Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
This shouldn’t have made me laugh this much pic.twitter.com/oOtpFEpVIY
— 🖤💛 The Skreets Uzumaki 💛🖤 (@MorraPerriadora) January 24, 2021
több mint 3 éve
— Jimmy DLP (@JaimeDLP) January 24, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Matt LaFleur : "We should go for 3, what could possibly go wrong!"
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
több mint 3 éve
m.facebook.com/story.php?story_fbid=2542507309375866&id=1698127147147224
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Undefeated. The internet...🤣😭 pic.twitter.com/eFKJuXNt4w
— Rex Chapman🏇🏼 (@RexChapman) January 21, 2021
iktriad
több mint 3 éve
Undefeated. The internet...🤣😭 pic.twitter.com/eFKJuXNt4w
— Rex Chapman🏇🏼 (@RexChapman) January 21, 2021
több mint 3 éve
Meghívja Rivers a kocsmába Brees haverját. Azt mondja a csaposnak: - Hát, a hosszú már nem nagyon megy... Akkor két rövidet!
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 3 éve
nemtom hova kéne 😀A new invasive species of hornet has been spotted across North America, the Asian Magumbo Hornet. pic.twitter.com/Scn8DNJqZ7
— Neon Leon (@Thegoryend) January 20, 2021
több mint 3 éve
1 perces divisional round összefoglaló. If the #NFL had a zoom call to recap... wait, Cleveland are you wearing a robe? pic.twitter.com/YTo6eGfFi5
— Annie Agar (@AnnieAgar) January 19, 2021
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Elfogtunk több mint 3 éve
A komédia királyai.Azt hittem, hogy feltette valaki a youtubera az egyébként zseniális, lassan 40 éves Scorsese filmet, igaz az csak egyesszám, A komédia királya, Robert de Niroval, Jerry Lewissal, Liza Minellivel és Madonna volt csajával (Sandra Bernhard).
www.youtube.com/watch?v=vZ9myHhpS9s
iktriad
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
ujra hozzam kerult a jatekszabalyok cimu konyvem ami a 90-es evekben jelent meg itthon.minden benne van kb 150 sport. gaelic focitol egeszen a mokus szedesig.amerikai foci:
center - c = kozepcsatar 😀
guard - g = piller, ami nem olyan rossz azert.
az rb-k, fb-k csak back-kent vannak feltuntentve.
ORIASI.
több mint 3 éve
9gag.com/gag/a4E9G41?fbclid=IwAR2Z_1gDSouNzpfIMMRok7EOxB5P9n_GshNN-27I104kRxAutwBAmV0EX_E
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
több mint 3 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Vagy egy klasszikus:Mondd csak, Marsellus Wallace hogy néz ki?Na, közvéleménykutatás, hogy vajon az én asszociációs képességem fura-e...english motherfucker, do you speak it?
Megláttam az alábbi képet a prágai metróban és egy filmes jelenet ugrott be:
Ezékiel 25:17 Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
Solymi
briareos
Solymi
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
Mondd csak, Marsellus Wallace hogy néz ki?Na, közvéleménykutatás, hogy vajon az én asszociációs képességem fura-e...english motherfucker, do you speak it?
Ezékiel 25:17 Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
Solymi
briareos
több mint 3 éve
Na, közvéleménykutatás, hogy vajon az én asszociációs képességem fura-e...english motherfucker, do you speak it?
Solymi