NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
23
7
2:20, ARENA4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 10 éve
Unortodox pókhálótakarítási módszer. 😀
több mint 10 éve
időutazós barátunk újabb remeke, bár a hírszerkesztő jól kicseszett vele 😀Remélem a zseniális kérdésre, hogy az első világháború idején milyen célból alapítottak egy repteret azt válaszolta a csávó, hogy: "Sétarepülésre, baszd meg!"
petey
Amúgy az M1 helyében most már én all-in lennék és felvenném a horgászt ( www.youtube.com/watch?v=6ha_wzwuKbs) hírolvasónak, Rostás Vili pedig mondhatná a sporthíreket. ( www.youtube.com/watch?v=Z7xPG3NpSP8)
több mint 10 éve
drog ön-teszt
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
időutazós barátunk újabb remeke, bár a hírszerkesztő jól kicseszett vele 😀
több mint 10 éve
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Három ember megy a sivatagban. Nagyon szomjasak, már alig bírnak menni, inkább csak kúsznak. Meglátnak egy oázist, megörülnek, de ahogy közelebb másznak látják, hogy előtte egy mély szakadék tátong. Elkeserednek, és már majdnem feladják, mikor a túloldalon megjelenik egy vénséges öregember, és így szól:
- Na, gyermekeim ma jó napom van, teljesítem egy kívánságotokat.
- Papa, csináljon nekünk egy hidat!
- Kicsit már öreg vagyok ehhez, de legyen - azzal elkezd hátrafelé lehajolni...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Rám meg ez köszönt most a youtube-on:
Én is csípem a kislemez csajokat. Meg a google lake of ford -ot.
több mint 10 éve
kreatív időjárásés mégegy, kimeríthetetlen humorforrás ez a csatorna. az időutazó:
DiamondsHead44
coub.com/view/5gvyu
több mint 10 éve
kreatív időjárás
STL Curtain
több mint 10 éve
Kreatív megoldás. 😀
több mint 10 éve
coub.com/view/5fykqA legjobb rész benne, amikor szépen kihangsúlyozva mondja a külföldi újságírónak "HAZUGSÁG, HAZUGSÁG", mintha értene belőle bármit is 😀
érdemes az eredeti is meghallgatni: www.youtube.com/watch?v=1C7DmHdpXa4
"a piros lámpa is korlátozza a szabadságot" 😀 😀 😀 😀 😀
ha holnap megb*sz a rendőr, akkor azt fogom neki mondani, nem szabályt szegtem, csak szabadságharcot vívok 😀ZERO_L
több mint 10 éve
coub.com/view/5fykqérdemes az eredeti is meghallgatni: www.youtube.com/watch?v=1C7DmHdpXa4
"a piros lámpa is korlátozza a szabadságot" 😀 😀 😀 😀 😀
ha holnap megb*sz a rendőr, akkor azt fogom neki mondani, nem szabályt szegtem, csak szabadságharcot vívok 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/