USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
95ost tankolsz vagy premiumot? szamomra azert fura ez, mert nekunk meg oktoberben a 2004es poloba mikor ment 40 liter akkor az 17ezer+ volt. na most tudomasom szerint ennel csak nagyobb tartalyok vannak mar.Azt valaki elmondhatná, hogy ez egyébként miért baj ha normális, hétköznapi autód van? Nekünk vagy egy benzines SUV meg egy sima sedan itthon és 19-22 ezer körül rakom tele mindkettőt, ha full üresen megyek a kútra - amit nem szoktam, az átlag tankolásom 12-15 ezer - így nemigazán értem a nyígást a 25 ezres limiten. Ha valaki seftelni akar, vagy 5.7-es Ram-je van az más, de talán mégse ők legyenek a szempontok 😊A Shell minden tankolást korlátozott max. 25 ezerben, nem?Nekünk is korlátozták a céges Shell kártyákat.tegnap haller úti shell, amit amúgy szeretek, max 25k értékben tankolhatsz.Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Köszi 2022, hogy a Covid-diktatúra után előálltál egy még szürreálisabb világgal.
Mikey
Ezek amiket leírtál semmik.
Az azonnali Nato és Unió kilépés az induló szint. És százával vannak az ilyen kommentek.
Bazzani
Mikey
előre nem hátra
briareos
somoskovig
Mikey
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
egy 60 literes tank azért nem ördögtől valóAzt valaki elmondhatná, hogy ez egyébként miért baj ha normális, hétköznapi autód van? Nekünk vagy egy benzines SUV meg egy sima sedan itthon és 19-22 ezer körül rakom tele mindkettőt, ha full üresen megyek a kútra - amit nem szoktam, az átlag tankolásom 12-15 ezer - így nemigazán értem a nyígást a 25 ezres limiten. Ha valaki seftelni akar, vagy 5.7-es Ram-je van az más, de talán mégse ők legyenek a szempontok 😊A Shell minden tankolást korlátozott max. 25 ezerben, nem?Nekünk is korlátozták a céges Shell kártyákat.tegnap haller úti shell, amit amúgy szeretek, max 25k értékben tankolhatsz.Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Köszi 2022, hogy a Covid-diktatúra után előálltál egy még szürreálisabb világgal.
Mikey
Az azonnali Nato és Unió kilépés az induló szint. És százával vannak az ilyen kommentek.
Bazzani
Mikey
előre nem hátra
briareos
somoskovig
Mikey
MC12
több mint 3 éve
Én nem írtam, hogy baj, csak tényközlés volt. 😊Azt valaki elmondhatná, hogy ez egyébként miért baj ha normális, hétköznapi autód van? Nekünk vagy egy benzines SUV meg egy sima sedan itthon és 19-22 ezer körül rakom tele mindkettőt, ha full üresen megyek a kútra - amit nem szoktam, az átlag tankolásom 12-15 ezer - így nemigazán értem a nyígást a 25 ezres limiten. Ha valaki seftelni akar, vagy 5.7-es Ram-je van az más, de talán mégse ők legyenek a szempontok 😊A Shell minden tankolást korlátozott max. 25 ezerben, nem?Nekünk is korlátozták a céges Shell kártyákat.tegnap haller úti shell, amit amúgy szeretek, max 25k értékben tankolhatsz.Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
Mikey
előre nem hátra
briareos
somoskovig
Mikey
MC12
több mint 3 éve
Most vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Valaki tud többet esetleg?
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
több mint 3 éve
Azt valaki elmondhatná, hogy ez egyébként miért baj ha normális, hétköznapi autód van? Nekünk vagy egy benzines SUV meg egy sima sedan itthon és 19-22 ezer körül rakom tele mindkettőt, ha full üresen megyek a kútra - amit nem szoktam, az átlag tankolásom 12-15 ezer - így nemigazán értem a nyígást a 25 ezres limiten. Ha valaki seftelni akar, vagy 5.7-es Ram-je van az más, de talán mégse ők legyenek a szempontok 😊A Shell minden tankolást korlátozott max. 25 ezerben, nem?Nekünk is korlátozták a céges Shell kártyákat.tegnap haller úti shell, amit amúgy szeretek, max 25k értékben tankolhatsz.Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
Mikey
előre nem hátra
briareos
somoskovig
Mikey
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
sár tábornok akcióban.#Ukraine: Two T-80BV tanks, which got stuck in the mud, was abandoned by the Russian army in #Chernihiv Oblast. pic.twitter.com/PS42ekjO8e
— 🇺🇦 Ukraine Weapons Tracker (@UAWeapons) March 11, 2022
buhloone mindstate
több mint 3 éve
A háború művészete topic meg 1 hónapja érintetlen. Furcsállom 😊Egyrészt ez nem háború *blábláblá* másrészt nincs benne semmi művészi🤮
bcsarli
több mint 3 éve
A háború művészete topic meg 1 hónapja érintetlen. Furcsállom 😊
több mint 3 éve
www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6
empty taxi
clbass
több mint 3 éve
Hogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6
empty taxi
több mint 3 éve
Nem, az a tranzitkamionok miatt van.Az a baloldal miatt van, mindig összekeveritek, hogy éppen ki miért hibás. 😀Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
Mikey
somoskovig
több mint 3 éve
alapvetően az emberek többsége azt szereti hallani hogy ő soha nem rontott el semmit, nem felelős semmi rosszért ami vele történik minden mások hibája, erre pedig a fityisz egy nagyon jól működő propagandát épített felIgazából sokan ezt vallják és simán elhiszik ezeket. Meglátjátok majd a választási eredményeken is, hogy ebben az országban ami nem pozitív dolog, arról a 12 éve 2/3-al uralkodó Döbrögiék biztosan nem tehet, csak az ellenzék és a különböző külső szereplők.A forint nem a brüsszeli szankciós politika áldozata lett? A fene se tudja már követni, éppen kit dob ki a ringlispil hibásként.Nem. Az olajszállítást az EU akarja leállíttatni, a forint pedig a baloldal miatt zuhan. Nekem még ez van meg, de lehet már változott. 😊Az a baloldal miatt van, mindig összekeveritek, hogy éppen ki miért hibás. 😀Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
Mikey
somoskovig
Mikey
somoskovig
Szóval valamit nagyon jól csinálnak az biztos, de mivel azok a dolgok, amiket jól csinálnak, nekem rendre nem tetszik, csak magamat hibáztatom, hogy még mindig itt élek és nem is tervezek rövidtávon elmenni innen egy szerencsésebb jellemfejlődésű országba.
Klaci79
több mint 3 éve
444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Igazából sokan ezt vallják és simán elhiszik ezeket. Meglátjátok majd a választási eredményeken is, hogy ebben az országban ami nem pozitív dolog, arról a 12 éve 2/3-al uralkodó Döbrögiék biztosan nem tehet, csak az ellenzék és a különböző külső szereplők.A forint nem a brüsszeli szankciós politika áldozata lett? A fene se tudja már követni, éppen kit dob ki a ringlispil hibásként.Nem. Az olajszállítást az EU akarja leállíttatni, a forint pedig a baloldal miatt zuhan. Nekem még ez van meg, de lehet már változott. 😊Az a baloldal miatt van, mindig összekeveritek, hogy éppen ki miért hibás. 😀Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
Mikey
somoskovig
Mikey
somoskovig
Szóval valamit nagyon jól csinálnak az biztos, de mivel azok a dolgok, amiket jól csinálnak, nekem rendre nem tetszik, csak magamat hibáztatom, hogy még mindig itt élek és nem is tervezek rövidtávon elmenni innen egy szerencsésebb jellemfejlődésű országba.
több mint 3 éve
A forint nem a brüsszeli szankciós politika áldozata lett? A fene se tudja már követni, éppen kit dob ki a ringlispil hibásként.Nem. Az olajszállítást az EU akarja leállíttatni, a forint pedig a baloldal miatt zuhan. Nekem még ez van meg, de lehet már változott. 😊Az a baloldal miatt van, mindig összekeveritek, hogy éppen ki miért hibás. 😀Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
Mikey
somoskovig
Mikey
több mint 3 éve
Hát, ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni, nincs mese...Szerintem egy cég a kettő.komolyan mondom visszasírom a vírustagadókatÖsszefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
braxa88
Vannak ilyen összeesküvés gyártó oldalak ahol ezek az ostobák burjánzanak.
Egy ilyen ismerősöm múltkor azt taglalta, hogy jódtablettát osztogatnak mindenkinek a leendő atomtámadás miatt. Most ezzel akarnak minket kiiratni mert az oltás nem jött be.
Bazzani

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanValaki tud többet esetleg?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Szerintem egy cég a kettő.komolyan mondom visszasírom a vírustagadókatÖsszefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
braxa88
Vannak ilyen összeesküvés gyártó oldalak ahol ezek az ostobák burjánzanak.
Egy ilyen ismerősöm múltkor azt taglalta, hogy jódtablettát osztogatnak mindenkinek a leendő atomtámadás miatt. Most ezzel akarnak minket kiiratni mert az oltás nem jött be.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 3 éve
A Shell minden tankolást korlátozott max. 25 ezerben, nem?Nekünk is korlátozták a céges Shell kártyákat.tegnap haller úti shell, amit amúgy szeretek, max 25k értékben tankolhatsz.Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
Mikey
előre nem hátra
briareos
somoskovig
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Nem. Az olajszállítást az EU akarja leállíttatni, a forint pedig a baloldal miatt zuhan. Nekem még ez van meg, de lehet már változott. 😊Az a baloldal miatt van, mindig összekeveritek, hogy éppen ki miért hibás. 😀Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
Mikey
somoskovig
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
komolyan mondom visszasírom a vírustagadókatÖsszefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
több mint 3 éve
Erről a csoportról volt szó a friss Kötöttfogásban is, propangandagyár.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani

Madden hates me.
több mint 3 éve

Madden hates me.
több mint 3 éve
Luckot és Dniprot viszont még nem.Ivano Frankivsk-t és Lutsk-t is rakétatámadás érte az este, elkezdték a nyugati városokat is bombázni.Ivano Frankivskt bombaztak mar a
Nomachaboruhadmuveletek elso napjaiban.
csebi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Ivano Frankivsk-t és Lutsk-t is rakétatámadás érte az este, elkezdték a nyugati városokat is bombázni.Ivano Frankivskt bombaztak mar a
Nomac
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.