USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Moszkvai tozsde azota se nyitott ki ha jol tudom. Ki fog egyszer? Nem ertek hozza. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Arra gondoltam, hogy ő elhiszi, hogy ők még szarni is aranyat szarnak. Ha ma A-t mond akkor elhiszi, hogy az A a helyes, ha holnap B-t akkor elhiszi, hogy a B a helyes. És ennyi év után szerintem elhiszi, hogy egész életében az országért dolgozott, ezért meg is érdemli, hogy a lányainak is jusson. Tudom, hogy egy kifordított kretén logika, de sok ember gondolkozik ilyen kifordított logikával. Szerintem sok Fideszes is. Persze sok olyan is van, akit tényleg nem érdekel más, mint a pénz és a hatalom, és tökéletesen tisztában van vele, hogy kamu az egész.szerintem meg nem. Kövér ősfideszes, benne volt abban a bandában, amely először liberálisnak adta ki magát, aztán amikor rájöttek, hogy ezzel nem fognak választást nyerni, az MDF bukása után átmentek jobboldalra, majd többek között Kövér hathatós közreműködésével távolították el a valóban meggyőződéses liberálisokat a pártból.Kövér például szerintem ilyen. Az más kérdés, hogy a hatalom mit tett vele, de alapvetően szerintem ő hiszi, hogy helyesen cselekszik.Egyszerűen csak azt látom bennük, hogy mindkettő a karrierért vagy a hatalomért csinálja az egészet és nem meggyőződésből.van olyan a Fidesz prominens politikusai közül, aki nem a karrierért vagy hatalomért csinálja, hanem meggyőződésből?
Solymi
deyell
peterk2005
bár attól függ, hogy mit értesz helyesen cselekvés alatt. Kövér számára az a helyes cselekvés, ami segíti fenntartani a saját és pártjának hatalmát. kizárt hogy ez a figura hinne bármiben, vagy érdekelné bármi, ami nem a pénzzel és a hatalommal van összefüggésben.
deyell

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Tudna mesélni Vitya róla , hogy anno jól nézett ki, nagyon meg volt vele elégedve, állandóan ő kisergette a külföldi útjaira.😋Egyébként Novák nem hülye, de nyilván egy 44 éves 3 gyerekes anya nem fog úgy kinézni mint 36 éves nő.Hat nem egy Novák Katalin...Ezt itt hagyom Gyurma Pappának:Nehezen vagyok stratégiailag nyugodt, ha meglátom a hölgyet. Amikor finnül beszél, akkor még vonzóbb.
Finnish PM @MarinSanna: "We are ... financing Russia’s war by purchasing gas and oil." #versailles #euco pic.twitter.com/durK3hvNEa
— Mark Johnston (@mark_johnston) March 11, 2022
Solymi
Gyurma Pappa
Heisman
De Marin baloldali, így már eleve előnyből indul. Még ez is...
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
A szöveg alapján úgy tűnik ismét a 6. páncélos ezred szaladt bele egy rajtaütésbe.Orosz páncélos oszlop beleszalad a meglepetésbe…Totál lámák... Se légi fedezet (helikopter), se gyalogsági támogatás. Megérdemlik.
youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
warr_b
Erdős terep ellenére semmi oldabiztosítás, gyalogosok is a páncélozott szállítókban.
A támadás után már gyorsan reagálnak, tehát van ott kiképzés. Én nem értem...ennyire sietnek...
De ismét csak...páncélozott oszlop beépített területen?
A harckocsik és BMP-k miért nem működnek együtt jobban?
Ennyire nem működik a felderítésük?
Már a II. VH-bán is volt számos taktika a felderített páncélelhárító pontok ellen.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Ebben ülök, ide lőjetek. 😀Ő volt a kém, aki a GPS-t megadta....kiváló ügynökMár megint magukat lőtték az ukránok? 😄Orosz páncélos oszlop beleszalad a meglepetésbe…jól látom, hogy a kilőtt tank személyzete megúszta? és mintha az egyikük az ukránok felé menekülne, amit nehezen értek.
youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
deyell
warr_b
Willie Parker
Szerkesztette: andree
több mint 3 éve
Ő volt a kém, aki a GPS-t megadta....kiváló ügynökMár megint magukat lőtték az ukránok? 😄Orosz páncélos oszlop beleszalad a meglepetésbe…jól látom, hogy a kilőtt tank személyzete megúszta? és mintha az egyikük az ukránok felé menekülne, amit nehezen értek.
youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
deyell
warr_b
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Már megint magukat lőtték az ukránok? 😄Orosz páncélos oszlop beleszalad a meglepetésbe…jól látom, hogy a kilőtt tank személyzete megúszta? és mintha az egyikük az ukránok felé menekülne, amit nehezen értek.
youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
deyell

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
168.hu/kulfold/az-europia-nuklearis-tarsasag-azonnali-hatallyal-kidobta-a-tagjai-kozul-a-roszatomot-229142Kínaiak már tárgyalnak a folytatásról
hogy lesz ebből paks2?
Amadeus
több mint 3 éve
168.hu/kulfold/az-europia-nuklearis-tarsasag-azonnali-hatallyal-kidobta-a-tagjai-kozul-a-roszatomot-229142hogy lesz ebből paks2?
több mint 3 éve
Tényleg furcsa, de lehet, hogy már nem tudott gondolkodni, miután épphogy ki tudott jönni a kilőtt tankból, csak futni, mindegy merre, full ösztönből.Orosz páncélos oszlop beleszalad a meglepetésbe…jól látom, hogy a kilőtt tank személyzete megúszta? és mintha az egyikük az ukránok felé menekülne, amit nehezen értek.
youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
deyell
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 3 éve
Orosz páncélos oszlop beleszalad a meglepetésbe…jól látom, hogy a kilőtt tank személyzete megúszta? és mintha az egyikük az ukránok felé menekülne, amit nehezen értek.
youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Kövérszilárd semmit sem tudott volna megúszni László nélkül, a lányokat is ki kellett stafírungoztatni valakinek, ami pármilkós havi fizetésből nehézkes lett volna.#erkölcsiiránytű
több mint 3 éve
igyigy ha szögesdróton bucskázik át, békefenntartóvá változikOrosz páncélos oszlop beleszalad a meglepetésbe…Futás közben mekkorát esik az egyik gyalogos.
youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
Bazzani
.... nágyáréléákárnisrónémvágytéfüggönny.....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Orosz páncélos oszlop beleszalad a meglepetésbe…Futás közben mekkorát esik az egyik gyalogos.
youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
több mint 3 éve
szerintem meg nem. Kövér ősfideszes, benne volt abban a bandában, amely először liberálisnak adta ki magát, aztán amikor rájöttek, hogy ezzel nem fognak választást nyerni, az MDF bukása után átmentek jobboldalra, majd többek között Kövér hathatós közreműködésével távolították el a valóban meggyőződéses liberálisokat a pártból.Kövér például szerintem ilyen. Az más kérdés, hogy a hatalom mit tett vele, de alapvetően szerintem ő hiszi, hogy helyesen cselekszik.Egyszerűen csak azt látom bennük, hogy mindkettő a karrierért vagy a hatalomért csinálja az egészet és nem meggyőződésből.van olyan a Fidesz prominens politikusai közül, aki nem a karrierért vagy hatalomért csinálja, hanem meggyőződésből?
Solymi
deyell
peterk2005
bár attól függ, hogy mit értesz helyesen cselekvés alatt. Kövér számára az a helyes cselekvés, ami segíti fenntartani a saját és pártjának hatalmát. kizárt hogy ez a figura hinne bármiben, vagy érdekelné bármi, ami nem a pénzzel és a hatalommal van összefüggésben.
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Maradok a jófajta cseh söröknél, abból nagy baj nem lehet 😁Én inkább skót meg ír viszkit töltök bele, de ki mivel él...amúgymegabsolutvegyetek vodkát amíg van 😊sztem finlandia meg royal marad 😀
NB2
Negritis
briareos
magyar bélba magyar pálinkát
ne buziskodjatok
Negritis
slowmotion

több mint 3 éve
Én inkább skót meg ír viszkit töltök bele, de ki mivel él...amúgymegabsolutvegyetek vodkát amíg van 😊sztem finlandia meg royal marad 😀
NB2
Negritis
briareos
ne buziskodjatok
Negritis
több mint 3 éve
azonnali.hu/cikk/20220311_strategiai-nyugalom-messze-orban-a-legpasszivabb-a-haboruban-a-v4-es-kormanyfok-kozul
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
amúgymegabsolutvegyetek vodkát amíg van 😊sztem finlandia meg royal marad 😀
NB2
Negritis
briareos
ne buziskodjatok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
absolutvegyetek vodkát amíg van 😊sztem finlandia meg royal marad 😀
NB2
Negritis
több mint 3 éve
vegyetek vodkát amíg van 😊sztem finlandia meg royal marad 😀
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
vegyetek vodkát amíg van 😊
több mint 3 éve
Orosz páncélos oszlop beleszalad a meglepetésbe…Totál lámák... Se légi fedezet (helikopter), se gyalogsági támogatás. Megérdemlik.
youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov

több mint 3 éve
Elég nyakatekert logikával tudja megmagyarázni magának, hogy ők kommunista ellenesek és ezért távolodunk a Nyugattól és közeledünk Oroszország és Kína felé.Kövér például szerintem ilyen. Az más kérdés, hogy a hatalom mit tett vele, de alapvetően szerintem ő hiszi, hogy helyesen cselekszik.Egyszerűen csak azt látom bennük, hogy mindkettő a karrierért vagy a hatalomért csinálja az egészet és nem meggyőződésből.van olyan a Fidesz prominens politikusai közül, aki nem a karrierért vagy hatalomért csinálja, hanem meggyőződésből?
Solymi
deyell
peterk2005
Vagy úgy van vele, hogy az ellenségem ellensége a barátom?
Előbb győzzük le a Nyugatot (hogyan és mit jelent ez?) aztán majd térdre kényszerítjük az oroszokat?
Vagy éppenséggel most derül ki, hogy mindvégig kommunisták voltak ők is.
több mint 3 éve
Kövér például szerintem ilyen. Az más kérdés, hogy a hatalom mit tett vele, de alapvetően szerintem ő hiszi, hogy helyesen cselekszik.Egyszerűen csak azt látom bennük, hogy mindkettő a karrierért vagy a hatalomért csinálja az egészet és nem meggyőződésből.van olyan a Fidesz prominens politikusai közül, aki nem a karrierért vagy hatalomért csinálja, hanem meggyőződésből?
Solymi
deyell

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)