Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Ez az igazi demokrácia!Mindkét csapatnak egyformán lejt!lesz*rom, ha volt, aktuális 😀
Gyönyörű nyelv a magyar!Nem mindegy, hogy a Nagyerdő közepén, vagy a nagy erdő középen!laccoo74
JSanyo
több mint 12 éve
lesz*rom, ha volt, aktuális 😀
Gyönyörű nyelv a magyar!Nem mindegy, hogy a Nagyerdő közepén, vagy a nagy erdő középen!laccoo74
több mint 12 éve
Shift it, shift it forward, shift it, shift it reverse:
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
és tavaly ki is nyerte a döntőt?Floplahoma City Thunder (copyright by Maka)Pedig tavaly milyen rinya volt OKC tól hogy mennyit floppol a heat 😊Toca
iktriad
na lehet, hogy már erre gyakorol a Vihar😊
több mint 12 éve
Micsoda, a venyimi pályán nőttem fel. 😊szabaAzt hittem, azt írod: ott fogantál 😀
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
Gyönyörű nyelv a magyar!Nem mindegy, hogy a Nagyerdő közepén, vagy a nagy erdő középen!
több mint 12 éve
Kikérem magamnak.. pláne, hogy eddig se volt vicces.
Barátok Közt faneknekAmadeus91
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Floplahoma City Thunder (copyright by Maka)Pedig tavaly milyen rinya volt OKC tól hogy mennyit floppol a heat 😊
iktriad
több mint 12 éve
Micsoda, a venyimi pályán nőttem fel. 😊Wtf Nagyvenyimen van pálya? 😀AsbeeMost mond meg 😊 ráadásul 2 van egymás mellett, Dújvban meg gyakorlatilag nincs is már gondozott pálya, csak az elérhetetlen Stadionban.Kori
több mint 12 éve
Floplahoma City Thunder (copyright by Maka)
több mint 12 éve

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!