Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
twitter.com/JakobKolness/status/1333937676983148547?s=19
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Gorcsev
500
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 3 éve
www.reddit.com/r/TeslaLounge/comments/k55jrf/dont_name_your_store_stop/
több mint 3 éve
Az a Cowboys reakció, hogy a Broncosnak nincs QB-ja. 😊mondjuk az a meccs tökéletes volt arra hogy invalidálja azt a QB kritikát hogy a wc-s néni a stadionban is jobb lenne mint xy 😀
iktriad
több mint 3 éve
Az a Cowboys reakció, hogy a Broncosnak nincs QB-ja. 😊 If the @NFL had a zoom call to recap week 12🏈 pic.twitter.com/8Y3LTui62J
— Annie Agar (@AnnieAgar) November 30, 2020
több mint 3 éve
Roast Level 1000000000000000000000000000000több mint 3 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ozibozi
17 178
"Eddig ez a tetves vírus tart a legtovább a kínai cuccok közül."
több mint 3 éve
Confused baby see’s dad’s twin brother for the first time 😆 pic.twitter.com/Pc9i8EJHbw
— Theo Shantonas (@TheoShantonas) November 27, 2020
😀 imadom
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
www.facebook.com/Dorr.Hunique/videos/699049834322386/
több mint 4 éve
Leonard Fournette's vision is something else pic.twitter.com/KHj5AjBJlc
— Zoltán Buday (@PFF_Zoltan) November 25, 2020
több mint 4 éve
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 539
Azon gondolkodtam, hogy anno a KONAMI-nak jól jöhetett volna egy ilyen tanácsadó a PES-licenszek hiánya miatt (Tottenham Hotspace, Aston Village) 😊 De egyértelműen a specialitása a Bundesliga és a Serie A.Nem tudom, volt-e már, de aki esetleg újságírói babérokra törne, az költözzön Ghánába, mert a csávó - igaz, csak tiszteletbeli - Professor Emeritus címmel büszkélkedhet újságírást illetően. 😊Ez óriási, meghallgatnám NFL eredmények tolmácsolását is tőle.
www.youtube.com/watch?v=jKtRrdZYwHk
Hungarian Bill
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 880
Nem tudom, volt-e már, de aki esetleg újságírói babérokra törne, az költözzön Ghánába, mert a csávó - igaz, csak tiszteletbeli - Professor Emeritus címmel büszkélkedhet újságírást illetően. 😊Ez óriási, meghallgatnám NFL eredmények tolmácsolását is tőle.
www.youtube.com/watch?v=jKtRrdZYwHk
Hungarian Bill
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
ozibozi
17 178
Környezetre veszélyes hulladéknak minősítenék első körben.
több mint 4 éve
A Nespresso mekkorát trollkodhatna, ha elkezdenék most az M1-en, TV 2-ön meg a prosti tévén fullba nyomni a reklámot. 😊Persze, aztán két hét múlva kormányzati támogatással megjelenne a Csíkpresso, újabb két hét múlva meg jönne a rendelet, hogy a Nespresso be van tiltva. Mondjuk egy olyan kapszulás gépet, amelyiken Orbán seggén folyna ki a kávé egy Semjén-fej alakú bögre szájába, még meg is vennék... 😀
ozibozi
több mint 4 éve
These two dudes fighting at 2am in a Wawa with their asses out and their pants around their knees is a Hall of Fame Internet Fight Video pic.twitter.com/6ZZyG1CNyP
— KFC (@KFCBarstool) November 23, 2020
több mint 4 éve
twitter.com/barstoolsports/status/1330908911768121344?s=19
több mint 4 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 539
Nem tudom, volt-e már, de aki esetleg újságírói babérokra törne, az költözzön Ghánába, mert a csávó - igaz, csak tiszteletbeli - Professor Emeritus címmel büszkélkedhet újságírást illetően. 😊www.youtube.com/watch?v=jKtRrdZYwHk
több mint 4 éve
24.hu/kulfold/2020/11/23/majdnem-belehalt-az-idos-no-abba-hogy-halottnak-hittek/
több mint 4 éve
What is my purpose? pic.twitter.com/C5nU3kiI8O
— Fall Guys 👑 (@FallGuysGame) November 23, 2020
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2020/11/23/borzalmas_macska_cica_aszfaltozas/
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Kaptam „időskori” vicceket. Szemezgetek belőlük:1. Istentisztelet, templom. Az asszony odahajol a férjéhez:
– Az imént csendesen szellentettem egyet. Mit tegyek?
– Cseréld ki az elemet a hallókészülékedben!
2. Az idős férfi, akinek komoly hallási nehézségei voltak, orvoshoz fordult, kapott készüléket. Egy hónap múlva visszament az orvoshoz:
– Tökéletes a hallása! A családja is boldog lehet!
– Áh, még nem mondtam el nekik. Csak üldögélek, figyelem, hogy mit beszélnek. Már háromszor változtattam meg a végrendeletemet.
3. Itt egy remek gyakorlat arra, hogyan lehet hetvenen felül is erősíteni a kar- és vállizmainkat. Hetente háromszor kell csinálni, és csodákat művel.
Kezdd azzal, hogy állj ki a hátsó udvarra egy-egy 5 kilogrammos krumplis zsákkal a kezedben. Nyújtsd ki a karjaidat a két oldaladra, és tartsd ki vízszintesen, amilyen hosszan csak bírod.
Néhány héttel később cseréld fel az 5 kilós zsákot 10 kilósra, majd később 20 kilósra és utána 30 kilósra. Ha sikeresen eljutottál erre a szintre, tartsd ki legalább egy percig!
Aztán lassan kezdhetsz beletenni néhány darab krumplit is a zsákokba, de légy óvatos, nehogy túlerőltesd magad!