Viccek
51 feliratkozó
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=rXQhpdK7OiE&feature=emb_logoAkkor ez most öngól ugye jól értem? 😀 😀 Gyönyörű!!
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Amikor már a hiradós se bírja röhögés nélkül 😀m.facebook.com/story.php?story_fbid=372170247436200&id=100039296831882
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Nehéz abbahagyni. 😊honestly this was me all day today pic.twitter.com/BXpHLzdVyh
— Lina (@Lina_Serene) November 4, 2020
nem tudom megmondani miért, de nagyon röhögök rajta 😀 tnap óta megnéztem v 150x
Borbinho
több mint 4 éve
több mint 4 éve
több mint 4 éve
napom/hetem/hónapomhonestly this was me all day today pic.twitter.com/BXpHLzdVyh
Borbinho
több mint 4 éve
honestly this was me all day today pic.twitter.com/BXpHLzdVyh
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Accurate pic.twitter.com/KtKWZpTEMi
— NFL Memes (@NFL_Memes) November 1, 2020
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Ha már szombat, egy kis NCAA humor. If the AP Top 25 had a zoom call before this weekend’s games 🏈
— Annie Agar (@AnnieAgar) October 31, 2020
As seen on @Stadium pic.twitter.com/xteue9a36R
több mint 4 éve
Mike Polk a Factory of Sadness elkövetője megint lecsapott. Ki draftol jobban - a Cleveland Browns vagy 3 csirke? 😊 😊 😊 www.youtube.com/watch?v=kvVyRXgEC7Y
több mint 4 éve
Nálam szalad szépen a csóka a futópadon hóna alatt a Mac-el.nálam "törött"Nem látszik nálad? Nálam látszik. 4 másodperces kisvideó.de ez videó, akkor sztem nem megyhugelolcdn.com/v/708996.mp4Ha img tag közé rakod a kép címét, akkor mindenki látja:
NB2
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
több mint 4 éve
nálam "törött"Nem látszik nálad? Nálam látszik. 4 másodperces kisvideó.de ez videó, akkor sztem nem megyhugelolcdn.com/v/708996.mp4Ha img tag közé rakod a kép címét, akkor mindenki látja:
NB2
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nem látszik nálad? Nálam látszik. 4 másodperces kisvideó.de ez videó, akkor sztem nem megyhugelolcdn.com/v/708996.mp4Ha img tag közé rakod a kép címét, akkor mindenki látja:
NB2
Sobri Jóska
Negritis
több mint 4 éve
de ez videó, akkor sztem nem megyhugelolcdn.com/v/708996.mp4Ha img tag közé rakod a kép címét, akkor mindenki látja:
NB2
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
hugelolcdn.com/v/708996.mp4Ha img tag közé rakod a kép címét, akkor mindenki látja:
NB2