TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azon semmit nem lehetett rosszul felmérni. Ildi 1-az-1-ben olyan, mint a kis filmjében, és a beszavazón volt. Lételeme, hogy meg akar felelni mindig mindenkinek, de ezzel csak maga ellen fordít mindenkit, mert halálra idegesíti őket. Lásd. Alekosz
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Ildi < bárki

még Zsófi hasonló szürke, viszont jobb bőr nála --> semmi esélye sincsen
több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Akárhogy gondolkozok én sem tudok értelmes választ adni arra, hogy Ildikó miért került be!
Lehet hogy az elkövetkező két három napban (nem tom mikor lesz a kiválasztás) mutat valamit, de az már sztem késő!

Az a lényeg hogy hisz a sorsszerűségben! 😀
Az RTL sorsszerűségében! 😊
több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ildinek Technikailag senki ellen nincs szemernyi esélye sem. kérdés, hogy ezt vajon ő tudja e.
Midnenesetre egyetlen esélye ha felépíti azonnal az Alekosz projektet, majd "elszánt szerelmesként" kihívja Zsófit, vagy Anikót, akiknek így már nem marad elég idejük felfuttatni a saját projektjüket. De még így is Ildi fog kiesni. 😊Sobri Jóska
arra van ötleted, hogy mi szükség volt ildike beküldésére?

ennyi erővel egy érdemleges karaktert is berakhattak volna.Höri
Mert annyit rinyált a beszavazón. Ha valaki látta azt a részt, tudja mi volt. Szóval szerintem csak kibaszni akartak vele. 😊
Ezt akartad? Ennyire?? Nesze. Egyed!!
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Ildinek Technikailag senki ellen nincs szemernyi esélye sem. kérdés, hogy ezt vajon ő tudja e.
Midnenesetre egyetlen esélye ha felépíti azonnal az Alekosz projektet, majd "elszánt szerelmesként" kihívja Zsófit, vagy Anikót, akiknek így már nem marad elég idejük felfuttatni a saját projektjüket. De még így is Ildi fog kiesni. 😊Sobri Jóska

ennyi erővel egy érdemleges karaktert is berakhattak volna.Höri
Volt. 😊 De eddig nem támaszt alá semmilyen várakozást. Biztos voltak vele tervek, de az RTL szerintem elbénázta, rosszul mérték fel a karakterét. De ha még egy Éva szerű szarkavaró lenne, már rég egymás haját tépnék, és minden csaj rühellné őket, lenne rengeteg érdekes interakció, ahogy egyiknek a másikat, másiknak az egyiket kenik össze szarral.

több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
meg van az újabb kieső.Höri
szerintem is,de nem is baj

több mint 15 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
Igaz, Anikóban is van ráció. Lefekszik Alekosszal, eljátsza a szerelmest, aztán kihívja Anikót, mert bántotta Alekoszt jog nélkül. Ezzel a sok Alekosz supporter is rászavazna :p
De ehhez sajnos nincs elég esze szerintem.
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

ennyi erővel egy érdemleges karaktert is berakhattak volna.

több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Midnenesetre egyetlen esélye ha felépíti azonnal az Alekosz projektet, majd "elszánt szerelmesként" kihívja Zsófit, vagy Anikót, akiknek így már nem marad elég idejük felfuttatni a saját projektjüket. De még így is Ildi fog kiesni. 😊

több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Ja amúgy Ildinek most kellene rámásznia Alekoszra, és akkor Zsófika ellen még esélye is lenne 😀tenorx
utána bepucsítana zsófi, szóval buktaHöri
hát akkor végképp zsófi menne ki.
több mint 15 éve
Ja amúgy Ildinek most kellene rámásznia Alekoszra, és akkor Zsófika ellen még esélye is lenne 😀tenorx
utána bepucsítana zsófi, szóval bukta

több mint 15 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
Ja amúgy Ildinek most kellene rámásznia Alekoszra, és akkor Zsófika ellen még esélye is lenne 😀
több mint 15 éve
De mi van ha mostmár Alekosz közeledésére nem elutasítással válaszol Ildi? Hanem megengedi vagy meglebegteti, hogy lekúrhatja a Maestro? 😀

Minden Alekosz fan szavazatát elnyerné, aztán úgyis ugyanolyan unalmas karakter maradna, hogy úgyis kiesne 😀
több mint 15 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
Ha úgygondolja van esélye visszajönni akkor kiviszi Zsófit, ha beletörődött hogy ennyi volt akkor kiviszi Évát vagy Szandikát. Éva amúgy szerintem soakt gyengült, már csak simán patkány, elveszett az érdekesség.JayB
Ezt én is érzem rajta. Amióta visszajött nagyon ráment a kavarógép stílusra, előtte ennyire nem volt. Biztos arra gondolt, hogy a népnek ez kell. Látszik rajta, hogy már teljesen értelmetlen dolgokra mond ellent, meg kavar.
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Éva amúgy szerintem soakt gyengült, már csak simán patkány, elveszett az érdekesség.JayB
Most ezzel a Mesterhez fűződő kapcsolattal és a bimbónyalogatással kisit erőt merített szvsz.
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
De jó, csak könyörgöm, menjen már ki ez a szerencsétlen, irritáló idióta. Alekosz jól megmondta ezt a "rossz hatással van az idegrendszeremre" szöveget 😀😀fetomy
Azt mondjuk Zsófira mondta, nem? Vagy előtte is mondott ilyesmit?tenorx
jajj tényleg, elfelejtettem. De azért néztem be, mert ezt mondta ma az összefoglalóban Ildire is 😊 vagy legalábbis, hogy kikészíti az idegeit, vagy hasonlót
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 879
Ha úgygondolja van esélye visszajönni akkor kiviszi Zsófit, ha beletörődött hogy ennyi volt akkor kiviszi Évát vagy Szandikát. Éva amúgy szerintem soakt gyengült, már csak simán patkány, elveszett az érdekesség.
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Kiviszi a Mestert és elballag egy 85-15 el 😀
több mint 15 éve
Ez bazdmeg milyen idegesítő: mondd ki a nevet gyorsan; állj ott, még nem telt le a fél perc; indokolj; ne indokolj; csak a nevet mondd.
A katonaság jut eszembe, amikor egy főfasz azt mondta, hogy azért sietünk, hogy legyen időnk várni.zinedine5
De milyen igaza volt annak a főfasznak! 😀
több mint 15 éve
meg van az újabb kieső.

több mint 15 éve
Ildi helyében kivinném Zsófit, kb. az egyetlen aki mellett esélye van.tenorx
Hmm, pont ezt írtam/gondoltam én is! 😀
több mint 15 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
De jó, csak könyörgöm, menjen már ki ez a szerencsétlen, irritáló idióta. Alekosz jól megmondta ezt a "rossz hatással van az idegrendszeremre" szöveget 😀😀fetomy
Azt mondjuk Zsófira mondta, nem? Vagy előtte is mondott ilyesmit?
több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 504 — ℧
Zsófi addig belezúg Laciba és benn marad 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Ez bazdmeg milyen idegesítő: mondd ki a nevet gyorsan; állj ott, még nem telt le a fél perc; indokolj; ne indokolj; csak a nevet mondd.
A katonaság jut eszembe, amikor egy főfasz azt mondta, hogy azért sietünk, hogy legyen időnk várni.
több mint 15 éve
Ildinek sztem senki ellen nincs esélye!

De úgy gondolom, hogy nem viszi ki Évát sem és Gombit sem, persze a védett Olit sem 😊

Nem nagyon tudok mondani olyat aki ellen szemernyi esélye is van, talán csak Zsófika ellen!