USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 3 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 951 — Слава Україні! Героям слава!
Moszkvai tozsde azota se nyitott ki ha jol tudom. Ki fog egyszer? Nem ertek hozza. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 363 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egyszerűen csak azt látom bennük, hogy mindkettő a karrierért vagy a hatalomért csinálja az egészet és nem meggyőződésből.
Solymi
van olyan a Fidesz prominens politikusai közül, aki nem a karrierért vagy hatalomért csinálja, hanem meggyőződésből?
deyell
Kövér például szerintem ilyen. Az más kérdés, hogy a hatalom mit tett vele, de alapvetően szerintem ő hiszi, hogy helyesen cselekszik.
peterk2005
szerintem meg nem. Kövér ősfideszes, benne volt abban a bandában, amely először liberálisnak adta ki magát, aztán amikor rájöttek, hogy ezzel nem fognak választást nyerni, az MDF bukása után átmentek jobboldalra, majd többek között Kövér hathatós közreműködésével távolították el a valóban meggyőződéses liberálisokat a pártból.

bár attól függ, hogy mit értesz helyesen cselekvés alatt. Kövér számára az a helyes cselekvés, ami segíti fenntartani a saját és pártjának hatalmát. kizárt hogy ez a figura hinne bármiben, vagy érdekelné bármi, ami nem a pénzzel és a hatalommal van összefüggésben.
deyell
Arra gondoltam, hogy ő elhiszi, hogy ők még szarni is aranyat szarnak. Ha ma A-t mond akkor elhiszi, hogy az A a helyes, ha holnap B-t akkor elhiszi, hogy a B a helyes. És ennyi év után szerintem elhiszi, hogy egész életében az országért dolgozott, ezért meg is érdemli, hogy a lányainak is jusson. Tudom, hogy egy kifordított kretén logika, de sok ember gondolkozik ilyen kifordított logikával. Szerintem sok Fideszes is. Persze sok olyan is van, akit tényleg nem érdekel más, mint a pénz és a hatalom, és tökéletesen tisztában van vele, hogy kamu az egész.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 210
Ezt itt hagyom Gyurma Pappának:

Solymi
Nehezen vagyok stratégiailag nyugodt, ha meglátom a hölgyet. Amikor finnül beszél, akkor még vonzóbb.
Gyurma Pappa
Hat nem egy Novák Katalin...
Heisman
Egyébként Novák nem hülye, de nyilván egy 44 éves 3 gyerekes anya nem fog úgy kinézni mint 36 éves nő.

De Marin baloldali, így már eleve előnyből indul. Még ez is...
Gyurma Pappa
Tudna mesélni Vitya róla , hogy anno jól nézett ki, nagyon meg volt vele elégedve, állandóan ő kisergette a külföldi útjaira.😋
több mint 3 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
Orosz páncélos oszlop beleszalad a meglepetésbe…

youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
Totál lámák... Se légi fedezet (helikopter), se gyalogsági támogatás. Megérdemlik.
warr_b
A szöveg alapján úgy tűnik ismét a 6. páncélos ezred szaladt bele egy rajtaütésbe.
Erdős terep ellenére semmi oldabiztosítás, gyalogosok is a páncélozott szállítókban.
A támadás után már gyorsan reagálnak, tehát van ott kiképzés. Én nem értem...ennyire sietnek...
De ismét csak...páncélozott oszlop beépített területen?
A harckocsik és BMP-k miért nem működnek együtt jobban?
Ennyire nem működik a felderítésük?
Már a II. VH-bán is volt számos taktika a felderített páncélelhárító pontok ellen.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
andree Arizona Cardinals 1 779

youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
jól látom, hogy a kilőtt tank személyzete megúszta? és mintha az egyikük az ukránok felé menekülne, amit nehezen értek.
deyell
Már megint magukat lőtték az ukránok? 😄
warr_b
Ő volt a kém, aki a GPS-t megadta....kiváló ügynök
Willie Parker
Ebben ülök, ide lőjetek. 😀

Szerkesztette: andree
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 936

youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
jól látom, hogy a kilőtt tank személyzete megúszta? és mintha az egyikük az ukránok felé menekülne, amit nehezen értek.
deyell
warr_b
Ő volt a kém, aki a GPS-t megadta....kiváló ügynök

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
deyell

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 936
 168.hu/kulfold/az-europia-nuklearis-tarsasag-azonnali-hatallyal-kidobta-a-tagjai-kozul-a-roszatomot-229142

hogy lesz ebből paks2?
Amadeus
Kínaiak már tárgyalnak a folytatásról
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
 168.hu/kulfold/az-europia-nuklearis-tarsasag-azonnali-hatallyal-kidobta-a-tagjai-kozul-a-roszatomot-229142

hogy lesz ebből paks2?
több mint 3 éve
Melehov Chicago Bears 119

youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
deyell
Tényleg furcsa, de lehet, hogy már nem tudott gondolkodni, miután épphogy ki tudott jönni a kilőtt tankból, csak futni, mindegy merre, full ösztönből.

"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 225

youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov

buhloone mindstate

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 20 201
Kövérszilárd semmit sem tudott volna megúszni László nélkül, a lányokat is ki kellett stafírungoztatni valakinek, ami pármilkós havi fizetésből nehézkes lett volna.
#erkölcsiiránytű
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487

youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
Futás közben mekkorát esik az egyik gyalogos.
Bazzani
igyigy ha szögesdróton bucskázik át, békefenntartóvá változik
.... nágyáréléákárnisrónémvágytéfüggönny.....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley

youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
Futás közben mekkorát esik az egyik gyalogos.

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 225
Egyszerűen csak azt látom bennük, hogy mindkettő a karrierért vagy a hatalomért csinálja az egészet és nem meggyőződésből.
Solymi
van olyan a Fidesz prominens politikusai közül, aki nem a karrierért vagy hatalomért csinálja, hanem meggyőződésből?
deyell
Kövér például szerintem ilyen. Az más kérdés, hogy a hatalom mit tett vele, de alapvetően szerintem ő hiszi, hogy helyesen cselekszik.
peterk2005
szerintem meg nem. Kövér ősfideszes, benne volt abban a bandában, amely először liberálisnak adta ki magát, aztán amikor rájöttek, hogy ezzel nem fognak választást nyerni, az MDF bukása után átmentek jobboldalra, majd többek között Kövér hathatós közreműködésével távolították el a valóban meggyőződéses liberálisokat a pártból.

bár attól függ, hogy mit értesz helyesen cselekvés alatt. Kövér számára az a helyes cselekvés, ami segíti fenntartani a saját és pártjának hatalmát. kizárt hogy ez a figura hinne bármiben, vagy érdekelné bármi, ami nem a pénzzel és a hatalommal van összefüggésben.

buhloone mindstate

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
vegyetek vodkát amíg van 😊
NB2
sztem finlandia meg royal marad 😀
Negritis
absolut
briareos
amúgymeg
magyar bélba magyar pálinkát
ne buziskodjatok
Negritis
Én inkább skót meg ír viszkit töltök bele, de ki mivel él...
slowmotion
Maradok a jófajta cseh söröknél, abból nagy baj nem lehet 😁

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
NB2
Negritis
absolut
briareos
amúgymeg
ne buziskodjatok
Negritis
Én inkább skót meg ír viszkit töltök bele, de ki mivel él...
több mint 3 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 951 — Слава Україні! Героям слава!
 azonnali.hu/cikk/20220311_strategiai-nyugalom-messze-orban-a-legpasszivabb-a-haboruban-a-v4-es-kormanyfok-kozul

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 903 — The Mathematician
NB2
Negritis
absolut
briareos
amúgymeg
ne buziskodjatok

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
NB2
Negritis
absolut

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 903 — The Mathematician
NB2

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve

youtu.be/IfRcmJTAouM
Melehov
Totál lámák... Se légi fedezet (helikopter), se gyalogsági támogatás. Megérdemlik.

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 870
Solymi
deyell
peterk2005
Elég nyakatekert logikával tudja megmagyarázni magának, hogy ők kommunista ellenesek és ezért távolodunk a Nyugattól és közeledünk Oroszország és Kína felé.
Vagy úgy van vele, hogy az ellenségem ellensége a barátom?
Előbb győzzük le a Nyugatot (hogyan és mit jelent ez?) aztán majd térdre kényszerítjük az oroszokat?

Vagy éppenséggel most derül ki, hogy mindvégig kommunisták voltak ők is.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 363 — The only discipline that lasts, is self discipline
Solymi
deyell

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)