Viccek
51 feliratkozó
több mint 11 éve
A cigánykerék anti-rasszista elnevezése:Etnikai fordulat!
több mint 11 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
- Tessék mondani, friss a hús?- Igen, már átcímkéztük.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Ano levet írt a Mikulásnak:Biztos nem az övé, ő Caseytől kért volna.
Sixo67
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
(Off)Fogadjunk, hogy ezt a sútkát egy bölcsész találta ki.berger90
(On)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Aki legközelebb azt mondja, hogy könyvesboltban dolgozni nem nehéz, annak jelezném, hogy az itt felsorolt harmincnégy párbeszédből talán kettő nem volt még. www.buzzfeed.com/fjelstud/weird-things-customers-say-in-bookshops
😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Műszak után 3 rendőr felvisz egy k#rvát egy hotelszobába. Leoltják a villanyt és nekilátnak.10 perc után az egyik rendőr felkapcsolja a villanyt és megszólal:
- Srácok! Csináljunk már valami rendszert, mert már harmadszor sz#pok..
több mint 11 éve
Két idős bácsi beszélget, hogy ki hogyan szereti a szexet.- Én azt szeretem, amikor a feleségemen gázálarc van.
- Miért?
- Mert így sokkal szebb, másrészt, ha befogom a nyílást, úgy mozog, mint egy 18 éves
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Előre is elnézést a Raidersesektől(igen rólunk is lehetne ilyen klippet összerakni) - de ez hatalmasEddig nem tudtam miért rühellem.
screen.yahoo.com/sports--videos/pacino-spoofs-raiders-season-173955819.html
A végén lévő logót szerintem lehetne használni. 😀😀iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Előre is elnézést a Raidersesektől(igen rólunk is lehetne ilyen klippet összerakni) - de ez hatalmasscreen.yahoo.com/sports--videos/pacino-spoofs-raiders-season-173955819.html
A végén lévő logót szerintem lehetne használni. 😀😀
több mint 11 éve
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
hatalmas! xD és ezt ismeritek? www.youtube.com/watch?v=8F9jXYOH2c0&feature=youtu.be
több mint 11 éve
ez még biztos, hogy nem volt itt!youtu.be/8F9jXYOH2c0

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Sixo67
berger90