USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Neeeem! Ez egy borzalom ami folyik! Putyinnak Hága előtt, föld alatt lenne a helye! De mi a picsáért target-elünk egy egész nemzetet ezért? És, hogy a pics@ba kerültem én egy szempillantás alatt a kirekesztő kötsög dobozból, a toleráns kötsög dobozba? Pár hónappal korábban ez még nem fordítva volt???Tudom én, csak túltolással reagáltam rá, my fault.Nem minden állampolgárukra igaz, hogy orosz = gyilkos megszálló!hvg.hu/tudomany/20220311_facebook_meta_gyuloletbeszed_eroszakra_buzditas_orosz_ukran_konfliktusszegény oroszok verbálisan báncsák őket. 😕 😕
gondolom ez is oké
NB2
| Takarodjanak ki a nyüves gecibe Ukrajnából |
Vrij6
Ezt most megint tútoljuk Béláim...
A Meta ezzel lehetővé teszi, hogy a bejegyzésekben erőszakra szólítsanak fel az oroszok és az orosz katonák ellen, az ukrajnai invázióval összefüggésben.Ez egyre szürreálisabb 😮
clbass
Vrij6
több mint 3 éve
1300 méteren bazzeg, ez kurva ciki...hvg.hu/itthon/20220311_Magyarorszag_felol_erkezett_a_Zagrabban_lezuhant_orosz_katonai_gepTippre egy oroszok által zsákmányolt drón lehetett.www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogepMost vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Valaki tud többet esetleg?
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
clbass
Ennek legalább egy ernyője van... Az érdekesebb, hogy hogy a faszba ment át a légterünkön észrevétlenül.
warr_b
Hogy hogyan engedtük át NATO légtéren.... kurva jó kérdés.
Ahogy Bria fogalmazott anno - idézve a legendás CoD küldetést - "remember, no russian".
Amadeus
40 percet repkedett nálunk a légtérben, pazar...
somoskovig

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
nap vicce az éjjeli események után 😊www.origo.hu/nagyvilag/20220311-nato-magyarorszag-felkeszultseg.html
NATO : Magyarország felkészültsége erősebb, mint valaha
több mint 3 éve
Mit hazudjunk, Béláim?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
A nem létező légvédelem parancsnokai?szemmel vertékLégvédelmünk stratégiai nyugalommal kikísérte a magyar légtérből. 😊hvg.hu/itthon/20220311_Magyarorszag_felol_erkezett_a_Zagrabban_lezuhant_orosz_katonai_gepTippre egy oroszok által zsákmányolt drón lehetett.www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogepMost vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
clbass
Ennek legalább egy ernyője van... Az érdekesebb, hogy hogy a faszba ment át a légterünkön észrevétlenül.
warr_b
Ahogy Bria fogalmazott anno - idézve a legendás CoD küldetést - "remember, no russian".
Amadeus
somoskovig
Vrij6
briareos
több mint 3 éve
Képzeld, ha lelövik, és miattunk tör ki a 3. VH. Fő a megfontoltság.felelősök lemondtak már?hvg.hu/itthon/20220311_Magyarorszag_felol_erkezett_a_Zagrabban_lezuhant_orosz_katonai_gepTippre egy oroszok által zsákmányolt drón lehetett.www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogepMost vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
clbass
warr_b
Amadeus
somoskovig
ja nem ide
briareos
több mint 3 éve
szemmel vertékLégvédelmünk stratégiai nyugalommal kikísérte a magyar légtérből. 😊hvg.hu/itthon/20220311_Magyarorszag_felol_erkezett_a_Zagrabban_lezuhant_orosz_katonai_gepTippre egy oroszok által zsákmányolt drón lehetett.www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogepMost vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
clbass
warr_b
Amadeus
somoskovig
Vrij6
több mint 3 éve
Légvédelmünk stratégiai nyugalommal kikísérte a magyar légtérből. 😊hvg.hu/itthon/20220311_Magyarorszag_felol_erkezett_a_Zagrabban_lezuhant_orosz_katonai_gepTippre egy oroszok által zsákmányolt drón lehetett.www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogepMost vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
clbass
warr_b
Amadeus
somoskovig
"Nincs szükségünk a NATO-ra, meg tudjuk védeni magunkat"
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
felelősök lemondtak már?hvg.hu/itthon/20220311_Magyarorszag_felol_erkezett_a_Zagrabban_lezuhant_orosz_katonai_gepTippre egy oroszok által zsákmányolt drón lehetett.www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogepMost vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
clbass
warr_b
Amadeus
somoskovig
ja nem ide
több mint 3 éve
hvg.hu/itthon/20220311_Magyarorszag_felol_erkezett_a_Zagrabban_lezuhant_orosz_katonai_gepTippre egy oroszok által zsákmányolt drón lehetett.www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogepMost vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
clbass
warr_b
Amadeus
több mint 3 éve
Tudom én, csak túltolással reagáltam rá, my fault.Nem minden állampolgárukra igaz, hogy orosz = gyilkos megszálló!hvg.hu/tudomany/20220311_facebook_meta_gyuloletbeszed_eroszakra_buzditas_orosz_ukran_konfliktusszegény oroszok verbálisan báncsák őket. 😕 😕
gondolom ez is oké
NB2
Vrij6
A Meta ezzel lehetővé teszi, hogy a bejegyzésekben erőszakra szólítsanak fel az oroszok és az orosz katonák ellen, az ukrajnai invázióval összefüggésben.Ez egyre szürreálisabb 😮
clbass
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Nem minden állampolgárukra igaz, hogy orosz = gyilkos megszálló!hvg.hu/tudomany/20220311_facebook_meta_gyuloletbeszed_eroszakra_buzditas_orosz_ukran_konfliktusszegény oroszok verbálisan báncsák őket. 😕 😕
gondolom ez is oké
NB2
Vrij6
több mint 3 éve
Én legutóbb 23.5-ért tankoltam 24-én, asszonyéba pár napja 13-14-ért (még úgy harmadik volt). Maxx motion 95-öst, ha már ugyanannyi, mint a sima 😁ja jo. en mindig premiumot tankolok otthon, ezert is magasabb a szamla. csak ugye itt a 25k vonatkozik a premiumra is, arra meg mar nem eleg a 25k sztem.Simát, visszanéztem az elmúlt 4 tankolásomat, 17k, 13,8k, 15k, 20k. De írtam lentebb, 52 litert lehet 25k ért tankolni, akinek az nem elég az vegyen olajmezőt 😊95ost tankolsz vagy premiumot? szamomra azert fura ez, mert nekunk meg oktoberben a 2004es poloba mikor ment 40 liter akkor az 17ezer+ volt. na most tudomasom szerint ennel csak nagyobb tartalyok vannak mar.Azt valaki elmondhatná, hogy ez egyébként miért baj ha normális, hétköznapi autód van? Nekünk vagy egy benzines SUV meg egy sima sedan itthon és 19-22 ezer körül rakom tele mindkettőt, ha full üresen megyek a kútra - amit nem szoktam, az átlag tankolásom 12-15 ezer - így nemigazán értem a nyígást a 25 ezres limiten. Ha valaki seftelni akar, vagy 5.7-es Ram-je van az más, de talán mégse ők legyenek a szempontok 😊A Shell minden tankolást korlátozott max. 25 ezerben, nem?Nekünk is korlátozták a céges Shell kártyákat.tegnap haller úti shell, amit amúgy szeretek, max 25k értékben tankolhatsz.Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Köszi 2022, hogy a Covid-diktatúra után előálltál egy még szürreálisabb világgal.
Mikey
Ezek amiket leírtál semmik.
Az azonnali Nato és Unió kilépés az induló szint. És százával vannak az ilyen kommentek.
Bazzani
Mikey
előre nem hátra
briareos
somoskovig
Mikey
MC12
csebi
MC12
csebi
A 100-as azért vagy 60 forinttal több lett volna literenként már akkor a nagy emelés előtt.

több mint 3 éve
Tippre egy oroszok által zsákmányolt drón lehetett.www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogepMost vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
clbass
warr_b
több mint 3 éve
Miért, Ukrajna is lerohanta Oroszországot? Ha meg nem, hol a kettős mérce?én most napok óta a kettős mérce ellen szólalok fel 😊 tőlem aztán halomra lőheti egymást az ukrán és az orosz én nem húzok egyik oldalra sem, csak próbálok egy picit ellensúlyozni 😊hvg.hu/tudomany/20220311_facebook_meta_gyuloletbeszed_eroszakra_buzditas_orosz_ukran_konfliktusNeked mi bajod van? Túl sokat voltál a PMFC táborban és kommunista lettél?
gondolom ez is oké
NB2
Szokol
(táborban elmondás alapján van ilyen is, olyan is, én még mindig jobbos vagyok, néha balos beütésekkel 😊 )
NB2
több mint 3 éve
én most napok óta a kettős mérce ellen szólalok fel 😊 tőlem aztán halomra lőheti egymást az ukrán és az orosz én nem húzok egyik oldalra sem, csak próbálok egy picit ellensúlyozni 😊hvg.hu/tudomany/20220311_facebook_meta_gyuloletbeszed_eroszakra_buzditas_orosz_ukran_konfliktusNeked mi bajod van? Túl sokat voltál a PMFC táborban és kommunista lettél?
gondolom ez is oké
NB2
Szokol
(táborban elmondás alapján van ilyen is, olyan is, én még mindig jobbos vagyok, néha balos beütésekkel 😊 )
több mint 3 éve
hvg.hu/tudomany/20220311_facebook_meta_gyuloletbeszed_eroszakra_buzditas_orosz_ukran_konfliktusszegény oroszok verbálisan báncsák őket. 😕 😕
gondolom ez is oké
NB2
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
több mint 3 éve
ja jo. en mindig premiumot tankolok otthon, ezert is magasabb a szamla. csak ugye itt a 25k vonatkozik a premiumra is, arra meg mar nem eleg a 25k sztem.Simát, visszanéztem az elmúlt 4 tankolásomat, 17k, 13,8k, 15k, 20k. De írtam lentebb, 52 litert lehet 25k ért tankolni, akinek az nem elég az vegyen olajmezőt 😊95ost tankolsz vagy premiumot? szamomra azert fura ez, mert nekunk meg oktoberben a 2004es poloba mikor ment 40 liter akkor az 17ezer+ volt. na most tudomasom szerint ennel csak nagyobb tartalyok vannak mar.Azt valaki elmondhatná, hogy ez egyébként miért baj ha normális, hétköznapi autód van? Nekünk vagy egy benzines SUV meg egy sima sedan itthon és 19-22 ezer körül rakom tele mindkettőt, ha full üresen megyek a kútra - amit nem szoktam, az átlag tankolásom 12-15 ezer - így nemigazán értem a nyígást a 25 ezres limiten. Ha valaki seftelni akar, vagy 5.7-es Ram-je van az más, de talán mégse ők legyenek a szempontok 😊A Shell minden tankolást korlátozott max. 25 ezerben, nem?Nekünk is korlátozták a céges Shell kártyákat.tegnap haller úti shell, amit amúgy szeretek, max 25k értékben tankolhatsz.Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Köszi 2022, hogy a Covid-diktatúra után előálltál egy még szürreálisabb világgal.
Mikey
Az azonnali Nato és Unió kilépés az induló szint. És százával vannak az ilyen kommentek.
Bazzani
Mikey
előre nem hátra
briareos
somoskovig
Mikey
MC12
csebi
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
hvg.hu/tudomany/20220311_facebook_meta_gyuloletbeszed_eroszakra_buzditas_orosz_ukran_konfliktusNeked mi bajod van? Túl sokat voltál a PMFC táborban és kommunista lettél?
gondolom ez is oké
NB2
több mint 3 éve
Simát, visszanéztem az elmúlt 4 tankolásomat, 17k, 13,8k, 15k, 20k. De írtam lentebb, 52 litert lehet 25k ért tankolni, akinek az nem elég az vegyen olajmezőt 😊95ost tankolsz vagy premiumot? szamomra azert fura ez, mert nekunk meg oktoberben a 2004es poloba mikor ment 40 liter akkor az 17ezer+ volt. na most tudomasom szerint ennel csak nagyobb tartalyok vannak mar.Azt valaki elmondhatná, hogy ez egyébként miért baj ha normális, hétköznapi autód van? Nekünk vagy egy benzines SUV meg egy sima sedan itthon és 19-22 ezer körül rakom tele mindkettőt, ha full üresen megyek a kútra - amit nem szoktam, az átlag tankolásom 12-15 ezer - így nemigazán értem a nyígást a 25 ezres limiten. Ha valaki seftelni akar, vagy 5.7-es Ram-je van az más, de talán mégse ők legyenek a szempontok 😊A Shell minden tankolást korlátozott max. 25 ezerben, nem?Nekünk is korlátozták a céges Shell kártyákat.tegnap haller úti shell, amit amúgy szeretek, max 25k értékben tankolhatsz.Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
Mikey
előre nem hátra
briareos
somoskovig
Mikey
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
25k-ból raksz bele 52 litert az mire nem elég normál használat mellett? 😊 ezen fennakadni azért tényleg egy kicsit first world problem 😊egy 60 literes tank azért nem ördögtől valóAzt valaki elmondhatná, hogy ez egyébként miért baj ha normális, hétköznapi autód van? Nekünk vagy egy benzines SUV meg egy sima sedan itthon és 19-22 ezer körül rakom tele mindkettőt, ha full üresen megyek a kútra - amit nem szoktam, az átlag tankolásom 12-15 ezer - így nemigazán értem a nyígást a 25 ezres limiten. Ha valaki seftelni akar, vagy 5.7-es Ram-je van az más, de talán mégse ők legyenek a szempontok 😊A Shell minden tankolást korlátozott max. 25 ezerben, nem?Nekünk is korlátozták a céges Shell kártyákat.tegnap haller úti shell, amit amúgy szeretek, max 25k értékben tankolhatsz.Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
Mikey
előre nem hátra
briareos
somoskovig
Mikey
MC12
briareos
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Nem tudom, nekem is megvan 20-22-ből a tankolás mindig, mert sose hagyom hogy "teljesen" kifogyjon a tank. De bizonyosan sokaknak van Mustangje vagy Camarója.Azt valaki elmondhatná, hogy ez egyébként miért baj ha normális, hétköznapi autód van? Nekünk vagy egy benzines SUV meg egy sima sedan itthon és 19-22 ezer körül rakom tele mindkettőt, ha full üresen megyek a kútra - amit nem szoktam, az átlag tankolásom 12-15 ezer - így nemigazán értem a nyígást a 25 ezres limiten. Ha valaki seftelni akar, vagy 5.7-es Ram-je van az más, de talán mégse ők legyenek a szempontok 😊A Shell minden tankolást korlátozott max. 25 ezerben, nem?Nekünk is korlátozták a céges Shell kártyákat.tegnap haller úti shell, amit amúgy szeretek, max 25k értékben tankolhatsz.Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
Mikey
előre nem hátra
briareos
somoskovig
Mikey
MC12
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
hvg.hu/tudomany/20220311_facebook_meta_gyuloletbeszed_eroszakra_buzditas_orosz_ukran_konfliktusMindig érdekelt, hogy egy átlag orosz tisztviselő fejében mi játszódik le, amikor egy ilyen szitu van. Kórházat szétbombázni OK, de a FB gáz, az ellen tiltakozni kell?
gondolom ez is oké
NB2
telex.hu/kulfold/2022/03/11/oroszorszag-koveteli-hogy-az-usa-allitsa-le-a-facebook-szelsoseges-tevekenyseget
több mint 3 éve
hvg.hu/tudomany/20220311_facebook_meta_gyuloletbeszed_eroszakra_buzditas_orosz_ukran_konfliktusgondolom ez is oké
több mint 3 éve
www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogepMost vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
clbass