TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Duff
3 133
Hátha bemegy Benkő. Benkő+Alekosz az elég durva lenne, mind2-t a pina hajtja 😀
több mint 13 éve
lehet, h Kelemen Annát, Pirner Almát vagy valami hasonló kaliberű sztárvendéget kapnak 😀Áh... Dehogyis... 😀Am egy koktélparti sztem jobb lett vna, me azt a csajok is isszák, mint állat és ugy be lehet töle baszni, nem érzed benne az alkoholt. És ha mindenki berúg akkor eljön valakinek az ideje... 😀 😂DuffNagy Alekosz mesterre teccik gondolni? 😀Bazzani
Am télleg ha mindenki jol bekurna szilveszterkor, hátha nyomatnának egy orgiát 😀😀Duff
több mint 13 éve
koktélparti minek, úgyis bebasznak majd szilveszterkor. Anikó szenteste rojtosraitta magát 😀 sztárvendég remélem valami felkavaró lesz, az RTL minionjaira számítok a Celebvagyok bagázsbólamit nem értek: mi a pöcsnek az sms-ek? egyszer olvasták be, mikor először küldték, meg tegnap láttuk ahogy a lányok olvasgatták míg vártak a gyúrógépek érkezésére. régi szériákban tök jó konfliktusok voltak belőlük
holnap meg zsír összefoglaló lesz, csapatversennyel, Anikó hőssé válásával, Gigi rosszulléttel
több mint 13 éve
komolyan mondom semmi kedvem holnap menni "joléreznimagamat" csak lemaradok egy ujjabb Alekosz szösszenetről 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Duff
3 133
Áh... Dehogyis... 😀Am egy koktélparti sztem jobb lett vna, me azt a csajok is isszák, mint állat és ugy be lehet töle baszni, nem érzed benne az alkoholt. És ha mindenki berúg akkor eljön valakinek az ideje... 😀 😂DuffNagy Alekosz mesterre teccik gondolni? 😀Bazzani
Am télleg ha mindenki jol bekurna szilveszterkor, hátha nyomatnának egy orgiát 😀😀
több mint 13 éve
Am egy koktélparti sztem jobb lett vna, me azt a csajok is isszák, mint állat és ugy be lehet töle baszni, nem érzed benne az alkoholt. És ha mindenki berúg akkor eljön valakinek az ideje... 😀 😂DuffNagy Alekosz mesterre teccik gondolni? 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
wow kövi rész nagyon epic
több mint 13 éve
Am egy koktélparti sztem jobb lett vna, me azt a csajok is isszák, mint állat és ugy be lehet töle baszni, nem érzed benne az alkoholt. És ha mindenki berúg akkor eljön valakinek az ideje... 😀 😂Duffjaja. nagy kár h alig részeg vki a villában.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Duff
3 133
Am egy koktélparti sztem jobb lett vna, me azt a csajok is isszák, mint állat és ugy be lehet töle baszni, nem érzed benne az alkoholt. És ha mindenki berúg akkor eljön valakinek az ideje... 😀 😂
több mint 13 éve
Balázs be van baszva? 😀
több mint 13 éve
"Holnap Stohl András lesz, végre ő is dolgozik egy kicsit. Végülis, egész héten én voltam 😀" by Bali
több mint 13 éve
egyértelmű. hatost dobott az ember ezzel a műsorral.Amúgy ez az Alekosz ha kicsit gyúrna egész latin lover lehetne.JayBélet császára lesz ha kimegy, komolyan mondomkonqueror
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Ha lesz fiam Alekosznak fogják hívni 😀
több mint 13 éve
Amúgy ez az Alekosz ha kicsit gyúrna egész latin lover lehetne.JayBélet császára lesz ha kimegy, komolyan mondom
több mint 13 éve
De mennyire érdekes már, hogy nyomatják Olivért, hogy milyen mókamisi! 😀A Kristófról meg csak annyi van, hogy a kurvája nyávog, hogy haza akar menni! 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Amúgy ez az Alekosz ha kicsit gyúrna egész latin lover lehetne.
több mint 13 éve
"visszakeféli magát" 😀
több mint 13 éve
LOL, már leszólította az Ildit bazmeg 😀Akkor ezzel megfordíthatja, hogy ő csak a nyolcadik lány a villában Alekosznak, hiszen már előtte ő volt az első neki 😀
több mint 13 éve
Hát még az a sikítozás mennyire idegesített amikor mentek Hajas Lacihoz 😀
több mint 13 éve
azta, Oli DiCaprio átmegy Inception styleba 😀
több mint 13 éve
Agyfaszt kapok a sok nyávogástól...
több mint 13 éve
Duff
3 133
Kezd má ez a Gina is kurvaidegesítő lenni. Alekinho mesternek jól seggbe kéne raknia, h ne rinyáljon má annyit.
több mint 13 éve
Maskara ez a Gina!