TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
minnyá bunyó a nekedvalóban 😀 Zsuzska VS Olivér tábornoka & Gina nővére

TAG Team címmeccs 😀konqueror
+megjött Gombi Sr. és a testőre is 😀
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
minnyá bunyó a nekedvalóban 😀 Zsuzska VS Olivér tábornoka & Gina nővére

TAG Team címmeccs 😀
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
azt mondjuk az élő adásba bevághatták volna, hogy Kristóf erőlködik az asszonynak h ő telibebassza a vigyorgó vörös fejét. teljesen hihető volt...

igazából lehet h Olivér folyamatosan generálja a szart, de legalább konzisztensen ugyanazt teszi.

Laci nálam végleg leírta magát. hát micsoda balfasz ez kérem ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
-ellen lesz majd a Gombi féle pénzes brigádkonqueror
Ha van eszük (...khm...) Gombi brigádja semleges akcióra nem költi el a pénzt!

Kristóf:

+van ilyen nevű user bowl.hu-nkonqueror
Ez inkább neki minusz 😀

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
párbajra, most van időm, később lehet nem lesz, így letudom a szakértést

Olivér:

+vicces
+csínytevései mókásak, és még fel is basszák a többieket
+jó dumája van
+nem túl érdekes, de legalább sztoriszál az Enikő után vágyódása
+beépített, nem eshet ki
+kiszedegeti az infókat mindenkiből, kell a műsornak
+rá nyomnak, akik Alekosz-Gina akciót akarnak látni
+egyátalán az Alekosz fanok rá nyomnak, kell a wingman Mr. Pálesz mellé
+szimpatikus lehet a vagány, ámde mégis érzékeny, sírni képes karakter
+bizonyítottan eddig csak nála láttunk nemi aktust, igaz a saját kezével
-irritáló lehet az állandó manipulálás, kavarás
-a népes (hahaha) Zsuzsi fan bázis utálja
-aki a normális arcokat szereti, nem rá szavaz. (persze aki a normális arcokat szereti, nem VV-t néz)
-ellen lesz majd a Gombi féle pénzes brigád

Kristóf:

+van ilyen nevű user bowl.hu-n
+hasonlít Balzsay Károlyra (ez lehet negatívum is, who knows?)
+akik félnek Gina kiválásától azok rá nyomnak
+nem volt negatív megmozdulása
-pozitív se
-szürke egér
-túl jófiú, túl normális, nem belevaló
-Leonidasz elbukott, hasonló felállás ez is, a balhét generálni képes arc VS a sarokban gubbasztó senki, ráadásul Olivért szerintem többen szeretik Évánál
-kell a terep mindenki kedvencének, Alekosznak

Nagyon egyértelmű, szerintem senki sem várja Olivér kiesését, nem nagy cucc betippelni a győzelmét. Aki az eseményeket szereti rá nyom majd, aki a normalitásra, az Krityára, de aki normális, békés műsort akar az nézze a papucsállatkák izgalmas életét a Sprektrumon. És ha mégis Kristóf nyerne, az RTL tesz róla, hogy ne így legyen, nem eshet ki a moderátor, és felszabadul a terep Alekosznak. Nincs esélye Kristófnak. Nem is értem, miért Lacit mondtam párbajellenfélnek, ma már olyan egyértelműnek tűnik 😀

Közben nézem a NekedValót, Zsuzsi ahogy nézem állandó VV szakértő lett a műsorban (Höri, Jóska, előlem veszi el a helyet 😛 ). Zsuzsi most mondja, hogy addig kampányol, szervez neten, tévében, mindenhol, amíg Olivér ki nem esik, a közönség fújol mint állat, most beküldték mellé Olivér kigyúrt kopasz barátját thrashtalkolni 😀 😀 😀
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
zseniális 😊

és most ki venné át Dopeman szerepét? SP? 😀Fucu
Majka 😀tenorx
Ott van Béci :cool:JayB
a "Szabadulj fel" tökéletes villahimnusz is egyben

"amíg mások húzzák az igákat, addig mi itt csak rázzuk a picsánkat"

"a lényeg a lényeg, hogy együtt a banda, mindenki más meg elhúzhat a faszba"

"csak hajtom a pénzt és élem az életem, aki szólni mer ezért a száját szétszedem"

"most mindenki itt van a házban, gyerünk engedd el magad bátran, ez az amit már annyira vártam, hogy a brigádot együtt lássam"
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Egy hasonlót várok még 😀
http://www.youtube.com/watch?v=m_l7X1s8opQJayB
zseniális 😊

Majka 😀tenorx
Ott van Béci :cool:
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Egy hasonlót várok még 😀
zseniális 😊

Majka 😀
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Egy hasonlót várok még 😀
zseniális 😊

és most ki venné át Dopeman szerepét? SP? 😀

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Egy hasonlót várok még 😀
http://www.youtube.com/watch?v=m_l7X1s8opQ
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
ez a gina féle - én kimegyek ha a férjem kiesik- nem kicsit szánalom... ha be vannak avatva hanem , akkor mi a fa*znak mentek be? mit hittek...? titta szégyen... bezzeg annó frenky meg szilvi már a végén egymásra pakolták a jeleket... nah az volt a showműsor. plusz a nagyfaszú jól meg is döngette előtte párszor az asszonyt a mosókonyhában... 😂

a vv-k eddigi történetének a legjobb párbaja sztetek...?

nekem a lorenzo vs. majka az első szériából...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Vagyis Gina nem megy sehova, amíg érdekli Alekoszt. Márpedig ez lehet többhetes forgatókönyv is.
Elvégre mégis kurva volt, vagyis pénzért baszott, tehát szerintem meg fog álalpodni az RTL-el, egy comeback erejéig. kristóf meg jó ember, mindent megbocsát 😊
Sobri Jóska
Ki tudja lehet igazából nem is házasok, csak meg van rendezve ezis... 😀Duff
mivel még nem kúrtak, ezért meg van rá az esély
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Vagyis Gina nem megy sehova, amíg érdekli Alekoszt. Márpedig ez lehet többhetes forgatókönyv is.
Elvégre mégis kurva volt, vagyis pénzért baszott, tehát szerintem meg fog álalpodni az RTL-el, egy comeback erejéig. kristóf meg jó ember, mindent megbocsát 😊
Sobri Jóska
Ki tudja lehet igazából nem is házasok, csak meg van rendezve ezis... 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Éva - Gina párbaj, toronymagas favorit Gina, tehát ez nem pálya.
Ez a műsor nem azért van, hogy a szereplőknek jó legyen, hanem hogy 1, az RTL-nek, 2, a nézőknek.
Ami a fura, hogy ahogy egyre több részt látok, Gombi nálam egyre magasabb favorit - egyelőre.
Tuti nem direkt, de ez a "besértődése" az "otromba" Olivérre nagyon is nézőbarátra sikerült. Szolidan, érzékenyen, némi méltósággal csinálja, nem anyázik, nem örjöng (úgy kellett visszafogni, hogy bemosson egyet olinak, muhahaha), visszafogottan neheztel. Ez így együtt szimpatikussá teszi mindazok szemében, akikében Oli bunkó.
És ő már karakterénél fogva eleve top3-ba várható volt.
Ráadásul az RTL-nek az a fontos legyen egy fix, stabil magas nézettség hónapokig. Ehhez ugye kell Olivér, Alekosz, tán még Éva is, de az már mindegy (lehet, erről nincs most még semmi infóm), hogy az utolsó héten mi történik, az csak egy hét. De valójában az utolsó 5-8 napban lesz 4 emberből 1.

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
vagy Adrienn 😛Hurka
őt nem engedi a Playboy. elhiheted, hogy én is jobban örülnék nekikonqueror
Miért ne engedné?
Ők is promózták, hogy mindhárom bombanő playmate.tenorx
mert gondolom különböző szerződéses dolgoknak kell eleget tenniük. Zsuzsi nemtom még a kötelékükben van-e egyátalán, ha igen akkor is ő a legkevésbé hasznos (érthető miért 😀 ). másik kettő meg franchise cornerstone. de képzelem mennyire van kedvük bemenni, Kari Kata eleve nem is akart jelentkezni, csak az RTL megfűzte ($$$$$$$$$$). hypenak jó ez a Playboynak, de semmi több

ha bemegy valaki, az Niki lesz, de csak nem, az már tényleg mindennek a legalja lenne, Ildi bevitele is borzasztó gáz volt már szvsz
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
1. Gina ki akar majd menni, ezt mindenkinek tudtára is adja majd, Évának így nem ellenfél (mondjuk geci nép a magyar, lehet benntartják 😀) és kapóra is jön neki hogy jófejnek látszon.

2. Gina ki akar menni de az RTL megkéri hogy egy hetet bírjon ki és szabályok szerint takarodhat ki.JayB
Szerintem Ginát nem engedi ki az RTL. Túl jó ez az Alekosz-Gina sztory, hogy hagyják veszni. Abból lehet nézetséget csinálni ahogy Gina flörtöl Alekosszal és kint meg ott a férje. Tisztára mint az Big Brother valamelyik szériájában azzal a Zsanettel.
FViktor93
Akkor Gina kisétál, azért ez nem egy fogház 😀 Mondjuk tuti van valami szerződésük de szerintem leszarja.JayB
mondta ma, hogy vállalja a következményeket

de lehet kimegy, és tarkónlövik, mint a remény rabjaiban a csávót mikor odakinn spanolt az igazgatóval
több mint 13 éve
Engem már sokszor megfürdettek hóban, de még soha nem voltam azokra az emberekre dühős.FViktor93
mert fiú vagy

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
köszönjük Kristófnak és Ginának, hogy játszottak

kérdés, hogy menekülő Gina helyett ki fog bemenni, mivel a létszámot fenn kell tartani. lehet mehet Niki is befelékonqueror
vagy Adrienn 😛Hurka
őt nem engedi a Playboy. elhiheted, hogy én is jobban örülnék nekikonqueror
Miért ne engedné?
Ők is promózták, hogy mindhárom bombanő playmate.
több mint 13 éve
Miért vinné ki a Ginát?
Éva tuti hogy nem őt fogja kivinni, kivisz az Ildikót, ha addig nem alakít valamit!Bruce
1. Gina ki akar majd menni, ezt mindenkinek tudtára is adja majd, Évának így nem ellenfél (mondjuk geci nép a magyar, lehet benntartják 😀) és kapóra is jön neki hogy jófejnek látszon.

2. Gina ki akar menni de az RTL megkéri hogy egy hetet bírjon ki és szabályok szerint takarodhat ki.JayB
Szerintem Ginát nem engedi ki az RTL. Túl jó ez az Alekosz-Gina sztory, hogy hagyják veszni. Abból lehet nézetséget csinálni ahogy Gina flörtöl Alekosszal és kint meg ott a férje. Tisztára mint az Big Brother valamelyik szériájában azzal a Zsanettel.
FViktor93
Akkor Gina kisétál, azért ez nem egy fogház 😀 Mondjuk tuti van valami szerződésük de szerintem leszarja.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Én még valóvilágon annyit nem szakadtam mint a mai disznóvágós résznél 😀 Ginának meg kicsivel több mint egy hete van, Évát újrajelölik ő meg magával viszi és el van intézve.JayB
Miért vinné ki a Ginát?
Éva tuti hogy nem őt fogja kivinni, kivisz az Ildikót, ha addig nem alakít valamit!Bruce

Amúgy csak én nem értem min akadt ki Gombi? Engem már sokszor megfürdettek hóban, de még soha nem voltam azokra az emberekre dühős.
több mint 13 éve
Én még valóvilágon annyit nem szakadtam mint a mai disznóvágós résznél 😀 Ginának meg kicsivel több mint egy hete van, Évát újrajelölik ő meg magával viszi és el van intézve.JayB
Miért vinné ki a Ginát?

2. Gina ki akar menni de az RTL megkéri hogy egy hetet bírjon ki és szabályok szerint takarodhat ki.
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Miért vinné ki a Ginát?
Éva tuti hogy nem őt fogja kivinni, kivisz az Ildikót, ha addig nem alakít valamit!
több mint 13 éve
jó meglátás. és akkor még évike lesz a jótevő amiért kirakja... előre sírok a nagylelkűségétől...

több mint 13 éve
Én még valóvilágon annyit nem szakadtam mint a mai disznóvágós résznél 😀 Ginának meg kicsivel több mint egy hete van, Évát újrajelölik ő meg magával viszi és el van intézve.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Kezdünk Emerikainak lenni :cool: 😂