Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
Mondd csak, Marsellus Wallace hogy néz ki?Na, közvéleménykutatás, hogy vajon az én asszociációs képességem fura-e...english motherfucker, do you speak it?
Megláttam az alábbi képet a prágai metróban és egy filmes jelenet ugrott be:
Ezékiel 25:17 Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
Solymi
briareos
több mint 3 éve
Na, közvéleménykutatás, hogy vajon az én asszociációs képességem fura-e...english motherfucker, do you speak it?
Ezékiel 25:17 Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
Solymi
több mint 3 éve
ozibozi
17 174
Na, közvéleménykutatás, hogy vajon az én asszociációs képességem fura-e...Főleg, hogy ilyen nincs is. 😉
Solymi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
Na, közvéleménykutatás, hogy vajon az én asszociációs képességem fura-e...Megláttam az alábbi képet a prágai metróban és egy filmes jelenet ugrott be:
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Jo kis album cover.2021.az eloado meg vedi h ez fasza.ez a viccjézusmária
YoungZeeZee
burn it
több mint 3 éve
Nem bírom 😂Még az lett volna szép ha orrbarúgja a csávót.
m.facebook.com/story.php?story_fbid=4037614046270226&id=100000650104112
peach
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Nem bírom 😂m.facebook.com/story.php?story_fbid=4037614046270226&id=100000650104112
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Van némi pozitív hozadéka is annak, ami most Washingtonban, a kongresszusnál történik. Pl. ez a tweet. 😊 😊 😊What you mean speechless son go suit up https://t.co/anLD3mUXvu
— Jeremiah 🌞 (@GBEJinero) January 6, 2021
több mint 3 éve
My six year old said she was thirsty a few years ago. So, I decided this could be a teaching moment.
— Zeke (@Ezekiel_III) January 4, 2021
I gave her all the tools she needed and went about my day.
I have faith she'll figure it out soon. pic.twitter.com/ICjd7ZwiAA
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
több mint 3 éve
Még egy vicces BUÉK kép sincs. Ez is mutatja milyen jó volt 2020.B.U.E.K. For All!
Matthew99
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Még egy vicces BUÉK kép sincs. Ez is mutatja milyen jó volt 2020.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
A második(Meg se kináltak) is jó, hamarosan színpadra is kerül, Bödőcs nagy barátja, Thuróczy Szabolcs egyszemélyes alakításában.Ó, én nagyon régen nem nézem őket, nem volt időm rá, szóval van mit bepótolni.én már rég belefáradtam bödőcsbe, ezt se nézem meg sztemWow, vadonatúj Bödőcs stand-up. Noha kevesebb, mint 10 perc, de akkor is nagyon sok mosolyt csal az ember arcára.Hát nemtom, egy-két jobb poéntól eltekintve ez most elég gyenge volt.
iktriad
Solymi
Negritis
Vmelyik nap volt a Badárnak idei műsora, de az valami rém gyenge volt.
Kb. mintha így sebtében kellett volna rögtönözniük és összerakni valami műsort, ami így megspékelve a karanténnal nem lehetett egyszerű.
Bödőcsöt amúgy bírom, megvan az első könyve is.
Nekem tetszett, attól függetlenül, hogy nem értek az irodalomhoz, de többnyire átjöttek a stílusok és paródiáik.
Solymi
szinhaz.org/csak-szinhaz/csak-szinhaz-budapest/2020/12/13/meg-se-kinaltak-bodocs-tibor-konyvebol-keszul-eloadas-a-6szinben/
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
Ó, én nagyon régen nem nézem őket, nem volt időm rá, szóval van mit bepótolni.én már rég belefáradtam bödőcsbe, ezt se nézem meg sztemWow, vadonatúj Bödőcs stand-up. Noha kevesebb, mint 10 perc, de akkor is nagyon sok mosolyt csal az ember arcára.Hát nemtom, egy-két jobb poéntól eltekintve ez most elég gyenge volt.
iktriad
Solymi
Negritis
Vmelyik nap volt a Badárnak idei műsora, de az valami rém gyenge volt.
Kb. mintha így sebtében kellett volna rögtönözniük és összerakni valami műsort, ami így megspékelve a karanténnal nem lehetett egyszerű.
Bödőcsöt amúgy bírom, megvan az első könyve is.
Nekem tetszett, attól függetlenül, hogy nem értek az irodalomhoz, de többnyire átjöttek a stílusok és paródiáik.
több mint 3 éve
én már rég belefáradtam bödőcsbe, ezt se nézem meg sztemWow, vadonatúj Bödőcs stand-up. Noha kevesebb, mint 10 perc, de akkor is nagyon sok mosolyt csal az ember arcára.Hát nemtom, egy-két jobb poéntól eltekintve ez most elég gyenge volt.
iktriad
Solymi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
Wow, vadonatúj Bödőcs stand-up. Noha kevesebb, mint 10 perc, de akkor is nagyon sok mosolyt csal az ember arcára.Hát nemtom, egy-két jobb poéntól eltekintve ez most elég gyenge volt.
iktriad
több mint 3 éve
Wow, vadonatúj Bödőcs stand-up. Noha kevesebb, mint 10 perc, de akkor is nagyon sok mosolyt csal az ember arcára.www.youtube.com/watch?v=tbAzGNtqdYw
több mint 3 éve
Talán pont azért, mert ott a víz. 😉Amugy tenyleg ott van a Maas folyo kanyarulataban, elegge beszaras...És nem csak az az egy ilyen:
RedFive
Matthew99
RedFive
Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Nem igazán.Puszta véletlen.Talán pont azért, mert ott a víz. 😉Amugy tenyleg ott van a Maas folyo kanyarulataban, elegge beszaras...És nem csak az az egy ilyen:
RedFive
Matthew99
RedFive
Sobri Jóska
Matthew99