Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
azt tetted hogy a Pittsburg nyer legalább 4-el? bár... 😀davemayer
igen (én 3-al, Höri 4-el), bár most engednek lefelé 😀..MarioAna
ja akkor ez nem a steelers, jól van... 😀davemayer
az is megvan, vagyis az a meccs 😀. De ott a macik vannak, -2,5ről.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
igen (én 3-al, Höri 4-el), bár most engednek lefelé 😀..MarioAna
ja akkor ez nem a steelers, jól van... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
igen (én 3-al, Höri 4-el), bár most engednek lefelé 😀..

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Mivel bejött a Fresno simán, így egy kifelejtett párosításra is teszek, még.

Maryland vs WVU. Múlt héten is hozták, amit vártam, erőlködés nélkül. A West Virginia komolyabb kihívásokkal küzd a pontszerzést illetően, ha Sims nem fut karriercsúcsot, akkor az 1.5-szörös odds korrekt bevételt hozhat,

Plusz, aki nem látta, ma még játékban lesz a Tennessee +17.5, a Pitt -4 és a San José State +5Höri
PIT-3 és a TEN+21 ponttal nekem is rajta van a szelvényemen, plusz még az AUB-LSU, -13,5-el az LSU (ez lehet talán necces).MarioAna
azt tetted hogy a Pittsburg nyer legalább 4-el? bár... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
MarioAna 1 997

Maryland vs WVU. Múlt héten is hozták, amit vártam, erőlködés nélkül. A West Virginia komolyabb kihívásokkal küzd a pontszerzést illetően, ha Sims nem fut karriercsúcsot, akkor az 1.5-szörös odds korrekt bevételt hozhat,

Plusz, aki nem látta, ma még játékban lesz a Tennessee +17.5, a Pitt -4 és a San José State +5Höri
PIT-3 és a TEN+21 ponttal nekem is rajta van a szelvényemen, plusz még az AUB-LSU, -13,5-el az LSU (ez lehet talán necces).

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
gulyzolt New England Patriots 4
Hali! Vasárnapi mixem: Packers,Vikings,Bears,Calvin Johnson TD-t szerez,és ha lesz,akkor Victor Cruz TD-t szerez. 11*-es odds.Sztem egy ezressel fogom megküldeni.gulyzolt
Esetleg még,hogy Boldin TD-t szerez,de ezt valamiért kicsit neccesnek érzem,de szerintem esélyes.gulyzolt
Szép, kerek elemzés, frappáns konklúzióval.Sobri Jóska
Köszönöm! 😊 Most néztem,1.83at ad Cruz Td-re ami sztem elég jo!
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Szép volt Diósgyőr!Szépen csilingel a kassza!
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Plusz, aki nem látta, ma még játékban lesz a Tennessee +17.5, a Pitt -4 és a San José State +5

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 026 — Axel Foley
41-40, a Fresno sose hagy cserben 😀😀Höri
én +2,5 hendivel raktam 1.38ért 😀MarioAna
Én nem tudom, hogy miért (nyílván elnéztem) de a Boise State-re raktam +10,5-ös hendivel 1,31es oddsért. Mondjuk ez is nyert mégha nem is így akartam. 😊

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
41-40, a Fresno sose hagy cserben 😀😀Höri
én +2,5 hendivel raktam 1.38ért 😀

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Fresno State 1.57 vs Boise State.
Elmaradt a Fresno meccse a héten, ami felemás előjel. A Colorado elleni meccs alapján sokkal okosabbak lennénk, főleg a védelem részéről. Carrék számára a veretlenség a tét, lényegében 4 olyan meccs van a menetrendben, ahol van esély rá, hogy kikapnak, egyet nyertek, egy elmaradt, ez a harmadik. Ha ez bejön, az utolsó hétig szamba van. A 12-0 pedig tudjuk, hogy igen nagy pénzt jelent. A probléma, hogy a Boise Statenek jelentős rutnija van ilyen helyzetekben, más kérdés, hogy gyakran elbuktak ők is. Bízom benne, hogy Petersen mester ahhoz kevés lesz, hogy felvegye a versenyt a túloldal brutál passzjátékával. Spread nélkül se fizet ez annyira rosszul.Höri
41-40, a Fresno sose hagy cserben 😀😀

több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Bónuszpickem a hétvégére.  sportmajom.blog.hu/2013/09/21/nfl_week_3_2013_szept_20-24_bonuszpick

Továbbra is a visszakapaszkodásért játszom, de tetszik a lőlap, még ha sok meccsen is vagyok érdekelt. A fényt már látom az alagút végén, szép lassan megfordul majd a történet.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
Az Osasuna négy zakó után végre győzni tudott!
Egyszer minden sorozatnak vége szakad.
Na, ennek pont akkor lett vége, amikor fogadtam a győzelmükre.😊
Köszönöm Riera, köszönöm Armenteros!(L)
több mint 12 éve
Hali! Vasárnapi mixem: Packers,Vikings,Bears,Calvin Johnson TD-t szerez,és ha lesz,akkor Victor Cruz TD-t szerez. 11*-es odds.Sztem egy ezressel fogom megküldeni.gulyzolt
Esetleg még,hogy Boldin TD-t szerez,de ezt valamiért kicsit neccesnek érzem,de szerintem esélyes.gulyzolt
ha Davis nem játszik, akkor megéri

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
Szép, kerek elemzés, frappáns konklúzióval.

több mint 12 éve
Esetleg még,hogy Boldin TD-t szerez,de ezt valamiért kicsit neccesnek érzem,de szerintem esélyes.
több mint 12 éve
Hali! Vasárnapi mixem: Packers,Vikings,Bears,Calvin Johnson TD-t szerez,és ha lesz,akkor Victor Cruz TD-t szerez. 11*-es odds.Sztem egy ezressel fogom megküldeni.
több mint 12 éve
Igen, szerencsém volt, de maga a sportfogadás is egy szerencsejáték.
Vannak olyan oldalak, amik segítenek kicsit/Maka kartárs oldalát is használom/, én ezt szoktam első sorban használni:
 www.ingyentipp.info/

Ez az egyik ismerősöm oldala, aki akarja nézegesse!
Jószerencsét!
több mint 12 éve
Nflből csak a Falconsra fogok pénzt áldozni a héten, remélem, meghálálják a bizalmat.laccoo74
nem fogják, otthon jobb a Miami.

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 026 — Axel Foley
Fiorentina H, Lazio H ezek voltak a tegnapi tippjeim, és az olaszok nem is okoztak csalódást!
Szerencsémre a Valencia meccsről az utolsó pillanatban lemondtam.
Nflből csak a Falconsra fogok pénzt áldozni a héten, remélem, meghálálják a bizalmat.
Barca, Real pedig hendikepesen.laccoo74
Mondjuk nagy szerencséd volt mert az olasz csapatok kurvára nem szokták komolyan venni az EL-t. Emiatt veszett el leginkább a 4BL helyük és ezért vannak a portugál csapatok pl az első kalapban.

több mint 12 éve
Fiorentina H, Lazio H ezek voltak a tegnapi tippjeim, és az olaszok nem is okoztak csalódást!
Szerencsémre a Valencia meccsről az utolsó pillanatban lemondtam.
Nflből csak a Falconsra fogok pénzt áldozni a héten, remélem, meghálálják a bizalmat.
Barca, Real pedig hendikepesen.
több mint 12 éve
még egy ilyen choker csapatot mint a Philly, sztem utoljára fogadtam rájuk ha nagyjából kiegyenlítettek az esélyek, egyszerűen botrány volt ahogy megverték magukat

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
NFL Week 3:

KC- PHI HOU-BAL NYG-CAR GB-CIN STL-DAL CLE-MIN TB-NE ARI-NO SD-TEN DET-WAS ATL-MIA BUF-NYJ JAX-SEA IND-SF CHI-PIT OAK-DEN

Egy kicsit jobban tetszenek az eheti oddsok, persze csak ha bejönnek a számításaim 😀

heti tuti kombi: MIN-NO-HOU-SF-DEN(-NE)
Neccesebbek:
PHI - szerintem meglesz nekik ez a hazai győzelem, jó a KFC de látva az Eagles játékát simán lehet nekik egy hullámvasút ez a szezon, legutóbb lejtőn voltak a SD ellen, most lehet hogy az emelkedő jön
TEN- Nem hiszem hogy fogadok erre a meccsre, de ha tippelnem kéne inkább a masszívabb Titansre fogadnék bár benne van egy vendég is simán
CIN- ez egy nagyon érdekes meccs lesz, én tuti ezt fogom nézni, óriási csata várható. Bízom a Bengalsban hogy a mi csoportunkat "döntően" sikerül befolyásolnia és megverik a GB-t valahogy, az oddsuk is elég jó (2.25)
DAL- Ez már majdnem tuti kategória lenne, ha nem a Dallas lenne 😊 1.53-ért teljesen vállalható
WAS- Ez megint nagyon necces, de látva mit szerencsétlenkedik idén is a Lions akármilyen jó is a keretük O oldalon képesek elbukni a meccseket, főleg idegenben. Ha kikaptak az ARI ellen, kikaphatnak az életéért küzdő (...?) WAS ellen. 1.77ért bevállalható, de ez tényleg nagyon necces pick
NYG- ha jól emlékszem tavaly is találkoztak egy TNF keretében és az oddsok ugyanígy alakultak (kevesebb a CAR oddsa, korábban 1.77-2.05 volt az arány, most ezt 1.87-1.95re mérsékelték) és a Giants kiütötte a Pantherst. Az erőviszonyok nem sokat változtak, ha működni fog a Giants offense ezt a meccset nem fogják elbukni + ilyen jó oddsért nekem be kell vállalni
ATL- Na ez az eheti WTF nálam. 2 meccset nyert a MIA és már esélyes a Falcons ellen? A hazai pálya ellenére nálam az Atlanta az esélyese ennek a meccsnek, főleg mert nagyon kell nekik a győzelem. 2.20ért pedig ismét egy nagy odds aminek a valószínűsége nagyobb mint azt a számok sejtetik.
NYJ- Na erre nem fogadok az tuti, itt csak rábökni lehet utána meg imádkozni a pénzedért 😊
CHI- Bízom a Bearsben, pontosabban inkább abban hogy a PIT nem támad fel... A Steelersnek kb az utolsó esélye ha meg akarja fordítani a szezonját, ha a Bears okosan játszik megvan a kellő tapasztalat és tudás a pályán hogy kihasználják az ellenfél hibáit.

Hendikep:

PHI -6.5, DAL -4, Vikes -6.5, SEA -19 DEN jelenleg -14,5, ezt nem ajánlom, de ha lesz alacsonyabb a 2 TD-s határ alatti azt már igen, én személy szerint -9.5-t raknék. A fentiek közül különösen a MIN -6.5-je 1.91ért ami ajándéknak tekinthető, 1 TD-s különbség minimum van a 2 csapat között.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 367 — Omar's Coming Yo!
Mai jelmondat: kiscsapatok góljaira fogadunk 😀

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
na, örülök, hogy konzervatív maradtam, és csak Milan H, Porto V lett megtéve, és nem dőltem be olyan "slágertippeknek", mint Chelsea H... 😊