Viccek
51 feliratkozó
több mint 4 éve
Olyat nem lehet hogy addig kattintgatok, amíg a házam elé nem tesz ki? 5 évet még elvagyok itt ha nagyon kell 😊
több mint 4 éve
lol debrecen tarján utca 😀abbahagytam,Engem másodikra Zürichbe dobott, ránézésre egy bank hátsó bejáratához. Kezdjem fúrni a széfet vagy anélkül is küldik a lóvét?
kaptam Genfet meg Hamiltont, küggyék a pénzet!
sutianap
Willie Parker
több mint 4 éve
Willie Parker
15 387
abbahagytam,Engem másodikra Zürichbe dobott, ránézésre egy bank hátsó bejáratához. Kezdjem fúrni a széfet vagy anélkül is küldik a lóvét?
kaptam Genfet meg Hamiltont, küggyék a pénzet!
sutianap
több mint 4 éve
abbahagytam,kaptam Genfet meg Hamiltont, küggyék a pénzet!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Willie Parker
15 387
Etowah, USAMivel a szárazföldek területének 1 százalék alatti része lakott, vagyis van ott bármiféle település, szinte mindenkinek vidéki helyeket, erdőket, mezőket, szántókat dobál.randomstreetview.com/#l0669_-1eclmm_2c_a_5You get $5,000,000 but you are obligated to live 10 years in a randomly chosen place on earth.10 év az én életkoromban sok.
What place did you get?
t.co/d2PNQOdAGW
(Screenshot your results)
sutianap
Nekem valami litván mezőt dobott ki. Ha nem sátrazni kellene, hanem rendes kőház, angol wc-vel, villannyal, nettel, saját ágyammal, és előre utalnák legalább a pénz felét, akkor huszonévesen belementem volna.
Sobri Jóska
egy erdő közepe ...
Negritis
Sobri Jóska
több mint 4 éve
megjött az első lakott, Szőnyi út...😎
eddig Dover viszi a pálmát
több mint 4 éve
harmadjára ezt adta 😀Ezt nekem is beadta a bringással 🤣
randomstreetview.com/#ucm3x_3jcg8_8_a_-m
mivel nem maaskantje így megteszi 😀
Negritis
De volt nekem is Harkov, meg több Hollandia. Egyszer Csehország, 2-3 távol-keleti.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Társasággal még könnyebb pénz.Hoppá, most nézem, nekem pontosan ugyanezt adta 😊randomstreetview.com/#l0669_-1eclmm_2c_a_5You get $5,000,000 but you are obligated to live 10 years in a randomly chosen place on earth.10 év az én életkoromban sok.
What place did you get?
t.co/d2PNQOdAGW
sutianap
Nekem valami litván mezőt dobott ki. Ha nem sátrazni kellene, hanem rendes kőház, angol wc-vel, villannyal, nettel, saját ágyammal, és előre utalnák legalább a pénz felét, akkor huszonévesen belementem volna.
Sobri Jóska
egy erdő közepe ...
Negritis
Jan
több mint 4 éve
Az első magyar találat: Debrecen, Tarján utca.És mivel csak olyat ad ki, ahol van út és ahol járt a street view, így magasabb a települési randompont aránya, mint 1%.
több mint 4 éve
Hoppá, most nézem, nekem pontosan ugyanezt adta 😊randomstreetview.com/#l0669_-1eclmm_2c_a_5You get $5,000,000 but you are obligated to live 10 years in a randomly chosen place on earth.10 év az én életkoromban sok.
What place did you get?
t.co/d2PNQOdAGW
sutianap
Sobri Jóska
egy erdő közepe ...
Negritis
több mint 4 éve
nekem vót minden Wyoming, Chattanoga, mind usa..Nekem tizenkettedikre adott lakott területet, egy Harkov külvárost, USA egyszer volt. És olyan hely, ahol valóban szívesen élnék is csak egyszer.Marha randomnak tűnik, az első tíz kísérletből 7 Usa volt 😁Mivel a szárazföldek területének 1 százalék alatti része lakott, vagyis van ott bármiféle település, szinte mindenkinek vidéki helyeket, erdőket, mezőket, szántókat dobál.randomstreetview.com/#l0669_-1eclmm_2c_a_5You get $5,000,000 but you are obligated to live 10 years in a randomly chosen place on earth.10 év az én életkoromban sok.
What place did you get?
t.co/d2PNQOdAGW
sutianap
Sobri Jóska
egy erdő közepe ...
Negritis
Sobri Jóska
Mondjuk az egyik egy korrekt kinézetű philadelphiai suburban utca volt.
warr_b
Sobri Jóska
állítólag
de baszottul gyanús, hogy mindig Hőgyész meg Dombóvár között rak le csak összevissza kordinátákkal
több mint 4 éve
harmadjára ezt adta 😀randomstreetview.com/#ucm3x_3jcg8_8_a_-m
mivel nem maaskantje így megteszi 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Wesleyanna Goodsprigs Road, Etowah, TennesseeMivel a szárazföldek területének 1 százalék alatti része lakott, vagyis van ott bármiféle település, szinte mindenkinek vidéki helyeket, erdőket, mezőket, szántókat dobál.randomstreetview.com/#l0669_-1eclmm_2c_a_5You get $5,000,000 but you are obligated to live 10 years in a randomly chosen place on earth.10 év az én életkoromban sok.
What place did you get?
t.co/d2PNQOdAGW
sutianap
Sobri Jóska
egy erdő közepe ...
Negritis
Sobri Jóska
Nem néz ki rosszabbul, mint ahol most lakom, hol lehet igényelni a lóvét?
több mint 4 éve
Nekem tizenkettedikre adott lakott területet, egy Harkov külvárost, USA egyszer volt. És olyan hely, ahol valóban szívesen élnék is csak egyszer.Marha randomnak tűnik, az első tíz kísérletből 7 Usa volt 😁Mivel a szárazföldek területének 1 százalék alatti része lakott, vagyis van ott bármiféle település, szinte mindenkinek vidéki helyeket, erdőket, mezőket, szántókat dobál.randomstreetview.com/#l0669_-1eclmm_2c_a_5You get $5,000,000 but you are obligated to live 10 years in a randomly chosen place on earth.10 év az én életkoromban sok.
What place did you get?
t.co/d2PNQOdAGW
sutianap
Sobri Jóska
egy erdő közepe ...
Negritis
Sobri Jóska
warr_b
több mint 4 éve
Marha randomnak tűnik, az első tíz kísérletből 7 Usa volt 😁Mivel a szárazföldek területének 1 százalék alatti része lakott, vagyis van ott bármiféle település, szinte mindenkinek vidéki helyeket, erdőket, mezőket, szántókat dobál.randomstreetview.com/#l0669_-1eclmm_2c_a_5You get $5,000,000 but you are obligated to live 10 years in a randomly chosen place on earth.10 év az én életkoromban sok.
What place did you get?
t.co/d2PNQOdAGW
sutianap
Sobri Jóska
egy erdő közepe ...
Negritis
Sobri Jóska
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Mivel a szárazföldek területének 1 százalék alatti része lakott, vagyis van ott bármiféle település, szinte mindenkinek vidéki helyeket, erdőket, mezőket, szántókat dobál.randomstreetview.com/#l0669_-1eclmm_2c_a_5You get $5,000,000 but you are obligated to live 10 years in a randomly chosen place on earth.10 év az én életkoromban sok.
What place did you get?
t.co/d2PNQOdAGW
sutianap
Sobri Jóska
egy erdő közepe ...
Negritis
több mint 4 éve
randomstreetview.com/#l0669_-1eclmm_2c_a_5You get $5,000,000 but you are obligated to live 10 years in a randomly chosen place on earth.10 év az én életkoromban sok.
What place did you get?
t.co/d2PNQOdAGW
sutianap
Sobri Jóska
egy erdő közepe ...
több mint 4 éve
You get $5,000,000 but you are obligated to live 10 years in a randomly chosen place on earth.10 év az én életkoromban sok.
What place did you get?
t.co/d2PNQOdAGW
sutianap
több mint 4 éve
You get $5,000,000 but you are obligated to live 10 years in a randomly chosen place on earth. What place did you get?
több mint 4 éve
Nem volt mit elrontani... 😛Áááá, elrontottad a tréfát!-Miért nem mehet Trump a Fehérházba?Ez csak angolul vicces...
-Mert Bidené.
/angolból fordítva/
Atari
because it is for Biden (=Bidené) (forbidden=tilos)
[ha mindezt Te is tudtad, akkor sorry, nem jött át..]
bogec7
Atari
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
több mint 4 éve
www.youtube.com/shorts/rkJdwtnIaAs
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Áááá, elrontottad a tréfát!-Miért nem mehet Trump a Fehérházba?Ez csak angolul vicces...
-Mert Bidené.
/angolból fordítva/
Atari
bogec7
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 4 éve
bogjosi
1 497
-Miért nem mehet Trump a Fehérházba?Ez csak angolul vicces...
-Mert Bidené.
/angolból fordítva/
Atari
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!