NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
22
7
2:20, ARENA4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 10 éve
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
kell egy ilyen 😀
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Parádés a srác 😀a Foles/Sadford tréd utáni reakciója nincs meg? 😛
...Laki
szerk: de van!
STL Curtain
több mint 10 éve
- Miért nem tud olvasni a vak cigány gyerek?- Mert cigány 😀
több mint 10 éve
Parádés a srác 😀 
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 10 éve
Pistike betölti a 18.at. Apja kezébe nyom egy 10ezrest hogy menj el a király utcába és keresd meg magdit ö megmutatja milyen az igazán jó szex. Pistike megy a király utcába szem jön a nagymamája. Kérdezi mit csinálsz itt kis unokám. Mondja apu ide küldött hogy itt meg tudom milyen az igazán jó szex. Na jolvan gyere majd én megmutatom. Pistike hazaér majd apukája megkérdezi hogy megtalálta e magdit. Nem mert találkoztam a nagymamával és ö megmutatta milyen az igazán jó szex- te megbasztad az anyámat?
-te is az enyémet... 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
dugo1993
Három kismalac zenekartól
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Az egyik katona társa meghal a harcmezőn és azon gondolkozik, hogy hogyan mondja el a feleségének.nekem erről mindig a South Park meg a román tornászlányok és a nagymamájuk jut az eszembe
Nem jut eszébe semmi ezért úgy van vele, hogy bekopog és majd kitalál valamit.
Az asszony ajtót nyit.
- Igen?
- Özvegy Kovácsné?
- Nem
- DENewman
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Focis témához:Amikor még kint Szlovákiában rúgtam a bőrt, meséltem nektek a sztorit. Eszembe jutott újra és azóta is csak mosolygok.
Történt, hogy a szlovák válogatott kint játszott San Marino-ban és az egyik csapattársam kiutazott haverokkal szurkolni. Mennek a városban, keresik a stadiont, nem lelik. Arra biciklizik egy idősebb munkásember, munkáscuccban, batyuval a hátán, megállítják s kérdezik angolul, hol a stadion. Csávó megmutatja/megmondja nekik, srácok megköszönik, majd kérdezik, jön e este a meccsre.
Mire a válasz: - Persze, játszom is!
😊
több mint 10 éve
Az egyik katona társa meghal a harcmezőn és azon gondolkozik, hogy hogyan mondja el a feleségének. Nem jut eszébe semmi ezért úgy van vele, hogy bekopog és majd kitalál valamit.
Az asszony ajtót nyit.
- Igen?
- Özvegy Kovácsné?
- Nem
- DE