azt vezetni, hogy mindenki a meccsek előtt írja be mire rak? Mert értem én, hogy jó eldicsekedni, hogy ki mivel kaszált, csak így egyrészt a vesztes tippek nem látszódnak, másrészt ötletet se nagyon lehet meríteni másoknak.Maka
És ki lehetne egészíteni, hogy hány egységgel?
Mert ugye nem mindegy, hogy 10 unitért elmegy egy 2.1-es odds, és 1 unittal jön egy hétszeres, ami jól hangik, de valójában 4 unit minusz.

több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 1 923
mai egyik:

MIN Vikings -9.5 @ 2.30
HOU Texans -2.5 @ 1.86
DET-WAS Felett 47.5 @ 1.76
NYG-CAR Felett 47.5 @ 1.95

másik:
DAL Cowboys -2.5 @ 1.66
NO Saints -6.5 @ 1.80

3.
Inter Milan @ 1.75
MIL-NAP Felett 2.5 @ 1.95

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
Be lehetne azt vezetni, hogy mindenki a meccsek előtt írja be mire rak? Mert értem én, hogy jó eldicsekedni, hogy ki mivel kaszált, csak így egyrészt a vesztes tippek nem látszódnak, másrészt ötletet se nagyon lehet meríteni másoknak.Maka
nekem van/volt mára:

NFL:
CLE-MIN, -6,5-ről MIN
ATL-MIA, +7,5-el az ATL
CHI-PIT, -2,5-ről CHI.

foci:
1.
Betis H (ezzel ugye ez el is ment)
Standard L H

2.
Inter V
Arsenal H

3.
nagy oddsos "bohóc" szelvény:
Milan-Napoli 2,5 over
CP-Swansea V
PSG-Monaco DNB V

szerk:
azt jobb ha tudjátok, hogy sportfogadás terén többnyire bukni szoktam, a balszerencsém legendás 😀.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Be lehetne azt vezetni, hogy mindenki a meccsek előtt írja be mire rak? Mert értem én, hogy jó eldicsekedni, hogy ki mivel kaszált, csak így egyrészt a vesztes tippek nem látszódnak, másrészt ötletet se nagyon lehet meríteni másoknak.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 026 — Axel Foley
Én raktam egy:
Auburn +23,5
Rutgers +4,5
Georgia Tech -1,0
szelvényt és lám jött. 😊

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
LSU is jött épphogy, -13.5el raktam, 14el nyertek

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Huh..Kicentiztem a TEN+14,5-tel.. 😀bogec7
én meg Florida -14.5-et raktam... végén 41ről kihagyta a nyomorék... mivel már 6-0ra megy az oakland az mlb-ben így kijelentem hogy a 7es durva kötésem csak ezen ment el 😕

mindegy ma már nyertem soccerral, ne legyek telhetetlen + ha nyer a michigan ncaavel is nyerekdavemayer
Ijj 😐 nekem pár hete azon ment el a 100as oddsos buliszelvény, hogy a Notre Dame nem tudott csinálni a végén 4 yardról TD-t..
Michigan, LSU-nak szorítok most...
(amúgy én ezért szoktam mindig 3,7,10,14..stb alá(ha -) / főle(h +) tenni 0,5 ponttal...)bogec7
ha jól átgondolom én is úgy szoktam, de most 2 perccel a kezdések előtt sikerült csak tenni, 1 perc gondolkodásnál meg csak azt a hendit használtam amit előre megadott. nem baj, az éjszakaival kaszáltam, jött a sima kombi is meg az 5/6-osom is. Remélem az nfl is ilyen jól jön ma, szépek az oddsok...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
szóval desperation move:

Missouri @ Indiana - SEC power 1.70-ért.
a nap rangadóján pedig Stanford vs Arizona State, 1.40-ért. Meggyőző a defense.Höri
Win
Win

több mint 12 éve
én meg Florida -14.5-et raktam... végén 41ről kihagyta a nyomorék... mivel már 6-0ra megy az oakland az mlb-ben így kijelentem hogy a 7es durva kötésem csak ezen ment el 😕

mindegy ma már nyertem soccerral, ne legyek telhetetlen + ha nyer a michigan ncaavel is nyerekdavemayer
Ijj 😐 nekem pár hete azon ment el a 100as oddsos buliszelvény, hogy a Notre Dame nem tudott csinálni a végén 4 yardról TD-t..
Michigan, LSU-nak szorítok most...
(amúgy én ezért szoktam mindig 3,7,10,14..stb alá(ha -) / főle(h +) tenni 0,5 ponttal...)

több mint 12 éve

mindegy ma már nyertem soccerral, ne legyek telhetetlen + ha nyer a michigan ncaavel is nyerek

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
bejött a Tennesse +17.5, és a Maryland is nyert (37-0-ra), szóval 5 unitból csináltam eddig 4.9-et öt meccs alatt 😀 jöhet a Stanford és a Mizzou

több mint 12 éve
Huh..Kicentiztem a TEN+14,5-tel.. 😀

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
PIT-3 és a TEN+21 ponttal nekem is rajta van a szelvényemen, plusz még az AUB-LSU, -13,5-el az LSU (ez lehet talán necces).MarioAna
nem csalódtam magamban 😀 51-28ról kihozták nekem az X-et (Y), hogy -3ról menjen el...MarioAna
ilyenkor nem buksz hanem érvénytelen a fogadás, legalábbis bet365ön igen, meg talán bwinen is. Nem tudok különösebb okot arra h feljebb ment a bears oddsa, új sérült nincs.davemayer
és valóban, érvénytelenként van írva. Köszi h szóltál, így még izgulhatok a többi meccsen 😊.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 443 — Panthers fan
Nem tudjátok miért megy felfelé az odds a Bearsre? Már 1.8nál jár...gulyzolt
The fix is in 😛

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
PIT-3 és a TEN+21 ponttal nekem is rajta van a szelvényemen, plusz még az AUB-LSU, -13,5-el az LSU (ez lehet talán necces).MarioAna
nem csalódtam magamban 😀 51-28ról kihozták nekem az X-et (Y), hogy -3ról menjen el...MarioAna
ilyenkor nem buksz hanem érvénytelen a fogadás, legalábbis bet365ön igen, meg talán bwinen is. Nem tudok különösebb okot arra h feljebb ment a bears oddsa, új sérült nincs.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
nem csalódtam magamban 😀 51-28ról kihozták nekem az X-et (Y), hogy -3ról menjen el...

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
és bazmeg 58-55-re nyert a Pittsburgh, kurva anyátokat. Utolsó negyed 7-20!

A San José State simán elment, az előfordul. Nyerni kell a Marylandnek, meg a Vols spreadnek, hogy pozitív legyen a hétvége.

szerk: sőt, ha ez a kettő jön (jól állnak) még akkor is minusz van, szóval desperation move:

Missouri @ Indiana - SEC power 1.70-ért.
a nap rangadóján pedig Stanford vs Arizona State, 1.40-ért. Meggyőző a defense.

több mint 12 éve
gulyzolt New England Patriots 4
Nem tudjátok miért megy felfelé az odds a Bearsre? Már 1.8nál jár...