Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve

Itt a tavasz, kiülnek a szerelmesek!
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy ezt hova kéne rakni, de az utolsó 15 mp miatt érdemes megnézni, beszartam rajta. 😀
több mint 12 éve
Sorry, ha volt már, haverom küldte, besírtam 😀Angol doga
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
Aki nem pörget vissza, annál nincs.bocsánat, rám céloztál? 😊Hogy egy klasszikust idézzek: ADDIG senki sem pörget vissza.DzsokijuingAzért a növésben remélem nem álltál meg 😀 Bocs egyébként.dcsicsak:'D7-et kellett volna visszapörgetni. Hetet.szaba
dcsicsak
egy év és 7 hsz között azért van különbség 😉davemayer
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
bocsánat, rám céloztál? 😊Hogy egy klasszikust idézzek: ADDIG senki sem pörget vissza.DzsokijuingAzért a növésben remélem nem álltál meg 😀 Bocs egyébként.dcsicsak:'D7-et kellett volna visszapörgetni. Hetet.szaba
dcsicsak
egy év és 7 hsz között azért van különbség 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hogy egy klasszikust idézzek: ADDIG senki sem pörget vissza.Azért a növésben remélem nem álltál meg 😀 Bocs egyébként.dcsicsak:'D7-et kellett volna visszapörgetni. Hetet.szaba
dcsicsak
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Azért a növésben remélem nem álltál meg 😀 Bocs egyébként.:'D7-et kellett volna visszapörgetni. Hetet.szaba
dcsicsak
több mint 12 éve
így egyből értelmet nyer a filmből ez a jelenet: www.youtube.com/watch?v=Z-365iujWk8Amerikai Psycho ugrott be. 😀 Mármint a könyv, a filmből azért kihagyták. 😀Vrijbloeddavemayer
1.20-tól 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Amerikai Psycho ugrott be. 😀 Mármint a könyv, a filmből azért kihagyták. 😀davemayer
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
OFF:A 90es években is sokat panaszkodtak a Forma-1es pilóták.nagyon Monty PythonSzobi22
iktriad
egy az egyben mintha szerencsétlen Heinz Harald Frentzent látnám nyilatkozni. Minden verseny után ezt mondta kb dióhéjban: I was good, the car was shit. 😂
több mint 12 éve
A 90es években is sokat panaszkodtak a Forma-1es pilóták.nagyon Monty Python
iktriad
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Nem vagyok rá büszke, de ő is kazincbarcikai lakos volt.😕 Amikor magyarból "érettségizett, akkor az öreg Albert/R.I.P./ jött le nyomást gyakorolni a bizottságra, akik így tették fel a mentőkérdés mentőkérdését: Ugye Péter József Attila írta a Mama című verset."Elemezd a következő mondatot: Béla bátor.
A válasz: Ööö... asszem..izé...mindenféleképpen...laccoo74
Mit állítunk? Tor.
Ki? Béla bá."
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
A néger Emereson mindent visz.
süti
davemayer