TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ezért az RTL megbünteti Gombócot 😊 Úgy mint Olit, tehát kiesik a Mi Gombink! 😊
több mint 15 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Így Alek - Gombi párbaj lesz. Alek meg szépen visszamegy. 😊Vrijbloed
Ne hamarkodjuk el. Lehet eső, lehet hó.
De az tény, lesz itt nagy földindulás a PR-en, ez a Gombi teljesen agyhalott, most bassza el a favoritságát.Sobri Jóska
Tudom, csak sokat mondta ezt a verziót.
De ebben igazad van, ha Alekot viszi, akkor kiesett...
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Jaj Béci meg Laci 😛 Még megpróbálják megmagyarázni, hogy ez nem taktika 😀 Gombi ha idióta viszi a mestert és kint marad 😀
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
lacika a szent, aki csak azért rakja gombira a jelet, mert az előző kiválasztásnál jött rá, h lehet. és ez nem taktika! istenem de gyökér ez a gigibécilaci trió. rossz nézni. de azért nézem 😀 😂
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 075 — #NoStress
Így Alek - Gombi párbaj lesz. Alek meg szépen visszamegy. 😊Vrijbloed
Ne hamarkodjuk el. Lehet eső, lehet hó.
De az tény, lesz itt nagy földindulás a PR-en, ez a Gombi teljesen agyhalott, most bassza el a favoritságát.

több mint 15 éve
Lilu annyira unszimpatikus, hogy ennyire felsőbbrendűnek képzeli magát! Már a Viván is szemet szúrt nekem, de akkor még sokkal bájosabb volt, de most már annyira undorítóan csinálja ezt a dolgot, hogy rögtön elhányom magam tőle!

Takaroggy LiluBruce
akkor nemcsak én érzem így már pályája kezdete óta. 😊Soldados
Mivel neki -ismerve a családi hátterét- csak "hobbi" a tévézés, és az egész élete nem a nehézségek jegyében telt, ezen sok meglepődni való nincs, csak hozzá a saját stílusát. 😊

több mint 15 éve
Így Alek - Gombi párbaj lesz. Alek meg szépen visszamegy. 😊
több mint 15 éve
Nem beszéltek össze, áááááááá 😀
több mint 15 éve
A Ráczok NEM taktikáznak! 😛
több mint 15 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Lilu annyira unszimpatikus, hogy ennyire felsőbbrendűnek képzeli magát! Már a Viván is szemet szúrt nekem, de akkor még sokkal bájosabb volt, de most már annyira undorítóan csinálja ezt a dolgot, hogy rögtön elhányom magam tőle!

Takaroggy LiluBruce
akkor nemcsak én érzem így már pályája kezdete óta. 😊Soldados
Egy fíregggg! De autóstohl is túljátssza a szerepét...

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Takaroggy LiluBruce
akkor nemcsak én érzem így már pályája kezdete óta. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve

Takaroggy Lilu
több mint 15 éve
Most már nem is próbálja leplezni az rtl, hogy gerjesztik a feszültséget...Bálesz
Sosem próbálta.
Ezt úgy hívják: műsorszerkesztés.Sobri Jóska
De ilyen látványosan?Bálesz
Neked látványos, megmég pár ezer embernek. A pár millióból. A többi 99,8% pedig nézi a tévét, elfogadja amit kap, fel se merül benne, hogy mondjuk 30 percben akármit össze lehet vágni, be lehet mutatni, stb. Vagy ha fel is merül, végülis mit tud tenni? Ha meg zavarja, akkor max. nem nézi, tévét kilövi, fog egy DVD-t, könyvet, elmegy valahova, oszt ennyi.
Nem kell túlmisztifikálni a tévét, a tévéműsorokat, amíg van alternatíva, szerintem ez a lényeg.

több mint 15 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 117 — Illegális gyakorló
Most már nem is próbálja leplezni az rtl, hogy gerjesztik a feszültséget...Bálesz
Sosem próbálta.
Ezt úgy hívják: műsorszerkesztés.Sobri Jóska
De ilyen látványosan?
"Most megmutatjuk megint, hogy ki kinek kaparta ki a szemét a héten, aztán jelölhettek"
Eddig legalább fordítva volt, bár kétlem, hogy emiatt változtatna bárki is, de nekem akkor is fura. Valószínűleg ezért nem én szerkesztem ezt a műsort 😀

több mint 15 éve
Sosem próbálta.
Ezt úgy hívják: műsorszerkesztés.

több mint 15 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 117 — Illegális gyakorló
Most már nem is próbálja leplezni az rtl, hogy gerjesztik a feszültséget...

több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Huha milyen rendhagyó ez a kiválasztás 😛
több mint 15 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Ez a Béci kajak nem tud beszélni: szeretetebb hiányosabb (wtf?)

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
sztem erzsi lesz a kiválasztott. 😊 és évát viszi

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Éva lesz, és Gigit viszi.Vrijbloed
Nem viszi Gigit,fél tőle...

több mint 15 éve
Éva lesz, és Gigit viszi.
több mint 15 éve
Höri, konqueror, nem lesz mock?Sobri Jóska
Csak nekem tűnt fel, hogy konq már két hete nem írt az oldalra? 😀tenorx
Nem, de egy kiválasztáskor azt hittem csak visszatér 😊

Nálam Éva a kiválasztott, és Jerzy-t viszi.

több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
egyre jobban rühellem ezt a rácz brigádot lászlóval erzsivel..

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Éva azt mondta, ha ő kapja a legtöbb jelet,akkor nem viszi ki még Gigit. Be van szarva tőle amióta Béci lenyomta Mr.KészÁtverés-t.
Jerzyt vinné sztem.
Alekosz meg Jerzyt vagy Lacit, Gombitól tart leginkább a háromból meg vele nincs is baja.

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mock

Anikó: Jerzy (beszólt neki és azelőtt se volt cimbi)

Gombi: Alekosz (mert hülye és a vesztébe szeretne rohanni)

Szandika: Gombi (hogy ne nyűglődjön tovább)

Alekosz: Jerzy (nagyon ráállt tegnap)

Jerzy: Alekosz (a tegnapi osztás miatt)

Gigi: Alekosz (Ha Évára tenne, félne, hogy kiviszi.Így kisebb az esély)

Béci: Alekosz (nem azért, mert Gigi is 😊 mivel védett így nem fél a legerősebbre szavazni)

Éva: Jerzy (neki mindegy, csak tovább bent tudjon maradni. Jersey márpedig nem őt fogja kivinni ha úgy alakul)

Laci: Alekosz (tűrhetetlen ez a viselkedés)

A balfék csoport tehát kiküldi a mestert, ezáltal véglegesen eldönti, hogy egyikőjük (Jerzy, Gigi vagy Laci) biztosan ki fog esni.
Az sem kizárt, hogy beszarnak Aleinhótól, és Évát tömik tele. Ha így lesz, ő szerintem Gigit fogja kivinni.