Viccek
51 feliratkozó
több mint 4 éve
www.facebook.com/tiltottsziget/videos/377207539948113/
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
— rasputin de niro (@engzajeti) September 23, 2020
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
www.facebook.com/watch/?v=319326492475028&extid=kT2T4VH3sgcPBfbdMég fél oldalt sem kellett volna lepörgetni................
Kenny
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Nekem ismerősöm azt csinálta meg h kitette üresbe a kocsit hadd guruljon közben hátramászott amíg megállt a kocsi. Mikor benézett a rendőr a kocsiba elől nem ült senki, viszont hátul hárman is 😀www.facebook.com/maras.zakrzewski.3/videos/157485299351756/Errol egy haverom jut eszembe regrol. Pesten kisse reszegen vezeti a kis Polskit. Rendor mogotte ravillant, ohgy huzodjon le. Eszebe sincs, par atmooszfera van a fejeben, buntipontok a jogsiban.
shagi0206
Inkabb gyorsit, bevag egy kis utcaba, majd balra, makd jobbra. Rendor lemarad, o beparkol hattal, es kiugrik. Rendor megerkezik, visszatolat, kiszall.
-Na, maga szaguldozik itten?
-En? Be se inditottam a kocsit. Nezze meg, a motor tok hideg. Es rateszi a kezet elol a kocsira.
Rendor is rateszi, tok hideg. -Akkor elnezest, tovabbi szep napot!
Erdemes tudni, hogy elol a csomagtarto van, mert a kis Polski farmotoros. 😉
ulpianus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
www.facebook.com/maras.zakrzewski.3/videos/157485299351756/Errol egy haverom jut eszembe regrol. Pesten kisse reszegen vezeti a kis Polskit. Rendor mogotte ravillant, ohgy huzodjon le. Eszebe sincs, par atmooszfera van a fejeben, buntipontok a jogsiban.
shagi0206
Inkabb gyorsit, bevag egy kis utcaba, majd balra, makd jobbra. Rendor lemarad, o beparkol hattal, es kiugrik. Rendor megerkezik, visszatolat, kiszall.
-Na, maga szaguldozik itten?
-En? Be se inditottam a kocsit. Nezze meg, a motor tok hideg. Es rateszi a kezet elol a kocsira.
Rendor is rateszi, tok hideg. -Akkor elnezest, tovabbi szep napot!
Erdemes tudni, hogy elol a csomagtarto van, mert a kis Polski farmotoros. 😉
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Nekem meg valamiért pont egy erős számológép keresés ugrik be a háttérzajból ami nagyon kínos, ha így volt. 😀Szerintem amúgy azért nyökög, mert azzal egyidőben akarja kimondani a számot, ahogy megjeleníti a képernyőn. Vadul kattintgat, hogy ki tudja rajzolni és ezért mondja ki lassan mert több idő neki kirajzolni mint számított rá.Ha ilyen sebességgel szóbeliztél volna, mint ez a tanár nyökögött, akkor megbuktál volna az első fél órában. 😊jah csak az ilyen teljesen igaz állítások után van az hogy hopp megbuktál a szóbelin 😀www.bahir.hu/2020/09/18/megtortent-egy-egyetemistaval-a-tavoktatas-soran-az-amitol-minden-tavoktatasban-levo-egyetemista-rettegett/Mondjuk teljesen igaza van a srácnak, 0.5 négyzetét 30 másodperc alatt kinyökögni valóban nem Speedy Gonzalesi agyműködést sejtet.
külön csak a videó
www.bahir.hu/wp-content/uploads/2020/09/video-1600438765.mp4
NB2
Én csak a tegezésért kértem volna elnézést. 😊
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
Gorcsev
több mint 4 éve
Gorcsev
500
Szerintem amúgy azért nyökög, mert azzal egyidőben akarja kimondani a számot, ahogy megjeleníti a képernyőn. Vadul kattintgat, hogy ki tudja rajzolni és ezért mondja ki lassan mert több idő neki kirajzolni mint számított rá.Ha ilyen sebességgel szóbeliztél volna, mint ez a tanár nyökögött, akkor megbuktál volna az első fél órában. 😊jah csak az ilyen teljesen igaz állítások után van az hogy hopp megbuktál a szóbelin 😀www.bahir.hu/2020/09/18/megtortent-egy-egyetemistaval-a-tavoktatas-soran-az-amitol-minden-tavoktatasban-levo-egyetemista-rettegett/Mondjuk teljesen igaza van a srácnak, 0.5 négyzetét 30 másodperc alatt kinyökögni valóban nem Speedy Gonzalesi agyműködést sejtet.
külön csak a videó
NB2
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 4 éve
Ha ilyen sebességgel szóbeliztél volna, mint ez a tanár nyökögött, akkor megbuktál volna az első fél órában. 😊jah csak az ilyen teljesen igaz állítások után van az hogy hopp megbuktál a szóbelin 😀www.bahir.hu/2020/09/18/megtortent-egy-egyetemistaval-a-tavoktatas-soran-az-amitol-minden-tavoktatasban-levo-egyetemista-rettegett/Mondjuk teljesen igaza van a srácnak, 0.5 négyzetét 30 másodperc alatt kinyökögni valóban nem Speedy Gonzalesi agyműködést sejtet.
külön csak a videó
NB2
Sobri Jóska
Negritis
több mint 4 éve
jah csak az ilyen teljesen igaz állítások után van az hogy hopp megbuktál a szóbelin 😀www.bahir.hu/2020/09/18/megtortent-egy-egyetemistaval-a-tavoktatas-soran-az-amitol-minden-tavoktatasban-levo-egyetemista-rettegett/Mondjuk teljesen igaza van a srácnak, 0.5 négyzetét 30 másodperc alatt kinyökögni valóban nem Speedy Gonzalesi agyműködést sejtet.
külön csak a videó
NB2
Sobri Jóska
több mint 4 éve
www.bahir.hu/2020/09/18/megtortent-egy-egyetemistaval-a-tavoktatas-soran-az-amitol-minden-tavoktatasban-levo-egyetemista-rettegett/Mondjuk teljesen igaza van a srácnak, 0.5 négyzetét 30 másodperc alatt kinyökögni valóban nem Speedy Gonzalesi agyműködést sejtet.
külön csak a videó
NB2
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
több mint 4 éve
Na igen 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 880
player.hu/napunk/az-idei-ev-legviccesebb-termeszetfotoi-2020/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+playerhu+%28Player.hu%29&utm_content=FaceBookPlayoff ranking alapanyag a javából.
empty taxi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Eyecandy + vicces NFL tartalom =Eyecandy?! Ok nem ronda, de azért na
If NFL QBs had a zoom call to recap week 1 🏈 pic.twitter.com/h6y4YBhqnV
— Annie Agar (@AnnieAgar) September 14, 2020
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
😀😀😀
Vrij6
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Eyecandy + vicces NFL tartalom =If NFL QBs had a zoom call to recap week 1 🏈 pic.twitter.com/h6y4YBhqnV
— Annie Agar (@AnnieAgar) September 14, 2020
több mint 4 éve
Gyeremekemmel beszélgetek (6éves):ÉN: Hogy hívják azt a csigát, amelyiknek nincs háza?
LÁNYOM: - Puszta csiga?
🤦
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
— MisreadBible✍🏻 (@misreadbible) September 13, 2020