TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Alekosz beszarás 😀tenorx
Nem tudom, de Alekoszról Jame 'Buffalo Bill' Gumb jut eszembe.
több mint 15 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
Alekosz beszarás 😀
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 876
Azt hiszi különb mint az Éva, pedig ua.
Duff
Gigit nem csípem de azért Éva szintjét meg sem közelíti, szerintem nincs élő ember aki igen 😊
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Gigi azt hiszi csak ő kap büntetést. Eddig kb mindenki kapott (szandi,oli,jerzy,éva,zsuzsi...) Most kap egyet és rinyál a ribanca, h más is kapjon. Azt hiszi különb mint az Éva, pedig ua.

Béla szerint meg két ember között nem feszültség van, hanem feszület...
több mint 15 éve
Fura hogy a 3 hónapja rendíthetetlen, stabil Gigi pont akkor kerül mélyre amikor épp nem beszélhet a testvérével.
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 075 — #NoStress
Sobri!

Most nem értek egyet PR-eddel. Sztem Gombi középmezőnybe esett vissza ezzel az öngyilkos taktikájával.Soldados
1. (-) Gombi – így megtörténhet az a szégyen, hogy a PR csúcsáról kell aláhullnia a megsemmisülésbe. Szerdán okosabbak leszünk.Sobri Jóska
Vagy marad első, vagy kiesik. 😊 Középmezőny kizárt. Attól függ, hogy kit választ. De többször is írtam, teljesen hülye move volt tőle ez az önjelöltetés.

több mint 15 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
ez kajra ribanc.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Ez köcsög ez a Gigi, ha nekem szar másnak is legyen az, pfujj de undorító, többek közt ezért tartunk itt.
több mint 15 éve
😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Gombi Alekosz és Éva ellen tuti kiesik. Anikó ellen sem sok esélye van. Szandika ellen lehetne, mert Szandika mostanában eltűnt, nincs úgy a középpontban, nem veri a seggét a földhöz, nem ordít artikulálatlanul, stb.

Amúgy ezt nem értem, Erzsit miért is hívná ki párbajozni?Vrijbloed
revans,ugye mindketten "szépfiúként" jutott be és Gombinak ez még egy hete nem nagyon tetszett

több mint 15 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Gombi Alekosz és Éva ellen tuti kiesik. Anikó ellen sem sok esélye van. Szandika ellen lehetne, mert Szandika mostanában eltűnt, nincs úgy a középpontban, nem veri a seggét a földhöz, nem ordít artikulálatlanul, stb.

Amúgy ezt nem értem, Erzsit miért is hívná ki párbajozni?
több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Lehet, hogy most tudatosult Gigiben, amit Alekosz mondott Erzsinek pár napja, és fel akarja ajánlani a virágát alekosz méhecskének. 😀
több mint 15 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
Látta valaki az éjszakai online-t?
Állítólag Gigi kiadta Erzsi útját.

(Ezek szerint Gombi kihívhatja Erzsit?)Bazzani
Jöhet a Mester :cool:
több mint 15 éve

(Ezek szerint Gombi kihívhatja Erzsit?)Bazzani
kajra?

több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Sobri!

Most nem értek egyet PR-eddel. Sztem Gombi középmezőnybe esett vissza ezzel az öngyilkos taktikájával.Soldados
sztem meg utolsó helyre, mert tökmind1 kit visz ki kiesik...
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sobri!

Most nem értek egyet PR-eddel. Sztem Gombi középmezőnybe esett vissza ezzel az öngyilkos taktikájával.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Young-G-prolitika
http://www.youtube.com/watch?v=ev6avGT4SKw&feature=related

ez szerintem nem rossz, a szöveg is többről szól mint a többi 😊
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley

(Ezek szerint Gombi kihívhatja Erzsit?)

több mint 15 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Sztem a Sobri féle PR most már pláne nem helytálló, mert ezzel a tegnapi kiválasztással Gombi nem az első helyen kéne, h legyen hanem az utolsón és ez majdnem független attól, h Alekoszt viszi-e vagy sem. A műsornak ugye két olyan része van ami csúcspontnak tekinthető, az egyik a kiválasztás, a másik a párbaj. Teljesen nyilvánvaló, h az RTLnek ez a szituáció nagyon bukó, h immár a második kiválasztás történik egymás után úgy, h taktikai jelleggel teszik az emberek a jeleket a kiválasztottra, ezáltal teljesen elvéve az egész kiválasztás élét és így tök unalmassá téve az egészet. Az a vicc, h az RTL már számtalan jelet küldött a játékosok felé, h bár ez szabályszerű (gondolom kurvára bánják már, h erre nem gondoltak anno), de nagyon nem tetszik nekik. Ennek egyik legegyértelműbb jele Olivér nagy arányú megverése volt, de az összes műsorvezető is minden alkalommal kifejezi nemtetszését az ügyben. Sajna a villalakók túl sötétek, h ezt észrevegyék, így sztem most egy Gombi kiejtéssel fogják végleg elvenni a kedvüket a következő hasonló próbálkozástólSzesze
Miért ha szabályba foglalnák hogy taktikai jelleggel nem lehet jófejségből kiküldeni valakit mi lenne?
Annyi változna, hogy úgy indokolnák a jelet, hogy mittudomén szarul mosogatott mert foltos maradt a tányér, vagy nem jól porszívózott, mert kihagyott egy részt, vagy mert büdöset fingott mondjuk. Nem tudják ezt kiküszöbölni mert akármilyen koholt indokot lehet találni a jelrakásra. Szerintem ezért nincs szabályba foglalva.
több mint 15 éve
Én biztos vagyok benne,hogy Gombi és J.Erzsébet már a Villa előtt is ismerte egymást.
Nyílván a munkájukból adódóan találkoztak valahol.
Ez ez egész "Egyszer létrejön a visszavágó!" dolog csak jó kibúvó volt a másokra jelrakás alól.

több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Igen, pont ezért írtam, hogy majd most kiejtetik gombit is ugyanezzel a módszerrel, csak hogy azt sugallják a játékosok felé, hogy inkább arra tegyenek aki utálnak, mert ebből nem lesz balhé így ha csak simán rakosgatják "magukra" a jelet! Semmi konfrontáció nincs így 😊

Mondom, még max annyit tudok elképzelni, hogy összeugrasztják Jerzsyvel Gombócot és akkor talán győz ellene, de nem hiszem hogy gombi kihívná bármilyen körülmények között is Jerzsyt. Valami nagy baszásnak kéne történnie!
több mint 15 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
Sztem a Sobri féle PR most már pláne nem helytálló, mert ezzel a tegnapi kiválasztással Gombi nem az első helyen kéne, h legyen hanem az utolsón és ez majdnem független attól, h Alekoszt viszi-e vagy sem. A műsornak ugye két olyan része van ami csúcspontnak tekinthető, az egyik a kiválasztás, a másik a párbaj. Teljesen nyilvánvaló, h az RTLnek ez a szituáció nagyon bukó, h immár a második kiválasztás történik egymás után úgy, h taktikai jelleggel teszik az emberek a jeleket a kiválasztottra, ezáltal teljesen elvéve az egész kiválasztás élét és így tök unalmassá téve az egészet. Az a vicc, h az RTL már számtalan jelet küldött a játékosok felé, h bár ez szabályszerű (gondolom kurvára bánják már, h erre nem gondoltak anno), de nagyon nem tetszik nekik. Ennek egyik legegyértelműbb jele Olivér nagy arányú megverése volt, de az összes műsorvezető is minden alkalommal kifejezi nemtetszését az ügyben. Sajna a villalakók túl sötétek, h ezt észrevegyék, így sztem most egy Gombi kiejtéssel fogják végleg elvenni a kedvüket a következő hasonló próbálkozástól
több mint 15 éve
Gombi öngyilkos merényletet hajtott végre. Nagyon úgy látom,hogy ő már eldöntötte,hogy Alekoszt viszi. Ez egy dologra jó lesz,nekünk nézőknek. Alighanem rájönnek a bentiek arra,hogy ez a magamat jelöltetem dolog csak a kiesésre jó.

Ami hányingerkeltő volt tegnap az az,ahogy Éva megbocsájtásnak álcázta a jelölés elől menekülést. Mindenkivel kedves volt, hízelgett. Robban az a bomba hamarosan...

Azért az RTL hatalmas öngólt lőtt ezzel a megváltoztatott sorrendű kiválasztáson. Lassan rájöhetnének,hogy ezeket az agyhalottakat nem nagyon lehet befolyásolni. Ez a tegnapi összeugrasztás nem sikerült.
Alkohol kell nekik.

A másik meg ez a Gigi nem szólhat Bécihez dolog. Vicc. Elmondja J.Erzsébetnek az meg Bécinek és vissza.

több mint 15 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Azért nem hittem volna,hogy az Olivér kiesés,Gombit és Jerzyt gyengíti meg legjobban.Ők most még mindig kussba lennénk ha benn lenne Oli,és még maradnának továbbra is oriási esélyesek.Így meg nagyon nem.
több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Az a komoly hogy most az Online-t szinte döbbenten nézem. A Mester a sakkról beszél Anikónak, és fantasztikus milyen tudással rendelkezik. A világ tragédiája hogy ez az ember 8 általánost végzett.Hanni
Szerintem csak az övé. 😊
Amúgy Lékónak is csak 8 általánosa van.
Mennyi lehet az Élő-je az eddig hallottak alapján?
Amúgy én is (amatőr) sakkozó volnék, próbálok belenézni, de nálam nem megy az online.

Sobri Jóska
2717
http://ratings.fide.com/
http://ratings.fide.com/card.phtml?event=703303