USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
olvasd el ezt, es maris kiderul, hogy mi anno errol mit kellett, hogy gondoljunk:Ja, csak sajnos olyan történetek is vannak, hogy még 2014-ben az oroszok békés elvonulást ajánlottak a körbezárt területen ragadt civileknek és a fegyvert lerakó katonai erőknek, aztán amikor azok elkezdtek kivonulni, akkor két oldalról halomra lőtték őket. Ott nem volt kórház amibe elbújtak volna, vagy amit ellenséges tűzfészeknek lehetett volna nézni...Ne legyünk naivak, a háború erről szól, a gyengébb bárhova elbújik hogy előnyt nyerjen. Iskolába, kórházba, óvodába. Nem véletlen hogy az afgánok is az iskolákba telepítették a rakétákat.Hogymi?hvg.hu/vilag/20220309_Mariupol_korhaz_tamadas_harcallas_Zaharova_oroszok_haboruSajnos nem feltétlenül simán megcsinálják az urkránok az elmúlt kèt 3nap történetei alapján ami eljutott hozzám...ettől mèg persze....
A jó édes telibevert g*ci k*rva anyátokat b*zdmeg ti mocskos, aljadék f*sszopó g*cik.
Még a lélegzetvételetek is hazug.
Vrij6
dande
Solymi
Nem mondom hogy ez történt itt is, de nagy rá az esély hogy volt valami ott amit az oroszok meg akartak semmisíteni, nem az anyák voltak a gyerekeikkel.
Nomac
peterk2005
epa.oszk.hu/02400/02463/00038/pdf/EPA02463_hadtudomanyi_szemle_2018_01_225-237.pdf
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ja, csak sajnos olyan történetek is vannak, hogy még 2014-ben az oroszok békés elvonulást ajánlottak a körbezárt területen ragadt civileknek és a fegyvert lerakó katonai erőknek, aztán amikor azok elkezdtek kivonulni, akkor két oldalról halomra lőtték őket. Ott nem volt kórház amibe elbújtak volna, vagy amit ellenséges tűzfészeknek lehetett volna nézni...Ne legyünk naivak, a háború erről szól, a gyengébb bárhova elbújik hogy előnyt nyerjen. Iskolába, kórházba, óvodába. Nem véletlen hogy az afgánok is az iskolákba telepítették a rakétákat.Hogymi?hvg.hu/vilag/20220309_Mariupol_korhaz_tamadas_harcallas_Zaharova_oroszok_haboruSajnos nem feltétlenül simán megcsinálják az urkránok az elmúlt kèt 3nap történetei alapján ami eljutott hozzám...ettől mèg persze....
A jó édes telibevert g*ci k*rva anyátokat b*zdmeg ti mocskos, aljadék f*sszopó g*cik.
Vrij6
dande
Solymi
Nem mondom hogy ez történt itt is, de nagy rá az esély hogy volt valami ott amit az oroszok meg akartak semmisíteni, nem az anyák voltak a gyerekeikkel.
Nomac

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
most epp kerestem statot, de nem talaltam. szoval egy ideig eleg szepen fizetgettek a karteriteseket. az az egyen szintjen igen is szamitott. nyilvan, az utobbi idoben mar nem feltetlenul volt nagy a hajlandosag, hogy fizessenek foleg a borton karosultaknak, de akkor is meg egy lepes tavolodas.Sajnos eddig sem volt semmi következménye...egy szervezet, ami elítélte az erőszakot...és pont leszarták az oroszok, ahogy én láttam eddig.nem erted. addig amig ET tagok voltak legalabb allampolgarok fordulhattak az EJEBhez, ha agyonvertek oket, torvenytelenul bebortonoztek oket stb. most mar nem lesz kulso forum, ami ezeket megiteli.kozben oroszok kilepnek az Europa Tanacsbol.Mehetnek. Továbbra sem tudnak Európai módon viselkedni.
csebi
oroszok: civileket nem bántjuk
ukránok: oké, akkor engedjétek elmenekülni őket
oroszok: dehogy engedjük
Vrij6
csebi
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
csak nem engednek be a klubba, ugyis szar a kaja...Én se adnám, az az orosz kitüntetések közül a szebbek közé tartozik.Nem fogja.Biztos még nem volt elég ideje visszaadni.Lavrov azt mondta, hogy nem támadták meg Ukrajnát. kezd átmenni komédiába.www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/449508929975739/
deyell
petey
Én nagyon várom, hogy visszaadja. És várom a reakciót is, hogy miért kellett x időnek eltelnie ehhez.
Vrij6
Amadeus
MC12

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Különben is, neki az jár...Meg hát nehezen válik meg olyan dologtól az ember, amiért megdolgozott.Én se adnám, az az orosz kitüntetések közül a szebbek közé tartozik.Nem fogja.Biztos még nem volt elég ideje visszaadni.Lavrov azt mondta, hogy nem támadták meg Ukrajnát. kezd átmenni komédiába.www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/449508929975739/
deyell
petey
Én nagyon várom, hogy visszaadja. És várom a reakciót is, hogy miért kellett x időnek eltelnie ehhez.
Vrij6
Amadeus
MC12
somoskovig
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Meg hát nehezen válik meg olyan dologtól az ember, amiért megdolgozott.Én se adnám, az az orosz kitüntetések közül a szebbek közé tartozik.Nem fogja.Biztos még nem volt elég ideje visszaadni.Lavrov azt mondta, hogy nem támadták meg Ukrajnát. kezd átmenni komédiába.www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/449508929975739/
deyell
petey
Vrij6
Amadeus
MC12
több mint 3 éve
Én se adnám, az az orosz kitüntetések közül a szebbek közé tartozik.Nem fogja.Biztos még nem volt elég ideje visszaadni.Lavrov azt mondta, hogy nem támadták meg Ukrajnát. kezd átmenni komédiába.www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/449508929975739/
deyell
petey
Vrij6
Amadeus
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Ironizáltam. 😊Nem fogja.Biztos még nem volt elég ideje visszaadni.Lavrov azt mondta, hogy nem támadták meg Ukrajnát. kezd átmenni komédiába.www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/449508929975739/
deyell
petey
Vrij6
Amadeus
Ettől a ruszkibérenc, ruszkiseggnyaló takonytól nem is várok mást.
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
"Mi nyílt és őszinte külpolitikát folytatunk: ugyanazt csináljuk, mint amit mondunk. Ellentétben azokkal a barátainkkal, akik a verbális kritikákkal párhuzamosan csinálnak hatalmas üzleteket Oroszországgal, Oroszországban."Nem fogja.Biztos még nem volt elég ideje visszaadni.Lavrov azt mondta, hogy nem támadták meg Ukrajnát. kezd átmenni komédiába.www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/449508929975739/
deyell
petey
Vrij6
Amadeus
Nem az ő főnöke mondja mindig azt, hogy ne azt figyeljék mit mondok, hanem, hogy mit csinálok?
Akkor most össze vagyok zavarodva.
több mint 3 éve
Nem fogja.Biztos még nem volt elég ideje visszaadni.Lavrov azt mondta, hogy nem támadták meg Ukrajnát. kezd átmenni komédiába.www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/449508929975739/
deyell
petey
Vrij6
több mint 3 éve
Egy barátomnak élnek Ukrajnában rokonai. Az unokatesójának a családja már elmenekült, de ő maga nem mert átkelni a határon, mert szinte biztosan nem engedték volna neki. Nem akarja, hogy besorozzák, ezért inkább bujkál, mert fél tőle, hogy a honfitársai ölik meg.Igen, sajnos kitelik tőlük. Az után a sztori után, hogy valaki azèrt menekült ukránkènt mert sajátjai lőttèk szèt a házukat, illetve nyilvánvalóan nem engednek ki menekült buszokat, hogy pajzsként ott tartsák őket, illetve nem az ukrán hatóságokon múlik, hogy az adományok a megfelelő helyre jutnak...sajnos ez is ennek a háborúnak a rèsze....ezek nem kitatlált sztorik...Hogymi?hvg.hu/vilag/20220309_Mariupol_korhaz_tamadas_harcallas_Zaharova_oroszok_haboruSajnos nem feltétlenül simán megcsinálják az urkránok az elmúlt kèt 3nap történetei alapján ami eljutott hozzám...ettől mèg persze....
Vrij6
dande
Solymi
dande
több mint 3 éve
Biztos még nem volt elég ideje visszaadni.Lavrov azt mondta, hogy nem támadták meg Ukrajnát. kezd átmenni komédiába.www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/449508929975739/
deyell
petey
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
majd amikor a nép tudomosára hozzák h ő is melegEzzel szúrja nyakon magát Peti.Lavrov azt mondta, hogy nem támadták meg Ukrajnát. kezd átmenni komédiába.www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/449508929975739/
deyell
petey
Matthew99
több mint 3 éve
Madarat tolláról...Ezzel szúrja nyakon magát Peti.Lavrov azt mondta, hogy nem támadták meg Ukrajnát. kezd átmenni komédiába.www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/449508929975739/
deyell
petey
Máté99
több mint 3 éve
Ezzel szúrja nyakon magát Peti.Lavrov azt mondta, hogy nem támadták meg Ukrajnát. kezd átmenni komédiába.www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/449508929975739/
deyell
petey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Lavrov azt mondta, hogy nem támadták meg Ukrajnát. kezd átmenni komédiába.Ez oké, mondjuk hogy elfogadjuk. De ők továbbra se értik meg, hogy nem kéne Ukrajna területén tartózkodni orosz haderőnek semmilyen indokkal.
deyell

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Sajnos eddig sem volt semmi következménye...egy szervezet, ami elítélte az erőszakot...és pont leszarták az oroszok, ahogy én láttam eddig.nem erted. addig amig ET tagok voltak legalabb allampolgarok fordulhattak az EJEBhez, ha agyonvertek oket, torvenytelenul bebortonoztek oket stb. most mar nem lesz kulso forum, ami ezeket megiteli.kozben oroszok kilepnek az Europa Tanacsbol.Mehetnek. Továbbra sem tudnak Európai módon viselkedni.
csebi
Vrij6
csebi
több mint 3 éve
The coach of the #Russian national team in artistic gymnastics Marina Ulyankina spoke about the removal of #Russian and #Belarusian athletes from participating in competitions under the auspices of the FIG“We must remind Watanabe - Hiroshima and Nagasaki,” Ulyankina wrote.
több mint 3 éve
Lavrov azt mondta, hogy nem támadták meg Ukrajnát. kezd átmenni komédiába.
deyell
több mint 3 éve
nem erted. addig amig ET tagok voltak legalabb allampolgarok fordulhattak az EJEBhez, ha agyonvertek oket, torvenytelenul bebortonoztek oket stb. most mar nem lesz kulso forum, ami ezeket megiteli.kozben oroszok kilepnek az Europa Tanacsbol.Mehetnek. Továbbra sem tudnak Európai módon viselkedni.
csebi
Vrij6
több mint 3 éve
Rats leave the ship first.most kell Jeruzsálemből elindulni shoppingolni.
FSB people are actively selling apartments in the Crimea.
Number of new apartments for sale in the last few days. Mostly families of the FSB and the occupation administration.
Vrij6
több mint 3 éve
Lavrov azt mondta, hogy nem támadták meg Ukrajnát. kezd átmenni komédiába.B@ssz@ meg a tetves geci kurva anyját ez a f@sz.
deyell
Ennek így semmi értelme.
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
több mint 3 éve
Lavrov azt mondta, hogy nem támadták meg Ukrajnát. kezd átmenni komédiába.
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Rats leave the ship first. FSB people are actively selling apartments in the Crimea.
Number of new apartments for sale in the last few days. Mostly families of the FSB and the occupation administration.
több mint 3 éve
kozben oroszok kilepnek az Europa Tanacsbol.Mehetnek. Továbbra sem tudnak Európai módon viselkedni.
csebi