Tenisz
16 feliratkozó
14 órája
Murray lett Djoko edzője.
1 napja
no
7 284
Sehol egy nadal tribute!!
1 napja
no
7 284
re: magyar női teniszNehez kerdes a tenisz igy.
úgy két éve volt témázás arról, hogy bár Bondár a legelőkelőbb helyen jegyzett magyar teniszező, de Udvardy jött fel, mint a talajvíz, meg Gálfi is közeledett a százhoz stb.
na azóta Udvardynak volt pár sérülése, nem tudott ritmusba kerülni, most éppen játszik egy meccset, de szerintem el fogja veszteni.
na nem is ez a lényeg, hanem hogy most belenéztem egy meccsébe, és nekem úgy tűnik, hogy bár sosem volt nádszál alkatú, de most kb Babos alkatára mozdult rá.
vagy nem is tudom, gondolkoztam a késelés előtti-utáni Szelesen, de ő szerintem "csak" túltolta a kreatint Amerikába kerülve, mert nem csak a combja lett erősebb, hanem a felkarja is kétszer akkora.
de Udvardynál - még egyszer hangsúlyozva: két éve nem láttam meccsét - nekem nagyon úgy tűnik, hogy combra felszaladt jó pár kiló, és mivel nem izomnak tűnik, ezért nem hiszem, hogy gyorsabb lesz tőle.
úgyhogy most megint Bondár a honi első, de a kilencvenen belül már elered az orra vére, szóval megint csak nincs jó helyzetben a női teniszünk...
slowmotion
Csak a szovetseg tudja felemelni, ami penz kerdese es szerintem azt konnyen kapnanak. Hosszu ido, sok munka mire megterulne eredmenyben, utana mar konnyebb lenne. Csak kb itt nullarol kellene kezdeni.
20 napja
Zverev W 😎
21 napja
re: magyar női teniszúgy két éve volt témázás arról, hogy bár Bondár a legelőkelőbb helyen jegyzett magyar teniszező, de Udvardy jött fel, mint a talajvíz, meg Gálfi is közeledett a százhoz stb.
na azóta Udvardynak volt pár sérülése, nem tudott ritmusba kerülni, most éppen játszik egy meccset, de szerintem el fogja veszteni.
na nem is ez a lényeg, hanem hogy most belenéztem egy meccsébe, és nekem úgy tűnik, hogy bár sosem volt nádszál alkatú, de most kb Babos alkatára mozdult rá.
vagy nem is tudom, gondolkoztam a késelés előtti-utáni Szelesen, de ő szerintem "csak" túltolta a kreatint Amerikába kerülve, mert nem csak a combja lett erősebb, hanem a felkarja is kétszer akkora.
de Udvardynál - még egyszer hangsúlyozva: két éve nem láttam meccsét - nekem nagyon úgy tűnik, hogy combra felszaladt jó pár kiló, és mivel nem izomnak tűnik, ezért nem hiszem, hogy gyorsabb lesz tőle.
úgyhogy most megint Bondár a honi első, de a kilencvenen belül már elered az orra vére, szóval megint csak nincs jó helyzetben a női teniszünk...
1 hónapja
Jughead
5 201
Rafa utolsó salakpályás veresége Djoko ellen történt.Rafa utolsó keménypályás veresége Djoko ellen történt.
Rafa utolsó füves pályás veresége Federer ellen történt.
1 hónapja
Sokkal jobb lenne ha egy Djoko elleni gyozelemmel vegzodne 😀Kár, kár.Remélem Nadalnak tényleg ez volt az utolsó tétmeccse valahogy így az igazi, hogy ha vereség is azt Alcaraztól szenvedi el.Egyrészt nem volt tétmeccs, másrészt a bronzmeccsen Djoko ellen fog játszani.
KeyG
Jughead
KeyG
1 hónapja
KeyG
9 497
Kár, kár.Remélem Nadalnak tényleg ez volt az utolsó tétmeccse valahogy így az igazi, hogy ha vereség is azt Alcaraztól szenvedi el.Egyrészt nem volt tétmeccs, másrészt a bronzmeccsen Djoko ellen fog játszani.
KeyG
Jughead
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Jughead
5 201
Remélem Nadalnak tényleg ez volt az utolsó tétmeccse valahogy így az igazi, hogy ha vereség is azt Alcaraztól szenvedi el.Egyrészt nem volt tétmeccs, másrészt a bronzmeccsen Djoko ellen fog játszani.
KeyG
1 hónapja
KeyG
9 497
Remélem Nadalnak tényleg ez volt az utolsó tétmeccse valahogy így az igazi, hogy ha vereség is azt Alcaraztól szenvedi el.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
no
7 284
Nadal 90 százalék feletti win rate-e brutál, és azt se gondoltam volna, hogy Taróczy többet nyert salakon, mint Federer vagy Djokovic.Pedig egyertelmu. Csak a korbol es a nemzetisegbol adodik hogy salak a legjobb boritasa ami adja a sok meccset. RF es djokonak meg a maximum a Big versenyek donto tobbsegben. Egyszeruen a matek adja hogy darabra nem lesznek elegek. A big versenyeken viszont kerdes nincs. Djoko es RF szerintem tobb RG meccset nyert mint TB az osszes big salakos versenyen ( Tipp )
youtu.be/Qh3NsUfGYxg?si=ueQtQ5Z5FAK7bKAC
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Nadal 90 százalék feletti win rate-e brutál, és azt se gondoltam volna, hogy Taróczy többet nyert salakon, mint Federer vagy Djokovic.youtu.be/Qh3NsUfGYxg?si=ueQtQ5Z5FAK7bKAC
1 hónapja
no
7 284
good-goodNem ittam sok tonicot 😀Minek iszol ennyi tonic-ot.Igazabol jobban vegig olvasva tenyleg nem. Mea culpa kicsitcfelreertelemztem így 6 gintonic utan 😀Azért Alcarazt ne hasonlítsuk Fritzhez.Nem hasonlítottam hozzá, de ne zavartasd magad.
Az egyik a koranak meghatarozo jatekos mar most a nagy 3-ashoz mérik. ( majd kiderül hogy jogosan-e), de legalabb 2 polc van köztük.
Toca
szaba
Toca
no
Toca
1 hónapja
Nem ittam sok tonicot 😀Minek iszol ennyi tonic-ot.Igazabol jobban vegig olvasva tenyleg nem. Mea culpa kicsitcfelreertelemztem így 6 gintonic utan 😀Azért Alcarazt ne hasonlítsuk Fritzhez.Nem hasonlítottam hozzá, de ne zavartasd magad.
Az egyik a koranak meghatarozo jatekos mar most a nagy 3-ashoz mérik. ( majd kiderül hogy jogosan-e), de legalabb 2 polc van köztük.
Toca
szaba
Toca
no
Szerkesztette: Toca
1 hónapja
no
7 284
Minek iszol ennyi tonic-ot.Igazabol jobban vegig olvasva tenyleg nem. Mea culpa kicsitcfelreertelemztem így 6 gintonic utan 😀Azért Alcarazt ne hasonlítsuk Fritzhez.Nem hasonlítottam hozzá, de ne zavartasd magad.
Toca
szaba
Toca
1 hónapja
Igazabol jobban vegig olvasva tenyleg nem. Mea culpa kicsitcfelreertelemztem így 6 gintonic utan 😀Azért Alcarazt ne hasonlítsuk Fritzhez.Nem hasonlítottam hozzá, de ne zavartasd magad.
Toca
szaba
1 hónapja
no
7 284
Alcaraz a djoko kategoriaba esik es ot is le lehet gyozni de Fritznek ellene is ki kellene lepjen a sajat jatekabol. Az Alcaraz-Djoko parharc meg nem letezik, vagyis a spanyol az eselyesebb mar mindig. De ez olyan mint az Agassi-RF parharc, egy oriasi jatekos aki meg oregenek is eleg jo, de kozel sincs a csucsahoz mar. Az hogy ezzel meg mindig a 3. legjobb jatekosnak lehet tekinteni az a negyediktol lefele minositi a konkurenciat.Ha mar Fritz felmerult. Nem ertem ezeket a sracokat. Van egy merkozes ahol tud nyerni HA Djoko leserul vagy eldurran fizikailag ( nem GS, nem 700 fokban jatszottak es aranylag gyors palya ahol meg djiko is tud sietni tobbfelekeppen ha akar/kell/rakenyszerul ) es ha kiszervalja. Az elsot hagyjuk a masodik elkepesztoen nehez a sajat reszrol is hozni es kulonosen djoko ellen.Valahol ebben van Alcaraz bája, vagy ha úgy tetszik titka. Nem fél. És emiatt jön több esetben érthetetlen vereség. De többnyire megnyeri a meccseit. Erre legjobb példa a tavalyi és idei Wimbledon döntők.
Termeszetesen tudott volna gyozni de ahhoz ki kellett volna lepnie a sajat jatekabol es kockaztatnia. Nem tudom miert nem teszik meg egy ilyen meccsen ahol maximum maskeppen kapott volna ki. Tegnap Mensik detto, de o messzirol jon es nem akart "maga miatt" kikapni, de Fritz mar akarhatna nyerni.
no
szaba
amugy nalam ez a fajta konkurencia a lenyeg es ezert Sampras nalam nem a negyedik a GOAT listan.
De Fritznel van egy mentalis gat is Alcarazhoz kepest, o a Zverev-Medve korosztaly es meg talan ok az utolsok akik a Big3-vel es mar semmikeppen a B4-al kellett versenyezniuk amikor meg erobol nyomtak. Egy fiatalnak aki barmely tehetseges volt mondjuk Wimbledonban gyozni AM-Djoko-RF ellen ugyanazon a tornan, vagy RG-on egy Waw-RF-Djoko-RN a dontoben, ok ne legyen lehetetlen RN az elodontoben de utana meg szinte barki elverne fizikailag ugy ki lenne csavarva ha hozna is az oriasi meglepetest. A B3 ellen levo generaciok mentalisan is el voltak taposva. Ma nincs 5-nel tobb ember aki kepes nyerni pedig a konkurencia pont ez az 5. Es medve mar a korban van ahol szokott jonni a visszaeses. A kovetkezo generacionak nincs/nem lesz lehetetlen kuldetese, gyakorlatilag kettot kell tulelni. Es itt meg a lefedes sem tokeletes A salakon egy az a ketto es a nagyon gyorson is inkabb egy az a ketto. A fu az raerzes es igazodas a palyahoz.
1 hónapja
szaba
10 543
Azért Alcarazt ne hasonlítsuk Fritzhez.Nem hasonlítottam hozzá, de ne zavartasd magad.
Toca
1 hónapja
Azért Alcarazt ne hasonlítsuk Fritzhez.Ha mar Fritz felmerult. Nem ertem ezeket a sracokat. Van egy merkozes ahol tud nyerni HA Djoko leserul vagy eldurran fizikailag ( nem GS, nem 700 fokban jatszottak es aranylag gyors palya ahol meg djiko is tud sietni tobbfelekeppen ha akar/kell/rakenyszerul ) es ha kiszervalja. Az elsot hagyjuk a masodik elkepesztoen nehez a sajat reszrol is hozni es kulonosen djoko ellen.Valahol ebben van Alcaraz bája, vagy ha úgy tetszik titka. Nem fél. És emiatt jön több esetben érthetetlen vereség. De többnyire megnyeri a meccseit. Erre legjobb példa a tavalyi és idei Wimbledon döntők.
Termeszetesen tudott volna gyozni de ahhoz ki kellett volna lepnie a sajat jatekabol es kockaztatnia. Nem tudom miert nem teszik meg egy ilyen meccsen ahol maximum maskeppen kapott volna ki. Tegnap Mensik detto, de o messzirol jon es nem akart "maga miatt" kikapni, de Fritz mar akarhatna nyerni.
no
szaba
1 hónapja
szaba
10 543
Ha mar Fritz felmerult. Nem ertem ezeket a sracokat. Van egy merkozes ahol tud nyerni HA Djoko leserul vagy eldurran fizikailag ( nem GS, nem 700 fokban jatszottak es aranylag gyors palya ahol meg djiko is tud sietni tobbfelekeppen ha akar/kell/rakenyszerul ) es ha kiszervalja. Az elsot hagyjuk a masodik elkepesztoen nehez a sajat reszrol is hozni es kulonosen djoko ellen.Valahol ebben van Alcaraz bája, vagy ha úgy tetszik titka. Nem fél. És emiatt jön több esetben érthetetlen vereség. De többnyire megnyeri a meccseit. Erre legjobb példa a tavalyi és idei Wimbledon döntők.
no
1 hónapja
no
7 284
Ha mar Fritz felmerult. Nem ertem ezeket a sracokat. Van egy merkozes ahol tud nyerni HA Djoko leserul vagy eldurran fizikailag ( nem GS, nem 700 fokban jatszottak es aranylag gyors palya ahol meg djiko is tud sietni tobbfelekeppen ha akar/kell/rakenyszerul ) es ha kiszervalja. Az elsot hagyjuk a masodik elkepesztoen nehez a sajat reszrol is hozni es kulonosen djoko ellen. Termeszetesen tudott volna gyozni de ahhoz ki kellett volna lepnie a sajat jatekabol es kockaztatnia. Nem tudom miert nem teszik meg egy ilyen meccsen ahol maximum maskeppen kapott volna ki. Tegnap Mensik detto, de o messzirol jon es nem akart "maga miatt" kikapni, de Fritz mar akarhatna nyerni.
1 hónapja
no
7 284
Amugy ez relativ, a gyengebb korszakok produkalnak "gyengebb" nyerteseket es dontosoket. 2002 Sampras egy gyenge jatekos volt es semmivel sem volt jobb jatekos mint Fritz most vagy a 1996-os Becker csak ok nagy nevek es elnezzuk.
1 hónapja
Jughead
5 201
Ezzel nagyon nem értek egyet, mindketten a nagy hármas/négyes áldozatai, de kifejezetten jó teniszezők (főleg Thiem, ha ő nem sérül le, akkor a mostani átmeneti időszakban 1-2 GS simán leesett volna neki).Azért a Cilic, Thiem tandem se világverő. Csak kijött nekik a lépés. És ők nyertek is.Azon gondolkozom, amiota kovetem a teniszt (2000es evek kozepe) lattam-e Fritznel gyengebb jatekost GS dontoben?Martin Verkerk 2003-ból a legrosszabb, bár nyilván a sérülések nem segítették.
Duff
Ha 2000-es évék közepe óta, akkor Kyrgios a leggyengébb aztán Fernando González/Baghdatis.
De Fritz nálam semmivel se rosszabb, mint a Raonic, Kevin Anderson (2 GS döntő) féle szervabotok.
Jughead
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Azért a Cilic, Thiem tandem se világverő. Csak kijött nekik a lépés. És ők nyertek is.Azon gondolkozom, amiota kovetem a teniszt (2000es evek kozepe) lattam-e Fritznel gyengebb jatekost GS dontoben?Martin Verkerk 2003-ból a legrosszabb, bár nyilván a sérülések nem segítették.
Duff
Ha 2000-es évék közepe óta, akkor Kyrgios a leggyengébb aztán Fernando González/Baghdatis.
De Fritz nálam semmivel se rosszabb, mint a Raonic, Kevin Anderson (2 GS döntő) féle szervabotok.
Jughead