TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Tipp: Gigi.

Sztem itt az ideje h végre egy lány nyerjen.
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
ja, meg nem tudom miért nem írta be senki, mikor Éva, Anikó és Ildi beszélgetett a kihívásról
Éva: sztem a Jerzy, Gombi, zsófi 3-as ellen lenne esélyed"
Anikó: Sztem a Zsófi ellen biztos nem lenne esélye"
áá nem 😂Hurka
az egyetlen olyan párosítás ahol ennek a szar Ildinek szurkolnék 😀
több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ezt a sok Jerzy tippet nem tudom mire vélni. az ember akkora néma levente, hogy ha nem lenne külön napi összefoglaló a cuppogásukról, azt se tudnánk, hogy bent van.

zéro hozzáadott érték.gabtsi
Jerzy simán top3 favorit. A pr-em is jelenleg első helyen áll. Tipikus VV-győztes karakter. Sobri Jóska
karakter ? az ember szellemileg kb anikó és szandika között van félúton, igazából a cuppogáson kívül nem vesz részt a műsorban, ha konfliktusa van azt is más gerjeszti vele, ő nem nagyon vesz részt ilyesmiben, sodródik az árral. és hát a csajozós dumáin sztem a 13 éves lánynézők is szakadnak a röhögéstől.

az ember tk egy díszfasz a villában, kizártnak tartom, hogy Gombi ellen esélye legyen a párbajon, ami pedig csak idő kérdése.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 878
Amúgy az összes VV játékos közűl nekem Vitkó Laci tűnt a legnormálisabbnak.
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ja, meg nem tudom miért nem írta be senki, mikor Éva, Anikó és Ildi beszélgetett a kihívásról
Éva: sztem a Jerzy, Gombi, zsófi 3-as ellen lenne esélyed"
Anikó: Sztem a Zsófi ellen biztos nem lenne esélye"
áá nem 😂
több mint 15 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
ezt a sok Jerzy tippet nem tudom mire vélni. az ember akkora néma levente, hogy ha nem lenne külön napi összefoglaló a cuppogásukról, azt se tudnánk, hogy bent van.

Jerzy simán top3 favorit. A pr-em is jelenleg első helyen áll. Tipikus VV-győztes karakter. Nem lesz sokat párbajon, de akkor is könnyen lép túl deviánsabb ellenfelén. Így döntőbe várom. Ott pedig a Milo-Szabolcs-effektus lévén top favorit.Sobri Jóska
az a baj h te a vitkó lati féle győzelmet sose veszed alapul... 1. vv-t szürke gyökér nyerte , 2. vv nem , 3. vv-t megint szürke egér , 4. vvt....??
nyílván ennek semmi köze az egészhez , csak azt mondom h nem feltétlen fog ilyen erzsi féle ember nyerni...akkor már inkább a gombár gabi 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress

Jerzy simán top3 favorit. A pr-em is jelenleg első helyen áll. Tipikus VV-győztes karakter. Nem lesz sokat párbajon, de akkor is könnyen lép túl deviánsabb ellenfelén. Így döntőbe várom. Ott pedig a Milo-Szabolcs-effektus lévén top favorit.

több mint 15 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Olivér a tippem

Zsófi: "Aki bebizonyítja, hogy rám szavazott az mind bejöhetne."
Olviér: "Akkor mind a 25-en beférnétek."

Hoppá ez már volt csak most olvastam, hallottam 😀

Nap kérdése:

"És mi a különbség a valóvilág és a belevalóvilág között?
"Az egyikben nézhetjük a benti állatokat. A másikban meg azokat elemzik még nagyobb állatok" 😀

😂 :cool:

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve

zéro hozzáadott érték.

több mint 15 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 148 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
boom or bust: Éva
több mint 15 éve
6 tipp:Alekosz: F.Scleck, tenorx, Joci, peach, Hanni, shawnka

0 tipp:Anikó:

5 tipp:Béci: Höri, FViktor93, braxa88, Sebii, JayB

0 tipp:Éva:

1 tipp:Gigi: Rataccess

6 tipp:Gombi: Sobri Jóska, Bazzani, gabtsi, Bruce, roniadi, fetomy

0 tipp:Ildi:

4 tipp:Jerzy: tüsi91, Duff, Divat, Little Jerry

1 tipp:Laci: kristof

1 tipp:Olivér: Matthew99

1 tipp:Szandika: Hurka

0 tipp:Zsófi:

több mint 15 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 221 — Eagles fan
Hmm, nem tudom hogy a mai adáson kívül eddig mit generált Zsófi, szerintem kimondottan szürke egér kategória. Nekem nem is tetszik: ahogy már írták a nem túl "handsome"-nak nevezhető arca tele van anyajegyekkel. Ráadásul szerencsétlen szörnyű testalkattal rendelkezik a kilógó bordáival / nem létező melleivel. Ha ránézek alapvetően a szutyok szó jut eszembe 😊 + a fejrángatása, színészkedése is kimondottan idegesít. Dehát erre van egy híres mondás... Úgy tűnik nekem inkább a papné 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Zsófit ne baszogassátok. Kreálja az eseményeket és nekems zemély szerint ő jön be a legjobban a benn lévőek közül.Rajna
Rajna szerelmes Zsófiba, rajna szerelmes Zsófiba na na na na naaa 😀

több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Zsófit ne baszogassátok. Kreálja az eseményeket és nekems zemély szerint ő jön be a legjobban a benn lévőek közül.

több mint 15 éve
"... a mama, a mama 30 éve nem volt sehol, mos, vasal ránk, élősködünk rajta, őt elküldeném a nyereményből... 4 napra, Zalakarosra."

vinnyogtam.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Jerzy
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Zsófi: "aki rám szavaz, az egy hétig házibulizhat nálunk"

Olivér: "az fasza, be is férnek mind a 25-en" 😀
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Nem szarkeverő az csak 19 éves tini picsa 😀

Fetomi: Anikoinnyó 😂
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Tetszik Szandikától a "Elveszíted a türelmedet? És akkor mi a faszom lesz?" 😀😀
Egyébként Zsófi egy k.vanagy szarkeverő, azért ez kemény, feláll, és azonnal megy beköpni Ildinek, majd benyal Alekosz szemébe, aztán meg újra idiótázza Alekot... A sötét oldal méltó képviselője, ahogyan Ildi is. Még szerinte emel mindenki falat, mikor ha valaki közeledik, ő iszonyatmód beleköt, ha játszani hívják, ő nem hajlandó, ha megviccelnek néhányan valakit, ő beköpi őket... De ez a megmondalak anyukámnak téma ütött, méghozzá kurvanagyot 😀 Tényleg érdekelne, hogy mit gondol, mi lesz ha Alek fél év múlva pl. összefut Ildi anyjával? A néni leteremti, hogy cúnafiúcka? 😀

Amúgy Sobri, ha jól emlékszem, én is tettem egy jelet Gombi győzelmére. 😊 (Ha meg nem, akkor most teszek 😊)

Jó lenne szépen kiszórni a következő három kiesőként az Ildinho-Zsófinho-Anikó triót 😛 Csak azért nem lehet ez, mert eltűnne a sötétség nagy része, és nem tudnának aludni..
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
- mostmár ezt nem tűrom tovább
- és akkor mi van?

😀

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Lacira tennék
több mint 15 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
én is Alekinnyónak szurkolok, de sztem se fog nyerni, így a tippem Dzsörzi

|
több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
megmondalak anyunak

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 878
Na végre nem a rinyálás megy.
több mint 15 éve
Mindiiiig minden körülmények között AlekoszHurka
változtatnék, még ha lehet, legyen Szandika 😛Hurka
Utoljára 😊

Én még olyan nő nemű élőlénnyel nem találkoztam aki kedvelné Alekoszt, a szavazatokat meg ők adják. (Tudom hogy az RTL adja 😛)JayB
Meglepne, ha az RTL megengedné Alekosznak, hogy ő nyerjen, függetlenül a szavazatok valós számától. Bár -ahogy írod- egy Gombi, Alekosz, Éva döntőben ténylegesen se Alekosz kapná a legtöbb szavazatot.
Szerintem maradnak a jó kis középszernél, valakinél, akit lehet lóbálni a szatelitműsorokban, interjúkban, stb.
De még nagyon messze a vége, (majdnem) minden megtörténhet.