USA és a világ

32 feliratkozó

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 368 — Sworn to the Dark
itt egy thread arról, hogy miért ilyen alacsony a morál az orosz katonák között, főleg a sorkatonák között. aki hallott már a dedovscsináról, annak nem lesz újdonság, aki még nem az olvassa el

chemicals keep me under control

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
 hvg.hu/gazdasag/20220325_Gaz_megallapodas_USA_EU_Oroszorszag_LNG_haboru
Vrij6
Már hallom a siratóasszonyok kórusát, hogy "ugye megmondtuk, hogy az USA érdeke volt ez a háború is, mint mindegyik!"
Lecsó
Mánydokiné Mátyás Rozália Ilona: MIND IG AZ AMERIKAIAIK! CSAK AZ Ő ÉRDEKÜK! NEM ÉRTITEK ELYÖTTEK MEGINT! HÁTTÉRHATALOM! AMÍG DONAL TRUCK VOLTAZ ELNÖK REND VOLT! ISTEN ÁLDJA A MIN ISZTERELNÖK ÚRAT! A JUPITER EGYÜTT ÁLL SZŰZ MÁRIJÁVAL, MAGYARORSZÁG FEL EMELKEDÉSE JÖN! ÁLDÁS 🙏
Gyurma Pappa
tegnap bedobta a Faszpajtásokat...Vadhajtásokat a FB, hogy Putler rubelben kéri a gáz árát. hát hallod azt az üdvrivalgást 😀😀😀 na most megmutatta, ne baszakodj Putyinnal, visszanyalt a fagyi....stb. mondom ennyire gecihülyék nem lehetnek az emberek. de.
same with bármelyik csecsen hír, pláne hogy ezek a szakállas majmok beégtek megint a Mariupol "városházával" lol. elképesztő, hogy Kadyrov tökeit nyalogatják. aztán ha bejönnének ide Ivánék ezekkel a muszlimokkal szüzmária országába és heccből lenyiszálnák a fejüket... XDDD
petey
Én tegnap két diplomás embertől hallottam, hogy a magányugdíj pénzeket visszaadta a Fidesz az embereknek. Első pillanatban nem is értettem, úgyhogy rákérdeztem. Az volt a válasz, hogy az MNYP zárás önkéntesen történt. Aki akart maradt, aki pedig az államiba akart visszalépni, annak visszautalták a befizetett pénzét. Konkrétan emlékszik is, hogy kapott néhány százezret. Még a papírt is elrakta róla, hogy szükség esetére meglegyen. 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 111 — Axel Foley
 index.hu/kulfold/2022/03/26/putyin-anonymus-kackercsoport-orosz-kozponti-bank-oligarchak/
Lecsó
Vityusékról van benne valami?

több mint 3 éve
Lecsó Denver Broncos 3 372
Ehhez a petrodolláros témához tud valaki valami magyarázatot vagy cáfolatot csatolni?
 www.facebook.com/100002578047028/videos/389225812664870/

Tesómnak szeretném elküldeni 😊
Solymi
Az eleje igaz, azota viszont sok minden rengeteget valtozott. Egy csomo minden a videoban viszont nem igaz, vagyis mindent erre huz fel ami sokszor lehet egy indok a sok kozul, de legtobbszor biztosan nem a fo indok. Termeszetesen a dollar mint "ertek-menekulo valuta-a vilag valutaja" fontos nekik ma is, mert elony.

Nem veletlen az euro legnagyobb cimlete sem, de hiaba mert nem tudtak kiszoritani a dollart, mert kezdo lokesnek kellett, de mara mar magaban ero.
no
Már a minőség is gyanús volt, de végignézve ezt kb a The truth of Chemtrail mellett találhattad a videótékában. A rendező ugyanaz, aki az 5G és a Pfizer chip valamint Bill Gates világának összefüggéseit foglalta össze tavaly?
De hogy hozzá is tegyek… Kína 2008 óta jüanban számol el Szaudi-Arábiával (nagy vevő - nagy termelő), és bár a videó szerint össze kellett volna, mégsem omlott össze az USA.
vpi
Csak 2018 óta, és nem teljes mértékben fizetnek jüannal. De ha rosszul tudom, dobj már valami forrást mert engem is érdekel.
Amúgy a putyin féle trükközésnek semmi értelme már csak azért sem mert az amcsik is minden háborúban elengedték az aranystandardot. Polgárháború, 1. és 2. Vh. Egyszerűen nem tudod finanszírozni a háborút ha fedezni akarod a devizádat. Át kell térni a “hadi keynesianizmusra”. Nyomtatni kell a lóvét, és gyártani a fegyvert. Na most az orosz gazdaság az embargók miatt ebben szerintem nem fog túl jól teljesíteni. Ezen az aranytartalék sem segít, meg az sem, ha a gázért cserébe kapnak egy tonna szar rubelt.

Szerkesztette: Lecsó
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 668 — The Mathematician
 index.hu/kulfold/2022/03/26/putyin-anonymus-kackercsoport-orosz-kozponti-bank-oligarchak/
Lecsó
mi az a kacker csoport 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Lecsó Denver Broncos 3 372
több mint 3 éve
 www.bbc.com/news/uk-60886181

Ukraine war: Oligarch Eugene Shvidler's jets held indefinitel

több mint 3 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 429 — Ajmo Vatreni
Egyik orosz lelőtte, de a többi megmentette, nekem a Platoon ugrott be egyből, mikor Elias ráveti magát Barnes-ra a vietkong faluban... (Tudom, valszeg nem így volt, de jó lenne abban hinni, hogy az orosz seregben is maradtak még azért "Elias"-ok.)

www.youtube.com/watch?v=2tz7stTA_Bo
Go Vikings!
Biztos, hogy vannak, de nem egyszerű ellenmenni a parancsnak.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
hírünk a nagyvilágban

deyell
De kurvaveszélyes lett volna ha áthalad felettünk!!!
Toca
Halált okozó fegyver. Viktor csak téged véd.
warr_b
Viktor kb úgy véd minket az oroszoktól, ahogy a lyukas koton egy kisbabától.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 572 — Bowl Winner
Egyik orosz lelőtte, de a többi megmentette, nekem a Platoon ugrott be egyből, mikor Elias ráveti magát Barnes-ra a vietkong faluban... (Tudom, valszeg nem így volt, de jó lenne abban hinni, hogy az orosz seregben is maradtak még azért "Elias"-ok.)

www.youtube.com/watch?v=2tz7stTA_Bo

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 165
A #Moscow City Duma deputy suggested that six more countries - #Kazakhstan, #Moldova, #Poland, #Lithuania, #Latvia, and #Estonia - should be "denazified".

Mutatom ki mondta:

Vrij6

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
De miért kerülte ki Bulgariat és Montenegrót is?

Ez kicsit egy bites most nekem.
Egyáltalán milyen gép ez?
Az Awacs-ok mennek felettünk is, ennek így nincs értelme.
vpi
szerbek és bosnyákok nem a nato részei szal nem lett volna értelme arra mennie
ha mi nem zárjuk le a légteret jöhetett volna bolgár-román úton

több mint 3 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 720
hírünk a nagyvilágban

deyell
Toca
Aztán majd pont felettünk ütközik össze valami orosz drónnal és itt is a 3. Világháború...
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 982
hírünk a nagyvilágban

deyell
Toca

vpi
Gondolom, mert Lengyelországba repült, Bulgária->Románia-> Magyarország/Ukrajna útvonal nem játszik.

Illetve ott van Szerbia, amin meg nem akart keresztülrepülni, mert nem NATO tagország, csak partner.
Meg lehet nekik is az a hitvallásuk mint Viktornak. Egyívásúak ezek.
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 531 — Patriot
A #Moscow City Duma deputy suggested that six more countries - #Kazakhstan, #Moldova, #Poland, #Lithuania, #Latvia, and #Estonia - should be "denazified".

Mutatom ki mondta:

Vrij6
A helyi Szijjártó... Ennek is ugyanolyan ütnivaló feje van.
Matthew99
Nekem a fiatal Rogán jutott eszembe.
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 531 — Patriot
hírünk a nagyvilágban

deyell
Toca

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 280 — Invisible man

Mutatom ki mondta:

Vrij6
A helyi Szijjártó... Ennek is ugyanolyan ütnivaló feje van.

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 529

Mutatom ki mondta:

Vrij6
sok sikert hozzá, lol.
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 552 — I like the Texans, I like who we are
hírünk a nagyvilágban

deyell
Toca
warr_b
Simán bejöhettek volna a kutya nem mozdult volna tőlünk.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 982
hírünk a nagyvilágban

deyell
Toca
warr_b
Stratégiai nyugalom van...
Most a legfontosabb a választás, ha az megvan, akkor utána ki kell várni, hogy mi lesz Putyinnal, aztán majd lehet menni pénzért az EU-hoz... meg lehet Putyinhoz jelenti.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 114 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
hírünk a nagyvilágban

deyell
Toca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 296 — Vikings fan
hírünk a nagyvilágban

deyell
több mint 3 éve
hírünk a nagyvilágban

több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 086 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 www.youtube.com/watch?v=2R_PqwnG-bo&t=248s

Herszon

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve

Mutatom ki mondta:

pbs.twimg.com/media/FOvwksaWYAkIaxe?format=jpg&name=medium
Vrij6
vmi source?
Negritis
állítólag itt van leírva oroszul is, amit mondott, csak hát lófüttyöt nem értek belőle

Szerkesztette: deyell