TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Olivér elment, vkinek csinálni kell a showt. A retek is tudja, hogy egyetlen showman van már csak a villában.
Az edzés, meg a takarítás nem hozza a nézettséget, a hegesztésre meg nem sok esély mutatkozik lófej és erzsébet romácában 😀
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 075 — #NoStress
Azért ne temesd Alekoszt, fellángol ő még, mire ráhúzzák a vizes lepedőt. 😊
Csak veszélyes vizekre evezett, ami ráadásul nem is az ő világa, de majd meglátjuk, hogy mennyire illeszkedik az alekoszi karakterbe két szövegkörnyezetből, előéletből/utóéletből kiragadott oltás. Egy biztos, neki nem hiszem, hogy sok álmatlan percet tudnának okozni, mégha mind a 8-an ellene is lennének.
Valamint tévés alapvetés: a néző mindig megsajnálja azt, aki egyedül van, akire rászállnak.
A VV1-ben is ezzel nyert kábé Szabi. Mindenki rühellte az elejétől fogva, csak Majka lett vele jóba, kábé féltávnál, amikor elkezdtek kártyázni. 😊

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 876
Mondjuk Alekosznak lépnie kell mert nagyon passzív lett és ő haverok nélkül nem lesz a régi soha, így marad a balhé.JayB
passzív? egy műsort nézünk? a mainak is a háromnegyedét minimum ő töltötte ki basszusHurka
És még így is, magához képest passzív. Ezen a héten nem mondott semmi idézhetőt, értékelhetőt, igazán szórakoztatót.Sobri Jóska
Pontosan, panaszkodott csak. Még most belefér de nem látom a módját hogy lesz ő megint az a szórakoztató pszichopata aki volt. Egyedül maradt, van egy féreg Éva aki csak érdekből van jóba vele meg egy 4x csapatot váltó Anikó aki szintén csak azért van vele mert nincs más lehetőség, ők nem igazi haverok.
több mint 15 éve
Mondjuk Alekosznak lépnie kell mert nagyon passzív lett és ő haverok nélkül nem lesz a régi soha, így marad a balhé.JayB
passzív? egy műsort nézünk? a mainak is a háromnegyedét minimum ő töltötte ki basszusHurka
És még így is, magához képest passzív. Ezen a héten nem mondott semmi idézhetőt, értékelhetőt, igazán szórakoztatót.

Az a csoda, hogy még eleddig egyik nagyokos se jött rá, hogy bármit mondhat a másiknak, hiszen a normál életben amiért simán pofánvágnák, azt itt be kell nyelnie, ugye a szabályok miatt.
Hátha most Alekosz feléled ezügyben, nem csak e két mondat erejéig.Sobri Jóska
Zsuzsi kizárásánál is pont ezt csinálta Oli, csak tagadta, hogy direkt 😛Höri
Na de az a rötölönek se pálya, hogy Alekosz 1 hét alatt kiidegel 4 embert, akiket a válaszcsapás eltúlzása okán elvileg ki kell zárni 😊
Veszélyes vizek ezek Alekosznak, veszélyesek.
(Amúgy honnan tudja biztosan pl. hogy Jerzy még nem dugta meg Gigi-t? Elgondolkodtató.)

több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
passzív? egy műsort nézünk? a mainak is a háromnegyedét minimum ő töltötte ki basszus
több mint 15 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 626 — C-lver'N'Blacc
Mit osztott Alek? Nem néztem.. :\

Just Win Baby!
több mint 15 éve
Mondjuk Alekosznak lépnie kell mert nagyon passzív lett és ő haverok nélkül nem lesz a régi soha, így marad a balhé.
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az a csoda, hogy még eleddig egyik nagyokos se jött rá, hogy bármit mondhat a másiknak, hiszen a normál életben amiért simán pofánvágnák, azt itt be kell nyelnie, ugye a szabályok miatt.
Hátha most Alekosz feléled ezügyben, nem csak e két mondat erejéig.Sobri Jóska
Zsuzsi kizárásánál is pont ezt csinálta Oli, csak tagadta, hogy direkt 😛

több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
A Mester bekeményített. Nem vagyok benne biztos, h ez a hosszabb bentmaradás kulcsa. Neki a pszihopata szerep jobban áll, mint egy a keménykedős szerintem. De ez nem azt jelenti, h ez nem áll jol neki 😀 (Arra is gondolok, h ezt amolyan titkos küldetésként kapta a stábtól, nem igazán az ő stílusa...)
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ez egy beteg állat 😂
több mint 15 éve
Hátha most Alekosz feléled ezügyben, nem csak e két mondat erejéig.

több mint 15 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 117 — Illegális gyakorló
Látszott dzsörzé fején, hogy még ahhoz is buta, hogy felfogja Alek mondandóját 😊 Azt hiszem, a holnapi beolvasás epic lesz 😊

több mint 15 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Alekosztól milyen beszólás(ok). 😂 😊
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Alek a holnapi részben visszatér 😀
Mit leosztott Bécinek és Jerzynek?kisebb orgazmus 😀

több mint 15 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Muhaha ez kész, végre odacsördít a többieknek 😀
több mint 15 éve
ALEKINHO SHUTOUT

több mint 15 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Alekosz körbesétált 😀😀 azta a mocskos!
több mint 15 éve
catattack 3 520
Most mondjam? 😂
több mint 15 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Hogy a picsába reklámozhatják az Aerovivát?
több mint 15 éve
Éva 0% 😀 Méltó.

azannyát holnapi adás 😀
több mint 15 éve
már most irigy vagyok a reklámbevételeire.Höri
Lehetsz is 😊
Ha beindulnak a haknik, azzal lehet szépen kaszálni.

több mint 15 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
bazzeg, kaptam mailt, hogy azért menjek a békéscsabai babylonba bulizni hétvégén mert Olivér is ott lesz.

már most irigy vagyok a reklámbevételeire.Höri
írjunk kérdéseket, és a 'csabai száguldó riportereink kapják el.
több mint 15 éve
bazzeg, kaptam mailt, hogy azért menjek a békéscsabai babylonba bulizni hétvégén mert Olivér is ott lesz.

már most irigy vagyok a reklámbevételeire.

több mint 15 éve
Alekosz sok helyen bevethető.

Például Királynő zsűri 😀 vagy playboy scouter 😀

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Kíváncsi vagyok,hogy Alekosszal mi a tervük.Bazzani
Feleséget keres. Első héten megmondtam 😀Höri
Mehehehe tényleg.
De kellene valami hosszútávú projekt is.
Valami "betelefonálnak ő meg segít a gondokon" dolog.Bazzani
-haló?
- jónapot kivánok alekosz úr, a segítsége kelleene
- hány éves?
- 29
- hívjon jövőre!