NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
22
7
2:20, ARENA4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 10 éve
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Csak óvatosan. 😀😀
több mint 10 éve

Mi történt, hogy múlt hét óta minden csapat meze kék és fekete? o_o
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Így már mindjárt jobban érthető a "Mint a mókus fent a fán.." című dal. Szegény rágcsávó "enyhén" zavarodottnak tűnik a hóban. 😀
több mint 10 éve
Az én bíró haveromtól, megye 2: "Félig geci vagy, félig hugy!!"
több mint 10 éve
bíró ismerősöm mesélte, hogy ezt olvasta egy jegyzőkönyvben: " Z csapatból XY azt mondta nekem, hogy szopjam le. Miután ez megtörtént, kiállítottam!"
több mint 10 éve
Engem azért állítottak ki ősszel, mert szóvá mertem tenni, hogy egy akción belül két lest sem intettek be:"A mérkőzés 43. percében a hazai csapat vezetőedzőjét, ****** EGON-t sportszerűtlen magatartás miatt a kispadtól elküldtem, mert a 2. sz.asszisztensemet hosszasan, hangosan bírálta, figyelmeztetésem ellenére: "kétszer volt les!"
Mivel csak kiabáltam és az egyet nemértésemet fejeztem ki bántó, vagy sértő szavak nélkül, alig röhögték ki az ürgét a szövetségben...
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Mondjuk az örök favorit nálam akkor is az amikor a spori ezt így beleírta a meccs jegyzőkönyvébe:"Miután a tizenkilences mezben játszó B. Lászlót kiállították így szólt: "Szopjatok le!" Majd a pálya felé köpött egyet."
A régi ifis időkbe ezt a szöveget mindenki fejből nyomta
több mint 10 éve
Mikor elkezdtük az amerikai focit, volt nálunk egy gurulós focis WR csávó, kiváló kicker volt amúgy, de igazi nagypofájú, lusta, link gyerek. Az egyik meccsen valaki ráesett a lábára és iszonyatosan elkezdett vergődni, üvöltözni, mindenki megijedt, hogy kész vége. Pályán térdel mindkét csapat ahogy illik és várjuk mi lesz. Odamegy a referee, elsüti neki a srác halál komolyan az azóta nálunk legendássá vált mondatot:
"Kilátszik a csont geci?"
Vinnyogtunk a röhögéstől, 5 percig állt a meccs, majd miután lesántikált 2 perc múlva már újra szaladgált a pályán. Nem tudta megtagadni a gyökereit 😊

több mint 10 éve
Csapattársam süketnéma. Őszi forduló egyik meccsén szabálytalankodott, a bíró sípolt de mondtuk neki hogy nem hallja szegény, erre mondta a spori, hogy ő majd elintézi. Odamegy csapattársamhoz és 5 centire az arcától többször mondja neki, hogy STOP ! Erre kintről egy bácsi : Te hülye, nem látod hogy süket és nem külföldi bazdmeg!!!
több mint 10 éve
Ugyanezen a meccsen volt, hogy a gyerek aki levezette az első félidőt, a másodikra beállt játszani. A vendégek egyik edzője vagy nézője fújta a másodikat. A 45 perc alatt sikerült is elszívnia 3-4 cigit a pálya közepén.Jó tudom, csak edzmeccs volt 😀
több mint 10 éve
2 éve nb2ben, a mátyus vezette reac elleni osztályozón, fő lelátón a "szektor hang": Hé! Mi ez a nagy csönd?! 'Há szídjunk mán valakit...!!!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
nekem a kedvencem még ifi koromban volt a közterület elleni meccsen, ahol a köpcös bíró az ellenfél edzőjéhez ment a meccs végén:"spori, keresse már meg nekem, hogy melyik mondta "kis geci", szeretném neki odaadni"
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Apám mesélte gyerekkoromban, hogy a BLASZ II-es ifimeccseken a legenyhébb az volt, hogy "Kecskét vezess, bazmeg, ne meccset!"berger90Mi ezt árammal nyomtuk anno... 😊
több mint 10 éve
Apám mesélte gyerekkoromban, hogy a BLASZ II-es ifimeccseken a legenyhébb az volt, hogy "Kecskét vezess, bazmeg, ne meccset!"
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Néhány éve voltunk Villányban egy bortúrán ott keveredtünk ki vmi megye2-es meccsre.A kapu mögött (még éppen) állt egy bácsi boros üveggel a kezében, fújt vmi hülyeségét a bíró, erre a bácsi szó szerint:
Mit itété? Átátá?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...