TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Érdekes lesz ezután a műsor azért! Mit csinál Alek? 😀
több mint 13 éve
Eddig tartott Oli küldetése, bejött az 1%.Lesz nagy mozgás a PR-en, azt garantálhatom. 😊
több mint 13 éve
Béci IQ szorozva tízzel < Oli IQIntelligens Olivér?! Muhahaha!!zavi27egy valamit ne felejtsetek el srácok, kb. 50 millió a tét! a párbaj nem arról szól h a másik pozitív dolgaira kell felhívni a nézők figyelmét, hanem a gyengeségeire. ők már elég rég élnek együtt ahhoz, h tudják h mi az a másiknál... az persze már más kérdés, h ehhez ki milyen stílust választ. arról lehet vitatkozni, bár mondjuk barátságosan meg jófejen nem tudom h lehetne ezt megtenni. mindketten tudják h itt nagy a tét. ha Olivér nem lenne off a nője miatt és nem inkább vele foglalkozna, ugyanolyan bunkón nyomná mint Béci, mert mindketten tudják h aki itt nyer, az saccperkb. min benn van a top3-ban.Lehet inteligensen és paraszt bunkó módon kritikát mondani. Béci egy utolsó senkiházi gizda rongyrázó paraszt. Oli amit Anikóval tett az biztos szarul esett, de azt higgadtan észérvekkel elmondta, miért. Ez az intelligencia és ez a különbség a kettő között.
mondjuk Olivér durván beégette most Anikót, Anikó helyében ha Olivér visszamegy, minimum elküldeném a büdös picsába...Danna
Ez a Béci számomra egy elviselhetetlen karakter.Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Outlaw style baby! 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
a kurvafaszba. most hogy fogom élvezni a műsort
több mint 13 éve
Intelligens Olivér?! Muhahaha!!egy valamit ne felejtsetek el srácok, kb. 50 millió a tét! a párbaj nem arról szól h a másik pozitív dolgaira kell felhívni a nézők figyelmét, hanem a gyengeségeire. ők már elég rég élnek együtt ahhoz, h tudják h mi az a másiknál... az persze már más kérdés, h ehhez ki milyen stílust választ. arról lehet vitatkozni, bár mondjuk barátságosan meg jófejen nem tudom h lehetne ezt megtenni. mindketten tudják h itt nagy a tét. ha Olivér nem lenne off a nője miatt és nem inkább vele foglalkozna, ugyanolyan bunkón nyomná mint Béci, mert mindketten tudják h aki itt nyer, az saccperkb. min benn van a top3-ban.Lehet inteligensen és paraszt bunkó módon kritikát mondani. Béci egy utolsó senkiházi gizda rongyrázó paraszt. Oli amit Anikóval tett az biztos szarul esett, de azt higgadtan észérvekkel elmondta, miért. Ez az intelligencia és ez a különbség a kettő között.
mondjuk Olivér durván beégette most Anikót, Anikó helyében ha Olivér visszamegy, minimum elküldeném a büdös picsába...Danna
Ez a Béci számomra egy elviselhetetlen karakter.Soldados
több mint 13 éve
Viszlát Olivér.
több mint 13 éve
mit mondott Olviér amin Anikó kiborult ?gabtsiAzt kérte, hogy ne Anikó, hanem Alekosz, a barátja mondja a védőbeszédjét a villából.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Olivér mit bécizett??? 😊
több mint 13 éve
És akkor Anikó??? Kizárnám! Élőben "menjetek a kzrva anyátokba!"?!Ez a 2 semmirekellő nagyon gyengén vezeti a műsort, Balázs ezt egyedül jobban levezette volta...roniadiEz így van! Két barom! 😀Bruce
több mint 13 éve
mit mondott Olviér amin Anikó kiborult ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
egy valamit ne felejtsetek el srácok, kb. 50 millió a tét! a párbaj nem arról szól h a másik pozitív dolgaira kell felhívni a nézők figyelmét, hanem a gyengeségeire. ők már elég rég élnek együtt ahhoz, h tudják h mi az a másiknál... az persze már más kérdés, h ehhez ki milyen stílust választ. arról lehet vitatkozni, bár mondjuk barátságosan meg jófejen nem tudom h lehetne ezt megtenni. mindketten tudják h itt nagy a tét. ha Olivér nem lenne off a nője miatt és nem inkább vele foglalkozna, ugyanolyan bunkón nyomná mint Béci, mert mindketten tudják h aki itt nyer, az saccperkb. min benn van a top3-ban.Lehet inteligensen és paraszt bunkó módon kritikát mondani. Béci egy utolsó senkiházi gizda rongyrázó paraszt. Oli amit Anikóval tett az biztos szarul esett, de azt higgadtan észérvekkel elmondta, miért. Ez az intelligencia és ez a különbség a kettő között.
Ez a Béci számomra egy elviselhetetlen karakter.
több mint 13 éve
számomra az sem volt szimpatischeigen, de ő hamarabb és egy vita miatt mondta le... míg Olivér élő adásban égette be.Dannaegy valamit ne felejtsetek el srácok, kb. 50 millió a tét! a párbaj nem arról szól h a másik pozitív dolgaira kell felhívni a nézők figyelmét, hanem a gyengeségeire. ők már elég rég élnek együtt ahhoz, h tudják h mi az a másiknál... az persze már más kérdés, h ehhez ki milyen stílust választ. arról lehet vitatkozni, bár mondjuk barátságosan meg jófejen nem tudom h lehetne ezt megtenni. mindketten tudják h itt nagy a tét. ha Olivér nem lenne off a nője miatt és nem inkább vele foglalkozna, ugyanolyan bunkón nyomná mint Béci, mert mindketten tudják h aki itt nyer, az saccperkb. min benn van a top3-ban.Na jó, de ő ezt ugyanúgy megcsinálta a "legjobb barátnőjével"...roniadi
több mint 13 éve
Ezt biztosan tudom. Mivel nem csak műsorvezetői átfedés van, hanem rengeteg szerkesztő és fejes (akiknek ha akarod a nevét megírom PM-ben) is volt Zpluszos és Vivás.Tévedsz Alekoszt illetően. De Béci egy gyökér.Én meg azt nem tudom elképzelni, hogy van élő ember, akinek Béci szimpatikus... Egy baltával agyonvágnám.SoldadosEgy újabb Alekosz fan.
Üdv a topicban 😊Sobri Jóska
Amúgy vannak kérdéseim. Amiket leírtál RTL-es szavazatokról és beépített emberről, meg hogy irányítják a szimpátiát is, ez mind igaz. (Megjegyzem, én épp ilyen, médiatechnikai szemmel nézem a show-t)
Az csak erős tipp, hogy Oli beépített, vagy volt kollégáidtól biztosan tudod? A karakter és eddigi szereplése abszolút illik rá. Plusz ugye a VIVA és az RTL kapcsolata is alátámasztja (rengeteg későbbi műsorvezető a VIVA-n kezdte). Továbbá mikor jön el az a pont, amikor már "nem szól bele" szavazatokkal az RTL a párbajba? 3 fő, 4, 5? Valahol itt húznám én meg a határt.Soldados
Én úgy gondolom a végén már nem szól bele az RTL, de ennek ellentmond, hogy az XFaktor esetében beleszóltak ki legyen a győztes, és tudtommal akkor is, amikor Laci nyert. Akkor addig húzták, amíg Anikó előnye elfonnyadt, és ahogy átvette laci a vezetést, lefújták a párbajt. De tudtommal a VV1-ben és a VV3-ban nem szóltak bele.
több mint 13 éve
Ez a 2 semmirekellő nagyon gyengén vezeti a műsort, Balázs ezt egyedül jobban levezette volta...roniadiEz így van! Két barom! 😀
több mint 13 éve
Fa
232
Remélem Szandikát kibasszák mert megint káromkodott 😀 hogy elkezdett bőgni utána akkora topa istenem
több mint 13 éve
Ez a 2 semmirekellő nagyon gyengén vezeti a műsort, Balázs ezt egyedül jobban levezette volta...
több mint 13 éve
igen, de ő hamarabb és egy vita miatt mondta le... míg Olivér élő adásban égette be.egy valamit ne felejtsetek el srácok, kb. 50 millió a tét! a párbaj nem arról szól h a másik pozitív dolgaira kell felhívni a nézők figyelmét, hanem a gyengeségeire. ők már elég rég élnek együtt ahhoz, h tudják h mi az a másiknál... az persze már más kérdés, h ehhez ki milyen stílust választ. arról lehet vitatkozni, bár mondjuk barátságosan meg jófejen nem tudom h lehetne ezt megtenni. mindketten tudják h itt nagy a tét. ha Olivér nem lenne off a nője miatt és nem inkább vele foglalkozna, ugyanolyan bunkón nyomná mint Béci, mert mindketten tudják h aki itt nyer, az saccperkb. min benn van a top3-ban.Na jó, de ő ezt ugyanúgy megcsinálta a "legjobb barátnőjével"...roniadi
több mint 13 éve
Amúgy remélem megbüntetik Gigit amiért kiment az udvarra! Amúgy Szandika szájából nem most csinált picsát, hanem a plasztikai sebésze volt aki picsát csinált belőle 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
hát beszarok ezen a párbajon 😀
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Jerzy a papucs.
több mint 13 éve
egy valamit ne felejtsetek el srácok, kb. 50 millió a tét! a párbaj nem arról szól h a másik pozitív dolgaira kell felhívni a nézők figyelmét, hanem a gyengeségeire. ők már elég rég élnek együtt ahhoz, h tudják h mi az a másiknál... az persze már más kérdés, h ehhez ki milyen stílust választ. arról lehet vitatkozni, bár mondjuk barátságosan meg jófejen nem tudom h lehetne ezt megtenni. mindketten tudják h itt nagy a tét. ha Olivér nem lenne off a nője miatt és nem inkább vele foglalkozna, ugyanolyan bunkón nyomná mint Béci, mert mindketten tudják h aki itt nyer, az saccperkb. min benn van a top3-ban.Na jó, de ő ezt ugyanúgy megcsinálta a "legjobb barátnőjével"...
több mint 13 éve
egy valamit ne felejtsetek el srácok, kb. 50 millió a tét! a párbaj nem arról szól h a másik pozitív dolgaira kell felhívni a nézők figyelmét, hanem a gyengeségeire. ők már elég rég élnek együtt ahhoz, h tudják h mi az a másiknál... az persze már más kérdés, h ehhez ki milyen stílust választ. arról lehet vitatkozni, bár mondjuk barátságosan meg jófejen nem tudom h lehetne ezt megtenni. mindketten tudják h itt nagy a tét. ha Olivér nem lenne off a nője miatt és nem inkább vele foglalkozna, ugyanolyan bunkón nyomná mint Béci, mert mindketten tudják h aki itt nyer, az saccperkb. min benn van a top3-ban. mondjuk Olivér durván beégette most Anikót, Anikó helyében ha Olivér visszamegy, minimum elküldeném a büdös picsába...
több mint 13 éve
Nekem is tetszik Béci! Érdekes, hogy a keménykedő, nagypofájú párbajozók (Alekosz, Olivér) mennyire be vannak szarva a párbaj alatt, meg idegbetegek végig, az ellenfeleik (Béci, Zsófi) milyen lazán, jókedvűen nyomják. Ahhoz képest hogy mennyire nyomta az első tábor, hogy ő majd hogy odateszi maát a párbajon. Remélem eza fíreg Olivér bármilyen megoldással, de kiesik a francba azt mehet a ronda Enikőjéhez.