Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
NFL Week 3:  sportmajom.blog.hu/2013/09/17/nfl_week_3_2013_szept_20
Maka
A denvert nem érzed nyerőnek otthon -14,5 -re?
Kíváncsi lennék mit gondolsz róla, én csak hobbista vagyok, de ez elég "tutinak" tűnik elsőre blikkre, és meglepett, hogy kihagytad.
Esetleg várod, hogy most kiengednek kicsit?steroid stewie
Clady kikészült, Big Brother-t kinyírják a Karib-tenger Al bácsi kalózai
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
Maka
Kíváncsi lennék mit gondolsz róla, én csak hobbista vagyok, de ez elég "tutinak" tűnik elsőre blikkre, és meglepett, hogy kihagytad.
Esetleg várod, hogy most kiengednek kicsit?steroid stewie
Nem az a lényeg, hogy tuti e egy tipp.
Hanem az, hogy van e benne érték.
-7 remek, tán még -10 -ért van, +2TD különbségért egyértelműen nincs.

több mint 12 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
Maka
Esetleg várod, hogy most kiengednek kicsit?
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
Chelsea, Schalke, Porto, Barca (0-2) - elég simának tűnik, aztán valamelyik úgyis bukta lesz 😊Dexxter Tailor
nekem ment a Barca-Ajax+3 hendivel az Ajax, Napoli-Dortmund 2,5 over és a Shalke H.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 822 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Chelsea, Schalke, Porto, Barca (0-2) - elég simának tűnik, aztán valamelyik úgyis bukta lesz 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Na, szépen termelt a City, és az United is.
Mára a Marseille - Arsenal, és a Valencia - Swansea kombót fogom tolni.
Arsenal, Valencia win!
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
kurva juventus, ez a véleményemdavemayer
+1 (a Sociedad is elmehet a f*szba, hogy otthon nem képes egy döntetlenre legalább)

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
kurva juventus, ez a véleményem

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 367 — Omar's Coming Yo!
Szeretem a tökéletes napokat.Ma is jól kerestünk.Holnapra még nem néztem ki semmit,de az Arsenal,Porto,Dortmund tetszik.
Holnap majd utánuk nézek részletesen.

több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Real Madrid @ 1.66
Man Utd @ 1.90
PSG @ 2.30
Man City @ 1.85

Hú de sima kombi lett, nem gondoltam volna. 😊
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
nos a "bundaolaszfoci" (na jó, nem hiszek benne, csak van mire fogni 😀 ) és a Benfica 2,5 over vitte a szelvényemet.
Holnaptól viszont beindul a minden napi szelvény, egy telefon árát össze kell szedni apránként (vagy elbukom a maradékot).

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nagyon él a topik, akkor berakom én is a hétvégi NCAA futballt.

Tennessee +17.5 @ Florida.
Senkit se zavarjon meg az Oregon elleni katasztrófa, a SEC East rangadókon jó ha 18 pont összesen össze szokott jönni. A Florida védelmét persze nem kell bemutatni, akármikor felrakhatnak akár punt blokkból 2 touchdownt, de maximum ilyen esetben érezném veszélyben a tippet. Ha Driskel nem fut 100 yardot úgy, mint tavaly egyszer, akkor továbbra is maximum közepes lesz a támadójátéka a gátőröknek.

Pittsburgh -4 @ Duke
Hajlamos vagyok túlzottan szkeptikus lenni a Duke-kal, ezt előrebocsátom. A PITT nekem tetszett az első héten, függetlenül attól, hogy Jameis Winston ellen fogalmuk nem volt mit kéne csinálni. Ha nem adták volna el a labdát sokszor, még jobb eredménnyel nyitottak volna. Ha ezen túllépnek, akkor ki fog jönni a tudáskülönbség a Duke ellen. Aaron Donald (DT) a NM State ellen egymaga csinált 4 TFL-t, szerintem a Blue Devils is be fog horpadni ellene a fal közepén. Kétarcú csapat volt mindig is a Pittsburgh, de új ACC csapatként hol kéne nyerniük ha nem Durhamben?

San Jose State +5 @ Minnesota
A tippet @shawnka támogatta. Gyenge csapatok ellen szedett össze 3-0-s mérleget a Gophers, miközben az edzője a saját életével játszik. A Spartans nem vallott szégyent a Stanford ellen, de az más kávéház. Ami bekavarhat, az a szokatlan időzóna, és a kurva hideg, de utóbbi nem biztos, hogy még faktor lesz.

Spread nélkül:

Fresno State 1.57 vs Boise State.
Elmaradt a Fresno meccse a héten, ami felemás előjel. A Colorado elleni meccs alapján sokkal okosabbak lennénk, főleg a védelem részéről. Carrék számára a veretlenség a tét, lényegében 4 olyan meccs van a menetrendben, ahol van esély rá, hogy kikapnak, egyet nyertek, egy elmaradt, ez a harmadik. Ha ez bejön, az utolsó hétig szamba van. A 12-0 pedig tudjuk, hogy igen nagy pénzt jelent. A probléma, hogy a Boise Statenek jelentős rutnija van ilyen helyzetekben, más kérdés, hogy gyakran elbuktak ők is. Bízom benne, hogy Petersen mester ahhoz kevés lesz, hogy felvegye a versenyt a túloldal brutál passzjátékával. Spread nélkül se fizet ez annyira rosszul.

több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Három mai bejegyzésem:

Premier League 5. forduló:  sportmajom.blog.hu/2013/09/17/premier_league_5_fordulo_2013_szept_21

Jövőbeli fogadások II.:  sportmajom.blog.hu/2013/09/17/jovobeli_fogadasok_ii

Sok szerencsét mindenkinek a hétre!

you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
én a Benficát egyáltalán nem tartom olyan tutinak. elég jó most az anderlecht.

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 280 — Ajmo Vatreni
MU+Benfia+PSG

galata-real over 2,5
München-Moszkva over 2,5Kenny
Tavaly simán mondtam volna ezt a Bayernre, de idén nem olyan meggyőzőek (góllövésügyileg).
több mint 12 éve
MU+Benfia+PSG

galata-real over 2,5
München-Moszkva over 2,5

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 280 — Ajmo Vatreni
Talán a Benfica ma a legtutibb.
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
én a Unitedet nem merem.

bár alapból nem merek fogadni saját csapatra. de én inkább egy x-re gondolok

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Mára United City kombó mennyire tűnik jónak?
Én már megpakoltam...
több mint 12 éve
wow. 4 meccs, és pontelőnnyel(!) a táblázat élén. ilyenkor már minimum 5 pontos hátrány szokott lenni...
Jonjo a meccs embere, 2-2-es meccsen 1 gól, 4 gólpassz (saját magának is adott egyet, ugye 😀)

viszont mondtam, hogy nem lesz meg ez ma... még jó, hogy nem fogadtam meg
több mint 12 éve
Ma én csak a Pool győzelemre rakok.Kenny
vigyázni kell mostanság, mert azok a csapatok, amiknek szorítok, nem teljesítettek túl jól a hétvége folyamán.
persze remélem, hogy a 'Pool lesz a kivétel, ami erősíti a szabályt, csakhát az élet néha kegyetlenebb ennél...slowmotion
Eddig jó vagyok,pláne hogy melléraktam a GG-t is.

több mint 12 éve
vigyázni kell mostanság, mert azok a csapatok, amiknek szorítok, nem teljesítettek túl jól a hétvége folyamán.
persze remélem, hogy a 'Pool lesz a kivétel, ami erősíti a szabályt, csakhát az élet néha kegyetlenebb ennél...
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
én már megtettem a swansea vagy X-et úgyhogy reménykedhetsz 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ma én csak a Pool győzelemre rakok.

több mint 12 éve
valaki, aki szagértő, megmondaná, hogy a mai horvát-görög meccsen mire lehet kilátás?
görögök eddig talán mindig odds ellen játszottak a középdöntőben...slowmotion
ezen az EB-n nincs papírforma, volt olyan csoport ahonnan az a 3 esett ki, akit továbbjutónak tippeltem 😀Höri
no igen, asszem úgy kezdődött a torna, hogy Nagy-Britannia lenyomta Izraelt, a szerbek a litvánokat, Lettország (who?) legyőzte Boszniát, lengyelek meg a grúzoktól szívtak ki, a törökök a finnektől (who?), a görögök meg a svédektől.
ezek közül talán a bosnyákoknak lett volna a legmagasabb oddsza, az is úgy 1,50 körül. az összes többi 1,20 alatt, némelyik pedig 1,10 alatt.

mondjuk én vagyok a hülye, kézilabda-kosárlabda az olyan sportág, hogy az első egy-két fordulóban megfigyelni szabad, fogadni nem...