Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
kár hogy csak 1 lájkot lehet adni 😕...DzsokijuingNem tudok betelni ezzel a számmal 😀Gyurma Pappa
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Az a hír járja h HP kategória.hogy ez a szegény Görbicz milyen leharcoltan néz ki ( nem csak erre a képre gondolok)gamerkr
és erre még ez az állandó fekete ruha+fekete haj fekete smink...
régebben egy tök jó kis csaj volt...yooker
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Vicces is meg nem is...Mitől gazdag Svájc?
Gondolkoztatok már valaha azon, hogy mitől megy Svájcnak olyan jól?
Egy ismerősöm mesélte:
Svájcba emigrált magyar tanárnő fia szájából hallottam, hogy amikor a mamát befogadta a helyi iskola, azzal tüntette ki az igazgató, hogy ő intézhette az iskola számára szükséges eszközök beszerzését.
Persze bizonyítani akart, és összeállította a listát, amit izgatottan vitt a bemutatásra.
Az igazgató vetett rá egy pillantást, majd elmondta, az úgy rossz, ahogy van, lehet újraírni. Az értetlen arcot látva, jóindulatúan elmagyarázta:
- Először meg kell nézni, hogy a városban gyártják-e ezt a cikket ?
- Ha igen, meg kell venni, mert az a legolcsóbb, hiszen a város lakóinak munkát biztosítunk és a későbbi minőségi problémák kizártak.
- Ha nem, meg kell nézni, hogy a tartományban készítenek-e ilyesmit, mert ez a második legolcsóbb, minőség vitára itt sem kell számítani.
- Amennyiben a tartományban nem készül, megnézzük, hogy Svájc területén előállítják-e a terméket. Ha igen, jöhet.
- Végül felmerül a kérdés: mi a teendő akkor, ha nem gyártják Svájcban ?
- Ekkor hátra kell dőlni és behunyt szemmel, (esetleg egy rövid szunyókálás után) pihent állapotban azon lehet elgondolkodni, hogy egyáltalán - kell nekünk ez a szar?
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Csi : vincze ottó leélte... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
ugyanaz, mint az Andzselínadzsolis, csak néhány nevet kellett átírni benne...DzsokijuingNem tudok betelni ezzel a számmal 😀Gyurma Pappa
több mint 13 éve
hogy ez a szegény Görbicz milyen leharcoltan néz ki ( nem csak erre a képre gondolok)gamerkr
és erre még ez az állandó fekete ruha+fekete haj fekete smink...
régebben egy tök jó kis csaj volt...
több mint 13 éve
...DzsokijuingNem tudok betelni ezzel a számmal 😀

több mint 13 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
- Mit mondasz annak a nonek, akinek monokli van a szeme alatt es szetvan repedve a szaja ?Négyszer.
- ???
- Mindegy, mar elmondtad hetszer.MMMS
Go Jets!
több mint 13 éve
- Mit mondasz annak a nonek, akinek monokli van a szeme alatt es szetvan repedve a szaja ?- ???
- Mindegy, mar elmondtad hetszer.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 13 éve
csak haladóknak!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
de mindig ugyanaz a vége, vagy mit mond a MEO?Mondjuk én másodjára is megnéztem... 😛MedvepapaEjnye, a nagy visszaolvasók egyike is képes öttel korábbi posztot duppolni? 😊WyattJogos. Kiestem mostanában a ritmusból, mivel nem visszaolvasó vagyok hanem követő.Matthew99

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Mondjuk én másodjára is megnéztem... 😛Ejnye, a nagy visszaolvasók egyike is képes öttel korábbi posztot duppolni? 😊WyattJogos. Kiestem mostanában a ritmusból, mivel nem visszaolvasó vagyok hanem követő.Matthew99
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Ejnye, a nagy visszaolvasók egyike is képes öttel korábbi posztot duppolni? 😊WyattJogos. Kiestem mostanában a ritmusból, mivel nem visszaolvasó vagyok hanem követő.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Ejnye, a nagy visszaolvasók egyike is képes öttel korábbi posztot duppolni? 😊

több mint 13 éve
A férj váratlanul érkezik haza. A hálószoba asztalán egy hamutartóban égő szivart talál.- Honnét került ez ide? - kérdezi dühösen.
Nyílik a szekrényajtó, s egy meztelen, kissé kreolos férfi nyugodt hangon közli:
- Havannából.
több mint 13 éve
Egy nő bemegy az állatkereskedésbe. Meglát egy 38000 Ft-os papagájt, aminekegyik lábán piros, a másik lábán kék szalag van. A nő megkérdezi az eladót:
- Tessék mondani, miért ilyen drága ez a papagáj?
- Mert két nyelven beszél. Ha meghúzza a kék szalagot, akkor angolul beszél, ha
a pirosat, akkor magyarul.
A nő először meghúzza a piros szalagot.
Papagáj: - How are you?
Ezután meghúzza a kéket.
Papagáj: - Helló! Hogy s mint?
- És ha mindkettőt meghúzom??
Papagáj: - Akkor pofára esek, bazd meg!
😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
gamerkr