TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jólvan játszanak a gyerekek. Gigi mintapélda akar lenni, Jerzy nem néz le senkit, de Anikó egy elkényeztetett buta kurva, Béci meg játsza továbbra is az ártatlant, miközben készíti ki Anikót...

Szvsz az én szememben jót tett Bécinek a visszajutás, mert miután csillapodott picit a párbaj heve, máris itt van a régijó elszállt gyerek. Igazából továbbra is a nagyképűsége lenne az egyetlen gondom vele, ha nem lenne továbbra is hiperálszent. Méghogy Olivér volt a főköcsög... Hát ez mifaszom volt Anikóval? Mellesleg érdekes, hogy most állítólag érdekli mi volt Olivérrel, mikor Olivér bent volt, akkor még Béci szó szerint leszarta Anikó gondolatait, érzelmeit... Kár, hogy többször hazudtolja meg saját magát, mint ahágyszor levegőt vesz kb.
Gigivel kapcsolatban is örülök, mert ő az első párbaj esetén mehet haza, amiért nagyon szépen meg is dolgozik. Érdekes dolog, hogy a piálást leszámítva, valószínű nem sokban térne el Évától, ha nem lenne ott a tesója, aki mögé bebújva elsunnyoghatott idáig (ja, és a faszijával, akivel kúrni nem fog, de az vakon védi a végsőkig).
Éva továbbra is alkoholista.
Laci meg továbbra is inkább letöri Szandika lelkesedését, akinél pedig ezt kurvára meg kell becsülni, de az akkoris hót szabályosan fusson, mert különben Lázárlászló bekeményít, aztán kirak mindenkit a picsába egyesével.
Szokásos rendszer szerint a Béci-Gigi-Laci-Jerzy négyes, Gombival most kiegészülve képtelen poénra venni a dolgokat, jól érezni magukat, továbbra is ha feladat van, azt hót komolyan kell venni, és kihalásig csinálni. Ja, itt tenném hozzá, hogy Béci, aki a leghangosabban oszt mindenkit, hogyha valamit egy játékban nem szabályosan csinál, úgy veszem észre, akármilyen kitartó, akármennyire odateszi magát a játékokban, nem nagyon tudja szabályosan csinálni ő sem. Ami régebbről megmaradt ugye a farönkön álláskor a lábtámasztás, most meg a 4üteműnél a segge olyan szinten volt kitolva fölfele, mint kb. Évának fekvőzéskor, ami nem épp pozitívum, kivéve ha vár valamit hátulról... 😛 Lenne jelentkező szerintem 😛
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ez is kulturált viselkedés volt Bécitől. Értem én, hogy gondja van Anikóval meg, hogy nem tetszik neki amit csinált, de az akkor is undorító, hogy direkt bántja mikor Anikó már tök ki van borulva.
több mint 15 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Béla! Nem akolban születtél, mégis barom vagy.
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Béla beletapos Anikó lelkébe, majd megkérdezi, miért sír. Úgy megverném azt a szardarabot 😀
több mint 15 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
Mekkora egy trágya ember ez a Jerzy. Ilyeneket mond, aztán meg majd megy sírni.
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kíváncsi vagyok, hogy Jerzy mennyit fog esni a PR-ben. Mert ezzel a keménykedéssel szerintem elég sok embernél leírta magát.

több mint 15 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
Az előző Survivorben egyébként ez volt. Volt egy karakter, akik nem csinált semmit, mindenkivel jóban volt (a kiszavazások nagyrészén nem is tudta mi van), aztán a végén 4-5.ként nem tudták kidobni, mert megnyerte a védettségeket, és innen nyilvánvaló volt, hogy a kiejtett társak őt fogják megválasztani nyertesnek 😀
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 075 — #NoStress
Bár minden megtörténhet, de Ha Gombi annyira hülye, hogy most tényleg jeleket kér, kap, és kiviszi Alekoszt, akkor ugyanúgy jár, mint Oli, vagyis mehet haza. Gombinak akkor van esélye, (és ezért trónol a PR tetején) ha elsunnyog a döntőig valahogy. Ott már megverhet bárkit.
Ezért nagyon buták szegények, mert Gombi is azzal jön mostanában, hogy meg akarja méretni magát, hogy érdemes e további 80 napot szopnia. Azt nem látja át, hogy ha most párbajozik, pláne Alekosszal, akkor sima kieső, de ha kivár, és eljutna top3-ig, mondjuk Bécivel, Alekosszal, akkor ott már ő lenne a favorit.

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 877
Na éppen emiatt a "kiszivárgott" infó miatt nem fogja Young G megnyerni...a retek nem hiszem, hogy beleszaladna ebbe, van egy olyan érzésem, hogy az ő szerepe az, hogy most felfuttaták((Oli kiejtésével) aztán innen fog nagyot bukni majd mondjuk egy Mester elleni párbajban...amúgy meg már rég elkezdték a Gombi-projektet építgetni, csodálnám ha nem Gombár nyerné.BCS
Bélában én is a "toronymagas esélyes végül meglepetésre alul maradó" karaktert látom. Viszont a hármas döntőben benne lesz.
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Na éppen emiatt a "kiszivárgott" infó miatt nem fogja Young G megnyerni...a retek nem hiszem, hogy beleszaladna ebbe, van egy olyan érzésem, hogy az ő szerepe az, hogy most felfuttaták((Oli kiejtésével) aztán innen fog nagyot bukni majd mondjuk egy Mester elleni párbajban...amúgy meg már rég elkezdték a Gombi-projektet építgetni, csodálnám ha nem Gombár nyerné.BCS
ha összejön most a gombi-alek párbaj, szed kiveszik alekot?!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Na éppen emiatt a "kiszivárgott" infó miatt nem fogja Young G megnyerni...a retek nem hiszem, hogy beleszaladna ebbe, van egy olyan érzésem, hogy az ő szerepe az, hogy most felfuttaták((Oli kiejtésével) aztán innen fog nagyot bukni majd mondjuk egy Mester elleni párbajban...amúgy meg már rég elkezdték a Gombi-projektet építgetni, csodálnám ha nem Gombár nyerné.
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 877
bécike ugat, h hogyan kell beszélni, miközben minden mondatában vna legalább 1 bazdmeg....
Duff
A bazdmegelés és a másik lekurvázása nem telljesen egyforma de tudom, megyek és írom a szerelmes levelet.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
o igen. olyan szempontbol hipotetikus a felvetesem h ezt mr. macmahon ugysem engedelyezne.
de sztem ez amugysem jutna eszebe egyik balfacannak sem.
en ennek a pszichologiai okara lennek kivancsi h ha mar az eletuket kiteregetjuk orszag-vilagnak ami a kisebb baj
teljesen hulyet csinalnak magukbol ami (nekik) nagyobb baj es mar a "taktikazas" is elfogadott jatekelem akkor ez a
verdoktor lazar lacika fejebol pl miert nem pattan ki ? siman lehet h van vmi balek reflex az emberben h ha ugy szocializaltak akkor azokat az iratlan szabalyokat amiket bele neveltek h hogyan viselkedjen emberek tarsasagaban nemtudja megszegni mintha atallitana magan egy kapcsolot ?
mondjuk ami a kurva vicces az egeszben h a nagy harcmuvesz meg saolin mindenlofasz mindenseget sztem
ilyen szempontbol ot lehetne legeloszor taccsra vagni h nekedmenjen.
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
vajon mi lehet annak az oka h meg ilyen primitiv emberek kornyezeteben sem jon ra egyik sem
h csak addig kene provokalni a tobbit pofatlanul ameddig fel nem adja az idegrendszeruk
es megprobalnak kemenykedni vmit ?Fake
mert azt mondta nekik a GM, hogy nincs bunyó mert nem akarják, hogy hamarabb vége legyen.

ha mondjuk esni kezdene a nézettség és érne, hogy le kell venni a műsorról akkor persze engednék a bunyót. sőt.
de ilyen nem lesz

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
vajon mi lehet annak az oka h meg ilyen primitiv emberek kornyezeteben sem jon ra egyik sem
h csak addig kene provokalni a tobbit pofatlanul ameddig fel nem adja az idegrendszeruk
es megprobalnak kemenykedni vmit ?
nemhogy dontoig lehetne ezzel a taktikaval jutni de a vegen vmi 4es royal rumble keretein belul ugy h a provokalo fel
nem megy tettlegessegig sztem meg a bajnoki ovet is hazalehetne vinni az 50 misi melle.
ez akkor jutott eszembe amikor lattam gigi voroslo fejet amint fel centirol ordit az evanak h takarodjon a gecibe.
na akkor az eva helyeben meg takonyreszegen is vsz van annyi eszem h bemondjak neki vmi olyat h pofankurjon.
vagyis h kiejtse magat a manoba. es ezt mindenkivel ellehetne jatszani 100 %ra veszem.
jo persze mindenki ugyanannyira agyhalott ez igaz de sztem pl aleknek lenne eleg sutnivaloja egy ilyenhez.
több mint 15 éve
Holnap Balázs vezeti az öf-t.
Bármi lenne igaz, és bármit gondolna erről egy mv. őt is szerződés köti, kb. olyan lenne, ha ezt felrúgná, vagyis nem akkor vezetne, amikor a csatorna diszponálja, mintha egy buszsofőr nem menne be, mert neheztel Hagyóra.
Nincs ekkora mozgásterük a műsorvezetőknek, akármennyire is ők egy csatorna arcai. Ez van, kapitalista világ.
És nem tudja most senki, hogy ki fog nyerni, pláne, hogy ez Béci lenne. Ez nem XFaktor, csak egy VV, ahol kvázi tökmindegy ki nyer, itt a 6 hónapos folyamatos nézettség a fontos, nem a győztes késöbbi szereplései.
Valamint fetomy-nak, hogy miért nem borít senki még egy szempont: miért is tenné?
Mi érdeke fúződne egy leleplezéshez egy alkalmazottnak? Ha most attól el is tekintünk, hogy egy dolog tudni valamit, egy másik bizonyítani, harmadik, hogy bíróság elött bizonyítani, mit nyerne egy ilyen leleplezéssel egy RTL-alkalmazott?
Semmit.
A munkáját bukná, a médiában való jövendőbeli munkáit bukná, semmi haszna nem származna belőle, valamint - ahogy írod -, még jól be is kennék szarral, hogy lopott, sikkasztott, alkalmatlan volt a munkájára, stb stb stb.
De ami a lényeg, hogy semmit se nyerne.
Ugyanúgy nem szokott borítani a politikában se senki, egy minisztériumi, állami céges, alapítványi dolgozó sem, vagy egy multinál, hogy mit számláznak "okosba", mit ügyeskednek, stb. Egyrészt a nehezen bizonyíthatóság miatt, másrészt a teljes önmegsemmisülés, lejáratás miatt, harmadrészt, és ami a legfontosabb, hogy semmi értelme nem lenne borítani, nem nyerhet, csak veszíthet rajta.
Ezért nem fog soha senki előállni névvel, címmel, azzal, hogy kicsalta Szíj Melindát a TV2, vagy Janicsák Vecát az RTL, vagyhogy az Éva - Gigi párbaj elött mindenki tudta, hogy Gigi fog visszatérni a villába. Ezek a dolgok egyszerűen nem így működnek.

több mint 15 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ha igaz hanem ez a belsős infó, nagyon remélem ,hogy nem Béci fogja megnyerni..
Viszont, ha Balázs tényleg így döntött és nem fogja többet vezetni akkor nagyot nőtt a szememben
Lilut eddig se túlságosan kedveltem, de amiket most legutoljára művelt a kiszavazón az konkrétan felháborító volt és nem csak Olival meg Anikóval, hanem Enikővel szemben is.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
“bármelyik is esik ki drasztikusan fog csökkenni a nézettség."
eaglesmcnabb
Ez ettől kamu.
Leírtam, valóban nem örültek Oli választásának, paráznak is mindig a nézettségen a rötölönél, de "drasztikus" nézettségcsökkenés kizárt a műsor ezen szakaszában.
Ezt valaki olyan írhatta, aki innen-onnan, kommentekből, cikkekből, stb összeollózta a lényeget, de a megfogalmazáson látszik, tuti nem belsős írta.
Elolsvastam még egyszer, a nyitó magyarázkodás, az ellentmondások, a szóhasználat biztossá teszi, hogy nem rtl-es írta.

ott van a sobri által említett módszer, a saját magunknak sms küldés. Veszteséges, de kellő fontosságú esetben könnyen bevethető, és belekötni/bizonyítani nem lehet.fetomy
Minden beszavazó, párbaj kellő fontosságú.
Valamint, mint már írtam, érdemben nem veszteséges.
Egy 3400-2800 szavazatállású párbajt 1000 szerkesztőségi sms simán megfordít. Az 315.000 ft, aminek a fele pénz visszaszármazik a produkcióhoz, vagyis 160.000 forintból az megy vissza akit a produkció akar, teljesen legálisan. 160ezer ft az kb 1 heti villavillanyszámla, 1 vágó 2 heti pénze, vagy egy külsős történés (mondjuk luxuszálló helkopterrel, amiben persze sok a bartel) negyede. A műsor tljes költségvetése több száz millió forint. Vagyis egy 160ezer ft az nem tétel.

több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
bécike ugat, h hogyan kell beszélni, miközben minden mondatában vna legalább 1 bazdmeg....

gigike meg, h ha az ő szerelme ott lenne, akk 3 óráig ki se jönne a nyugiból. ahhoz képest a szerelme ott van 2 honapja, és szart se csinálnak... istenem de gyökerek ezek a ráczok 😂
több mint 15 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 626 — C-lver'N'Blacc

😂

Just Win Baby!
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
ott van a sobri által említett módszer, a saját magunknak sms küldés. Veszteséges, de kellő fontosságú esetben könnyen bevethető, és belekötni/bizonyítani nem lehet.

Igen, amiről ketten tudnak, már kiderül, csak egyet felejt el ilyenkor mindenki... Hogy senki, egy beépített ember sem fogja kockáztatni sem a karrierlehetőségeit, sem egyéb dolgokat (aki ilyenben mozog biztos tudja, hogy milyen komolyságú problémája lehet, egy "nyilvános árulásból") azért, hogy kitálalhasson. Ezért van, hogy mindenki mindenfele szivárogtat persze, Vastag Csabit is hallottam legalább 3 forrásból, hogy meg fogja nyerni. De úgy senki nem fogja bevallani, hogy "Kovács József vagyok, az RTLKlub munkatársa, a ValóVilág főszerkesztője, és igen csaltunk, blabla". De még úgy sem, hogy "Lakatos Emese vagyok, karbantartó a VV4 házban". Név nélkül manapság pedig senki sem hiteles. Elég csak a nem régi West Balkán ügyre gondolni, ahol már fél óra után sem hitt el senki semmit sem. Az meg a másik, hogy mire menne valaki, aki egyedül, névvel vállalja ezt a dolgot, egy akkora befolyású, hatású médiummal szemben, mint pl. az RTLKlub.. Ugyanúgy, ahogy egy Valóvilágban egy szereplőt 2 nap alatt hódejófejből mekkoragecivé lehet tenni, ugyanígy az alkalmazottat is lehet.

mellesleg egy ilyen tönkrevágja az egész rtlklubot, ami szerintem emberek tömegét alkalmazza, és nem tudom ki lenne képes vállalni az arcát ekkora mennyiségű ember kirúgásáért, mert az hótziher, hogy az RTLKlub mint olyan, kb. megszűnne létezni.
több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
mert egyszerűen nem éri meg, ha egy ilyen kiderül - márpedig amiről nálunk két embernél több tud, az kiderül - akkor vége a történetnek, soha senki nem fog senkire szavazni. márpedig az összes jövőbeni szuperprodukció erre épít.

máshogy is el lehet ezt manipulálni, nem kell a gépet/közjegyzőt.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Mi a rizikó benne. Közjegyzők hamis adásvételi szerződéseket is "szoktak" ellenjegyezni. Ki tudná rajtuk kívül, hogy kire hány szavazat érkezett? Minimális képzelőerő sem kell hozzá, hogy hihető legyen, milyen szinten manipulálható. Ha nem is a közjegyző, de a gép, ami számlál, tutira kijátszható.
több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ha nem számítanak a nézői szavazatok miért kell megutáltatni a nézőkkel x-et h tuti kiessen?briareos
hogy hihető legyen,hogy ők döntenekNewman
szerintem az sms-t nem buzerálják, miután pénzbe kerül - elméletileg - ezt közjegyzőnek hitelesíteni kell, kizártnak tartom, hogy az RTL berizikóz egy ilyet. az hogy a nézőt manipulálják az alap, így befolyásolják a szavazást, vagy max néhány domino kártyával.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
pedig már ezen az oldalon is volt 😊 (#4170)