USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 870
Nehezen vagyok stratégiailag nyugodt, ha meglátom a hölgyet. Amikor finnül beszél, akkor még vonzóbb.
Gyurma Pappa
Csak hogy bemutassam, hogy mennyire 😊
Gyurma Pappa
Igazi femme fatale...
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 123 — #NoStress
Egyszerűen csak azt látom bennük, hogy mindkettő a karrierért vagy a hatalomért csinálja az egészet és nem meggyőződésből.
Solymi
van olyan a Fidesz prominens politikusai közül, aki nem a karrierért vagy hatalomért csinálja, hanem meggyőződésből?
deyell
A top 100-ban tuti nincs.
Ahogy az egy politikai pártnál normális.
A meggyőződésből politizálók törvényszerűen megrekednek önkormányzatok képviselőtestületeiben, jótékonysági civil szervezeteknél, mozgalmi aktivistáskodásnál.
Aki nem kellően motivált (karrierista, hatalom- illetve pénzéhes), az nem képes a belső ranglétrákon egy pontnál feljebb haladni, akármelyik valódi pártot nézzük.

több mint 3 éve
Ezt itt hagyom Gyurma Pappának:

Solymi
Nehezen vagyok stratégiailag nyugodt, ha meglátom a hölgyet. Amikor finnül beszél, akkor még vonzóbb.
Gyurma Pappa
Hat nem egy Novák Katalin...
Heisman
Egyébként Novák nem hülye, de nyilván egy 44 éves 3 gyerekes anya nem fog úgy kinézni mint 36 éves nő.

De Marin baloldali, így már eleve előnyből indul. Még ez is...
Gyurma Pappa
Senki nem mondta, hogy Novák hülye, vagy Varga Judit sem az.
Egyszerűen csak azt látom bennük, hogy mindkettő a karrierért vagy a hatalomért csinálja az egészet és nem meggyőződésből.

És az a durva benne, hogy anyaként teszik ezt a többi emberrel és nem érdekli őket, hogy Viktorék csak használják őket, miközben lapátolja a pénzt a zsebébe meg fenntartja a hatalmát.
Solymi
Varga pedig az. Sajnos ez tény.
csebi
Hogy értve hogy hülye? Kb. mint Kásler?
Vagy ostoba, függetlenül attól, hogy intelligenciája és tehetsége van?

Mert ahogy tudom, igencsak tanult, nyelveket beszél, hegedül is, jól is néz ki, szóval akár lehetne a magyar Marin Sanna is ezekkel a tulajdonságokkal. Jó, azt mondjuk ne vegyük figyelembe, hogy az apja III/II-es...
(Mellékjegyzet: magyar politika rákfenéje, hogy emberek ilyen háttérrel lehetnek politikusok, úgy, hogy az ügynökakták a mai napig nincsenek nyilvánosságra hozva).
Solymi
Onnantól kezdve h nem egyszer osszeteveszti az Európa Tanácsot az Európai Tanáccsal igazságügy-miniszterként igen hulye. Attól h van egy jogász diplomája, nem biztos h tanult. Jó pár evfolyamtarsam elvégezte de ettől függetlenül még nem nevezném őket tanultnak. Bemagoltak a vizsgára amit kell és ennyi. Nem tanultak semmit a szó tanulás értelmében.
Ugyanezeket a vonásokat fedeztem fel Vargaban a megnyilatkozásai, bejegyzései alapján. Az pedig amilyen stílusban kommunikált a Volneres üggyel kapcsolatban egyértelműen megmutatta h minimálisan sem intelligens.
Pl meg lehet nezni h Varga az általam linkelt telexes videoban hogyan nyilatkozik. Ő intelligens.
csebi
Köszi az infót, pont ezért kérdeztem.
Nekem is volt olyan kollégám, aki nagyra volt azzal, hogy van két BME-s diplomája, de amúgy a munkában alapvető dolgokat nem értett, hiába magyaráztad neki.

Az a baj, hogy itthon a legtöbb ember azt gondolja, hogyha valakinek diplomája van vagy nyelveket beszél az okos...miközben ugye az egyik, hogy bemagolta a vizsgaanyagot, a másik, hogy csak érzéke van dolgokhoz.
több mint 3 éve
Melehov Chicago Bears 119
Orosz páncélos oszlop beleszalad a meglepetésbe…

"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 321 — zászló zászló szív
Gyurma Pappa

Csak hogy bemutassam, hogy mennyire 😊

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 918 — Lucas Scott

Solymi
Gyurma Pappa
Heisman
Egyébként Novák nem hülye, de nyilván egy 44 éves 3 gyerekes anya nem fog úgy kinézni mint 36 éves nő.

Gyurma Pappa

És az a durva benne, hogy anyaként teszik ezt a többi emberrel és nem érdekli őket, hogy Viktorék csak használják őket, miközben lapátolja a pénzt a zsebébe meg fenntartja a hatalmát.
Solymi
csebi

Mert ahogy tudom, igencsak tanult, nyelveket beszél, hegedül is, jól is néz ki, szóval akár lehetne a magyar Marin Sanna is ezekkel a tulajdonságokkal. Jó, azt mondjuk ne vegyük figyelembe, hogy az apja III/II-es...
(Mellékjegyzet: magyar politika rákfenéje, hogy emberek ilyen háttérrel lehetnek politikusok, úgy, hogy az ügynökakták a mai napig nincsenek nyilvánosságra hozva).
Solymi
Onnantól kezdve h nem egyszer osszeteveszti az Európa Tanácsot az Európai Tanáccsal igazságügy-miniszterként igen hulye. Attól h van egy jogász diplomája, nem biztos h tanult. Jó pár evfolyamtarsam elvégezte de ettől függetlenül még nem nevezném őket tanultnak. Bemagoltak a vizsgára amit kell és ennyi. Nem tanultak semmit a szó tanulás értelmében.
Ugyanezeket a vonásokat fedeztem fel Vargaban a megnyilatkozásai, bejegyzései alapján. Az pedig amilyen stílusban kommunikált a Volneres üggyel kapcsolatban egyértelműen megmutatta h minimálisan sem intelligens.
Pl meg lehet nezni h Varga az általam linkelt telexes videoban hogyan nyilatkozik. Ő intelligens.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 225
Solymi
van olyan a Fidesz prominens politikusai közül, aki nem a karrierért vagy hatalomért csinálja, hanem meggyőződésből?

buhloone mindstate

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 016 — "Montoya por favor!"
mindezt abból hogy beírtam egy viccesnek szánt kommentet... 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve

Solymi
Gyurma Pappa
Heisman

Gyurma Pappa
„Németországban egy erdő szélén éltünk, csodálatos környezetben, más dolgom sem volt, csak a három gyereket kellett igazgatnom, nevelgetnem, órák hosszat játszottunk, délután piknikeztünk az óriási kertben, aztán levittem őket bokszedzésre, este pedig lementünk a szaunába, úsztunk egyet vagy begyújtottunk a kandallóba, és néztük a fantasztikus tájat. Volt két autónk, István kabrióval járt, és valóban tárva-nyitva hagyta, bárhová is ment. A falusi bolt élelmiszer-kínálata lenyűgöző, csütörtökönként még friss tengeri halat is árusítottak. Reggelente őzek, szarvasok között futottam, és csak hasonlóan jó körülmények között élő emberek vettek körül. (...) A magas életszínvonal mellett is annyi pénzt tudtunk megtakarítani, amit itthon sok-sok év kemény munkájával sem. Aki járt nálunk, többnyire értetlenül fogadta, hogy lehetséges az, hogy eljövünk onnan. (...) Általánosságban tényleg könnyebb az élet Németországban. (...) Szerintem lehet nagyon boldog az ember Magyarországon, lehet kevésbé szigorú a piacgazdaságot, a demokráciát még csak két évtizede gyakorló emberekkel (egyben önmagával) szemben, élhet itt is őszinte és fontos értékek mentén. Én hálás vagyok a sorsnak, hogy nem a kényszer üldöz el itthonról, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből.”
petey
Ez nem azt bizonyítja, hogy hülye/buta, hanem, hogy karrierista vagy alacsonyabbrendűségi komplexusa van.
Ezek azért veszélyes tulajdonságok.
több mint 3 éve

Solymi
Gyurma Pappa
Heisman

Gyurma Pappa

Solymi
csebi

több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
Akkor: de!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 642 — Csodabogár

Solymi
Gyurma Pappa
Heisman

Gyurma Pappa
„Németországban egy erdő szélén éltünk, csodálatos környezetben, más dolgom sem volt, csak a három gyereket kellett igazgatnom, nevelgetnem, órák hosszat játszottunk, délután piknikeztünk az óriási kertben, aztán levittem őket bokszedzésre, este pedig lementünk a szaunába, úsztunk egyet vagy begyújtottunk a kandallóba, és néztük a fantasztikus tájat. Volt két autónk, István kabrióval járt, és valóban tárva-nyitva hagyta, bárhová is ment. A falusi bolt élelmiszer-kínálata lenyűgöző, csütörtökönként még friss tengeri halat is árusítottak. Reggelente őzek, szarvasok között futottam, és csak hasonlóan jó körülmények között élő emberek vettek körül. (...) A magas életszínvonal mellett is annyi pénzt tudtunk megtakarítani, amit itthon sok-sok év kemény munkájával sem. Aki járt nálunk, többnyire értetlenül fogadta, hogy lehetséges az, hogy eljövünk onnan. (...) Általánosságban tényleg könnyebb az élet Németországban. (...) Szerintem lehet nagyon boldog az ember Magyarországon, lehet kevésbé szigorú a piacgazdaságot, a demokráciát még csak két évtizede gyakorló emberekkel (egyben önmagával) szemben, élhet itt is őszinte és fontos értékek mentén. Én hálás vagyok a sorsnak, hogy nem a kényszer üldöz el itthonról, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből.”

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 935

Solymi
Gyurma Pappa
Heisman

Gyurma Pappa

Solymi
Finnországban kicsit kulturáltabbak a körülmények, biztos könnyebb meggyőződésből politizálni.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 918 — Lucas Scott

Solymi
Gyurma Pappa
Heisman

Gyurma Pappa

Solymi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve

Solymi
Gyurma Pappa
Heisman

Gyurma Pappa

több mint 3 éve

Solymi
Gyurma Pappa
Heisman

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 016 — "Montoya por favor!"

Solymi
Gyurma Pappa

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Sounds good, folks.
Nem reagálom túl, de az ilyen kijelentés valahogy teljesen más súllyal bír az amerikai elnöktől.

Mikey
Ez is a kurva annnyáért ugat.
Vén barom.
Bazzani
Nem értem ezt a Biden ellenességet.
Ezzel éppen mi a baj?
több mint 3 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 951 — Слава Україні! Героям слава!
Ma elesedett a SWIFTes kizaras ha jol latom.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve

Solymi

több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 275 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Sounds good, folks.
Nem reagálom túl, de az ilyen kijelentés valahogy teljesen más súllyal bír az amerikai elnöktől.

Mikey
Ez is a kurva annnyáért ugat.
Vén barom.
Bazzani
Trump már azt üvöltené, hogy neki nagyobb piros gombja van 😊

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 868 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/kulfold/2022/03/11/europai-unio-gazdasagi-szankciok-ursula-von-der-leyen-vlagyimir-putyin-orosz-ukran-haboru

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 899 — The Mathematician

Solymi
kérdés, függetlenül az aktuális kérdéstől, nem lehetne honosítani a hölgyet? legalább lenne egy olyan politikus az országban akire szívesen szavaznék
Cuchulain82
lehet hogy mégis el kéne fogadni egy kicsit szarabb fizetést hogy léphessek 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985

Solymi
kérdés, függetlenül az aktuális kérdéstől, nem lehetne honosítani a hölgyet? legalább lenne egy olyan politikus az országban akire szívesen szavaznék
több mint 3 éve