USA és a világ
hat azert aki 3.5km-rol leszed az eppen meg tarthat is 😀Nyilván tudták, de gondolom ezért még nem fog sajtótájékoztatókat tartani. 😀Igazából a spéci mesterlövész csávónak egy spéci lövés kellene.Szted a ruszkik nem tudtak hogy jon?
Fun fact azért, hogy már azt is bejelentik twitteren, h egy sniper megjött, nyilván a meglepetés erejével már nem kell számolni.
Willie Parker
gabokocka
Lecsó
Ez majdnem olyan jó, mint a népszerű elmélet az alkohol pozitív hatásairól az agyműködésre (az oroszlán (alkohol) mindig a csorda (agy) leglassabb állatát (agysejtjét) kapja el, így a csorda (agy) minden támadás után gyorsul és fejlődik).
miert? vegre van egy orszag, ahol vannak kovetkezmenyek.ez volt?ha ez igaz, akkor az geci kemény.
If confirmed, this will be really major news. Beseda and Bolukh are as high as it gets. Beseda was literally in charge of Ukraine intel (= guy who would have misled Putin on Ukraine's readiness to "welcome liberators"😉. Bolukh additionally in charge of disinformation. https://t.co/GBY0vFVI5P
— Christo Grozev (@christogrozev) March 11, 2022
Negritis
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
ez volt?ha ez igaz, akkor az geci kemény.
If confirmed, this will be really major news. Beseda and Bolukh are as high as it gets. Beseda was literally in charge of Ukraine intel (= guy who would have misled Putin on Ukraine's readiness to "welcome liberators"😉. Bolukh additionally in charge of disinformation. https://t.co/GBY0vFVI5P
Negritis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Gyurcsany?Ó, megmagyaráznák, legyél nyugodt 😊most kellene egy gyors interju Benko urral vagy Nemeth Szilivel!1300 méteren bazzeg, ez kurva ciki...hvg.hu/itthon/20220311_Magyarorszag_felol_erkezett_a_Zagrabban_lezuhant_orosz_katonai_gepTippre egy oroszok által zsákmányolt drón lehetett.www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogepMost vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Valaki tud többet esetleg?
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
clbass
Ennek legalább egy ernyője van... Az érdekesebb, hogy hogy a faszba ment át a légterünkön észrevétlenül.
warr_b
Hogy hogyan engedtük át NATO légtéren.... kurva jó kérdés.
Ahogy Bria fogalmazott anno - idézve a legendás CoD küldetést - "remember, no russian".
Amadeus
40 percet repkedett nálunk a légtérben, pazar...
somoskovig
warr_b
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Ó, megmagyaráznák, legyél nyugodt 😊most kellene egy gyors interju Benko urral vagy Nemeth Szilivel!1300 méteren bazzeg, ez kurva ciki...hvg.hu/itthon/20220311_Magyarorszag_felol_erkezett_a_Zagrabban_lezuhant_orosz_katonai_gepTippre egy oroszok által zsákmányolt drón lehetett.www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogepMost vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
clbass
Ennek legalább egy ernyője van... Az érdekesebb, hogy hogy a faszba ment át a légterünkön észrevétlenül.
warr_b
Ahogy Bria fogalmazott anno - idézve a legendás CoD küldetést - "remember, no russian".
Amadeus
somoskovig
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
most kellene egy gyors interju Benko urral vagy Nemeth Szilivel!1300 méteren bazzeg, ez kurva ciki...hvg.hu/itthon/20220311_Magyarorszag_felol_erkezett_a_Zagrabban_lezuhant_orosz_katonai_gepTippre egy oroszok által zsákmányolt drón lehetett.www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogepMost vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
clbass
warr_b
Amadeus
somoskovig
warr_b
Nem, viszont a szélességi és hosszúsági GPS koordinátákat simán lehet h a névre ráguglizva szedték...jah, de erre írta Solymi, hogy sanszosan nem a településneveket gépelik be a drónnakArra utalt a költő, hogy vajon nem úgy járt-e a drón, mint én a nászúton, hogy beírtam a gps-be a városnevet, aztán a tengerpart helyett 150 km-rel odébb, egy hasonló nevű településen kötöttem ki.Zágráb mellett, Jarun településnél áltt földbe a drón. Ukrajnában van Yarun település... 🤔🤔🤔🤔🤔🤔Jarun tó Zágráb mellett van
Tony Adams
Willie Parker
Szokol
képzeld ha az oroszok meg akarják támadni Washingtont, aztán van belőle vagy 50 USA-ban, azt a drón meghülyül 😊
NB2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Nyilván tudták, de gondolom ezért még nem fog sajtótájékoztatókat tartani. 😀Igazából a spéci mesterlövész csávónak egy spéci lövés kellene.Szted a ruszkik nem tudtak hogy jon?
Fun fact azért, hogy már azt is bejelentik twitteren, h egy sniper megjött, nyilván a meglepetés erejével már nem kell számolni.
Willie Parker
gabokocka
Igazából a spéci mesterlövész csávónak egy spéci lövés kellene.Szted a ruszkik nem tudtak hogy jon?
Willie Parker
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
m.facebook.com/watch/?v=707284807112562&_rdr

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Jaja és röpköd az állam és DC között a nyugati parttól a keleti partig. System Error Breakdownjah, de erre írta Solymi, hogy sanszosan nem a településneveket gépelik be a drónnakArra utalt a költő, hogy vajon nem úgy járt-e a drón, mint én a nászúton, hogy beírtam a gps-be a városnevet, aztán a tengerpart helyett 150 km-rel odébb, egy hasonló nevű településen kötöttem ki.Zágráb mellett, Jarun településnél áltt földbe a drón. Ukrajnában van Yarun település... 🤔🤔🤔🤔🤔🤔Jarun tó Zágráb mellett van
Tony Adams
Willie Parker
Szokol
képzeld ha az oroszok meg akarják támadni Washingtont, aztán van belőle vagy 50 USA-ban, azt a drón meghülyül 😊
NB2
Oh, my mistake.Arra utalt a költő, hogy vajon nem úgy járt-e a drón, mint én a nászúton, hogy beírtam a gps-be a városnevet, aztán a tengerpart helyett 150 km-rel odébb, egy hasonló nevű településen kötöttem ki.Zágráb mellett, Jarun településnél áltt földbe a drón. Ukrajnában van Yarun település... 🤔🤔🤔🤔🤔🤔Jarun tó Zágráb mellett van
Tony Adams
Willie Parker
Szokol
Haverom csinált egyszer egy Ocean Drive-ot Dániában, amikor a Gipsy mondta neki, hogy menjen egyenesen, de ott csak tenger volt.
A parttól 5 méterre benyögte neki a műszer, h STOP!!! - pedig ő elmondása szerint komolyan vette a kihívást - és közölte, hogy várjon a következő kompra.
jah, de erre írta Solymi, hogy sanszosan nem a településneveket gépelik be a drónnakArra utalt a költő, hogy vajon nem úgy járt-e a drón, mint én a nászúton, hogy beírtam a gps-be a városnevet, aztán a tengerpart helyett 150 km-rel odébb, egy hasonló nevű településen kötöttem ki.Zágráb mellett, Jarun településnél áltt földbe a drón. Ukrajnában van Yarun település... 🤔🤔🤔🤔🤔🤔Jarun tó Zágráb mellett van
Tony Adams
Willie Parker
Szokol
Van az a mondás, hogy mindent a maga idejében. Most stratégiai nyugalommal magunkkal kellene foglalkozni és a szerencsétleneknek segíteni. Jön a 4 nap, pattanj be az autóba és egy fuvarral segíts, átértékeled. Már persze ha meg tudsz majd tankolni! 😁én most napok óta a kettős mérce ellen szólalok fel 😊 tőlem aztán halomra lőheti egymást az ukrán és az orosz én nem húzok egyik oldalra sem, csak próbálok egy picit ellensúlyozni 😊hvg.hu/tudomany/20220311_facebook_meta_gyuloletbeszed_eroszakra_buzditas_orosz_ukran_konfliktusNeked mi bajod van? Túl sokat voltál a PMFC táborban és kommunista lettél?
gondolom ez is oké
NB2
Szokol
(táborban elmondás alapján van ilyen is, olyan is, én még mindig jobbos vagyok, néha balos beütésekkel 😊 )
NB2
Arra utalt a költő, hogy vajon nem úgy járt-e a drón, mint én a nászúton, hogy beírtam a gps-be a városnevet, aztán a tengerpart helyett 150 km-rel odébb, egy hasonló nevű településen kötöttem ki.Zágráb mellett, Jarun településnél áltt földbe a drón. Ukrajnában van Yarun település... 🤔🤔🤔🤔🤔🤔Jarun tó Zágráb mellett van
Tony Adams
Willie Parker
Zágráb mellett, Jarun településnél áltt földbe a drón. Ukrajnában van Yarun település... 🤔🤔🤔🤔🤔🤔Jarun tó Zágráb mellett van
Tony Adams
Meg amúgy se éjszaka jöjjön amikor hadseregünk pihen.Mit nem lehet ezen a szituáción érteni?Képzeld, ha lelövik, és miattunk tör ki a 3. VH. Fő a megfontoltság.felelősök lemondtak már?hvg.hu/itthon/20220311_Magyarorszag_felol_erkezett_a_Zagrabban_lezuhant_orosz_katonai_gepTippre egy oroszok által zsákmányolt drón lehetett.www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogepMost vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
clbass
warr_b
Amadeus
somoskovig
ja nem ide
briareos
somoskovig
Magyarország független marad, nem avatkozik be.
Beleavatkozott? Nem. Akkor hol itt a probléma?
Feszült figyelemmel kísérték végig az útján.
Solymi
Reggeli és az ebéd között észrevettük volna, a gyorsreagálású hadtest még integetett is volna.
Zágráb mellett, Jarun településnél áltt földbe a drón. Ukrajnában van Yarun település... 🤔🤔🤔🤔🤔🤔Gondolom azért csak nem településneveket írnak bele mint célpont...
Tony Adams
Vigyázó szemeiteket Bukarestre vessétek...
Mit nem lehet ezen a szituáción érteni?Képzeld, ha lelövik, és miattunk tör ki a 3. VH. Fő a megfontoltság.felelősök lemondtak már?hvg.hu/itthon/20220311_Magyarorszag_felol_erkezett_a_Zagrabban_lezuhant_orosz_katonai_gepTippre egy oroszok által zsákmányolt drón lehetett.www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogepMost vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
clbass
warr_b
Amadeus
somoskovig
ja nem ide
briareos
somoskovig
Magyarország független marad, nem avatkozik be.
Beleavatkozott? Nem. Akkor hol itt a probléma?
Feszült figyelemmel kísérték végig az útján.
Nem volt benne katalizátor, egyéb esetben már Borsod felett leszedték volna.Tippre egy oroszok által zsákmányolt drón lehetett.www.vg.hu/kozelet/2022/03/magyarorszag-felett-is-athaladhatott-a-zagrabnal-becsapodo-robotrepulogepMost vagy felületesen olvasok, vagy senki nem tudja WTF?www.total-croatia-news.com/news/61056-zagreb-policeHogy jön össze a robotrepülőgép és a két ejtőernyő? Vagy ez valami gépmentő ernyő?444.hu/2022/03/11/rejtelyes-robbanas-volt-az-ejjel-zagrabbanhvg.hu/vilag/20220311_Robotrepulogep_zuhant_le_Zagrab_teruleten
Vrij6
empty taxi
clbass
Willie Parker
clbass
warr_b
Amadeus
Szerencsére amikor a balkánon volt valami cirkusz, abból soha nem lett semmi...
Ohhh wait!