USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem mindegy? Se az oroszok se az ukránok nem hiszem, hogy szándékosan pont zágráb felé lőnének elsőnek 😊Én addig nem mondok semmit, amíg nem biztos, h ki indította el.De érted, 3 NATO ország légtérben repkedett valami, amire lehet rakni némi robbanóanyagot és mindenki hümmög 😊 egyébént simán benne van, hogy veszélytelen volt a cucc és azért nem basztatták, csak a kommunikáció el lett cseszve ezzel a sunnyogással.Svédek is baszakodtak orosz drónokkal egy darabig, pedig ott felmerült, h nukleáris töltetet visznek az Északi-tenger felett.Javítva javítva 😊Belgrád esetén szerintem a Grobari előbb kilőtte volna mint a hadsereg...És azért a horvát légvédelem is végignézte, hogy elmegy Zágràbig aztán lepottyan 😊 szépen leszerepelt a térség.Románok se lőtték le, pedig nekik még viszket is a kezük. Szokás szerint."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."Rá volt írva, hogy orosz.
Amadeus
Az meg baráti ország, nem?
Solymi
Willie Parker
MC12
Willie Parker
De ez duma tetszik mindenkinél, mi is “lattuk” a horvátok is “látták” a románok is “látták” meg “követte” mindenki - faszom valakinek nem jutott eszébe leszedni? 😊
MC12
Ott végül vmi magánszemélyt lekapcsoltak a drónozásért, de lőni nem mertek.
Willie Parker
MC12
Willie Parker
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
A Jutarnji List korábban hivatalosan meg nem erősített, de a helyszínen széles körben terjedő hírekre hivatkozva azt állította, hogy az este 11-kor lezuhant és felrobbant drón roncsain vörös csillagot és cirill betűket látni.hvg.hu/vilag/20220311_Mit_tud_egy_70es_evekben_fejlesztett_hattonnas_dron_ami_lezuhant_ZagrabbanMost tudjuk, h oroszok v ukránok indították?
warr_b
Willie Parker
több mint 3 éve
Egyébként meg szerdán voltam a szektában, aztán gondoltam megosztanék veletek egy történetet, ami a Nyugatiban történt hétfőn.Az egyik HISZ-es vezető mesélte el a színpad előtt, hogy ahogy ugye érkeznek a vonatok, mindenki, köztük mi is, az elsők között flottul csináljuk együtt a menekültek ellátását.
Egyszer csak a srác észrevett egy nagyon durván zokogó fiatal ukrán lányt, aki folyamatosan videózott, körbe-körbe, de nagyon sírt.
Odament hozzá, megkérdezni hogy mi a baj?
Mire a lány:
- EZT NEM HISZEM EL, AMI ITT VAN. NEKEM EGÉSZ ÉLETEMBEN, BÁRMERRE JÁRTAM, ISKOLA, MUNKAHELY, MINDIG MINDENKI AZT MONDTA HOGY A MAGYAROK GONOSZAK…
Erre most itt vagyok, tele szeretettel, tőletek… köszönöm…
több mint 3 éve
Én addig nem mondok semmit, amíg nem biztos, h ki indította el.De érted, 3 NATO ország légtérben repkedett valami, amire lehet rakni némi robbanóanyagot és mindenki hümmög 😊 egyébént simán benne van, hogy veszélytelen volt a cucc és azért nem basztatták, csak a kommunikáció el lett cseszve ezzel a sunnyogással.Svédek is baszakodtak orosz drónokkal egy darabig, pedig ott felmerült, h nukleáris töltetet visznek az Északi-tenger felett.Javítva javítva 😊Belgrád esetén szerintem a Grobari előbb kilőtte volna mint a hadsereg...És azért a horvát légvédelem is végignézte, hogy elmegy Zágràbig aztán lepottyan 😊 szépen leszerepelt a térség.Románok se lőtték le, pedig nekik még viszket is a kezük. Szokás szerint."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."Rá volt írva, hogy orosz.
Amadeus
Solymi
Willie Parker
MC12
Willie Parker
De ez duma tetszik mindenkinél, mi is “lattuk” a horvátok is “látták” a románok is “látták” meg “követte” mindenki - faszom valakinek nem jutott eszébe leszedni? 😊
MC12
Willie Parker
MC12
több mint 3 éve
Igen igen, csak a jelen helyzetben a névválasztás nem annyira prettyő mondjuk eléggé kompetensHalló, halló, Ruszin jelentkezik.Neked is feltűnt a név? 😊 Megláttam a nevet, és esküszöm egy kiegyezés korabeli filmre asszociáltam. Tökéletes név egy tiszti klubban mulatozó tök részeg káundká katonatiszt figurájához. 😀
Oh bazmeg.... vagyis Romulusz. Farkas te vagy az?
Willie Parker
peterk2005
briareos
több mint 3 éve
De érted, 3 NATO ország légtérben repkedett valami, amire lehet rakni némi robbanóanyagot és mindenki hümmög 😊 egyébént simán benne van, hogy veszélytelen volt a cucc és azért nem basztatták, csak a kommunikáció el lett cseszve ezzel a sunnyogással.Svédek is baszakodtak orosz drónokkal egy darabig, pedig ott felmerült, h nukleáris töltetet visznek az Északi-tenger felett.Javítva javítva 😊Belgrád esetén szerintem a Grobari előbb kilőtte volna mint a hadsereg...És azért a horvát légvédelem is végignézte, hogy elmegy Zágràbig aztán lepottyan 😊 szépen leszerepelt a térség.Románok se lőtték le, pedig nekik még viszket is a kezük. Szokás szerint."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."Rá volt írva, hogy orosz.
Amadeus
Solymi
Willie Parker
MC12
Willie Parker
MC12
Willie Parker
több mint 3 éve
pedig pali bának az nagyon bejött 😀érthető, hogy nem szeretne a pegazussal szárnyalni.Senki sem tudja, két dolog miatt főleg:erről lemaradtam, nekem a 15 perc kicsit soknak tűnik, bár ha megállnak az orosz katonák az első mekinél megreggelizni akkor talán kijön 😀Kb másfél hete megbeszéltük itt, bár rengeteg hsz jött rövid idő alatt és sokszor áttekinthetetlen volt a topik, hogy a magyar hadsereg konkrétan 15 percig tudná tartani az országot. Ezt egy katonai vezető mondta, belső körben."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."ennek fényében marhára örülhetünk hogy a ruszkik nem minket támadtak meg, ezzel a honvédséggel sok gondjuk nem lett volna, bár az is igaz hogy vitya a karmelitában valószínűleg széttett lábakkal várta volna putyint
Amadeus
Cuchulain82
Sem légierőnk, sem légvédelmünk, sem tüzérségünk, sem páncélosaink, sem gyalogságunk nincs.
Nagyjából 1500-2000 komoly katonánk van, a többi tiszt vagy mosogató vagy tartalékos, amivel cca 35 ezer katonánk van (hazudják) 😃
#JC6
az 1500-2000ből mennyi van jelenleg határon kívül? /NATO misszió meg ilyenek/
Cuchulain82
- nemzetbiztonsági körbe tartozik a kérdésed, a belsős haver még a zárt, titkosított csoportban sem válaszol nekem semmi ilyesmire 😃
#JC6
Amadeus
több mint 3 éve
hvg.hu/vilag/20220311_Mit_tud_egy_70es_evekben_fejlesztett_hattonnas_dron_ami_lezuhant_ZagrabbanMost tudjuk, h oroszok v ukránok indították?
warr_b
több mint 3 éve
ő mondjuk eléggé kompetensHalló, halló, Ruszin jelentkezik.Neked is feltűnt a név? 😊 Megláttam a nevet, és esküszöm egy kiegyezés korabeli filmre asszociáltam. Tökéletes név egy tiszti klubban mulatozó tök részeg káundká katonatiszt figurájához. 😀
Willie Parker
peterk2005
több mint 3 éve
Semjén Zsolt újra tart egy Vadászkiállítást15 perc kell Vityának, hogy felvegye az ünneplőjét. Ha elfoglalnak minket, elég 10 perc is.erről lemaradtam, nekem a 15 perc kicsit soknak tűnik, bár ha megállnak az orosz katonák az első mekinél megreggelizni akkor talán kijön 😀Kb másfél hete megbeszéltük itt, bár rengeteg hsz jött rövid idő alatt és sokszor áttekinthetetlen volt a topik, hogy a magyar hadsereg konkrétan 15 percig tudná tartani az országot. Ezt egy katonai vezető mondta, belső körben."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."ennek fényében marhára örülhetünk hogy a ruszkik nem minket támadtak meg, ezzel a honvédséggel sok gondjuk nem lett volna, bár az is igaz hogy vitya a karmelitában valószínűleg széttett lábakkal várta volna putyint
Amadeus
Cuchulain82
Sem légierőnk, sem légvédelmünk, sem tüzérségünk, sem páncélosaink, sem gyalogságunk nincs.
Nagyjából 1500-2000 komoly katonánk van, a többi tiszt vagy mosogató vagy tartalékos, amivel cca 35 ezer katonánk van (hazudják) 😃
#JC6
Cuchulain82
vpi
több mint 3 éve
Halló, halló, Ruszin jelentkezik.Neked is feltűnt a név? 😊 Megláttam a nevet, és esküszöm egy kiegyezés korabeli filmre asszociáltam. Tökéletes név egy tiszti klubban mulatozó tök részeg káundká katonatiszt figurájához. 😀
Willie Parker

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
hvg.hu/vilag/20220311_Mit_tud_egy_70es_evekben_fejlesztett_hattonnas_dron_ami_lezuhant_Zagrabban

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
érthető, hogy nem szeretne a pegazussal szárnyalni.Senki sem tudja, két dolog miatt főleg:erről lemaradtam, nekem a 15 perc kicsit soknak tűnik, bár ha megállnak az orosz katonák az első mekinél megreggelizni akkor talán kijön 😀Kb másfél hete megbeszéltük itt, bár rengeteg hsz jött rövid idő alatt és sokszor áttekinthetetlen volt a topik, hogy a magyar hadsereg konkrétan 15 percig tudná tartani az országot. Ezt egy katonai vezető mondta, belső körben."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."ennek fényében marhára örülhetünk hogy a ruszkik nem minket támadtak meg, ezzel a honvédséggel sok gondjuk nem lett volna, bár az is igaz hogy vitya a karmelitában valószínűleg széttett lábakkal várta volna putyint
Amadeus
Cuchulain82
#JC6
Cuchulain82
- nemzetbiztonsági körbe tartozik a kérdésed, a belsős haver még a zárt, titkosított csoportban sem válaszol nekem semmi ilyesmire 😃
#JC6
több mint 3 éve
Senki sem tudja, két dolog miatt főleg:erről lemaradtam, nekem a 15 perc kicsit soknak tűnik, bár ha megállnak az orosz katonák az első mekinél megreggelizni akkor talán kijön 😀Kb másfél hete megbeszéltük itt, bár rengeteg hsz jött rövid idő alatt és sokszor áttekinthetetlen volt a topik, hogy a magyar hadsereg konkrétan 15 percig tudná tartani az országot. Ezt egy katonai vezető mondta, belső körben."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."ennek fényében marhára örülhetünk hogy a ruszkik nem minket támadtak meg, ezzel a honvédséggel sok gondjuk nem lett volna, bár az is igaz hogy vitya a karmelitában valószínűleg széttett lábakkal várta volna putyint
Amadeus
Cuchulain82
#JC6
Cuchulain82
- ha van is szám, az hamis, mivel ott is jelen vagyunk kontingenssel, ahol nem kellene😃
több mint 3 éve
Svédek is baszakodtak orosz drónokkal egy darabig, pedig ott felmerült, h nukleáris töltetet visznek az Északi-tenger felett.Javítva javítva 😊Belgrád esetén szerintem a Grobari előbb kilőtte volna mint a hadsereg...És azért a horvát légvédelem is végignézte, hogy elmegy Zágràbig aztán lepottyan 😊 szépen leszerepelt a térség.Románok se lőtték le, pedig nekik még viszket is a kezük. Szokás szerint."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."Rá volt írva, hogy orosz.
Amadeus
Solymi
Willie Parker
MC12
Willie Parker
MC12
Ja meg az oroszok mindig atomerőműveket kerülgetnek:
www.bbc.com/news/world-europe-60035446
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
15 perc kell Vityának, hogy felvegye az ünneplőjét. Ha elfoglalnak minket, elég 10 perc is.erről lemaradtam, nekem a 15 perc kicsit soknak tűnik, bár ha megállnak az orosz katonák az első mekinél megreggelizni akkor talán kijön 😀Kb másfél hete megbeszéltük itt, bár rengeteg hsz jött rövid idő alatt és sokszor áttekinthetetlen volt a topik, hogy a magyar hadsereg konkrétan 15 percig tudná tartani az országot. Ezt egy katonai vezető mondta, belső körben."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."ennek fényében marhára örülhetünk hogy a ruszkik nem minket támadtak meg, ezzel a honvédséggel sok gondjuk nem lett volna, bár az is igaz hogy vitya a karmelitában valószínűleg széttett lábakkal várta volna putyint
Amadeus
Cuchulain82
#JC6
Cuchulain82
több mint 3 éve
valszeg, ha mindent bedobunk, akkor Pesten tudunk valami ostromfélét rendezni. Az ország többi része meg leves.erről lemaradtam, nekem a 15 perc kicsit soknak tűnik, bár ha megállnak az orosz katonák az első mekinél megreggelizni akkor talán kijön 😀Kb másfél hete megbeszéltük itt, bár rengeteg hsz jött rövid idő alatt és sokszor áttekinthetetlen volt a topik, hogy a magyar hadsereg konkrétan 15 percig tudná tartani az országot. Ezt egy katonai vezető mondta, belső körben."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."ennek fényében marhára örülhetünk hogy a ruszkik nem minket támadtak meg, ezzel a honvédséggel sok gondjuk nem lett volna, bár az is igaz hogy vitya a karmelitában valószínűleg széttett lábakkal várta volna putyint
Amadeus
Cuchulain82
#JC6
Cuchulain82
több mint 3 éve
Javítva javítva 😊Belgrád esetén szerintem a Grobari előbb kilőtte volna mint a hadsereg...És azért a horvát légvédelem is végignézte, hogy elmegy Zágràbig aztán lepottyan 😊 szépen leszerepelt a térség.Románok se lőtték le, pedig nekik még viszket is a kezük. Szokás szerint."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."Rá volt írva, hogy orosz.
Amadeus
Solymi
Willie Parker
MC12
Willie Parker
Szerkesztette: MC12
több mint 3 éve
Belgrád esetén szerintem a Grobari előbb kilőtte volna mint a hadsereg...És azért a horvát légvédelem is végignézte, hogy elmegy Zágràbig aztán lepottyan 😊 szépen leszerepelt a térség.Románok se lőtték le, pedig nekik még viszket is a kezük. Szokás szerint."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."Rá volt írva, hogy orosz.
Amadeus
Solymi
Willie Parker
MC12
több mint 3 éve
erről lemaradtam, nekem a 15 perc kicsit soknak tűnik, bár ha megállnak az orosz katonák az első mekinél megreggelizni akkor talán kijön 😀Kb másfél hete megbeszéltük itt, bár rengeteg hsz jött rövid idő alatt és sokszor áttekinthetetlen volt a topik, hogy a magyar hadsereg konkrétan 15 percig tudná tartani az országot. Ezt egy katonai vezető mondta, belső körben."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."ennek fényében marhára örülhetünk hogy a ruszkik nem minket támadtak meg, ezzel a honvédséggel sok gondjuk nem lett volna, bár az is igaz hogy vitya a karmelitában valószínűleg széttett lábakkal várta volna putyint
Amadeus
Cuchulain82
#JC6
több mint 3 éve
És azért a horvát légvédelem is végignézte, hogy elmegy Zágràbig aztán lepottyan 😊 szépen leszerepelt a térség.Románok se lőtték le, pedig nekik még viszket is a kezük. Szokás szerint."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."Rá volt írva, hogy orosz.
Amadeus
Solymi
Willie Parker
Szerkesztette: MC12
több mint 3 éve
Románok se lőtték le, pedig nekik még viszket is a kezük. Szokás szerint."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."Rá volt írva, hogy orosz.
Amadeus
Solymi
több mint 3 éve
"A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."Mennyire máshogy veszi ki magát a nemzetközi politikában ez az "Öntől hallom először" szöveg, mint mikor Gulyás Gergely nyögi be kormányinfón. OV pár hét alatt nagyjából akkora világpolitikai tényezővé küzdötte magát, mint ahol kb az ENSZ központ portása lehet.
Amadeus
több mint 3 éve
Tudom, annyi a lényeg, hogy egy NATO tagország 2019 óta ad el drónrepcsiket és rakettyákat Ukrajnának.www.bloomberg.com/news/articles/2021-12-03/ukraine-buys-more-armed-drones-from-turkey-than-disclosed-and-angers-russia2021. december 3.
Willie Parker
deyell
több mint 3 éve
Kb másfél hete megbeszéltük itt, bár rengeteg hsz jött rövid idő alatt és sokszor áttekinthetetlen volt a topik, hogy a magyar hadsereg konkrétan 15 percig tudná tartani az országot. Ezt egy katonai vezető mondta, belső körben."A horvát miniszterelnök az N1 televíziónak azt nyilatkozta, hogy Orbán tőle hallott először a drónról. Ezután vizsgálta meg a Honvédség, hogy mi történhetett, és kiderült, hogy azért nem lőtték le, miután feltűnt a radaron, mert veszélytelennek gondolták."ennek fényében marhára örülhetünk hogy a ruszkik nem minket támadtak meg, ezzel a honvédséggel sok gondjuk nem lett volna, bár az is igaz hogy vitya a karmelitában valószínűleg széttett lábakkal várta volna putyint
Amadeus
Cuchulain82
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)