USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Alapvetően nem akarom képként, de még img nélkül is berakja képként.Halál a megszállókra!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=UFaEisphn98&t=1367s&ab_channel=FriderikuszPodcastÖrülök, hogy legyőztem az ellenszenvem Friderikusz felé, és meghallgattam ezt a két órát. Nekem, aki sokat foglalkozik politikával, nekem is voltak benne új értékek.

több mint 3 éve
Nekünk is korlátozták a céges Shell kártyákat.tegnap haller úti shell, amit amúgy szeretek, max 25k értékben tankolhatsz.Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Köszi 2022, hogy a Covid-diktatúra után előálltál egy még szürreálisabb világgal.
Mikey
Ezek amiket leírtál semmik.
Az azonnali Nato és Unió kilépés az induló szint. És százával vannak az ilyen kommentek.
Bazzani
Mikey
előre nem hátra
briareos
több mint 3 éve
tegnap haller úti shell, amit amúgy szeretek, max 25k értékben tankolhatsz.Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Köszi 2022, hogy a Covid-diktatúra után előálltál egy még szürreálisabb világgal.
Mikey
Az azonnali Nato és Unió kilépés az induló szint. És százával vannak az ilyen kommentek.
Bazzani
Mikey
előre nem hátra
több mint 3 éve
Az a baloldal miatt van, mindig összekeveritek, hogy éppen ki miért hibás. 😀Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
Mikey
több mint 3 éve
Persze, az EU miatt kellett hajnalban sorba állnom a benzinkúton is, ahol csak 100-as benzin volt, semmi más.Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
Bazzani
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Dehogy, nyugaton vannak az igazi nácik.Ivano Frankivsk-t és Lutsk-t is rakétatámadás érte az este, elkezdték a nyugati városokat is bombázni.Ott is nagy orosz kisebbség van, akiket meg kell védeni?
Nomac
Mikey
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Ivano Frankivsk-t és Lutsk-t is rakétatámadás érte az este, elkezdték a nyugati városokat is bombázni.Ott is nagy orosz kisebbség van, akiket meg kell védeni?
Nomac
több mint 3 éve
Ivano Frankivsk-t és Lutsk-t is rakétatámadás érte az este, elkezdték a nyugati városokat is bombázni.Teljesen beleállnak, hogy rohadnának meg teljesen.
Nomac
több mint 3 éve
Arra a kérdésre, hogy terveznek-e megtámadni más országokat, Lavrov azt mondta: "Nem tervezzük más országok megtámadását. Ukrajnát sem támadtuk meg".Ha úgy nem támadnak meg más országokat, ahogy Ukrajnát sem támadták meg, akkor szerintem baj van. Vagyis lesz.
A háború béke, a szabadság rabszolgaság, a tudatlanság erő.
Vrij6
több mint 3 éve
Arra a kérdésre, hogy terveznek-e megtámadni más országokat, Lavrov azt mondta: "Nem tervezzük más országok megtámadását. Ukrajnát sem támadtuk meg".A háború béke, a szabadság rabszolgaság, a tudatlanság erő.
több mint 3 éve
Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Belefutottam FB-on egy Orosz hírek nevű csoportba. Elolvastam pár kommentet.
Mikey
több mint 3 éve
index.hu/kulfold/2022/03/10/segit-az-ukranokon-a-kanadai-mesterlovesz-aki-3-5-kilometerrol-gyilkol/bemm mfers
több mint 3 éve
"Voice 1: Nitro, I'm Udar. Copyhonnan lovik ki az orosz tankokat, azt nem latom.elvileg ez a videó nem kamu, és tényleg Brovary környékén történt, ami Kijev külvárosa. viszont akkor nehezen érthető, hogy az oroszok hogy lehetnek ilyen hülyék.Berlin, Budapest, Groznij...
Incredible drone video of a Russian tank column ambush reportedly from 6th regiment near Brovary Region, Kyiv oblast. The audio looks to be an intercept of a Russian officer calling superiors to report the ambush and death of regiment commander pic.twitter.com/Fyk3jao7mL
— Dmitri Alperovitch (@DAlperovitch) March 10, 2022
deyell
Azt gondoltam az oroszok már megtanulták, hogy beépített-városi környezetben harckocsik és egyéb páncélozott járművek gyalogsági támogatás nélkül, de talán még azzal is, súlyos veszteségekre vannak ítélve.
Sajnos oroszul nem tudok, így csak a “tankija”, “artilija” és “bajraktar” szavakat hallottam ki.
A vonalban lévő ember hangja viszont mindent elárul.
Sinisa
csebi
Voice 2: Udar, I'm Nitro. 6th regiment lost.
Voice 1: What?
Voice 2: I cannot report about 6th regiment. I'm collecting data. Lots of losses. They waited for us. Head of the convoy got into the ambush. Regiment commander killed in action. Sorting out the rest.
Voice 1 : As soon as you sort things out report to me. Do you copy?
Voice 2: ... Tanks and artillery were shelling from there. Drones, from Bayraktar as I understood. I'm sorting out the other losses."
több mint 3 éve
A kurdokrol nem fogok irni mert a legnehezebb dolguk van a vilagon egy mindenhol utalt-olt oriasi csoport.Azóta is kapják érte a kritikát.Ők atomtalanítottak, csak kiderult hogy nem volt atom.A soccer topikban írtam Bin Salmanról. Jemenben 130 ezren haltak meg.bin salman nem amerikai.
Meg nem az aktuális állapotról írtam, de bármely random amerikai hadműveletnél szóba került, h baszogatjuk az embereiket?
Mondom, nekem ez a kettősség nem szimpi, az oligarcha oligarcha, a terrorista is terrorista marad, a bűnöző bünöző.
Willie Parker
Jelenleg az USA melyik országot rohanta le ez a kérdés. HA egyiket se akkor kurvára nem értem NB2 beszólását, hogy "ne zavard össze a srácokat ilyenekkel..."
Hozzáteszem elítélem a terroristákat, de itt most egy egész ország lerohanta a szomszédját. Nálam nagyon nem egy szint azzal hogy az arabok helyi szinten nyirbálják egymást, ráadásul amerikának ahhoz nem sok köze van.
Hidd el ha az USA bejelenti hogy na én holnap megtámadom xy országot, nácítlanítom őket, és igényt tartok a területükre, ők is szankcionálva lesznek. De jelenleg még csak a ruszkik csináltak ilyet.
eaglesmcnabb
gabokocka
És azért, ha már összehasonlítás, akkor a körülményeket sem árt figyelembe venni. A háborús agresszió minden körülmények között elítélendő, de .... az amerikaiak egy olyan országot rohantak le akkor, amelyik vegyi fegyverekkel irtotta a kurd kisebbségét, és területet / bázist adott annak a terrorszervezetnek, amelyik lerombolta az ikertornyokat és a pentagon egyik szárnyát. És azok után rohanták le, miután előbb megpróbálták ENSZ keretek között elérni az akciót, csak az oroszok leszavazták.
Úgy gondolom, hogy a mostani orosz támadást egészen más szemmel néznénk, ha az ukránok vegyi fegyverekkel irtották volna az orosz/szakadár ellenállókat és a Kreml/orosz védelmi minisztérium épületeit felrobbantó terroristáknak adtak volna területet, pénzt, fegyvert, aztán az oroszok az ENSZ-nél próbálkoztak volna, hogy ENSZ égisz alatt állítsák le az ukránokat, de az amerikaiak leszavazták volna. És utána támadták volna csak meg az ukránokat. Akármilyen mondvacsinált indokkal is.
peterk2005
Az USA elsore elengedte a vegyi tamadast mert az volt az erdeke. Persze 2 rossz dologbol kivalasztani a jobbikat is pozitiv eredmeny, de a tomegeknek ezt akkor is nehez eladni. Irak-Iran haboru az osszes szepseget behozta a vilagra az osszes szereplovel.
Itt is a nyertes majd megmondja hogy ki a haborus bunos.
több mint 3 éve
Egy magas rangú orosz tisztviselő szerint Kína megtagadta Oroszország támogatását repülőgép-alkatrészekkel, mivel Oroszország a szigorú légiközlekedési szankciók után alkatrészek beszerzésére törekszik. Valerij Kudinov, a Szövetségi Légiközlekedési Ügynökség légialkalmassági osztályának vezetője azt mondta, február vége előtt kb. 70 repülőgép volt az orosz lajstromban – jelentette a TASZSZ orosz állami hírügynökség.kína mesteri.
több mint 3 éve
Kajat is adni kellene mar az ukranoknak, mert lehet h fegyverrel birni fogjak, csak az nem annyira eheto.
több mint 3 éve
youtu.be/Gezu6A9zcLUMost, hogy már dugig vannak kézi rakétákkal az ukránok, elindulhatnának a tüzérségi és csapatlégvédelmi cuccok is a számukra, pár ezer 'önkéntes' simán tudná kezelni a nyugati technikát 😉
Sinisa
több mint 3 éve
Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Duplagondol, es nincs itt semmi latnivalo. 😉
Mikey
több mint 3 éve
Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Bocs hogy beleszólok de az ukrán nácik az USAval együtt fejlesztik az atombombát és vegyifegyvert is!
Mikey
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Összefoglalva az orosz-ukrán háborút. Nem háború, hanem különleges katonai akció. Az ukrán nácik ellen, akik gyilkolják az oroszokat minden ok nélkül. De csak azért mert az agresszor USA felbújtotta őket, az elrettentő NATO terjeszkedéssel. Természetesen minderről Brüsszel tehet, és a baloldal, akik miatt 400 Ft az euró, és 690 Ft a benzin.Köszi 2022, hogy a Covid-diktatúra után előálltál egy még szürreálisabb világgal.
több mint 3 éve
Azóta is kapják érte a kritikát.Ők atomtalanítottak, csak kiderult hogy nem volt atom.A soccer topikban írtam Bin Salmanról. Jemenben 130 ezren haltak meg.bin salman nem amerikai.
Meg nem az aktuális állapotról írtam, de bármely random amerikai hadműveletnél szóba került, h baszogatjuk az embereiket?
Mondom, nekem ez a kettősség nem szimpi, az oligarcha oligarcha, a terrorista is terrorista marad, a bűnöző bünöző.
Willie Parker
Jelenleg az USA melyik országot rohanta le ez a kérdés. HA egyiket se akkor kurvára nem értem NB2 beszólását, hogy "ne zavard össze a srácokat ilyenekkel..."
Hozzáteszem elítélem a terroristákat, de itt most egy egész ország lerohanta a szomszédját. Nálam nagyon nem egy szint azzal hogy az arabok helyi szinten nyirbálják egymást, ráadásul amerikának ahhoz nem sok köze van.
Hidd el ha az USA bejelenti hogy na én holnap megtámadom xy országot, nácítlanítom őket, és igényt tartok a területükre, ők is szankcionálva lesznek. De jelenleg még csak a ruszkik csináltak ilyet.
eaglesmcnabb
gabokocka
És azért, ha már összehasonlítás, akkor a körülményeket sem árt figyelembe venni. A háborús agresszió minden körülmények között elítélendő, de .... az amerikaiak egy olyan országot rohantak le akkor, amelyik vegyi fegyverekkel irtotta a kurd kisebbségét, és területet / bázist adott annak a terrorszervezetnek, amelyik lerombolta az ikertornyokat és a pentagon egyik szárnyát. És azok után rohanták le, miután előbb megpróbálták ENSZ keretek között elérni az akciót, csak az oroszok leszavazták.
Úgy gondolom, hogy a mostani orosz támadást egészen más szemmel néznénk, ha az ukránok vegyi fegyverekkel irtották volna az orosz/szakadár ellenállókat és a Kreml/orosz védelmi minisztérium épületeit felrobbantó terroristáknak adtak volna területet, pénzt, fegyvert, aztán az oroszok az ENSZ-nél próbálkoztak volna, hogy ENSZ égisz alatt állítsák le az ukránokat, de az amerikaiak leszavazták volna. És utána támadták volna csak meg az ukránokat. Akármilyen mondvacsinált indokkal is.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Érdemes naponta megnézni:m.facebook.com/Qfajka
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
youtu.be/Gezu6A9zcLU
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.