Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
Na így már érthető miért nem dolgozik, azt hiszi neki állandóan munkaszüneti nap vanNem jó ez a meme, márpedig:Igazabol harom. Mert Gergely napja a nyari napejegyenloseg napja. Sok helyen a tavaszvaro unnepsegek napja is. Veletlen lenne? 😀
i.redd.it/h9ej554pjf781.png
balintbaba
ulpianus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nem jó ez a meme, márpedig:Igazabol harom. Mert Gergely napja a nyari napejegyenloseg napja. Sok helyen a tavaszvaro unnepsegek napja is. Veletlen lenne? 😀
balintbaba
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Nem jó ez a meme, márpedig:
steelwolf
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
— bwtms (@bwtms) December 25, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
És tényleg...My parents thought the #browns logo was a rabbit pushing a grocery cart and now I can’t unsee it. pic.twitter.com/afUmn8z8X6
— Alex Klingelhoeffer (@okccfacfp) December 25, 2021

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Boldog karácsonyt kívánnak az NFL divíziói. 😊 😊 😊Kedves h Ben tolószéket visz Mayfieldnek! 😄
iktriad
több mint 3 éve
Boldog karácsonyt kívánnak az NFL divíziói. 😊 😊 😊több mint 3 éve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
A gyontatofulkeben egy oregember azt mondja a papnak:- 92 eves vagyok. Csodas felesegem van, aki 70 éves. Gyerekeim, unokaim, dedunokaim vannak. Erre tegnap felvettem harom stoppos tinedzserlanyt az autommal, majd megalltunk egy motelnel es en mind a harommal kozosultem.
- Es megbantad ezt a bunt, fiam?
- Mifele bunt?
- Ejnye hat milyen katolikus vagy te?
- Zsido vagyok.
- Akkor miert mondtad ezt el nekem?
- Elmondom EN MINDENKINEK!
több mint 3 éve
átérzemNFL meeting week 15 pic.twitter.com/JUcpU3rngC
— Annie Agar (@AnnieAgar) December 22, 2021
több mint 3 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
pcworld.hu/pcwlite/elvileg-az-5g-karos-hatasai-ellen-adtak-vedelmet-kozben-kiderult-hogy-radioaktivak-303808.html