Viccek
51 feliratkozó
több mint 4 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
m.youtube.com/watch?v=jtfBcDV7etAijenekre keressde hát őket nem foglalták el a ruszkik, vagy rosszul tudom?asszem nem küldöm el kollégáimnak 😀
Vrij6
Negritis
viszont ÉN nem küldöm el a húgomnak, mert ő viszont orosz cégnél dolgozik (még ha nem is itt, hanem dojcsban) 😀
slowmotion
Manilian laukaukset
Talvisota
végülis 40k km² az picsafüst
sutianap

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
ijenekre keressde hát őket nem foglalták el a ruszkik, vagy rosszul tudom?asszem nem küldöm el kollégáimnak 😀
Vrij6
Negritis
viszont ÉN nem küldöm el a húgomnak, mert ő viszont orosz cégnél dolgozik (még ha nem is itt, hanem dojcsban) 😀
slowmotion
Manilian laukaukset
Talvisota
végülis 40k km² az picsafüst

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Dehonnem, még 1809-ben. Igaz akkor még Svédország része volt, de aztán jött a cár atyuska.de hát őket nem foglalták el a ruszkik, vagy rosszul tudom?asszem nem küldöm el kollégáimnak 😀
Vrij6
Negritis
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
de hát őket nem foglalták el a ruszkik, vagy rosszul tudom?asszem nem küldöm el kollégáimnak 😀
Vrij6
Negritis
több mint 4 éve
Jezsov elvtárs, én nagyon elégedetlen vagyok. Azt hallottam, ön úgy sanyargatja a népet, mint egy végrehajtó. - De Sztálin elvtárs, hiszen ön utasított rá!
- És ha én azt mondom, Jezsov elvtárs, hogy ugorjon a kútba, akkor ön beleugrik?!
- Bele, Sztálin elvtárs!
- Na, akkor ugorjon!
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
asszem nem küldöm el kollégáimnak 😀
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Így a németek elleni kézimeccs alatt különösen aktuális:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A mai napra ez elég kemény 😊scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/263169502_4766852080018050_6369017547665317167_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=clmzFS9UQBkAX8eV8V4&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=7e1b138ab146db2081539ddac1fd02c6&oe=61B1CFD1
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Azért nem biztos. Ezt meg lehet oldani painttel issőt. az egász 😀ne már, tényleg?kár, hogy a balkáni photoshop 😀igazából ez is azt mutatja, hogy itt a Balkánon tudnak csak igazán utat építeni.Na jó, hát Japánban is 7év kellett hozzá...🤣🤣🤣
Vrij6
nagir
nézzétek meg, a japánoknál mekkora kibaszott szakadék keletkezett, ehhez képest a másik képen egy kis fiszfasz kátyúcska lett csak, és 24 év alatt még csak nagyobb se lett, pedig a szélén elég gyakran tovább töredezik...
slowmotion
#JC6
slowmotion
Negritis
több mint 4 éve
sőt. az egász 😀ne már, tényleg?kár, hogy a balkáni photoshop 😀igazából ez is azt mutatja, hogy itt a Balkánon tudnak csak igazán utat építeni.Na jó, hát Japánban is 7év kellett hozzá...🤣🤣🤣
Vrij6
nagir
nézzétek meg, a japánoknál mekkora kibaszott szakadék keletkezett, ehhez képest a másik képen egy kis fiszfasz kátyúcska lett csak, és 24 év alatt még csak nagyobb se lett, pedig a szélén elég gyakran tovább töredezik...
slowmotion
#JC6
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ne már, tényleg?kár, hogy a balkáni photoshop 😀igazából ez is azt mutatja, hogy itt a Balkánon tudnak csak igazán utat építeni.Na jó, hát Japánban is 7év kellett hozzá...🤣🤣🤣
Vrij6
nagir
slowmotion
#JC6
több mint 4 éve
kár, hogy a balkáni photoshop 😀igazából ez is azt mutatja, hogy itt a Balkánon tudnak csak igazán utat építeni.Na jó, hát Japánban is 7év kellett hozzá...🤣🤣🤣
Vrij6
nagir
slowmotion
több mint 4 éve
igazából ez is azt mutatja, hogy itt a Balkánon tudnak csak igazán utat építeni.Na jó, hát Japánban is 7év kellett hozzá...🤣🤣🤣
Vrij6
nagir
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Jaaa köszi, most már értem... 😉Na jó, hát Japánban is 7év kellett hozzá...🤣🤣🤣2 nap alatt javították meg, de utána még tesztelték, hogy biztonságos-e, így "csak" 7 nap után lehetett újra használni.
nagir
Peszinter Ferenc

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Na jó, hát Japánban is 7év kellett hozzá...🤣🤣🤣2 nap alatt javították meg, de utána még tesztelték, hogy biztonságos-e, így "csak" 7 nap után lehetett újra használni.
nagir
több mint 4 éve
youtu.be/OC1jdTqqWtk
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Na jó, hát Japánban is 7év kellett hozzá...🤣🤣🤣
Vrij6

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve