TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Végülis amit Olivér mondott a stúdióban Enikőről, az röviden kivonatolva így hangzik: jól szopik.
több mint 13 éve
Fa
232
Enikőnek mások az értékei szerintemAl Davis meg szerintem már úgyis félig vak meg félig süket 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
Oliver nője nem egy szépség. Nagy akaraterőre (vagy buzi hajlamokra 😀 ) vall, h Oli nem sunázta meg Anikót 😀
több mint 13 éve
Ha Al Davis nézi a VV-t megvan a két új Raiders játékos.JayB😂 😂 😂
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ha Al Davis nézi a VV-t megvan a két új Raiders játékos.
több mint 13 éve
Azért az priceless, amikor Lilu megkérdezte Bucitól: András, ugye jó volt az ANYAG? 😊Ez a 63-37 nem nagyon fog változni, max 55-45-re.
Írtam már, hogy biztos, hogy Béci kapja a több valós szavazatot, de az semmit se számít, ha hozzáadódnak az RTL saját szavazatai.
Ez a 63-37 kétféleképpen lehet:
1, most veszik ki Olit, és ez kb a valós szavazatarány, szerkesztőséi szavazat nélkül.
2, Olit teszik vissza, és már előzetesen tettek szavazatokat Olira, hogy ne legyen olyan feltünő, de sokkal kevesebben szavaznak zusammen, és így túllőtték kicsit.
több mint 13 éve
Meglátásom szerint azzal nyúl bele az RTL, hogy csak fél hét van a bárbaj résztvevőire szavazni, és így nem tud annyi szavazat érkezni, mint amikor 1 másfél hétig lehet küldeni az sms-t.
több mint 13 éve
ha ezek most a valós számok, akkor vsz Bécié a 63 %. majd szépen kifog egyenlítődni és lehet a másik átveszi majd a vezetést és Olivér megy vissza ha az RTL belenyúl. De ez most sztem Bécié... Olivér már párbajozott, a vele szimpatizálók már szavaztak rá, költöttek rá. Béci még nem. Ráadásul ugye nem szabad elfelejteni h a származását, ami szintén megtud mozgatni jópár embert... és ezt most nem negatív értelemben mondom, egyáltalán. Ahogy Alekoszra is szavaznak magyarországi görögök, Jerzyre majd lengyelek, stb.
több mint 13 éve
Na gyerekek ki szerint a 63% Olivér?roniadiTúllőtték az RTL-nél szerintem, sokkal kevesebben szavaznak mint gondolták, és nem kompenzálódott vissza Béci.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
na nee nemhiszem el hogy a szimpatikusnak beállított Bécit 37%-al küldik haza...
több mint 13 éve
Fa
232
Mi ez a 63%? 😀 Érdekes fordulat.
több mint 13 éve
Ezzel a büntetéssel üzentek a bíróságra, hogy Bucit nem kell jobban büntetni, elég neki magával összezárva lenni egy életen át. 😊Ezmi? Lol az RTL, haverral nem cseszünk ki 😊RajnaEzt tuti imprózták, amikor látták, hogy mennyire kiakadt, és csinálja a show-t.
több mint 13 éve
Na jó, most untam meg ezt a szart.
több mint 13 éve
Duff
3 133
huhúúú micsoda büntetés 😀😀😀😀😀😀 ez most komoly?
több mint 13 éve
"Pálinka nélkül nehezen megy". 😂 😊
több mint 13 éve
Alek a pszichopata 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
na ott a nője. ha ma sem tudjuk meg, h mi lesz a büntije, akk egyértelmű, h ő megy vissza, mert még meg kell büntetni olit. ha nem ő menne vissza kapott volna már vmit.Alekinho tényleg azt mondta h: AKoPaliptikus? o.0
több mint 13 éve
De ami iszonyat, az a tilinkózene, ami a háttérben hallatszik.
több mint 13 éve
Magyarország legnépszerűbb valóságshowja!